Я тут поставив кілька "тупо" на сон грядущий. На форумі обмежень на оцінки немає. Добре, що хоч появилася Пенза, а то мені вже обридло одному-двом Михайлам "тупо" ставити. Я пензячі пости не цитую, бо йому за кожну відповідь гроші платять. Хай сам доводить своїм роботодавцям, що Пенза - це він. Чого товктися на українських виборах, не розумію.
Паря, у тебя пластинку заело: этому не отвечаю, потому что он кацап, другому не отвечаю, потому что он тупо, третьему не отвечаю, потому что он ... что-нибудь ещё. Форум создан для общения, где, если не здесь, рождается истина. В несогласии, в аргументации, в умении чётко и здраво излагать свои мысли. Я не боюсь оказаться кацапом или тупым, я боюсь оказаться тем, кто в сложный для страны час решил бросить её на произвол судьбы. Мне горько смотреть как набежали всякие грузинчики, а клоуны всех мастей возомнили себя государственниками. Я никогда не соглашусь отдать Украину под власть вот таких патриотов с термосом.
Для тих, хто не зрозумів, що відбулося. Стисло. - Волькер підтвердив, що нота РФ по моряках була пасткою; - Трамп вперше обговорював долю України без участі України з РФ; - Х@йло заявив, що ніякого звільнення моряків під вибори в Україні не буде; - рашка святкує дипломатичний провал зовнішньої політики України. І це все за місяць!!! Просрати весь зовнішньополітичний вектор за місяць!!! Це ЗеРекорд!!! Зате ЗеПрезидент витрачав час на розробку проекту переїзду Адміністрації Президента в іншу будівлю та перейменував Адміністрацію Президента в Офіс Президента, щоб не прийшлося звільняти люстрованого Богдана. І вже зараз я на кожній зустрічі чую одне й те саме: «а ми зовсім не цього хотіли, ми думали, буде інакше». Ні, мої хороші, ви не «думали», ви «сподівалися». В тому-то і є проблема. А тепер пристібніться, все тільки починається... Denis Pyatigorets
Я ВАМ відповім. У моїй відповіді буде багато пунктів, аргументів, і я спробую викласти свої думки чітко і зрозуміло. Порядок пунктів не грає ролі. Але, як водиться, По-перше. Я колись прогнозував, що Ви будете тут в темах лише на період президентських виборів, а потім зникнете. Так і сталося. Потім Ви з"являєтеся знову. В народі кажуть "Вискочив, як Кузьма з маку". Чому Вас півтора місяця доля України не турбувала, а тут раптом? Відходили півтора місяця від шоку поразки Порошенка? Можливо. Але причина криється в іншому. Я про це вже казав неодноразово. По-друге, форум створено для спілкування. Але Ви мене називаєте "паря", Ланктошу - "щенком", СільверБуллет кажете, хай краще борщі варить. Де тут "общєніє" і де тут може народитися істина? По-третє, стосовно "борщів". У Вас в Росії в першу п"ятірку керівників держави входить Валентина Матвієнко. Скажіть їй, хай іде борщі варити, вона - з України, вона вміє. По-четверте. Про грузинів в Україні, в українській політиці. Чому українка Валентина Матвієнко може бути в російському політикумі, а грузин Саакашвілі не може? Якщо у Вас нездорове ставлення до людей залежно від національності, то про що з Вами можна дискутувати. По-п"яте. Я вчора навів конкретні дані про те, хто така Сліпачук. Коли треба, вона йде від Порошенка у владу, коли треба - від сепаратистської "Волі народу". Якщо Ви не знаєте (звідки Вам в Росії знати такі тонкощі), що таке "Воля народу" (який цинізм!), я Вас просвіщу. Spoiler: Воля народу - колишні регіонали Эта группа включает в себя 17 народных депутатов, подавляющее большинство которых избраны на внеочередных выборах народных депутатов Украины 26 октября 2014 года по мажоритарным избирательным округам. Основной костяк группы сформирован из