ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А якщо Адмін відреагує і забанить Майора, то хто ж тоді з Адміном звьозди счітать будєт? У Адміна немає багато часу счітать звьозди, а у Майора - хоч відбавляй.

View: https://youtu.be/BztBACkm_5E?t=28

До речі, я Майора не читаю, заігнорував, бо він ображається, коли я його читаю, та мені поки що і одного Миха вистачає.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

по моєму, пан переплутав чи то президентів, чи то країни

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. ashim

ashim Well-Known Member

Як він має відреагувати, якщо згоден з ним, а не з Вами?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я лише відголоски чую по дописам адекватних форумчан. Вмирає форум, вмирає...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Silver bullet

Хочу зазначити, що той пан (майор&майор) регулярно щось маніпулює та "переплутує" , але все це чомусь на користь запоребрика, аж ніяк не України. Так само як і у Хомчина. Вони вже і саму ту "опозицію" Петрову переплюнули..
    Читати їхнє сміття з кацапських помийок при наших обстановинах гидко - не те слово. Якби були мирні обставини - хай би змагались за кого хочуть. :sad:

Останнє редагування: 26 бер 2024
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. medwedo berlogsoni

На форумах вважається гарним тоном вказувати нік (або щось схоже на нік) того, до кого Ви звертаєтеся.
    А то лише зрозуміло, що Ви точно не звертаєтеся до Сільверт Булліт. Бо вона - пані.
    Можна не писати нік, якщо в дописі наводиться цитата того, до кого Ви звертаєтеся. Як це я зробив у даному випадку.
    Але коли є підозра, що той, до кого Ви звертаєтеся, у багатьох заігнорований, тоді непогано продублювати або нік, або щось схоже на нік.
    Наприклад, у багатьох заігнорований Хомчин - не остання людина в дурних перепостах усіляких максівлембергів та чорноволохів.
    Тому я зазвичай пишу: "Хомчине", щоб той, під чиїм безпосередньо постом я пишу, не подумав, що я звертаюсь до нього.
    Таке траплялося інколи і викликало непорузуміння.
    До Гудмана я дуже часто звертався "Гамнюче Гудмане", або просто "г.Гудмане", бо він - ефесбешній троль з Кацапстану.

8. MARTINI

давно той форум вмер
    а від 2019 року тут просто дві секти кидають лайном одне в одного
    і періодично одні і другі кличуть адміна шоб забанив когось )
    сорі, народ, я реально не маю можливості то все вичитувати і розбиратися хто кому тут більше вальцманоід чи зелебобік
    автоматика мені сигналізує на спам, то я часом вичищаю, це й усе

9. medwedo berlogsoni

Інколи важко розібратися, про що мова. Мимоволі розігноровуєш сторінку, і ... У мене немає слів.

Таке інколи складається враження, що Хомчин викладає свої пости із вигуком "Нарешті!"

10. MARTINI

у мене нема підозри, що хтось тут в когось заігнорований. Я бачу, що замість юзати функцію ігнору тут постійно апелюють до адміна, шоб забанив того, хто не подобається :)

• Смішно Смішно x 1
  11. VasMT

Я кличу банити лиш сплячих одноднівок. І то лише самих активних. А так в ігнор, і чистий спокій...

12. medwedo berlogsoni

І що ж це таке трапилося 2019 року? І хто в цьому винен? Навіть не здогадуюсь...
    Між іншим, в деяких країнах Україну і Росію ставлять також на один щабель: Росія стріляє по Україні, Україна - по Росії (ну, прямо дві секти, тільки кидають не лайном, а безпілотниками)

13. MARTINI

ясно ж! вальцман винен! )

• Смішно Смішно x 1
  14. Silver bullet

тобто, що пан майор, переплутавши, ллє гівно на свого українського президента замість пуйла, кривдячи його ні за що - то не привід для бану, то жарти.
    Нащо в тому "розбиратися", хоч ви і розібрались...:facepalm:Сорі, народ. То "дві секти".:facepalm:Одна з яких прямо стверджує, що то Зеленський винен в війні, жертвах та страждання українського народу. Може, це не українець пише, а засланий казачок?
    Його ці меседжи ось в цій темі. Перечитайте ще раз, отримайте задоволення..

15. medwedo berlogsoni

Інколи, я вважаю, декому слід давати (із старичків) тиждень-другий охолонути. Особливо - за засирання форуму всякими вкидами, які тільки попадуться під руку. Маю на увазі в першу чергу Хомчина, який майже ніколи сам нічого не пише, власної думки не викладає, а лише цитує якесь перше-ліпше лайно, яке йому прислали циркуляром.

16. MARTINI

ну ми ж не знаєм, може цей майор - справді майор, офіцер ЗСУ, має право молоти бздури, таке саме як ви і я )

17. MARTINI

добре, народ, пішов вгулювати дитьо, всім бобра ) :bye2:

18. VasMT

Так закінчилось чергове Адміноявлення... Ні тобі вина з води, ні риби, ні тобі три хліба... ні зцілення Миха, ні воскресіння Звиздатого... От і вір після цього в чудесну природу Адміна...

• Смішно Смішно x 1
  19. medwedo berlogsoni

Ви також так вважаєте? Можливо, скажете власну думку стосовно того, хто більше блага зробив для України: Порошенко, який поставив Медведчука відповідальним за обмін полоненими і віддав Медведчуку державну трубу, чи Зеленський, який спочатку посадив Медведчука, потім виміняв на нього азовців, а трубу забрав назад у власність України? До речі, яхту Медведчука також пустять з молотка.
    Ви вважаєте, що між "сектою", яка захищає, з огляду хоча б на роль і долю Медведчука, і "сектою", яка ніколи не погоджувалася з витаскуванням із небуття кума Путіна - жодної різниці?

Тільки, не треба, що Азовці попали в полон, бо Зеленський із Єрмаком за мовчазної згоди Василя розмінували Чонгар.

20. Silver bullet

добре, добре...Майор сам про свій нік вже відповідав - він не військова людина, а бізнесмен, що перевів свій бізнес та своїх дітей в Польщу. Великим бізнесменом, володарем мережі СТО себе позіціонує. Розпродує в Україні майно, їздочить туди-сюди.Так що про ЗСУ - мимо.
    У нього читати зазвичай нема що. Одна бруднота щодо Зеленського, може його прибутки пішли на спад з приходом Зеленського? Я не можу збагнути цієї клініки...Але безперечно на українському форумі звинувачувати у війні українського президента - це неприпустимо. За такі вкиди треба банити.

а де твій аватар? :)