ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурепо, судді можуть казати, що завгодно. Хоч, що Земля пласка.А вагу має тільки рішення суду.

2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Там Льоха (нагадую, це не ім"я) Гончаренко розтікся про легітимність Зеленського. Стенографую я...

Ведучий - Чи виникне у опозиції питання щодо легітимності Президента після закінчення повноважень?
    Льоха (це не ім"я) - Ще раз... Я опозиція! Ніяких питань щодо легітимності Президента Зеленського нема сьогодні, не буде 1 квітня, і не буде 21 травня. Він легітимний Президент України! Жодних питань немає. Все інше - це реально проти країни. Не знаю з яких причин. З яких би причин і хто би як не пояснював, але будь хто, хто буде казати "не зовсім легітимний президент", "може йому треба передати Верховній раді, повноваження голові"... Все це або корисний ідіот, або російський агент.
    Як Ви думаєте, Мих що обере? Я впевнений, що перше.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а чи не тим самим займався пан Василь до 2019 року, поки в нас був інший Верховний Головнокомандувач? :)
    ще й з виразним антисемітським душком, наскільки я пригадую ;)

4. VasMT

Білать, на мені що, світ клином зійшовся? Лишіть вже мене в спокою... Я як ненавидів оранжоїдів і вальцманоїдів, так продовжую це робити не зважаючи на ваші політичні вподобання.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. MARTINI

Ну от бачите, медведові на Вас певно світ зійшовся )

6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я також не дивився. Кляцнув, з мене воно почало вимагати телефонний номер...
    У мене телеграм використовується виключно у лінгвістичних цілях. Я пристаю до своїх знайомих зі своїми пропозиціями щодо сучасних методів вивчення іноземних мов. Посилаю їм посилання на ролики в Ютьюбі, а вони мене посилають...:)

7. VasMT

Я свою стенограму виступу Льохи (це не ім"я) Гончаренко виклав вище...

8. medwedo berlogsoni

Стосовно моїх віртуальних відносин з Василем...
    У мене з ним різні думки стосовно Помаранчевої революції, але зараз сперечатися на ці теми із ветераном російсько-української війни, та ще й під час справжньої війни, а не тих мінських договорняків та всяких обнімань та рукопожимань (які дехто також відносить до воєнних дій) я вважаю недоречним.

Крім того, я не бачу, з чого Ви взяли, що Василь - антисеміт. Адже коли п'ять років тому Василя запитали, за кого він голосуватиме, він не вагаючись відповів "за Рабіновича!". Ви знаєте хоч одного неєврея із прізвищем "Рабінович"?

• Смішно Смішно x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Так що - будемо порівнювати?? Ситуація для порівняння не підходяща, як не подивись. Відкрита війна, з ракетами - це не перестрілка з Дирою.
    Політику та вибори та оті питання "легитимності" ПЄСам та Петру можна відкинути в сторону, до кінця війни, і не робити нескінченний хайп на вигаданих помилках. Одне закінчать мусолити, починають інше, як і те не справдиться у порошків - згадають гру на роялі. Чи шашлики. А щоб десь сказати таке, що не розганяє зраду - то зась. Перемагають військові, і не завдяки - а навпаки, як послухати порошків. Про те, що без наказу зі зброєю ніхто не піде з казарми порошкам не казали).Ні слова гарного для влади, що тягне таку важку війну. Тільки гімно на вентилятор.
    В порошків самі військові зупинили наступ, а то ОП готувалось до сдачі:))).Хоч є відео, де Зеленський з командою у дворі на Байковій у перші дні каже: " ми тут, і ми будемо боротися". Хоч без договороздібності Зеленського та Рєзнікова нічим було б оборонятися тим більш наступати.... Росія набагато більша, набагато ресурсна, набагато сильніше озброєна. З тієї зброї, що в нас забрано, вона і гатила по нам.

P.S. Я за Порошенка голосувала в 2014му і не чіпала його до самих виборів в 2019 році, може останні півроки чи рік його критикувала, бо з Саакашвілі вийшло негарно, і він вів дуже некоректно виборчу компанію. Брудно.
    А Зеленського хейтять з першого дня, він ще нічого не зробив - та був поганий. Зараз зробив все що міг і не міг - все одно поганий. Це нормально??
    Зараз Зеленський зайнятий, відповідальність величезна, ціна помилок теж... він не має часу і хисту відповідати на ту брудноту, що розганяє армією ботів штаб Петра. Це видно всім притомним людям.

Останнє редагування: 25 бер 2024
    • Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

Стопудово... Я хотів, щоби ранкові засідання ВР починались з Хава Нагіла....

11. Silver bullet

Василь, то як ваш "антисемитизм" витримує гебрея-президента?)
    Щось не складаються пазли.:) Порошенко ж молдаван, а тут наявний єврей...)

