ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:facepalm:
    "Суспільний запит на посадку"???
    Що це таке? :dntknw:
    Я десь чув, що "Стаття 1. Україна є... правова держава".
    Обдурили? :sad:

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Вкраїнчикам, які будуть зараз верещати про "треба садити"- ви вже в європейській свідомості "адін на рот" з кацапами. Вже є нарратив, що це коррупційне гівно не потрібне у ЄС, що ця московитська кротівня не потрібна у НАТО. Ну що, виздобули, досягли, чого хотіли?

3. Не маю морального права мовчати, як завжди коротко по суті, РНБО запровадило санкції проти допомоги ЗСУ, зкажу від себе особисто як комбат, а потім комбриг без будь якої політики з травня 22 року по вересень 24 року ті підрозділи якими мав честь командувати отримували допомогу від фонду та особисто Петра Олексійовича Порошенка, кожен приїзд це до двух мільйонів доларів, п'яти-шести бригадам і так кожен місяць, бригади різні (для хейтерів із соцмереж ніхто нічого не забрав назад), ))) . Звісно дякую не тільки Петру Олексійовичу, а й усім волонтерам та Українському народові за підтримку сил оборони України.
    Відверто кажучи допомагайте Ви так, чомусь ніяких фондів та допомоги від "слуги народу" я не бачив, могли б скинутись зробити фонд їздити по фронту і.т.д...(корупція тотальна могли б і поділитись на ЗСУ).. В сучасному світі інформаційних воєн оббрехати можна любого, якби були реальні докази проти Петра Олексійовича то при цій владі ....самі розумієте, що було б... Моя суб'єктивна думка відповідно до ст 34., Конституції України, дякую, думаю багато побратимів які зараз захищають неньку Україну мене підтримають!!!
    https://www.facebook.com/share/p/1Duq1vjx6q/ FB_IMG_1739451963876.jpg

4. MayorMayor

До речі, Мадяр написав, що як звільниться- відразу виїде за кордон, але з вкраїнчиками жити не буде. Цитую: Наразі дронарі вбивають 20000 хробаків на місяць. Проект набув розголосу в масмедіа… Ото я лайна начитався… Від розчарування у діях Мадяра та походу на вибори до зради. Біснуваті сцуко люди. Ті з вас які оце ганяє, ви невиліковні. Стало та грунтовно фундаментуєте моє рішення не продовжувати жити в цій країні після закінчення війни. Мені шкода усіх притомних. Вас справді багато. Ну але без мене. То буде точно. Поки усі збочені одне одного витрахують та виполощуть, рочки три п’ять будуть у вас веселі…
    Ой, як невдобно вийшло, так, вкраїнчики?

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Можна подивитися цікаві документальні кадри про Порошенка, ретельно підібрані Романом Скрипіним.
    Наприклад, присутність, на запрошення Порошенка, на сцені Помаранчевого Майдану самого Кровосіся.

View: https://youtu.be/REULP1aoWUA

Зараз Порошенка звинувачують у виведенні своїх мільярдів за кордон. Не дуже хоче Порошенко, та й не вірить, щоб Україна перемогла.
    А ми тут по дві гривни на русорізи скидаємося.
    Коментарів трьох на букву "М" не читатиму.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це той, що накрав грошей на хвилі Майдану? А Порох не дав йому теплого і грошовитого місця, коли був при владі?
    Можна ще Серуню Лєщенка запитати, він ж при Поросі не міг пояснити звідки взяв бабло на квартиру у Києві, а при Зеленському став контролювати Укрзалізницю. Тепер він любить Зеленського і ненавидить Пороха.

Злодії люблять Зеленського. Він ж дозволив красти і втікати.

7. MayorMayor

Там прострочена Зелупа збирається підписати капітуляцію, а у зелупоголових усе срака за Порошенка болить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Цікаво, а звідкіля він знає про що ми пишемо?
    А, взалі, когось ще цікавить думка зелених гавноїдів.
    Від них потрібно триматись подалі, а то так штиняє, що нью-йоркські бомжі на їх фоні пахнуть як Шанель N5.

Р.С. як пахнуть нью-йоркські бомжі я знаю.

9. MayorMayor

Зелупоголові, а які "санкції" можуть бути проти своїх громадян?Ані у Конституції, а ні у Кодексах (Цивільному, Кримінальному, Про адміністративні правопорушення, Господарському та інших) нічого не сказано про "санкції". Проте у Конституції сказано "ніхто не може бути визнаний винним окрім, як по суду". Криворогий "юрист" цього не знає? І РНБО теж?