народных депутатов VII созыва, которые перед выборами входили в депутатскую группу «Суверенная европейская Украина». До этого часть депутатов группы в прошлом созыва была членами Партии регионов, принимали участие в голосовании за т. н. «законы о диктатуре». Мене ніхто аргументовано не заперечив. Просто хором поставили 5 тупо. Мене це відверто розмішило. Чесно. По-шосте, стосовно дискусії. З ким дискутувати? З перепостами Хомчина? Смішно. З Хомчиним дискутувати неможливо, бо він свого нічого не каже, а як каже вдається до образ (як між іншим, і Ви). Мих у мене давно в ігнорі, бо я вже і не пам"ятаю чому. З паном Юрком Нотоцо? Так він на кожен чужий пост відповідає катреном і малює чергового хасида у карикатурній формі. А інколи і просто пише катрен, хоча йому для його катренів було відведено достойне місце на форумі. З Пріусом? Так той самостійно два слова не зв"яже, нічого сам не пише, а лише з наполеглівістю, вартою кращого застосування, ставить своїм опонентам тупо, жодним чином не аргументуючи. Тобто, Ви пропонуєте дискутувати з тим, хто не дискутує. Там ще є Дред, який перепощує відверті фейки та фотожаби. Яка може бути з ним дискусія з метою дойти до істини? Отака моя ВАМ відповідь. Можете відповісти по пунктах, якщо хочете. А Пріус просто поставить "тупо", бо такої кількості інформації йому не осилити. Тільки не чекайте, що я з Вами буду дискутувати, оскільки у мене склалася думка, що Ви працюєте під замовлення, а отже, я дискутуватиму не з Вами особисто, а з "лінією". У мене на це немає часу. Я займаюся більш цікавими справами. Бувайте здорові.
@medwedo berlogsoni, я і дальше продовжую продовжувати захоплюватися вашим терпінням і толерантністю!
Спасибі. (Слово "Дякую!" стало настільки залапаним останнім часом, що потрібен певний час для того, щоб до нього повернулося його справжнє значення).
А який сенс дискутувати з демагогом? З людиною, якоі немає пророка в своій краіні? У якого зайди, помилково запрошені в краіну, які як свині намагаються залізти на стіл, коли іх пустили під стіл, важать більше, ніж народжені тут. Які будуть захищати свою краіну, а не використовуватимуть які як дійну корову, яку пустять під ніж як тільки вона перестани давати молоко. Так з ким дискутувати? З тими, для кого жерти, срати спати - сенс життя? Чи ковбаса 2.20?
QUOTE="Mykhaylo Khomchyn, post: 3166643, member: 67697"]А який сенс дискутувати з демагогом? З людиною, якоі немає пророка в своій краіні?[/QUOTE] Це Ви Вашому колезі з Пензи скажіть, а не мені. Це він поривається зі мною дискутувати. QUOTE="Good man, post: 3166607, member: 71907"]Паря, у тебя пластинку заело: этому не отвечаю, потому что он кацап, другому не отвечаю, потому что он тупо, третьему не отвечаю, потому что он ... что-нибудь ещё. Форум создан для общения, где, если не здесь, рождается истина. В несогласии, в аргументации, в умении чётко и здраво излагать свои мысли.[/QUOTE] А я з ним не збираюсь дискутувати, а також з деким ще, і аргументовано відповів чому. Якщо Ви вважаєте що в обговоренні, наприклад, катренів, чи Ваших перепостів російською мовою якогось Жори з Брайтона може народитися істина, то Ви глибоко помиляєтесь. Мені ніхто поки що аргументовано не доказав, що Сліпачук - не креатура Порошенка і ригів, як я про це повідомив, спираючись на факти, вчора. Ну, чому я маю "общатися" із тим, що набіг учора в ЛФ невідомо звідки, чи то з Пензи, чи ще якогось Мухосранська? Адже очевидно, що він ніяким боком до України. Бувайте здорові. ЗІ. Як можна про щось говорити з людиною, яка одного опонента називає "щенком", а другу посилає "борщ варити"?
