ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

У нього виступів з відосиками, як собак не різаних.

Вам знайти? Але ви все одно це проігноруєте, бо Зе для вас - кумир.

ага, я бачив, як він казав до бійця: я не лох і так далі... відео знайти?

то чому британський міністрр оборони жалівся на Зе?

А отут сторінки не вистарчить.:))):haha:

А оце культура реального зебобіка, тут я погоджуюся :))):))):)))

звідки інфа?:)))

Погодьтеся, це загальна фраза, без доказів і безвідповідальна.

2. П’ять відтінків ЗЕленого:
    щодня бреше, як з гори котиться,
    зрадив країну в Омані і своїх виборців – здав окупантам схід та південь,
    проте аналізи не здав,
    сциться Майдану, кураторів з москви, рейтингів опонентів, Порошенка, Залужного, Заходу,
    жодної копійки з офшорів не дав ЗСУ.
    received_1204295613776739.jpeg

• Подобається Подобається x 1
  3. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Напрацювання Міжнародної робочої групи щодо санкцій проти Росії,
    яку очолює керівник Офісу Президента Андрій Єрмак

спільно з директором Інституту міжнародних досліджень Фрімана-Споглі (FSI),
    Послом Майклом Макфолом,
    стали основою чергових пакетів санкцій,
    застосованих США, Канадою, Великою Британією та Європейським Союзом
    до осіб і компаній, що підтримують війну проти нашої держави.

https://www.president.gov.ua/news/napracyuvannya-mizhnarodnoyi-robochoyi-grupi-yermaka-makfola-89269

4. FB_IMG_1708885074262.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не знаю, чи Хомчин викладав пізнавальне відео про Порошенка (у мене Хомчин в ігнорі, тому я останніми днями його постів не читав).
    Так що якщо це буде "баян", прошу вибачити.
    Цікаве відео.

View: https://www.youtube.com/watch?v=vc5DHQL0Sx4

• Баян Баян x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що мені з того відео?

Без відео зрозуміло, що при Порошенку таких жертв на війні не було і можна було подорожувати куди завгодно і не було тривог і не було стільки біженців.

7. Телеграм-канал "Бистро і точно" зробив підрахунок інформації по публікаціях про Петра Порошенка. Цифри вийшли ніяк невтішні. За один лише грудень 2023 року про Порошенка з'явилося 4000 публікацій по 45 інформприводах на 1250 ТГ-каналів. Цифри вийшли такі. Охоплення відверто брехиливих публікацій склало 61 мільйон, явно ворожих ІПСО - 33 мільйони, рекламні дописи з використанням імені Порошенка - біля 4 мільйонів і достовірна інформація - біля 29 мільйонів.

Нескладний підрахунок доводить, що брехливі і ІПСОшні перегляди перебільшують достовірні більше ніж у три рази!

От вам і секрет антирейтинга. Тут як у бою. Чим більший вогневий тиск на ворога, тим швидше гине ворог. Чим міцнійший інформаційний тиск на вуха громадян...

Нагадаю, 3 до 1 - стандарт для наступу.

Все як на війні. Ти можеш стріляти як Вільгельм Тель і битися як шаолінський монах. Але проти маси - не попреш. Кого не задавлять четверо - задавлять дев'ятеро.

Ну, можемо пишатися. Навіть за такого співвідношення, ми-порохоботи тримаємо інформаційний фронт. Влада змушена витрачати шалені кошти на брехню про Порошенка і про нас - їм не вдається вибити його з політики.

На жаль, це єдине на що наразі нас вистачає.

https://t.me/ukr_to4no/37925?single

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А Зелупа майже стільки гундосиків записав. Шах і мат вам, порохоботи!

10. medwedo berlogsoni

@Мих , "баян" - це гарна оцінка для ролика.
    "Баян" не означає "неправда", "брехня".
    "Баян" - це давно вже відома всім інформація. "Інформація", Миху, а не вигадка. Про те, що Порошенко - злодій, багатьом було відомо давно, а про те, що він ще й виявився корисливим зрадником, стало відомо порівняно недавно.
    Ролик вийшов всього лише 9 днів тому, тобто, в середині минулого тижня. Я ж дав на нього посилання 5 днів тому, тобто, через чотири дні після його появи в Ютьюбі.

Ролик підсумовує "здобутки" Порошенка за час його перебування на посту Президента.

внутрворог.png
    Ви, Миху, до речі, дивилися цей цікавий ролик?
    Там є кадри, як всіма барвами виграє торговий комплекс Рошен і як стирчать бетонні блоки недобудови, яка мала стати місцем для зберігання боєприпасів.
    Ну, дуже цікавий репортаж.
    Поставивши мені оцінку "баян", Ви погоджуєтеся з тим, що в ролику - всім давно відома правда. І про кондитерську "імперію" Рошен, і про занепад побудови обороноздатності України за часів Порошенка. Масове звільнення військових з лав ЗСУ за часів Порошенка - це не вигадка.
    Поставте мені "Зе бест!". Дякую наперед

• Баян Баян x 1
  11. Ще один дуже дуже сексуально стурбований.
    Реально, у них панічний страх, що якщо Порошенко не оголосить що буде висуватися в президенти, то віслюк програє любому бомжу.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти би краще з таким запалом розповідав про свою брехню "чому Порошенко не донатить на дрони", ніж пояснював що таке баян.

13. MayorMayor

Він не може. Бо тоді випливає наступне питання: чому Зелупа не донатить ні на що?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. MayorMayor

Порошенко купив партію техніки для будівництва фортифікацій і закликає Раду створити ТСК з питань укріплень.

Зелупа нічого не купив, а пропиздякав черговий гундосик та краде гроші на асфальті.

15. medwedo berlogsoni

А от цікаво: скільки Порошенко витрачав на ЗСУ із власних коштів за часів свого президентства? Чи хоча би до 24/02/2022?
    Чи в перший місяць після вказаної дати?
    А зараз, коли запахло смаленим особисто для нього, зрозуміло, що купує індульгенції.
    АТОгодини.png
    "Антитерорестична операція не може і не буде тривати два-три місяці. Вона має і буде тривати години" П. Порошенко

Кожен може почути ці слова, сказані особисто Порошенком, в ролику, на який я давав посилання. Десь так, післе першої хвилини і десяти секунд

16. medwedo berlogsoni

upload_2024-3-5_10-14-20.png
    Армія розкрадалася, Імперія Рошен збагачувалася.

17. Кацалапий сходу відповідаю - більше 500 млн гривень на ППО Києва.

Зустрічне питання - скільки віслюк витратив за п'ять років?

Знаю що зробиш вигляд що я в ігнорі і ти це не побачив.
    Просто відповісти нічого крім крадіжок на великому крадівництві віслюк нічим не прославився.

18. medwedo berlogsoni

Порошенко пішов, а армія залишилася. За даними ВВС у 2018 році в армії у кращому випадку залишилося 60 відсотків військовослужбовців.
    у2018ЗСУ залишилося.png

у2018ЗСУ залишилося2.png

А далі в ролику можна буде поглянути ще, які склади для боєприпасів були "побудовані" за часів Порошенка.
    А зараз Порошенко рве сраку, що укріплення потрібно будувати.
    Тоді треба було сраку рвати.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

Як за часів президентства Порошенка виникла нестача боєприпасів, яка відчувається і досі? (Найпотужніший арсенал у Європі)
    нестача боєприпасів.png

Було знищено 210 тисяч тон боєприпасів.
    Зараз чекаємо Христа ради, поки хтось надішле з Європи 500 снарядів чи 20 ракет для СЗВ.

а де твій аватар? :)