ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Щоб там влада не просторікувала, але тема фортифікацій на Харківщині нею провалена повністю. От в нуль. Прямо як яйця по 17 грн. - вони можуть 100500 разів розповідати що то була маніпуляція, але - все. Фарш назад не прокрутиш. Вся Україна вже знає що укріплень на Харківщині практично не було, бо зелені вкрали гроші. І через це гинули наші хлопці.

Зелені, насолоджуйтеся. Ви гарно брехали про "стіну Яценюка"? Яценюк проти наклепників два суди виграв. Прибічники чинної влади спекулювали Іловайськом? Зелена Генпрокуратура підтвердила - винні росіяни. А "Роттердам+" пригадуєте?

Ви думали, на класовій ненависті українців грати зможете тільки ви? А я кажу що ця класова ненависть повернеться проти будь-якої влади. Зелені могли б цього уникнути - якби дотримувалися з Петром Порошенком угоди про співпрацю через війну, укладену на початку повномасштабки. Але зелені натомість, вирубили з трансляції телеканали, що підтримували опозицію - "Прямий", "П'ятий" та "Еспрессо". Самі винні.

Насолоджуйтеся. Далі буде.

Вся Україна знає - фортифікацій не було бо гроші стирили зе...

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Особливо мені "подобається" переконанність порохоботів ЛФ (а скоріш за все - кажуть те, що потрібно говорити членам порохосекти), що якби обрали Порошенка на другий термін, Росія б не напала.
    Починаючи з 2014 року, коли було створено ОРДЛО, в Луганську, що знаходиться більш як за сто кілометрів від лінії розмежування, росіяни відразу почали будувати воєнну інфраструктуру: склади з боєприпасами, з пальним, штаби, казарми тощо. (Вважали це місце з одного боку - поблизу ще не окупованих українських земель, з іншого - безпечним, куди ЗСУ не могли досягнути ні арилерією, ні літаками, ні РСЗВ)
    Все це робилося для того, якраз саме для того, щоб, якщо все буде готове і зорі на небі будуть сприятливі - 22022022, напасти на Україну. Незалежно від того, хто на той час буде в Україні президентом.
    Не міг же Хуйло за п'ять років перебування при владі в Україні Порошенка знати наперед, що три чверті українців оберуть президентом "клоуна"? Хуйло було впевнене, що оберуть або знову Порошенка, або Юлю Тимошенко (що менш ймовірно), або Бойка.
    І все одно в Луганську розбудовувалася інфраструктура для ведення війни з Україною. Протягом п'яти порошенківських років, повторю.
    І от зараз, коли у України з'явилася зброя, яка дозволяє бити більш як на сто кілометрів, тобто, бити по луганським казармам, штабам та складам, росіяни почали перетягувати оте усе добро на власну територію.
    У коментарі Романа Світана (і не тільки він про це каже) це все чудово роз'яснюється

View: https://youtu.be/57SxV2yeEOU

• Інформативно Інформативно x 1
  3. Світан і кацалапий один одного варті - яке йшло, таке й здибало.

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

А тепер:

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

6. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

:scratch_one-s_head::facepalm:

Два військовослужбовці-снайпери, Данило і Кирило Яковлеви, звернулися до парламенту з вимогою виключити Петра Порошенка та його політичну партію з парламентської тимчасової спеціальної комісії щодо фортифікацій.

Захисники мотивують свою вимогу тим, що Порошенко не має права перевіряти фортифікації, адже саме за його президентства була провалена підготовка укріплень на кордоні з РФ, а виділені на це кошти були використані неефективно.

Просимо народних депутатів виключити представників “Європейської солідарності” з ТСК ВР з питань фортифікацій. Їх присутність там шкодить нацбезпеці та обороні”, – пишуть бійці ЗСУ.

“Саме за президенства Петра Олексійовича на обороні рубежів розпиляли мільярди гривень, не побудувавши, насправді, і простої собачої будки, як любить висловлюватися сивочолий… Якщо глянути GoogleMaps за період 2014-2019 років на східному напрямку, з усіх фортифікацій там буде видно лише стіну бур’янів. Хоча за 5 років правління можна було побудувати стіну з фільму про зомбі-апокаліпсис з автоматичними турелями”, – наголошують військові.

Данило та Кирило Яковлеви також зазначають, що в період з 2014 по 2019 роки, в росії можна було найняти людей, які проводили через кордон з РФ по стежках, які ніхто не контролював з українського боку.

“Кордон був настільки дірявий, що порошенкові свинарчуки ганяли контрабасом з росії металобрухт, який потім “впарювали” нашому Укроборомпрому. Що заважало Порошенку протягом перемир’я побудувати фортеці з бетону і викопати яри від техніки? Натомість за часи Порошенка у повітря злетіло 210 тисяч тонн боєприпасів. Сватове, Балаклія, Калинівка, Ічня… Для порівняння, за п’ять років війни за каденції Порошенка на бойові дії на Донбасі і різноманітні навчання витратили всього близько сімдесяти тисяч тонн боєприпасів”, – зазначають військові.

