Ну шо там,шо той Медведьо з Ланктошкою,5-а колона ЛФу?... Видно вже якоїсь тої зеленої трави накурилисі.Ніц не бачать,що сі робить.Отупєлі начисто! Смішно так то все,як з Зеленським президентом,що має якийсь там юридичний дипльом!
До сих пор все министры Порошенковские работают и ничего, страна не провалилась. Как же так? Нас уверяли, будто Порошенко довёл ситуацию до полной разрухи.
Пожалуйста, называйте их Дмитрий Анатольевич и Планктоша. Тогда будет сразу понятно, кто здесь пятая колонна и чем они занимаются.
Хто така Сліпачук. Нові керівники ЦВК: що про них відомо? А тепер розказуйте, що Порошенко і ригівська "Воля народу" дують не в одну дудку, а ми послухаємо. Там, до речі, сьогодні вже і Пенза на форумі появилася. Значить, у діда Петра (с) справи дійсно швах. Я поки що обмежу свою присутність в політичних темах, хай Вас пензюк і мічіганюк розважають.
Нє,я їх буду визначати загальною назвою як східно-україншькі азіяцькі гебрейці-самогубці,що століттям вже носяться то-туди (в Ізраель),то сюди ,в Нову Хазарію,втікаючи ввіками ,то від перського Навуходоносора (Набуко),то від Наполійона,Махна,Муссоліні...назад в Палестину.Ще в 1991-м гнали в новий Ізраїль,а нині,тіко через 30 років юж назад хочуть... на "неньку" 5-ю колоною. Коляборанти азіяцькі,бя! Ну і хто то їм то даст,га-а? Зелений,Макарон,гамериканшькі демократи-конгресменни,хвора Меркелька,зварйований Путін? Хе-хе...Ото ж бо!
У мене сьогодні особисте свято. Мені поставили рекордну кількість оцінок "тупо". За що? За те, що я навів факти, що голова ЦВК, як би це сказати... Коли треба, йде від Порошенка, коли треба - від колишніх регіоналів. Ну, або стелиться то під тих, то під інших. Це - факт. Але за наведення фактичних даних блок порошенків і безпардонних (включаючи двох із далекого і не дуже зарубіжжя) поставли мені "тупо". ДЯКУЮ!
Можна відключити,напевне, особисті оцінки - треба у адміна спитати, але ж лишати таких радощів пріусів негуманно.
Йой,та то за те ,що Ви абсолютно не змінюєтесь,як і той затуплений президент в ситуації що складається нині.І йдете як той баран на-шнурку з тими 73% під політичний ніж.А ми на заході дивимось на Вас і...глузуємо з варята,тупого лоха по-вашому.Ну а шо робити нам нині? Що робити завтра,то...завтра й побачимо! Чей 25% тож файний кусень території і мислячих людей України! Коли будете цілуватись з Ваською-паразітом,то згадайте якийсь катрен Нотоцо. Або новий замовте-си! Для Вас без проблем!
Я от що подумав. Тоді перед другим туром президентських проти Зеленського вирішили використовувати тему "клоун, маріонетка, боягуз, наркоман". Думали, що спрацює, що вистачить. До "важкої артилерії", антисемітизму, не вдавалися. Зараз появився Пенза і буде розвивати антисемітську тему "Зеленський - єврей". Я щось не пам"ятаю, щоб під час президентських виборів він щось постив на єврейські теми. Дійсно, справи у порохоботів дуже неважні, якщо скочуються до антисемітизму. Але "заслуги" у Порошенка були такі, що навіть частина хронічних антисемітів все одно проголосують за "Слуг народу". Я не кажу, що всі. Деякі зроблять приємно "Свободі" - дадуть їй півтора відсотки. Порошенку, щоб вскочити у 5 відсотків, треба дуже постаратися.
Принцип "Нічого про Україну без України" порушений у перший місяць каденції Зе. На саміті G20 долю країни обговорюють без України.
YOUTUBE.COM Зеленский лично санкционировал возврат России в ПАСЕ - Тарас Чорновил - Anneksiya.Net Понравилось - ставь лайк и подпишись ! Всегда интересные интервью в наших соцсетях: Фейсбук - Anneksiya.Net Телеграм - https://t.me/ann...
Количество патриотов Украины на форуме увеличивается. Люди начинают понимать чем закончится Бенина власть. Не зря Львовская область стала единственной, где Порошенко победил.
Дмитрий Анатольевич, вы снова взяли за моду отвечать людям, не цитируя их посты. Это не по-мужски, уважайте своих оппонентов.
Та слабак він...гей з Прайду в Києві,чи шо? Йой ,та Ви катренів страшитесь.не те що європейського слова Jude... O-o,скалатав єм для Вас...про те що то ще буде!