10. https://www.youtube.com/live/BuXBWQDNKb4?si=rnEQzB59DYS7-REN

11. View: https://m.youtube.com/watch?v=BuXBWQDNKb4

12. Як там казав сер Вінстон Черчилль - якщо йдеш крізь пекло - не зупиняйся? Ми стараємося не зупинитися. Хоча в нинішніх обставинах це... диво буде чи що. От дивіться - на світлинах новий спільний проект ГО Справа Громад і Фонд Порошенка . Це ремонтна база на шасі контейнер-причіпу. Це перший. Він вже готовий до відправки адресатам. Дві години, як про цей проект повідомив Петро Порошенко на своєму акаунті, а наші месенджери починають потроху червоніти від перевантаження - бригади пишуть "нам треба, дайте два..."

Так, об'єктивна реальність - черга за такою ремонтною базою буде більшою, ніж за екскаваторами. Чому? Бо обладнання контейнеру дозволяє ремонтувати практично все, що є у в\ч на балансі.

Вартість? 1 мільйон 800 тисяч гривень за один, під ключ. З цієї суми під 300 тисяч заважує лише шасі причіпа (залежно від стану). Ще 100 тисяч - зібрати, укомплектувати начинням, словом, побудувати готовий продукт. А от все начиння, станки, інструменти, прилади - 1 400 000 грн.

Так от - ВАШІ гроші в цьому проекті, це 400 тисяч гривень, котрі збирає "Справа Громад". А 1 400 000 гривень - кошти Порошенка. Кошти, які Зеленський вирішив заблокувати санкціями. Незаконно? Абсурдно? Злочинно? Шкідливо? Так.
    Це розуміє нормальна людина. А нинішні постояльці Банкової - не розуміють.

Чи зможе "Справа Громад" самостійно профінансувати цей проект? Із нинішнім рівнем збору коштів - один контейнер на пів року. Можливо. Тож коли Ваші рідні, друзі, колеги на війні не отримають від нас цю ремонтну базу, дрони, екскаватори, колеса, "цукорки", РЕБи і іншу допомогу... передавайте "промені щастя" Зеленському.

А "Справі Громад" перекажіть гроші. Ми будемо допомагати ЗСУ до останньої можливої гривні. Бо якщо йдеш крізь пекло - не зупиняйся.

ПРИВАТ 24: 5169 3305 3948 0845
    ІНШІ: 5375 4112 1895 1692 (УВАГА, ТУТ ЗМІНА НОМЕРУ КАРТИ)

FB_IMG_1739630095510.jpg FB_IMG_1739630102721.jpg

Р.С. Штовхніть там кацалапого, хай скине разом зі Скрипіним хоча на одну майстерню

13. MayorMayor

Не для того мамо квіточку ростила. Які такі гроші? Он обрізаного відсмоктати- це кацалапий завжди готовий.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Звідки? воно ж тупе.

15. MayorMayor

"Дайте йому 100 днів, він навчиться". Бгггггг

• Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Петро Порошенко в інтервʼю виданню «Цензор.НЕТ» заявив, що після 2019 року саме влада Зеленського розгорнула торгівлю з державою-агресором. Пʼятий Президент зауважив, що будь-які спроби привʼязати його до «фінансування тероризму» врешті решт виведуть на чинну владу.

«Коли ти починаєш переслідування політичне – головне не вийти на самого себе. Коли мені хтось каже, що ви там десь купили на українській шахті українське вугілля, я вибачаюсь, а вам купляти на 3 мільярди доларів російського вугілля, чисто російського антрациту з Кузбаського басейну руки не покрутило? А вам у 2020-му і 2021-му роках на мільярд доларів купляти російської електроенергії, яку назвали білоруською електроенергією, було цілком нормально?», – зауважив Порошенко.

«А продовження російського газового контракту? Я нагадую, що контракт був укладений до мене, в 2009 році, на 10 років (до 2019). Я пішов у Стокгольм і я зупинив закупівлю. А вони продовжили контракт на 5 років в 2019 році», – констатує Порошенко.

«Тобто, електроенергія – раз, вугілля – два, купівля зараз атомних блоків -три. І ще транзит російської нафти на 7,5 мільярда доларів», – зауважує Петро Порошенко.

«Коли я казав, що треба добудовувати блоки, то була одна маленька деталь. Там не було визначено, що ми використовуємо російський реактор. І партнером тоді в нас був Вестінгхаус. І це було ще одним, я відкрию вам таємницю, предметом для переговорів з Трампом», – зазначив Порошенко.

«Якби зараз наші можновладці прийняли рішення, щоб ми уклали угоду з американськими інвесторами, які нам за свій рахунок, маючи потім у власності енергоблок, добудують його, мій голос був би з ними. Натомість люди, які контрактами з нафтою, газом, з електроенергією і вугіллям назбирали суму, яка перевищує 12-13 мільярдів доларів, ходять за мною, щоб поговорити про справу, яка навіть не має жодного відношення до президента», – зауважує Порошенко.