12. VasMT

Я вже стотищпітсот раз пояснював цим недолугим, що термін "вальцман" не має жодного відношення до етнічної належності. Доречі,щоби Ви знали, Мартин такий же вальцманоїд, як і та зграя довбанутих михо-майоро-хомчиних...

• Смішно Смішно x 1
  13. medwedo berlogsoni

Хист у нього є, хоч відбавляй. Він - професіонал у цій справі. Може так відрізати, що аж у носі закрутить - і дотепно, і влучно.
    А от часу у нього на срачі з політичними ворогами у нього дійсно обмаль. Та й він, як і інші євреї у всьому світі, з дитинства привчений не вступати з кимось у словесні перепалки.
    Я про це писав тут ще п'ять років тому.

14. Silver bullet

Та вже ж і не в Порошенко чи виборах справа. Хай голосують за нього, як можна бути організувати вибори.
    Головне, щоб при такій тяжкій війні не пливсти в одні канашці з кацапйом, що хоче безладу в країні і дуже ненавидить Зеленського.
    Я не можу збагнути цього, чесно. Тому вважаю, що під майорами та хомчиним пишуть вороги України, заказуха зза поребрика.

15. Silver bullet

Отакий облом...Мих знову запізнився чи запіз*ився)
    Корисний ідіот детектед.

• Смішно Смішно x 1
  16. ashim

ashim Well-Known Member

Це зрозуміло. Скільки років тут процвітав Гудман?:facepalm:

17. MARTINI

ви помиляєтеся (або брешете) ;)
    я ніколи не мав жодного пієтету до Пороха, в 14 році його не вибирав, і в 2019 голосував за нього лише в другому турі бо там було це зелене непорозуміння )

18. VasMT

Цього достатньо...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. medwedo berlogsoni

Я інколи уявляю собі, що у Миха півкулі головного мозку розділені товстою кісткою. А тому не думаю, що він свідомо працює на росію.

20. medwedo berlogsoni

Наскільки люди бувають далекі від реальності!
    Можна не вірити тому, чи були розмови Порошенка з Путіним, в яких він казав, що хоче побудувати в Україні таку ж вертикаль, як Путін - в Росії.
    Але не можна не бачити реальних його справ: що Порошенко приставив до відповідальної посади зрадника Медведчука, що всякими судовими махінаціями віддав Медведчуку трубу, яку уже узаконили як власність держави Україна, (до речі, яхту Медведчука конфіскували і виставили на продаж, а трубу знову повернули державі).
    не можна не бачити, що при Порошенкові половина ЗСУ розбіглася, що Порошенко пальцем об палець не вдарив, щоб почати будувати повноцінний Військово-Морський флот, що Порошенко так і не побудував патронний завод, що в перші ж дні свого президентства не зайнявся питанням убезпечення тисяч тон боєприпасів, які зберігалися всього за декілька (образно) кілометрів від кордону з ворогом, який УЖЕ напав на Україну.
    Адже можна було ті боєприпаси роззосередити по Західній і Центральній Україні, хоча б зберігати по одному-двох вагонах на різних залізничних станціях, поблизу військових частин. А тим часом дійсно ударними темпами побудувати склади, які так і не були побудовані за тих п'ять років Порошенкового володарювання.
    Микитась, якого приставив до "будівництва" Порошенко, розкрав сотні мільйонів гривень і втік.
    Та ті склади можна було за рік побудувати! Бетонні коробки, щоб зверху не капало, ні опалення туди не потрібно, ні газ чи воду підводити.

Не ставив перед собою задачу Порошенко серйозно готуватися до війни. Тому що в Москві є на нього неприємні папірці. З часом все це виясниться. Думаю, і автентичність плівок з розмовами та обнімошками з Путіним доведуть, провівши незалежні експертизи. А, можливо, ще щось зберігається в найдійному місці СБУ до кращих часів.
    Якби за Порошенком не водилися гріхи державного масштабу, він би не викидав на другі вибори (тільки офіційно) півмільярда гривень із власної кишені .

У всьому світі Зеленський - шанована людина, якій стоячи аплодують парламенти в Англії, Німеччині, Франції, Сполучених Штатах тощо, і лише у деяких головах Зеленський вважається "зеленим непорозумінням".
    Ще можна було би так ставитися до Зеленського, підходячи до виборчої скриньки в 2019 році, але зараз, через п'ять років... не знаю, не знаю...
    Три чверті виборців в Україні на 2019 рік уже розкусили, хто такий Порошенко насправді, і тому вирішили проголосувати за фактично кота в мішку - Зеленського. Бо сподівалися на краще. З Порошенком на другий термін то був би гиблий номер.

а де твій аватар? :)