ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

То дуже зле, коли розум і знання заважають.

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А от коли чогось немає, то воно й не заважає.

• Смішно Смішно x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну ось Мєдвєдо нічого не заважає...

• Подобається Подобається x 1
  4. Невже немає?
    Невже хуйло немає компри на віслюка?

Тоді чому:

1. Союзники накидали нам сучасної зброї для контрнаступу - зеля наказав спалити її під Бахмутом.
    2. Союзники приготували нам F-16 - зеля відмовляється готувати міста базування.
    3. Хуйло застрягнув під Авдосом - зеля змінює головкома. Авдосу пізда.
    4. Союзники пропонують введення військ - зеля категорично відмовляється.
    Про перекриття грошового кисню для ЗСУ, для будівництва укріпрайонів, про повний розвал мобілізації я взагалі мовчу.
    Цікаво, в якому місці зеля «не втік» та «робить все для перемоги»? Чи на нього немає компромату, чи той компромат одночасно компрометує й хуйло?

5. Президент України передав у підрозділи ЗСУ вже 6000 FPV-дронів.
    Це багато дохлої русні. Це нормально так дохлої русні.
    Дякую Президент України‼️

А препиздент Янелох не передав ні одного.

• Смішно Смішно x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:))) І лобом об долівку тук-тук, щоб чути було всім!)

Друзі, вочевидь Хомчина треба терміново в санаторій здати.
    Бо з такою працею, шкідливою для здоров'я, дохлим скоро він сам стане). Маячня пішла більш, ніж відбірна..:facepalm:

До того сенс який? Де він? Якщо такі чокнуті і в такий тупезний спосіб в Україні агітують за когось, то тому точно не пощастить.
    За Зеленського, до речі ніхто не агітував, а проголосували аж 73%, і не дуже впав і за 5 років, бо 69% - це практично те ж саме.
    А таке як діє Порох - може прокатити тільки в кацапії.
    Та й те зараз хто там поведеться - буде видно.

Останнє редагування: 17 бер 2024
  7. Мені нежалко. Поставлю ще раз той самий пост для дуже тупих зелених, якщо вони незрозуміли його в перший раз.

ЯКБИ Я БУВ ПЕТРОМ ВЕЛИКИМ...

В останнє повертаюся до триста разів описаною мною ще на ФБ теми під назвою - "Що американці, а саме надана Порошенко БЕЗКОШТОВНО для розробки плану ведення передвиборчої кампанії, група, пропонувала йому перед виборами Президента та парламенту".

1. Змінити пост-радянське гасло - "Армія, Мова, Віра", яке за даними нашого моніторингу "заходило" менше чверті електорату а багатьом нагадувало радянське - "Ленін. Партія, Кам-са-мол"!, на "Армія, Європа, Заможність", з підгаслом "Збагачуйтеся, українці. бо ми того варті". На той час мовне питання все ще роз'єднувало націю, причому більшість категорично не бажала суперечок на цю тему, навіть половина поміркованих україномовних патріотів. Віра взагалі мало турбувала абсолютну більшість бо була у кожного своя, а от тема Армії була і популярна. і важлива в умовах тодішньої "тихої війни" з бидлостаном. Ми пропонували Порошенку презентувати електорату прискорений шлях у досягненні європейських стандартів - це підтримувала більшість українців, а саме головне - запропонувати суспільству "детально розписаний" шлях до збагачення пересічного українця. Теми були "працюючі" - дані моніторингу це підтверджували.

2. Ми пропонували вести передвиборчу кампанію у стилі яскравих передвиборчих американських шоу, "довбили" Порошенку мозок твердженням що шоу може здолати тільки шоу.

3. Ми пропонували Порошенку припинити робити ставку на скомпроментованих у суспільстві "Членів Політбюро", тобто на скам'янілий та не здатний сприймати нічого нового вищий партапарат, проте на кожному мітингу пропонували презентувати "Програму оновлення партії" з відкритим відбором партійної еліти низовими партійцями на місцях, пропонувати на цих мітингах народу молодих лідерів, в ідеалі навіть проводити первинні "парймеріз" між представниками "нової хвилі" і запропонувати саме народу обрати кращих.

4. Ми пропонували Порошенку відійти від пост-радянської практики "мови гасел", натомість найняти гарних та сучасних спічрайтерів які би будували його промови з орнаментом гумору, навіть домовилися з одним українським "стендапером" про майбутню співпрацю.

Це ключове. Там був товстий талмуд з детальним розписом дій та навіть з орендою майданчиків. Порошенко би один чорт програв вибори - дуже багато було особистих помилок, дуже багато вклали Коломойський та путін у дискредитацію Петра серед пересічних українців. але не було б розгрому 73 проти 25ти - було б 64 проти 34х, а - головне! - У Порошенка та ЄС був би абсолютно оновлений, обраний не партійною верхівкою. а низовими партійцями незаплямований та популярний на місцях партійний актив який би вже на парламентських виборах міг скласти обмежену конкуренцію моно зброду. Не склалося. Натомість слова Порошенка після котрих ми назавжди пішли від нього, окрім трьох осіб котрі затрималися у ЄС ще на майже рік, я запам'ятав на усе життя: "Ви чужі, ви не розумієте - чого хоче український народ. Не час для оновлення - ми повинні на місцях висувати перевірені кадри які будуть стовідсотково прохідні, нехай вони навіть не будуть з нашої партії". Нависувався - 4 місце на виборах, навіть Тимошенко обскакала.

