ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Я ж писав уже, що не вичитую форум. Намагаюся реагувати на скарги про порушення правил. Ви надсилали скарги?

2. Мартіні,я тут.
    Що треба?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Полковнік Онотолій вже третій рік не може попасти на війну, бо клятий Порошенко вкрав патрони від його пістолєта...

• Смішно Смішно x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

При Порошенку Саакашвілі був на свободі, скакав по дахах, а при Зеленському мусів поїхати в Грузію, де його посадили.
    Якби Зеленський не повернув йому громадянство, можливо, Міхо був би на свободі.:)))

• Смішно Смішно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Вважайте, що я, звернувшись до Вас особисто з цитуванням конкретного поста Хомчина, в якому він обсирає українського офіцера, який багато років поспіль дійсно захищав Україну, звернувся до Вас із скаргою.
    Ви побачили, що я згадав Вас особисто. А хто там "розглядає" скарги (шрайбен, шриб, гешрибен и никто не вьінимает) і чи розглядаються вони взагалі, я не знаю.
    Якщо Ви згідні з тим, що написав Хомчин, тоді можете його не банити.
    Але я вважаю отой допис Хомчина звичайним паскудством. Захищаючи баригу Порошенка, Хомчин опускається до відвертого обпльовування форумчан та їх дітей.

Чи Вам потрібно згідно з правилами - подати в трьох екземлпярах?

• Смішно Смішно x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А це ж теж з оранджової банди, нє, Мих?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

імітував, але не був.

8. VasMT

Був, був, Миху... Не треба від любих друзів відхрещуватись...
    upload_2024-3-8_19-27-3.png

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Невже ти думаєш, що ця фотка про щось говорить?

10. VasMT

Справи говорять більше. Хто найбільший ворог ЗСУ? Оранжоїдна звиздота. А Пйотр і в оранжоїдах відмітився. Таке саме лайно...

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

От Янукович - патріот і друг ЗСУ, нє? Ну, правда, накивав п'ятами до кацапів, як справжній верховний головнокомандуючий.

Добре, що оранжеві спасли тоді країну, а то б ти воював сьогодні за кацапів.:crazy:

12. Вася ніяк не може змиритися, що його виперли з війська в ті часи.
    Значить було за що.

• Подобається Подобається x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

він ж підтримував Януковича.

14. Якщо кацалапий пише про ПП, значить зеля десь знов обісравсі. Це вже аксіома

• Смішно Смішно x 1
  15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Інща справа- Зелупа:

Союз між США та Україною демонструє «ознаки зношення», - NYT
    Американці роздратовані, що Україна витрачає сили у другорядних битвах.

Вони також хочуть, щоб головною метою ЗСУ цього року стали удари по сухопутному коридору до Криму. Але невідомо, чи прислухаються українці до цієї поради, що випливає із загального контексту статті.

У матеріалі йдеться про претензії Пентагону до рішень Києва.

"Американські військові стратеги, у тому числі міністр оборони Ллойд Остін, вважають, що Україні необхідно концентрувати свої сили на одній великій битві за раз. Натомість президент Володимир Зеленський, який поклявся вигнати Росію з кожного дюйма України, витрачає свої сили в боях за міста, які, за словами американських чиновників, не мають стратегічної цінності", – пише газета.

Наприклад, битва за Авдіївку: "Офіційні особи США заявляють, що Україна захищала Авдіївку занадто довго і занадто дорогою ціною".

Колишній американський командувач, який був на контакті з ЗСУ, заявив виданню, що "немає жодних причин утримувати місто так довго, як це роблять українські війська, окрім як викачувати з Росії додаткові війська та техніку". Але це "жертви, на які Москва була більш ніж готова піти".

За словами американських чиновників, Україна запізнилася з виведенням військ з Авдіївки, який став "хаотичним", а "сотні українських військовослужбовців могли зникнути чи потрапити у полон".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. VasMT

Нє, за кацапів я вже колись воював...

17. VasMT

Якщо вони такі розумні, то нехай самі прийдуть, і пробьють коридор в Крим.
    Ватерлоо!!!

18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

вичитав в інтернеті :pardon:

IMG_20240308_220157.jpg

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Викладачка вимовляла слово "невдалий" разом, але Олекса не дуже дослухався.

Останнє редагування: 9 бер 2024
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

О, тобі не звикати.

план контрнаступу в Кремлі - твоя робота?:)))

а де твій аватар? :)