ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

:facepalm:
    "Суспільний запит на посадку"???
    Що це таке? :dntknw:
    Я десь чув, що "Стаття 1. Україна є... правова держава".
    Обдурили? :sad:

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Вкраїнчикам, які будуть зараз верещати про "треба садити"- ви вже в європейській свідомості "адін на рот" з кацапами. Вже є нарратив, що це коррупційне гівно не потрібне у ЄС, що ця московитська кротівня не потрібна у НАТО. Ну що, виздобули, досягли, чого хотіли?

3. Не маю морального права мовчати, як завжди коротко по суті, РНБО запровадило санкції проти допомоги ЗСУ, зкажу від себе особисто як комбат, а потім комбриг без будь якої політики з травня 22 року по вересень 24 року ті підрозділи якими мав честь командувати отримували допомогу від фонду та особисто Петра Олексійовича Порошенка, кожен приїзд це до двух мільйонів доларів, п'яти-шести бригадам і так кожен місяць, бригади різні (для хейтерів із соцмереж ніхто нічого не забрав назад), ))) . Звісно дякую не тільки Петру Олексійовичу, а й усім волонтерам та Українському народові за підтримку сил оборони України.
    Відверто кажучи допомагайте Ви так, чомусь ніяких фондів та допомоги від "слуги народу" я не бачив, могли б скинутись зробити фонд їздити по фронту і.т.д...(корупція тотальна могли б і поділитись на ЗСУ).. В сучасному світі інформаційних воєн оббрехати можна любого, якби були реальні докази проти Петра Олексійовича то при цій владі ....самі розумієте, що було б... Моя суб'єктивна думка відповідно до ст 34., Конституції України, дякую, думаю багато побратимів які зараз захищають неньку Україну мене підтримають!!!
    https://www.facebook.com/share/p/1Duq1vjx6q/ FB_IMG_1739451963876.jpg

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

До речі, Мадяр написав, що як звільниться- відразу виїде за кордон, але з вкраїнчиками жити не буде. Цитую: Наразі дронарі вбивають 20000 хробаків на місяць. Проект набув розголосу в масмедіа… Ото я лайна начитався… Від розчарування у діях Мадяра та походу на вибори до зради. Біснуваті сцуко люди. Ті з вас які оце ганяє, ви невиліковні. Стало та грунтовно фундаментуєте моє рішення не продовжувати жити в цій країні після закінчення війни. Мені шкода усіх притомних. Вас справді багато. Ну але без мене. То буде точно. Поки усі збочені одне одного витрахують та виполощуть, рочки три п’ять будуть у вас веселі…
    Ой, як невдобно вийшло, так, вкраїнчики?

а де твій аватар? :)