ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

QUOTE="Мих, post: 3332282, member: 7"]Порох зараз не президент. Досить мені сцяти Порошенком.[/QUOTE

2. View: https://twitter.com/poroshenko/status/1774818553293582754?t=nV2y4uN6nqTfZPN_-44VBQ&s=19

Це комплекс «Ай-Петрі СВ» — не просто РЕБ, а справжня кіберзброя нового покоління, створена нашою командою.

Він не просто розповсюджує шуми по всіх смугах частот, а чітко перехоплює позицію пілота, не дає працювати російським БПЛА, повністю дезорієнтує FPV-дрони та навіть перешкоджає роботі КАБів. Перші комплекси вже працюють на Авдіївському напрямку, бережуть життя артилеристів і показують неймовірний результат.

Цей проєкт — результат співпраці нашої великої команди: найкращих інженерів, досвідчених військових та команди Фонду. Назвали ми його на честь Ай-Петрі, гори в українському Криму. Зазвичай розробка такого комплексу займає від 3 до 8 років, але ми впоралися менш як за 5 місяців і вже працюємо над масштабуванням, бо маємо багато замовлень від військових. Комплекс складається з РЕБу, сучасної радіолокаційної станції, антидронового пристрою, надійного захищеного зв’язку, автономного живлення, пікапа, штабів управління. Я інвестував у це понад 150 мільйонів. Круто, що цей унікальний проєкт був створений без жодної копійки державних коштів.

Сьогодні чудовий день, бо ми презентуємо 5 комплексів «Ай-Петрі СВ» екіпажам 18 Центру протидії технічній розвідці. Це досвідчені бійці, але попереду в них ще інтенсивний курс навчання, бо це дуже складний технологічний комплекс. На жаль, не все можемо показати на відео, бо окупанти полюють за зразком, який вже працює на фронті.

Такою є сучасна війна нового покоління. Змагання розумів та технологій, змагання дронів та РЕБів. І ми маємо бути сучаснішими, технологічнішими, розумнішими, ніж ворог.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Але у зелупоголових сраки від Порошенка горять- аж страшно. Так і боїшся, щоб вони до МКС не стартонули.

4. MayorMayor

5. ashim

ashim Well-Known Member

msg-1002029251883-1235-1.jpg

• Смішно Смішно x 1
  6. MayorMayor

Смішно. Ще смішніше, що поки Порошенко за власні кошти розробляє РЕБ, прострочена Зелупа "проводить Ставку щодо РЕБ".

• Подобається Подобається x 1
  7. medwedo berlogsoni

• Тупо Тупо x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Заграв ти тою трубою. Невже прокуратура Зеленського всралася? Де звинувачення? Де суд? 5 років було мало?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. medwedo berlogsoni

Я бачу, що Ви трохи нервуєте, що Порошенка до цих пір не посадили. Не хвилюйтеся, закінчиться війна - сяде.
    І не тільки він.
    І Ви вже визначтеся з однією якоюсь думкою: Або у Вас Зеленський - диктатор і узурпатор, тоді він би дав розпорядження посадити Порошенка, незалежно від того, винен Порошенко чи ні, або Зеленський - демократичний президент, ніякий не диктатор, і тоді суд у нас незалежні, так само як і прокуратура.
    Прокуратура не є "прокураторою Зеленського". Там Генеральний прокурор не є його кумом і електриком за фахом.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну бачиш, Медведо, то складна ситуація.

Тут одне з двох, або ти є брехуном, або Зеленський:

Зеленський пояснив, що значить ''генпрокурор на 100% моя людина'' | Українська правда (pravda.com.ua)
    "Генпрокурор 100% буде моєю людиною": Зеленський пояснив свої слова із розмови з Трампом - ZN.ua

Який твій вибір?

12. medwedo berlogsoni

Як би було прекрасно, якби Ви не лише читали заголовки, а й текст, а також звертали увагу на контекст.
    https://zn.ua/ukr/POLITICS/genproku...svoyi-slova-iz-rozmovi-z-trampom-324589_.html

Хоч Вам і не дуже подобається, що я сцикаю Порошенком, але я все-таки згадаю Порошенка, щоб Ви зрозуміли значення слів "моя людина"

Якщо візьмемо Луценка, то хоча Порошенко і не казав "Це - моя людина", але це було очевидно, оскільки Луценко - кум Порошенка. Та ще й Непришийкобиліхвіст в юриспуденції. Луценка поставили Генпрокурором шляхом політичних маніпуляцій.
    А от про Медведчука Порошенко не міг сказати "Це - моя людина", тому що Медведчук був тією людиною, яку Порошенку нав"язав Путін. (Медведчук - кум Путіна)

Коли Зеленський казав про Рябошапку "Це - моя людина", то він мав на увазі, що Рябошапку Зеленському не нав'язали, як, для прикладу, Порошенку нав'язали Медведчука. Рябошапка був вільним вибором Зеленського (Як, між іншим, і Богдан - ще одна помилка Зеленського).

Людина при здоровому ґлузді ніколи би добровільно не пустила Медведчука (зрадника України) в велику українську політику.
    Коли Зеленський побачив, що він із Рябошапкою помилився, він його усунув (законним чином). Рябошапка був його, Зеленського, вибором, от він його "сам поставив, сам зняв".
    У випадку ж із сцикливим Порошенком, Порошенко не міг зняти Медведчука, і Медведчук залишався на тій посаді, на яку його призначив за велінням Путіна Порошенко, до закінчення каденції Порошенка. Хоча Порошенко розумів, що Медведчук - кістка в горлі українського народу, але нічого не міг вдіяти - московський цар так йому, Порошенку, велів.