“Пане Порошенко, коли ви починаєте щось розповідати за нові фортифікації, пам’ятайте: ви ще за попередні не відсиділи”, – підкреслюють військові.

https://nenka.info/vijskovi-prosyat...vrosolidarnosti-z-komisiyi-po-fortyfikacziyah

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Молодці Яковлеви, а Туристу - дякую, що убрав двух говнюків-порохоботов.
    Третій з них МайорМайор наразі вочевидь клієнт СБУ.
    Я писала цю новину, що в Харківській області впіймали підприємця, який їздив нібито по своїм особистим справах та підприємництва, але насправді видивлявся та передавав на рашу інфу, яка цікавила орків.
    І треба ж таке - одразу наш ненависник Зеленського МайорМайор зник, а пройшло вже з тиждень...
    Вважаю, все не так просто і його вели. Слідкують і за цими двома негідниками: Хомчиним і Михом.
    Вони на ЛФ тягають не соромлячись абсолютно кацапські наративи та картинки з кацапських сміттярок. Дійде і до них черга - пропадуть і вони.

• Смішно Смішно x 1
  8. Буля, передай в СБУ, що я підриваю боєздатність України, викошуючи сіно в себе на участку і нізаякі гроші не продам його для згодовування віслюку

9. mypucm

це просто інформація для роздумів...

я вабщєто не люблю (витрачати час) на конфлікти :dntknw:

10. Найнадійніше джерело інформації ненька інфо
    Хто ж це ці правдоруби.
    Такі ж правдоруби як і їх розповсюджувач турист

Screenshot_2024-05-28-22-04-35-875_com.android.chrome.jpg Screenshot_2024-05-28-22-07-57-584_com.google.android.youtube.jpg

Які розповсюджувачі, такі і джерела

11. А тепер турист про твою брехню

Я, звичайно, розумію, що тема будівництва фортифікаційних споруд зараз "модна" для всіх, хто живе в Україні, незалежно від політичних уподобань. Бо це питання виживання.

Я, звісно, розумію, що у всьому винен Порошенко. Від світанку і до заходу сонця, від ранньої весни і до піску з Сахари. І, безумовно, але вже виключно в головах прихильників чинного президента, Порошенко винен у тому, що не збудували фортифікаційні споруди.

Розумію, так. Але тут такий момент – я у 2015 році щотижня отримував фотозвіти з будівництва фортифікаційних споруд, та ще й разів десять у складі зведеної групи їздив на контроль.

Фотографії, наприклад, датовані 11 травня 2015 року. Знято біля Маріуполя, у напрямку до Волновахи.

Якось так.

... але ж ми з вами розуміємо, що тут справа не в аргументах.
    FB_IMG_1716923536033.jpg FB_IMG_1716923539405.jpg FB_IMG_1716923542830.jpg FB_IMG_1716923546054.jpg
    https://www.facebook.com/share/p/oZpJbbnPMV446gkG/

12. Ну і щоби вже закрити тему про те, що «Єдине укріплення за часів Порошенка – стіна бур’яну», винесу окремим дописом коментар людини, яку знаю особисто.

«142 повних ВОП з блиндажами, капонірами та траншеями, частково з перекриттями. Від Маріуполя до Очеретине. Не рахуючи протитанкових загороджень, надолбів, протитанкових рвів. Крім того оборонні споруди вздовж узбережжя - я в 2017-му відповідав у НГ за узбережжя. 142 повних ВОП. Це те, що знаю я особисто. А я знаю не все». (с)

З полковником Андрей Украинский познайомились навесні 2015 року, на КП «Замок», під Широкіно.
    Олексій Петров

13. Ніхто, нічого не має робити.
    Всі мають шукати винних, але ні в якому разі не владу.
    Якщо не знайдуть, треба призначити в чергове Порошенка.
    А Порошенко продовжить, як завжди робити все, що може для перемоги.
    А історія продовжить бити усіх по голові.

14. mypucm

15. mypucm

16. mypucm

2018 рік ...
    депутат Олена Сотник на 5 каналі Порошенка розказує про порушення під час будівництва на кордоні...

View: https://www.youtube.com/watch?v=tPPizqcuoTA

17. mypucm

18. mypucm

• Інформативно Інформативно x 1
  19. mypucm

так влада переживала за оборону країни...

військовий збір тим часом був всього 1,5%...

нові магазини "рошен" відкривалися... ;)

20. mypucm

десь вичитав...

"... у Порошенку боролися державник і бізнесмен... бізнесмен переміг..."

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)