ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. 6da73378-f4ec-4de3-af5e-af2f5940cfa1.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Я дивуюсь з примітивності Банкової та їх кураторів.

Ви не випускаєте Петро Порошенко на Безпековий форум в Мюнхені. Де він до речі мусив спілкуватись із міжнародними партнерами, стосовно військової допомоги Україні. Але зараз про інше.

Не випускаєте Порошенка, вигадавши йух пойми яку відмазку, мовляв йому загрожує небезпека! Хм! На Безпековому форумі в Мюнхені?
    Нічого собі!
    А тепер, йолопи ЗЕлені вам просте питання: «А туди мусив їхати тільки Порошенко?… Ні?… А хто ще?… Та невже?! Та бути такого не може! А його як випустили? Ви що, йобнуті, ставити ЙОГО життя під загрозу?! Ви це навмисно?…До речі, ви попередили міжнародних партнерів про ризики?………. Чи! Нічого не було і близько? Просто вирішили не випускати?»

3. Щойно ми зустрілися з Головою Верховної Ради України, до якого у нас було єдине запитання: чому блокується міжнародна діяльність нашої команди?

Отримали такі пояснення.

Голова ГУР Міноборони Кирило Буданов повідомив спікеру парламенту Руслану Стефанчуку про те, що одразу ж після перетину кордону Україна–Польща, а надто в Мюнхені мені як п’ятому президенту та лідеру опозиції загрожує смертельна небезпека. І нездатні мене захистити ні Управління держохорони, ні вся система безпеки Німеччини. І єдиний спосіб, щоб врятувати Порошенка — це його не випустити.

Не ганьбіть ГУР!

Бо вони виконують ефектну та ефективну роботу, знищуючи російського агресора. Особливо сьогодні, коли вони разом з іншими підрозділами ЗСУ провели блискучу операцію з ліквідації великого десантного корабля. З чим щиро вітаю.

Не перешкоджайте моїй діяльності та діяльності представників нашої фракції. У вас немає права обмежувати нашу участь у парламентській дипломатії.

Щотижня я буваю на фронті, допомагаючи нашій армії. Там не вистачає снарядів, арти, ракет, засобів РЕБ, FPV-дронів. Значна частина з цього мала постачатися за рахунок американських партнерів.

Хочу нагадати, що саме 1 грудня мене незаконно не випустили до Вашингтону. Я не стверджую, що моя участь у Штатах повністю вирішила б питання щодо зброї. Але це давало шанс, тому що у мене були зустрічі з керівництвом Республіканської партії. І саме конгресмени Республіканської партії блокують таке необхідне для України рішення.

Сьогодні ви блокуєте мій візит до Мюнхена. Де у мене також мали бути зустрічі з великою конгресовою делегацією від Республіканської партії, з керівництвом Євросоюзу, з шістьма президентами, головами урядів країн-членів Європейського Союзу, які відграють надзвичайно високу роль у забезпеченні безпеки держави.

Влада вирішила, що вона блокує нашу участь як опозиції. Це в той час, коли і в зверненні Борреля, і навіть у рішенні Європейської Ради, яке обумовлює виділення Україні 50 мільярдів, написано чорним по білому про парламентську багатопартійність, про парламентський плюралізм і про представленість опозиції. От що ви зараз будете пояснювати?

Дипломатія емоцій більше не працює. Ми вимушені це констатувати. Досить експериментувати з Україною! Досить безвідповідальних рішень!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Недопуск Порошенка за кордон Будановим за фейковим "Йому в Європі загрожує смертельна небезпека", це, як обіцянка "літо в Криму" і "рак путіна", знову обісралась буданга.
    Буданов вже знайшов хто дружину в столовій ГУР отруїв, що так "щиро" дбає про здоров'я лідера опозиції...?
    Чи , як завжди свистіти не мішки носити.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє редагування: 19 лют 2024
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Замилювання очей.
    Підорашка зрозуміла, що свиночолий - збитий льотчик і тепер з його активами можна робити будь-що...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Підорашці без різниці який льотчик. Яка їм різниця?

9. Оскільки ліпецька фабрика™ є питанням архідержавного значення для персічних ікспєрдів по баригам
    (типу васі)
    (на відміну від фабрики по виробництву кіно заточеного на російського споживача) мусимо повідомити цих ікспєрдів про ситуацію з нею станом на зараз.

View: https://twitter.com/UaPeacemaker/status/1759605152145695231?t=rhyKoLKRvgebjIY5M07hwA&s=19