Р.С. Багато інформації яку я не чув скоріше
    Повне інтерв'ю за посиланням

https://m.censor.net/ua/resonance/3...zkXuXg7WLFF_YYXy8g_aem_PONcz4mm56yUB5KqpUxmow

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цікаві подробиці щодо "санкцій проти Порошенка": СБУ в особі Малюка документ не підписав. І Шмигаль також прийняв сторону "краще відійти":
    [​IMG] Санкції проти експрезидента, народного депутата Петра Порошенка ввели з ініціативи Кабінету міністрів України на підставі інформації Державної служби фінансового моніторингу, оскільки Служба безпеки України це подання не підтримала, пише у своїй статті «Санкції проти Порошенка: дембельський акорд Зеленського чи ZN.UA, подання Кабміну про санкції стосовно Ігоря Коломойського, Костянтина Жеваго, Геннадія Боголюбова та Віктора Медведчука були підкріплені погодженням СБУ. А от санкцій стосовно Порошенка Служба не підтримала.
    «Санкції щодо Порошенка введені з ініціативи Кабміну на підставі інформації нового голови Державної служби фінансового моніторингу Філіпа Проніна. Як стверджує джерело в уряді, доповідала питання на Кабміні та підписала всі документи віцепрем’єр з економіки Юлія Свириденко, а не міністр фінансів Сергій Марченко, до системи якого входить Фінмон. Підписала подання на РНБО також Юлія Свириденко, а не прем’єр-міністр Шмигаль, який зробив завбачливий крок убік», — вказує авторка.
    За словами джерела ZN.UA з РНБО, ввести санкції проти Порошенка планували ще 3–5 січня, але ухвалення довелось відкласти через відмову голови СБУ Василя Малюка погоджувати це питання. Що, до речі, сильно роздратувало президента Зеленського.
    «Малюк завжди був лояльний до влади. Та тільки не цього разу. Команда Малюка підготувала для президента службову записку з десяти пунктів, де розписала всі ризики такого кроку стосовно Порошенка, включно із сумнівною законністю цього рішення, внутрішнім протистоянням у суспільстві, парламентською кризою, реакцією міжнародних партнерів тощо», — пише авторка.
    Джерело в СБУ зазначило, що у відомстві ніхто не вважає Петра Порошенка «білим і пухнастим», але чітко розуміють, що таке рішення на тлі зовнішніх викликів може призвести до розколу суспільства, що дуже ризикований і недалекоглядний крок. Тому його і не підтримали.
    Водночас у день прийняття рішення про санкції проти Порошенка СБУ демонстративно оголосила про викриття «топкрота» Дмитра Козюри, начальника Антитерористичного штабу СБУ. Особливо цікавим фактом є той момент, що останній є племінником генерал-полковника ФСБ росії Алєксєя Казюри. Однак ще більшою родзинкою стало те, що у викритті зрадника особисто взяв участь Василь Малюк.
    В урядових колах почали говорити, що Малюк вирішив перестрахуватись і захиститись від обуреного Зеленського. Хоча в СБУ стверджують, що такий збіг випадковий — слідчі начебто просто чекали, коли йому передадуть гроші, щоб отримати ще один епізод у справі.
    «Так чи так, старожили Банкової дуже здивовані тим, що Василь Малюк дозволив собі відмовити президенту в здійсненні бажань і відтак уся реалізація операції лягла на Фінмоніторинг», — резюмує Ведернікова.

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ПолітБавовна
    ➡️ І поки Синютка у дворі на Лаврській малює плакати "А Петро вийде?" і "А киньте м'ячик", у штабі усе прорахували.

З антирейтингом -71 будь які формати участі Петра Олексійовича у майбутніх виборах приречені на поразку.

У випадку балотування на президентську посаду, Порошенко своїм результатом потягне вниз усю політсилу, якщо парламентські - після президентських (аналог 2019-го).

Якщо ж спочатку парламентські і місцеві, то "ЄС" є партією лідерського типу, що автоматично переносить антирейтинг лідера на усю структуру. ЮВТ як приклад.

Тому прийнято рішення НЕ ЙТИ, а вести. З двох зол обрали менше.

Сам же Петро Олексійович дуже хоче потрапити до ЄНП у Європарламенті, але це за умови входження України в ЄС, де вона в такому випадку матиме своїх представників. У перспективі стоять плани навіть очолити ЄНП. Є ще інші євроваріанти, але це все - в проекті.

Про рішення Порошенка поки не афішують, бо секта другого пришестя розвалиться остаточно, а у парламент наступного скликання потрапити дуже хочуть.

Тому усі осередки накачують мантрами про "скоро вибори". Але про головне мовчать ...

Та й від Страсбурга до Лондона, де давно осіла уся велика родина Петра Олексійовича, набагато ближче, аніж з Києва

• Інформативно Інформативно x 1
  19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Фынита ла комедия, порохня. Порох мылится в Европу, а партия ПЕС - в ж*пу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. MayorMayor

Зелупа просрав підтримку США, а Булі усе Порошенко муляє.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)