ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Отож. Здається Гудман все розставив по полицям, дивно що комусь не досить зрозуміло.
    Країна бореться, живе, не здається, не йде президент ні на які оті завуальовані домовленості, щоб за страждання українців, за втрату територій хтось отримав себе спокійне життя, як нічого і не було...
    Що вміють кацапйо крім балету та " справити враження" - це вести підривну діяльність. Зараз про оті вибори в травні вкиди насамперед відтуди.
    До речі, порохосекта вже на виборах не наполягає, бо це їм підножка,- викриває їхню не патріотичність, а навпаки...а от такі діячі як Хомчин, кацапські провокатори - ті продовжують, хоча порохометодичка це питання закрила.
    От і думайТе, з ким тут маємо справу.

Останнє редагування: 24 бер 2024
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це говорить про те, що Хомин говорить не по методичці, а висловлює свою думку, як вільна людина.

Особисто я теж не підтримую рішення ЄС. Чому?
    Тому що я - на стороні Конституції, а не на стороні міжпартійних, як казав Міхо, мєждусобойчиков.

Порушення Конституції призведе до послаблення державного устрою України - того, чого добивається кацапня.
    Крім того, цей крок віддалить Україну від ЄС. Узурпація влади - це не ЄС і не НАТО і не демократія.

Ми же пожнемо плоди від цієї авантюри.

P S Я визнаю продовження повноваження Зеленського лише у випадку рішення КСУ. Все інше - думка ЄС, Стефанчук, ЦВК - сміття.

3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

І висловлює свою думку, як вільна людина,
    перепощуючи повідомлення поважних, нікому не відомих блогхерів.

Останнє редагування: 25 бер 2024
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Вас не закралася думка, а чому це ніхто досі так і не подав прохання у КСУ стосовно закону 389 про воєнний стан, ухвалений ВР і підписаний Порошенком ще у 2015 році? Пройшло більше восьми років, а ніхто так пальцем і не поворушив, а там, між іншим, написано і про воєнний стан, і про вибори Президента і про вибори до рад усіх рівнів.
    Чи всі залишили на Господа свої турботи?

Вкладення:

5. medwedo berlogsoni

Я не знаю, про кого Ви питаєте.
    Але, якщо чесно, то я хочу, щоб Ви розбанили Гудмана, бо він за Порошенка і проти Зеленського.
    Гудман вважає Порошенка і Путіна "сильними президентами", а про Зеленського колись, ще до початку масового вторгнення, сказав "как может ничего не бояться щупльій паренек, никогда не занимавшийся единоборствами?"
    Як "пророче", чи не правда?

А ще хочу, щоб Ви МайоруМайору ставили під кожним постом, де він пише Зелупа, "зе Бест". Адже це так дотепно!

Ви "чомусь" звернулися лише персонально до мене стосовно нецензурного виразу, але інших персонально не згадали.

Коли я написав "заїбало", то воно, оце відверте хамство і підлість Хомчина тут, на форумі, дійсно вже дістала.

І я просто хотів, щоб Ви хоч якось прореагували на оті бридкі слова Хомчина про Василя, бойового офіцера. Крик душі, якщо хочете.

А то Ви все звели до "Порошенко - Зеленський"

6. Вставлю і я свої 5 копійок.
    Під час війни можна б було зеленим частіше згадувати хуйла ніж колишнього президента. А то в дописах більшості зедовбойобів Порошенко згадується по декілька раз в кожному дописі, а хуйло один раз на 10-20 дописів

7. Єрмак все точно розрахував: вибори проводити пізно, а країна не може залишитися без легітимного глави. Тому ми вимушено замкнені на тонучому кораблі з божевільним капітаном, і виходу немає

8. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, я ось новини Харкова читаю. І там посилання: Зелупа назвав кількість абонентів у Харкові, у яких відсутнє електропостачання. Це дійсно справа президента, а не речника Харківобленерго? А ось про те, чому так сталося, і чому Зелупа нічого не зробив для захисту енергооб`єктів з моменту минулої атаки на енергосистему (більше року минуло)- він казати не захотів. Бо у нього у бункері електрика є. Можна нікчемні гундосики знімати.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Перший, хто повинен бути подати подання в Конституційний суд- це сам Зелупа. Бо цілком можлива така ситуація: у США обирають Трампа. І потім Трамп задає Зелупі питання: А ти хто взагалі? А якщо це питання зададуть і європейські лідери? І що тоді?