Якщо Ви скажете, що Порошенко "просив розібратися з Медведчуком", то я нагадаю, що це "прохання" прозвучало в квітні 2019 року, і то вже були звичайні виборчі танці з бубаном, щоб у Порошенка хоч якось покращився рейтинг.
    https://www.bbc.com/ukrainian/news-47882817

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. medwedo berlogsoni

@Мих-у, якби Ви хоч трохи вникали у контекст, то навіть би Ви зрозуміли, про що мова.
    Трамп вихваляв попереднього Генпрокурора України (Луценка), який він, Луценко, чудовий прокурор, бо копає під Байдена і допомагає Трампу перемогти на виборах в США

https://zn.ua/ukr/POLITICS/biliy-dim-opublikuvav-tekst-rozmovi-trampa-z-zelenskim-324537_.html

Трамп каже, що "нечесно звільняти електрика з посади Генпрокурора". Багато людей говорять про це: ( Путін говорить, Порошенко говорить...)

І ще Трамп каже, що в процес звільнення дуже хорошого Луценка (який міг підісрати Байдену) "було включено багато поганих людей".

А Зеленський каже: Я звільнив Луценка і поставлю Рябошапку, не дослухаючись до "порад поганих людей", а вирішив це сам, одноосібно, що мені дозволяє Конституція України.

Ви би, Мих-у, хоч подякували мені за те, що я трачу на Вас, туподоходящего, свій час.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

При чому тут Медведчук, при чому тут Луценко і Порошенко і Трамп?:)))

Тут ситуація така, що або ти брешеш, або Зеленський.

Обговорюємо оцю вашу чудову фразу:

Генеральний прокурор призначається на посаду Президентом України за згодою Верховної Ради України.
    Тобто, генеральний прокурор залежний від президента.

Плюс до того, Зеленський похвалився Трампу, що Генпрокурор - його людина.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А мені до одного місця куди ти тратиш свій час. Як одиниця суспільства від тебе нема користі.

16. medwedo berlogsoni

Миху, Ви - смішна людина. Ви ж самі дали посилання на Трампа, Луценка (а разом - і того, хто поставив електрика Луценка Генпрокурором.
    От і "при чому"
    А Медведчук при тому, що його Порошенку нав'язав Путін. Я це навів як приклад.
    (Чи Ви вважаєте, що Порошенко поставив Медведчука добровільно? А навіщо ж тоді Порошенко наприкінці своєї каденції просив СБУ розібратися з Медведчуком? Не знав, що Медведчук - путінське гімно, а тут раптом, в квітні 2019 року взнав? Який "далекоглядний" політик Порошенко! Те, про що знала вся Україна, до Порошенка дійшло за п'ять років. Однако.)

Тепер повертаємося до Трампа, Порошенка і Луценка.

Трамп хотів, щоб Луценко напаскудив Байдену (щоб в Україні сина Байдена звинуватили в корупційних зв'язках). І Луценко Трампа цілком влаштовував. Не те, щоб Трамп був дуже високої думки про електриків на посаді прокурорів, а просто Луценко був Трампу вигідний у виборчій кампанії США.
    А Зеленський звільнив Луценка.
    Трамп сказав Зеленському, що то буцімто Зеленського намовили погані люди звільнити "такого хорошого прокурора".
    Трамп хотів, щоб Луценко залишився
    Зеленський культурно послав Трампа, сказавши, що Рябошапка - його, Зеленського, особистий вибір (моя людина), і ніякі "погані люди" в цей вибір не вмішувалися.

Невже це так важко зрозуміти?
    Трамп тоді грав свою гру - хотів насрати Байдену і виграти вибори, і зараз грає свою гру - блокує передачу Україні зброї.
    Бо Трамп - друг Путіна, і не виключено, що на свою виборчу кампанію отримує від Путіна гроші.

Звичайна комерція: Путін допомагає Трампу стати президентом США, а Трамп допомагає Путіну захопити Україну.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. medwedo berlogsoni

Українську мову вчили в школі?
    Ану, спробуйте написати те ж саме, тільки грамотно. Я підказувати не буду - не в осла корм.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  18. medwedo berlogsoni

Знову до Вас не дійшло.
    Зеленський не хвалився Трампу, а сказав Трампу, що то не його, Трампа, діло, кого знімати чи ставити Генпрокурорами в Україні. Що, згідно з Конституцією України Генпрокурор - особистий вибір Президента, а не вибір "поганих людей".

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та?

:))):))):)))

Медведо, перестань сам собі суперечити.

То Генпрокурор - особистий вибір президена, то Генпрокурор не є кумом.

Президент впливає на генпрокурора, як мама на тата. І справ проти Порошенка було вдосталь, але ніхто нічого не довів за 5 років.
    Але... є одне але, Зеленський не лише вміє складно брехати, у нього є ще дар отримувати бумеранг. Ждьом-с.

20. medwedo berlogsoni

Миху, який же Ви все-таки дуб!

У Вас виходить, що Генеральний прокурор має робити те, що йому накаже Президент? Чи керуватися Законами України?

З того моменту, як Генпрокурора за подачею Президента затвердила ВР, Генпрокурор стає незалежним, діє виключно в межах Закону, а у випадку порушення закону Президентом може взяти за сраку і самого Президента.

а де твій аватар? :)