ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

О, це зачотний "військовий оглядач"! :facepalm:
    Жгі ісчо, Мих.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Далеко тобі ще до вальцманоїда?

3. VasMT

Розум, Мих, заважає, розум... І зання.
    А то вже би був в ваших лавах...

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мар'янку теж не пускає розум, тому вона проти вальцманоїдів:

5. VasMT

Просто її ніхто не розвернув в другу сторону. Вона ж з ваших... Розвернули би і мали би пламєнного бойца... :mocking:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Значить вона їм потрібна. Значить цінний кадр.:)))

От послухай, електриком станеш, якщо не порохоботом:

7. VasMT

Мих, вік не той, порпатись в лайні. Треба оточувати себе красивими речами...
    З тобою тут розмовляю лиш по старій дружбі. І тобі раджу не штрикати в гімняшки виделкою...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну все, дружба, так дружба.

9. VasMT

:mocking:
    Нє-нє... То фразеологізм такий. ;)

• Смішно Смішно x 1
  10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Знаю я вашего брата. - А у меня нет брата (с)

View: https://youtu.be/itnL-fvR9zg?t=26

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Злякався....:)))

12. VasMT

Та де там... В мене ж АПС є...:mocking:

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тоді я по-іншому скажу:

Пізно! Слово - горобець.

14. VasMT

От і поговорили... Як мила наїлись.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. VasMT

Оранжоїди.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Доведення" своєї правоти у порохоботів зводиться до фотожаб, карикатур та "дотепних" малюнків.
    Я Вам, @Мих - у, так скажу.
    Ви ж не знаєте, який у Москві існує компромат на Порошенка. Цього ніхто не знає, крім самого Порошенка та Хуйла.
    Я також не знаю, але, якщо судити з поведінки Порошенка під час його перебування на посту Президента, такий компромат майже напевно є.

А от на Зеленського жодного компромату немає. Це видно також з поведінки Зеленського за час його перебування на посту Президента.
    Якби був серйозний компромат на Зеленського, цей компромат витягли б із рукава ще задовго до початку повномасштабного вторгнення Росії.
    І вже напевне витягли б протягом цих останніх двох років війни, щоб примусити його йти на перемовини з Хуйлом.

Тому в боротьбі проти Зеленського йдуть такі "компромати" як "хрипатий голос", "шашлики", "не втік", "ходить без галстука і не бриється", "всюди тягає за собою Єрмака", "Свати", "кортеж" тощо. Зрідка згадують ще, як персонаж, якого грав Зеленський на сцені, імітував оригінальний способ гри на роялі.

І Ви би, Миху, задумалися: А чому це, поки в.о.Президента виконував Турчинов, територія, тимчасово захоплена сепаратистами, дуже інтенсивно зменшувалася, а з приходом на пост Президента Порошенка раптом збільшилася? Василь наводив датовані скріншоти карти Донбасу.
    Чому це Порошенко погодився на такий варіант: Спочатку вибори на Донбасі, а потім - виведення російських військ?
    Чи він, Порошенко, уявляв собі, що вибори проходитимуть з добринями нікітічами, як ото учора на росії?

Коли кажуть "Чорного кобеля не отмоешь добела", то це - про Порошенка. Порошенко за роки президеньства, та протягом цих останніх п'яти років зазнав такої "слави", що жодні мамонти не допоможуть.
    Ви цими мамонтами лише трафік форуму засираєте.

Останнє редагування: 16 бер 2024
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Може тому, що при Турчинові Єблівушка не завела в Україну 14 БТГ та не вела "транскордонні обстріли", нє?

19. Невже немає?

Тоді:

1. Союзники накидали нам сучасної зброї для контрнаступу - зеля наказав спалити її під Бахмутом.
    2. Союзники приготували нам F-16 - зеля відмовляється готувати міста базування.
    3. Хуйло застрягнув під Авдосом - зеля змінює головкома. Авдосу пізда.
    4. Союзники пропонують введення військ - зеля категорично відмовляється.
    Про перекриття грошового кисню для ЗСУ, для будівництва укріпрайонів, про повний розвал мобілізації я взагалі мовчу.
    Цікаво, в якому місці зеля «не втік» та «робить все для перемоги»? Чи на нього немає компромату?

20. Банкова жаліє грошей навіть на свою ботню. Не прокачує старі акаунти, а тупо пачками купує нові та одразу кидає в бій. Як мобиків під Авдосом.

а де твій аватар? :)