ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ну шо там,шо той Медведьо з Ланктошкою,5-а колона ЛФу?... Видно вже якоїсь тої зеленої трави накурилисі.Ніц не бачать,що сі робить.Отупєлі начисто! Смішно так то все,як з Зеленським президентом,що має якийсь там юридичний дипльом!:dance3:

upload_2019-6-29_10-32-46.png

upload_2019-6-29_10-24-59.png

Last edited: Jun 29, 2019
  2. Good man

Good man Обычный человек

До сих пор все министры Порошенковские работают и ничего, страна не провалилась. Как же так? Нас уверяли, будто Порошенко довёл ситуацию до полной разрухи.

• Подобається Подобається x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Пожалуйста, называйте их Дмитрий Анатольевич и Планктоша. Тогда будет сразу понятно, кто здесь пятая колонна и чем они занимаются.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хто така Сліпачук.
    Нові керівники ЦВК: що про них відомо?

А тепер розказуйте, що Порошенко і ригівська "Воля народу" дують не в одну дудку, а ми послухаємо.

Там, до речі, сьогодні вже і Пенза на форумі появилася. Значить, у діда Петра (с) справи дійсно швах.
    Я поки що обмежу свою присутність в політичних темах, хай Вас пензюк і мічіганюк розважають.

• Тупо Тупо x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вам би аналізи здати. Бо схоже на хворобу.

6. Dred

Dred Well-Known Member

65310130_2367021900241280_4340218156602621952_n.jpg

• Тупо Тупо x 1
  7. Юрко НОТОЦО

Нє,я їх буду визначати загальною назвою як східно-україншькі азіяцькі гебрейці-самогубці,що століттям вже носяться то-туди (в Ізраель),то сюди ,в Нову Хазарію,втікаючи ввіками ,то від перського Навуходоносора (Набуко),то від Наполійона,Махна,Муссоліні...назад в Палестину.Ще в 1991-м гнали в новий Ізраїль,а нині,тіко через 30 років юж назад хочуть... на "неньку" 5-ю колоною. Коляборанти азіяцькі,бя! Ну і хто то їм то даст,га-а? Зелений,Макарон,гамериканшькі демократи-конгресменни,хвора Меркелька,зварйований Путін? Хе-хе...Ото ж бо! :popcorm1::preved:

8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, а ви точно пам"яті не маєте - я вже вам колись говорив на цю тему ;)

9. medwedo berlogsoni

У мене сьогодні особисте свято. Мені поставили рекордну кількість оцінок "тупо".
    За що? За те, що я навів факти, що голова ЦВК, як би це сказати... Коли треба, йде від Порошенка, коли треба - від колишніх регіоналів.
    Ну, або стелиться то під тих, то під інших.
    Це - факт. Але за наведення фактичних даних блок порошенків і безпардонних (включаючи двох із далекого і не дуже зарубіжжя) поставли мені "тупо".

ДЯКУЮ! тупо.JPG

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 2
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Юрко НОТОЦО

Йой,та то за те ,що Ви абсолютно не змінюєтесь,як і той затуплений президент в ситуації що складається нині.І йдете як той баран на-шнурку з тими 73% під політичний ніж.А ми на заході дивимось на Вас і...глузуємо з варята,тупого лоха по-вашому.Ну а шо робити нам нині? Що робити завтра,то...завтра й побачимо! Чей 25% тож файний кусень території і мислячих людей України!:hi:
    Коли будете цілуватись з Ваською-паразітом,то згадайте якийсь катрен Нотоцо.
    Або новий замовте-си! Для Вас без проблем!
    :dance3:
    8F676154-B868-4A74-B63E-4A3928A2113E.jpeg

• Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

Я от що подумав. Тоді перед другим туром президентських проти Зеленського вирішили використовувати тему "клоун, маріонетка, боягуз, наркоман". Думали, що спрацює, що вистачить. До "важкої артилерії", антисемітизму, не вдавалися. Зараз появився Пенза і буде розвивати антисемітську тему "Зеленський - єврей". Я щось не пам"ятаю, щоб під час президентських виборів він щось постив на єврейські теми. Дійсно, справи у порохоботів дуже неважні, якщо скочуються до антисемітизму.
    Але "заслуги" у Порошенка були такі, що навіть частина хронічних антисемітів все одно проголосують за "Слуг народу". Я не кажу, що всі. Деякі зроблять приємно "Свободі" - дадуть їй півтора відсотки. Порошенку, щоб вскочити у 5 відсотків, треба дуже постаратися.

• Тупо Тупо x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

та все справедливо, бо пішло від Вальцмана. А кожна справа має правило бумерангу.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Принцип "Нічого про Україну без України" порушений у перший місяць каденції Зе. На саміті G20 долю країни обговорюють без України.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Тупо Тупо x 3
  16. Good man

Good man Обычный человек

Количество патриотов Украины на форуме увеличивается. Люди начинают понимать чем закончится Бенина власть. Не зря Львовская область стала единственной, где Порошенко победил.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, вы снова взяли за моду отвечать людям, не цитируя их посты. Это не по-мужски, уважайте своих оппонентов.

• Тупо Тупо x 1
  18. Юрко НОТОЦО

Та слабак він...гей з Прайду в Києві,чи шо?:)))
    Йой ,та Ви катренів страшитесь.не те що європейського слова Jude...
    O-o,скалатав єм для Вас...про те що то ще буде!

0000АААР.png

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)