ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Котрий з них? :dntknw:

• Смішно Смішно x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У мене, наприклад, заігноровані Хомчин і МайорМайор.
    Хомчин - бо він всякими фейсбучними перепостами безбожно засирає політичні теми, інколи одне і те ж перепощує по багато разів і в різні теми, а МайорМайора мені не хочеться читати, бо у нього кожне друге слово - Зелупа. Також не дуже густо ні з власними думками, ні з корисною інформацією.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Буля, і знову ви мимо відра. Вже нема мережі СТО. Є щє у власності дві станції, але сподіваюсь, за пару-трійку тижнів і їх не буде.

4. MayorMayor

Це чому не треба? Не хочете, щоб Зелупа за свої вчинки відповідав, коли здав азовців? Ви собі сраку на Юніон Джек роздираєте, що "Порошенко відправив моряків у полон". А тут тисячі загиблих і полонених- і "не треба".

5. MayorMayor

Буля, а давайте, ви будете зі мною розмовляти, а не з тарганами у вашій макітрі? Війну почав Хуйло. А ось відчинив двері йому- таки Зелупа. Своїм "розведенням", розмінуванням, ігноруванням попереджень союзників.

6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нічого,майори. Україна без таких "патріотів" нічого не втратить. Я правда не вірю, що у вас там щось було велике з майна, не той калібр особистості, скажемо так.
    Але п*дуйте та не вздумайте вертатися - цього я вам і бажаю..

• Подобається Подобається x 1
  7. MayorMayor

Буля, коли Зелупа влаштує повний пи..дець у Харкові- звертайтеся. Я вас прибиральницею візьму. Не дам пропасти з голоду.

8. Silver bullet

Ваші фрази ще тут. В них нема нічого про хуйла! Не пересаджуйте своїх тарганів на інших. Ваші виправдовування - до дупи.
    На совісті адміна такі дописувачі. Але - хазяїн барин.

9. MayorMayor

Буля, Хуйло пишеться з великої літери. Як ім`я миршавого хуйла.

10. Silver bullet

майори, дивіться, щоб в Польщі ви не присіли за якісь порушення в їх законодавстві та не стали "прибиральницею" в польській буцигарні.
    Ви мені набридли, йдіть за кораблем Мацква, "патріоте".

11. MayorMayor

Буля, то вам смішно щодо Харкова?А ось мені не смішно. Більше двох років йде війна. Перші удари по українській енергосистемі Єблівушка нанесла у вересні 2022 року. Що зроблено для захисту харківських підстанцій та ТЕЦ?

12. ashim

ashim Well-Known Member

Най буде так. Маєте право на свою позицію. Більш цікаве те, що вона не змінилася в 2022...:facepalm:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. medwedo berlogsoni

• Смішно Смішно x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Василь таки є рознощиком російського ІПСО:

Хто вигадав ФЕЙК про «Вальцмана», або Українське коріння Порошенка | Народний Оглядач (ar25.org)

Розслідування свідчать, що ФЕЙК «ВАЛЬЦМАН» – продукт російських спецслужб і російських пропагандистів! А всі, хто розповсюджує фейкову інформацію, що Порошенко – не Порошенко, а «Вальцман», – або є агентурою ворога, або «корисними ідіотами».

15. Так я ж писав, що Стрий почали бомбити, як Вася вийшов на пенсію і повернувся в Стрий.
    До того місто жило досить мирним життям

• Інформативно Інформативно x 1
  16. MayorMayor

17. Silver bullet

Нормально? Майорам вже і адмін сказав, що він президентів "переплутав".
    Хто ще повинен сказати? Хто повинен сказати майорам як треба звати президента своєї країни під час військового стану?
    І хто той майор&майор в порівнянні з президентом Зеленським, якого поважає весь цивілізований світ?
    Майор - якась хвора молекула з надмірним комплексом неповноцінності та ненависті)
    :))) Їдьте вже геть в Польщу та приготуйтеся там бути другим або третім сортом.
    А Україна переможе - і не в останню чергу завдяки авторитету Зеленського в країнах Заходу.

• Подобається Подобається x 1
  18. medwedo berlogsoni

Миху, Ви втекли від моїх запитань, але то таке - Ви не знаєте, що відповісти.
    Але от хотілося б запитати Вас особисто: А карикатура на Зеленського з булавою (символом влади в Україні) в одній руці, та демонстрування символа "премога" - пальцями лівої руки - то не кацапське іпсо? Не продукт російських спецслужб і російських пропагандистів?
    Не Ви ж це все самі придумали і намалювали - хтось Вам підсунув, недалекому.

19. MayorMayor

Нормально, Буля, нормально. Адмін що, божественні скрижалі озвучує? Звичайна людина, зі своїм баченням світу. Але для Булі, з її меншовартістю- світоч. Як і Зелупа, з которим лідери держав вже майже не зустрічаються, бо свій кредит довіри він просрав на ляскання язиком та на коррупційні оборудки.

20. Silver bullet

майори, ви знов переплутали) ляскання язиком - то про вас та порохосекту взагалі. Від вас тільки заздрість до Зеленського та одноманітне ниття в ТГ та по форумах.
    Але щось і відгавкуватись ви вже стали невпевнено.

а де твій аватар? :)