Ну а що робити опозиції зараз - читайте вище, звісно що у обмеженому з-за війни форматі. Я прекрасно знаю - що мені зараз скажуть. "Воно не спрацює"! "Це не для нашого народу який за гречку голосує"! Все як завжди - не спробували. але відмітаємо. Але знайте, що час старих лідерів пройшов назавжди, що шоу може здолати тільки до деталей прораховане ще більш якісне шоу, а "зелене царювання" може перервати тільки, виключно, нова генерація українських політиків. Час "гречки" хоча ще не пройшов, але "зелені" чудово показали - як можна брати електорат і без неї.

Бажали - отримайте та розпишіться. Тепер мені просто цікаво - скільки людей відпишеться від каналу.

Про уламок ГУЛАГу сьогодні вже написати не встигну, тому з самого ранку дам та у режим сухих новин.

8. Україна - Батьківщина найтупішого бидла. Воно знову верещить про погані Мінські і зраду Порошенка. А в чому ж зрада? Пам'ятаєте, як на старих відео 14 року, покацаплене бидло на Сході, лягало під наші танки, щоб не дати їм звільняти захоплені орками землі. Як у Маріуполі крили матюками і кидали камінням у ЗСУ, яке звільняло місто. Про погані Мінські першими влаштували істерику риго-анали і їхні холуї з Сволоти. То виходить, бидло проклинає Порошенка за погані Мінські, бо не дав окупувати всю Україну ще в 14-му. Зате зараз все в порядку. Бидло ніякої зради не бачить, сотень тисяч мертвих, мільйонів біженців, знищених міст України, теж не бачить. Їх все влаштовує! Отже закінчилась епоха обдурених дебілів, зараз іде епоха свідомих зрадників, які мріють про знищення України.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Рейтинги Зеленського, як у Пуйла і то не через 5 років, а значно більше.
    Хороше порівняння.

10. Наше бидло це гібрид. Криваве совкове гівно в головах, риги замальовували біло блакитним, а потім це гівно загнило і вкрилося зеленою пліснявою. Хоча більшість бидла хоче довести, що гівно в їхній голові має синьо-жовті кольори...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михайле, не дрони головне, не зброя, не люди на фронті.

Головне - рейтинги.

Зеленський звільнив Залужного через рейтинги.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є дві категорії хороших зелених людей:

1. Є розум, але він заважає.
    2. Нема розуму - нічого не заважає.

13. Пишуть, що ДБР установило причетність російського ГРУ до підривів складів із українськими боєприпасами в 2015.
    І от на біса нам ці подробиці? Майже 10 років усі просвічені 73 відсотки українського суспільства спокійно жили в упевненості, що це зробили Порошенко з Полтораком. То що тепер - усе кинути й почати підозрювати чєснєйших представників брацького народу?
    Ще скажіть, що він брата не вбивав

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зараз влада терміново впроваджує диктатуру, як в на Московії.

Не можна критикувати владу, вона свята:

15. ashim

ashim Well-Known Member

Петро людина із широкою душею.
    Тож як залізе знову він на трон,
    То щастя буде не одній Марині,
    У кожній хаті буде гарний макогон!

16. MayorMayor

Чогось Губерман пригадався. З його "Писать на стенах туалета..."

17. Silver bullet

Майори, вам і в Польщі нема чим зайнятися? В 7.30 люди збираються на роботу, а не п8дять на форумі, де усього десяток дописувачів))
    Чи все торгуєте в Харкові за свою хату? А як "бізнес в Польщі" без вас?)

18. Silver bullet

Йой, Миху) Вам, звісно, не видно, що Петро здурів)
    Він знову дав в штангу :))). Ще й як! Він палить за собою мости...:facepalm:
    Господи, що він хоче - щоб його, активного шукача влади, зараз в Європі слухали більше, ніж людину, яка несе третій рік тяготи нерівної війни?? Він якщо й мав якийсь авторитет в минулому, то тепер в Європі від нього будуть бігати як від чуми, коли він з-за спин протягуватиме руку, щоб поздоровкатись)
    Це він виборів хоче у війну, чи чого? Чи щоб пускали в Європу у відрядження на родинні свята? :)))Та може він зі своїми бойовими підорасами з ПЄС, остаточно "загрався" в демократію і вважає свої бздури важливішими за складну ситуацію на фронтах, за війну?
    На чиєму боці він тоді грає, жмурук?

Вочевидь, це в нього на фоні стресу від втрати влади пішли дегенеративні зміни в мізках.

Останнє редагування: 19 бер 2024
  19. MayorMayor

Буля, нагадайте, я давно писав, що ви кінчена дурепа? Я вже разів з десять писав, що я зараз більше у Харкові, аніж у Польщі. Бо продаю нерухомість та бізнес, ну і гроші виводжу. А щодо бізнесу- зараз дружина контролює, та я періодично. Так що доведеться вам мене періодично читати. Але я вас трохи потішу- через два дні я знову поїду. Десь на тиждень. Тому зможете безперешкодно вилізувати сраку свому лідору.

20. - «Хто завгодно, тільки не Порох». Кантата. Виконує зведений хор московських вошей і українських гнид

Карл Волох

Р.С. Вперше була виконана в березні 2019 року.
    Досі користується популярністю серед зедовбойобів

а де твій аватар? :)