10. Punainen Lippu

:pleasantry:
    Забули нагадати про зруйновану капличку!

11. Punainen Lippu

Який жах!!!
    Що ж нам робити?
    Як врятувати неньку?
    Де месія?

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

13. Silver bullet

Це точно, який жах)) У порохосекти якась дитяча гра "я у доміку", бо вже і судді КСУ обізвалися і сказали, що в справі виборів нема чого розглядати. Є закон про військовий стан, при якому заборонені вибори президента, а Конституція забороняє до виборів наступного президента скасовувати повноваження діючого.
    Але порохосекті треба зробити калабаню, щоб потягали президента чи його прізвище по судах, а вони б при цьому потренділи- мали б зайвий привід, та в каламутній водичці дали про себе знати, що вони є - ПЄС і Петя.

Ганьба. Як вони допомагають ворогові "опускати" Україну під час військових дій.
    І ще каже хомчин "я не за Порошенко, я за Україну", сидячи за межами України та шкодячи їй. Якби і нова мулька, та через годину знову пєсівські підлі меседжі витягне.
    Нахвалювали б свого криголама скільки хотілося, та не паскудили б головнокомандувача. Бо дійшло вже до того, що це Зеленський, а не пуйло винен у війні та стражданнях людей.
    Вже прямі меседжі зза поребрика пішли, фокус з пуйла перевели на українського президента завдяки відсутності реакції адміна.
    Хоч жмакай, хоч ні той трикутник.

14. ashim

ashim Well-Known Member

Так, в некрофілів це відносно нова фішка. І раніше зрідка траплялось, а тепер правило.

15. medwedo berlogsoni

Реакція адміна є. До мене особисто звертався. Видно, що у Порошенка справи йдуть дуже кепсько, якщо вже особисто Адмін підключився до його захисту.
    Втім, позиція Адміна мені стала зрозумілою ще років чотири тому, коли Адмін продемонстрував, що він не бачить різниці між Зеленським, як артистом, і тим персонажем, якого Зеленський втілив на сцені (епізод із грою на роялі).
    Це - як не бачити різниці між артистом Олексієм Петренком і і Грішкою Распутіним, якого Олексій Петренко зіграв у фільмі.

Ще колись Іра Геращенко вимагала зняти Зеленського з виборчих перегонів, коли персонаж, якого грав Зеленський у фільмі, щось там "не те" сказав...
    Поставила знак рівності.

• Смішно Смішно x 1
  16. Silver bullet

Ну як нема що використати проти Зеленського, бо нема політичної проституції, і життя не кидало його по списку Форбс, і великих помилок (як Пєтя на тих Мінськах) він не робив. І не наживався разом з Ахмєтовим на українцях.

Зеленський чесно заробляв на життя, ні дня не будучи при владі, то щось же йому треба закидати та не пробачати?
    Якісь бридкі слова, клікухи на його адресу нічого не важать. Треба більше ненависті, бруду та стогін за "нерозумний вибір" (неразумний для порохосекти, звісно). Звинувачення у війні теж пройде. А без наявних фактів можна обійтися. Навіть якби він став зовсім ідеальним президентом та швидко після Пеці в Україні з гадості зробив радість - це нічого б не важило для них, НІЧОГО. Ще ж залишилися образи в спектаклях!:)))
    Як подумати - яка спільна риса з кацапами та з Гебельсом у ПЄС та Пєті!

17. Silver bullet

Ото квочка) На її шефі такі гріхи, що - от кого-кого треба було зняти з перегонів ще в 2014, так його. І не було б такого внутрішнього хайпу в країні зараз, не було б тих недолугих Мінськів - спочатку вибори, а потім відведення військ.

18. Silver bullet

а шо? Телеграм - російський продукт. Через нього працюють служба фсб з дезою для інформаційної війни та збір даних.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ви дивились, що там всередині?

20. Silver bullet

Що треба давати свій телефон, чи ви про що?
    Я ТГ не підключаю. Мені досить копірайтера хомчина, що відтіля носить гівно. Навіть у ФБ не зарегана, соцмережі я не поважаю.

а де твій аватар? :)