Ілья Новіков

ТАСС повідомляє, що російський суд за позовом заступника російського генпрокурора в закритому провадженні конфіскував фабрику «Рошен» у Липецьку через екстремізм Порошенка (sic!)
    Ми стежили за цим процесом, але з очевидних причин не брали в ньому участі. Тепер, коли рішення є, вже можна прокоментувати що там було насправді.
    Ще минулого року юристи Порошенка направили повідомлення про початок процедури міжнародного арбітражу та стягнення з Росії компенсації за знищене підприємство.
    Очевидно, за повну його вартість станом на 2014 рік, а не за ціну того, у що воно перетворилося до 2023. Попри чорний піар, що фабрика начебто працювала під час війни (а дехто вірить, що вона й досі працює), насправді з 2014 року вона перебувала в режимі ліквідації: розпродавались залишки зі складів, потім обладнання потрохи вивозилося, а що не можна було вивезти – різалося на металобрухт.
    В нас була певна проблема як довести міжнародним арбітрам, що все це було результатом тиску з боку російських держорганів. На жаль, конвенція про захист інвестицій трактує Росію як би це була цілком нормальна нефашистська країна, і навіть очевидні речи треба доводити документами, а це не завжди просто. Російський суд допоміг нам в цьому питанні.
    По-перше, до справи долучили покази колишніх працівників фабрики, де якраз описується як її повільно нищили, і ці покази походять від російської сторони, вони самі їх принесли до суду, ми на них не могли впливати. Одночасно це відповідь на питання тих, хто вірить в легенду про бізнес Порошенка з Росією під час війни. Бізнесу вже не було, був грамотний відхід без здачі ворогу того, що можна було не віддавати.
    По-друге, підставою позову держави-агресора-позивача було те, що Порошенко екстреміст, бо говорив, що Росія вторглася до України і вбиває тут людей. І тому що передав 3 мільярди на підтримку ЗСУ (насправді 4 с половиною, вони там трохи відстали від нашого графіку). І це, до речі, єдина правда в позові російського генпрокурора, – що гроші, виведені з Липецьку, дійсно пішли на ЗСУ, але це було ще до вторгнення, вони спізнилися.
    Але якщо перед тим в нас була складна ситуація «як довести міжнародному суду, що фабрику знищено, коли на папері вона існує – відкривай і працюй» – то тепер це питання повністю зняте, з точки зору міжнародного права Росія здійснила 100% конфіскацію бізнесу через політичні міркування, і це вже не наші слова, а їхня власна офіційна позиція.
    По-трете, Росія, задовільнивши свій позов, отримала на баланс свого держбюджету юрособу, з якої реально нема чого взяти, крім того що їхня податкова вже давно сама списала з заблокованих рахунків. Тобто для Росії ця конфіскація вигоди не принесе, а на наш позов до арбітражу не вплине.
    Зі смішного можна зауважити, що десь там в їхній прокуратурі сидить людина, яка отримує зарплату за те, що читає телеграм-канали Петра Порошенка і «Європейської Солідарності», складає «протоколи моніторингу» і пише доповідні записки, з яких складаються 4 томи судової справи. Добре і те, що її зарплату витрачають таким чином, а не на війну, а якщо нам вдасться використати роботу цієї людини для обґрунтування стягнення з Росії коштів, які відправляться на підтримку армії, – це буде подвійна іронія.

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Як що- є ще "вбитий Порошенком брат".

11. VasMT

Чогось до цього року не чіпали Рошен в Ліпецьку.
    Доречі, знайомі з Ліпецька кажуть, що фабрика як працювала, так і працює. Ні на день не зупиняючись...
    Мабуть брешуть.

12. Чомусь у всіх зелених є знайомі в кацапстані, яким треба вірити.
    Або Вася бреше?

13. Порошенка, який вже п'ять років як не є діючим президентом, майже у кожному дописі ботів Офісу президента в співвідношенні 80% про Порошенка/20 % про московитів - це я навіть не уявляю, який їбучий страх перед цією Людиною керує командою Зеленського.
    Напевно більший ніж у москалів перед Бандерою.

14. MayorMayor

Мабуть, брешуть. Бо податкові органи Єблівушкі кажуть, що підприємство діяльності давно не веде.

15. VasMT

Давно, це з якого часу?

16. MayorMayor

З того, що мені попадалося у мережі- з 2015-16 років. Бо є і ті, і ті цифри. А ось Зелупа діяльність у рашці навіть після 24.02. вів. Серіяльчики на кшталт "Скотів" крутив.

• Подобається Подобається x 1
  17. MayorMayor

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну от, Канада готова із власної кишені заплатити за ті снаряди, які Петро Павел знайшов для України.
    А наш Петро Порох колись навідріз відмовився від канадських винищувачів .
    Хоча логічно припустити, що якщо Канада готова зараз фактично за свій рахунок купити снаряди, то чому б та сама Канада тоді безкоштовно не передала би Україні хоч пару-трійку своїх винищувачів? На яких навчила би літати, - знову ж таки своїм коштом, - десятків два українських льотчиків?

Ну, ці риторічні запитання до порошистських глушманів не дійдуть.
    Сподіваюся, питання про відмову Петра Пороха від канадських винищувачів будуть йому поставлені під час майбутніх судових засідань.
    А представник Канади в якості свідка скаже, чи вимагала Канада за ці літаки гроші в України, чи готова була надати безкоштовно.

Канада дала зрозуміти, що готова підтримати ініціативу Чехії щодо термінової доставки десятків тисяч артилерійських снарядів з різних країн до України. Про це повідомляє CBC News з посиланням на джерела в канадському оборонному відомстві.

Хоча деталі ще допрацьовуються, джерела повідомляють, що уряд Канада може виділити до 30 мільйонів доларів (22 мільйони доларів США - ред.) на реалізацію плану, запропонованого президентом Чехії Петром Павелом.

Міністр оборони Білл Блер заявив, що Канада веде переговори з чехами, але не буде обговорювати деталі.

https://www.radiosvoboda.org/a/news-artyleriya-kanada-snaryady-chekhiya/32830327.html

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський на відріз відмовився від австралійських гелікоптерів.

а де твій аватар? :)