Це Ви Вашому колезі з Пензи скажіть, а не мені. Це він поривається зі мною дискутувати. QUOTE="Good man, post: 3166607, member: 71907"]Паря, у тебя пластинку заело: этому не отвечаю, потому что он кацап, другому не отвечаю, потому что он тупо, третьему не отвечаю, потому что он ... что-нибудь ещё. Форум создан для общения, где, если не здесь, рождается истина. В несогласии, в аргументации, в умении чётко и здраво излагать свои мысли.[/QUOTE] А я з ним не збираюсь дискутувати, а також з деким ще, і аргументовано відповів чому. Якщо Ви вважаєте що в обговоренні, наприклад, катренів, чи Ваших перепостів російською мовою якогось Жори з Брайтона може народитися істина, то Ви глибоко помиляєтесь. Мені ніхто поки що аргументовано не доказав, що Сліпачук - не креатура Порошенка і ригів, як я про це повідомив, спираючись на факти, вчора. Ну, чому я маю "общатися" із тим, що набіг учора в ЛФ невідомо звідки, чи то з Пензи, чи ще якогось Мухосранська? Адже очевидно, що він ніяким боком до України. Бувайте здорові. ЗІ. Як можна про щось говорити з людиною, яка одного опонента називає "щенком", а другу мгпосилає "борщ варити"?[/QUOTE] Як можна дискутувати з людиною, яка, як старий совєцкий парторг, вирве фразу з контексту і давай іі мусолити, стараючись відвести дискусію в болото. Звинувачуючи когось в чомусь і, одночасно, возвеличуючи того, хто просрав половину власноі краіни і підставляючи підножку тому, хто дав йому прихисток і витягнув із небуття. Свиня завждди залишатиметься невдячною свинею і буде думати тільки про іду і де знайти болото, щоб самій вивалятись в грязюці і потім інших вимазати нею.
Та нє, ЕЛІТНЕ "ДЯКУЮ" якось дуже швидко стало підколкою, а потім і взагалі засохло і відвалилося. Чисто як лайно на чоботі. І люди дальше щиро говорять "дякую" у випадках, еоли вони вдячні за щось. Порошенківські меми не приживаються в масах, бо вони штучні. А все штучне відштовхується середовищем.
ну що, привітайте мене з відпусткою. Заходити інколи буду, але рідко, бо псувати собі ще і в відпустці настрій, дивлячись на те, що залишилось від ЛФ - нерозумно. Від мене нічого не залежить . Все буде добре, я гадаю, через 3 тижня.
Послухали таки представника країни, де варять щі (хоч ноги полощі), і відправилися на три тижні борщі варити. Гарної Вам відпустки
Борщі - це добре. Мій тато був мудрим чоловіком, і з великими зірками на погонах, а міг не тільки борщ зварити, а й вареників наварити. В мене відпустка не три тижні, а два місяці)Я б з задоволенням з вами спілкувалась на іншому майданчику. І з Ігорем і ще з 2-3. Але не тут, тут тухлятина вже почала розкладатися
дякую Дмитро "Калинчук" Вовнянко 8 год · е атаки російської пропаганди. Саме вони затикали роти Скабєєвій і поплічникам. Саме вони запобігали поверненню делегації Росії у ПАРЄ – спільно з президентом Порошенком. Запам’ятайте їх. Невдовзі в ПАРЄ прийде делегація з нових депутатів…
Во-первых, меня не было не 1,5 месяца, а меньше. Вам рассказать всё, чем я занимался всё это время? Кратко -ремонтом. Так что все ваши измышлизмы можете выкинуть подальше. Не спорю, именования не самые приятные. Но за каждое я могу ответить. Если ты даешь четкий и понятный расклад, а твой оппонент начинает в ответ горить общими словами, что это всё чепуха, передёргивать слова, придумывать отсебятину, то этим он уже первым начинает проявлять неуважение. Вы первыми сходите с дороги на пути к истине. На форуме нет Матвиенко. Мне без разницы, грузин, армянин или казах. Я на дела смотрю. Саакашвили натворл столько дел, что его на родине не любят ни правые, ни левые. Значит он действительно виноват. За всех не скажу, я поставил потому, что вы любите паясничать при аргументации оппонента, но зато, когда правда на вашей стороне, то вы вдруг резко начинаете любить мой подход. Либо трусы надень, либо крестик сними.(с) Со всеми. А вы попробуйте уважительно, не оскорбляя ярлыками. Я не работаю ни на российские, ни на западные, ни а украинские спецслужбы, обычный человек, который использует интернет для общения с другими людьми на интересные для меня темы.