ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо він ставить лайк Хомчину за речення, в якому останній зробив півдесятка грубих помилок, то Ви вимагаєте від Миха (який, до речі, не знає навіть, скільки гектарів у квадратному кілометрі) неможливого.

Буде допомога Україні від США, буде. Хай порохоботи навіть не сподіваються.
    А якщо навіть не буде, або буде мало, то допоможуть європейці - німці, французи, норвежці.
    Тому що очевидно буде, що якщо трампи відмовилися допомогти жертві агресії з боку Росії, то де гарантія, що у випадку агресії з боку росії на їх країни трампи допоможуть.
    Є один цікавий стрім від Піонтковського. Якщо перемагає Трамп, він зустрічається з другом-хуйлом і "вирішує" питання: Нам належить те, що було до розпаду Союзу, а Москві - те що належало до розпаду Союзу їй.
    Тобто, Трамп віддасть наказ вивести американські війська з Європи, а Путін "пообіцяє" що далі Східної Європи не піде. Двохполярний світ.

ЗІ. Мабуть, мається на увазі проблема американо-мексиканського кордону?

2. medwedo berlogsoni

До речі, в ютьюбі в якості "екстреного" повідомлення вже два тижні висить реклама, досить підозріла як на мене.
    Хто-небудь заходив? Бо я на сайти, крім тих, в яких я впевнений, що там відсутні віруси, не заходжу
    кулдфьф.png

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіщо мені це?
    Українська правда вже переклала. Я тут при чім?
    А ти тут при чім?:)

4. «Залужний? Нам потрібне перезавантаження, зміна керівництва, не тільки військового. Однозначно потрібне перезавантаження, новий початок", "Я маю на увазі щось серйозне, що стосується не однієї людини, а напряму керівництва країни".

Та ні, Вова, це стосується таки однієї людини. Тебе.
    Саме тебе і треба перезавантажити.

Ну а всі ми знову отримали приклад, як нікчема збрехав. Через шісток вони місяцями таки підкилимно подлінько били Залужного в спину. І все через дріб'язкові обідки ідейного банкрота, що Залужний пропонує стратегію перемоги.

Не татарова чи гетьманцева він розмірковує прибрати. Не дєрьмака, який провалився з "мирними переговорами", а в ході війни його бізнеспартнери мародерили в МО. Не Шмигаля, який і в кінці другого року великої війни не може побудувати лінії оборони.
    Залужного! Єдиного, хто серед влади викликає довіру суспільства.

На століття вперед нам вкотре створюють хрестоматійний епізод історії України про підлий удар у спину героям у поворотний момент від зрадників-політиків у тилу.

Цього разу маємо не дозволити цього сценарію.

Пора перезавантажити Зелю і його банду.
    У Залужного є план змін. Саме йому і треба дати вдихнути нову енергію в життя країни.

Пора клоунів загнати назад у цирк.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Спеціально для кацалапого

СПОКОЙНО, ПОРОШЕНКО - СЯДЕМ УСЕ"!

Чогось сміюся - друзі питають, чи справді Порошенку сьогодні впаяють підозру у Держзраді у справі з "Трубою Медведчука"? А я ж ані сном, ані духом - порохоботський табір я давно покинув, в мене лише два інформатори з зеленої команди та й ті в основному по міжнародних справах! Зелені зеленими, але ж я ще до війни на своїй сторінці у ФБ інформував народ про сюжет цього серіалу. По ходу доведеться викласти "короткий зміст попередніх серій".

Навесні 2020го в Україну з офіційним візитом прибули Держсекретар Блінкен з помічницею Нуланд. Після візиту Зеленський перестав "заглядати у очі путіну" і почав дрейф у бік Заходу. Влітку Генеральна Прокуратура України отримала від ФБР, ЦРУ та Мінюсту США великий кейс матеріалів на товариша Медведчука - американці почали вимагати вжити заходів для розгрому бидлостанської агентури в Україні. У цьому кейсі, як нам одразу повідомили, були матеріали де фігурував Петро Олексійович Порошенко. Нічого "такого", але викладені "прослушки" при належній "нарізці" могли сильно дискредитувати відставного Президента та його оточення, зокрема Турчинова, Кононенка, Третякова...

Цим одразу скористався Ермак - саме він ініціював оприлюднення "плівок Медведчука". Пішла реакція від США, Зеленський та Ермак отримали по шиях - "Вам не для того давали матеріали щоби ви особисті рахунки з Порошенком зводили".

Нагадаю людям - Порошенко досі мав "американський імунітет" від кримінальних переслідувань. Він мав великі заслуги перед США, він досі є для Америки "своїм сукіним сином", саме тому майже усі провадження проти нього були прикриті, хоча по деяким справам Петра Олексійовича легко було закрити років на 8. Американці тричі на моїй пам'яті погрожували зняти імунітет коли Порошенко "грав на себе проти Націнтересів США", але жодного разу він межу не перетнув і цей імунітет зберіг не зважаючи на те, що після приходу Байдена до влади більше двох років не мав змоги особисто поспілкуватися з жодним представником американського істеблішменту - йому не пробачили передвиборчу "Гру на Трампа" досі.

І ось "вус трапилось" - мені кажуть що Порошенка хочуть закрити після звинувачень у "держзраді" реанімувавши старі матеріали, зокрема з цією "Трубою". Кажу одразу - я геть нічого про це не знаю і останнім часом взагалі не слідкував ані за політичними маневрами Петра Олексійовича, ані за маневрами навколо нього - просто було нецікаво. І зараз реально можливих варіантів - чому Зеленський наважився на такі різкі кроки? - всього лише два.

1. Або США дали відмашку на таке переслідування бо Порошенко знову "Грає на Трампа".
    2. Або Зеленський, останнім часом дууже ображений на США у тому числі тому, що не дають з'їсти Залужного, вирішив наплювати на американський імунітет Порошенка та показово знищити саме його, бо можна вкінець знищити репутацію відставного Президента у очах абсолютної більшості населення, а потім його "закрити" - ні на який Майдан заради Порошенка маси не вийдуть. А з одним Залужним розбиратися все ж легше ніж з двома чи з трьома враховуючи не чистого у плані корупції опозиційного владі Кличка. У перший варіант віриться дуууже слабо - ніяких нових провин перед США за Петром немає, а за старі він вже "відповів по сукупності".

Усе вищевикладене - давня багаторазово підтверджена інформація та особисті думки. Реальну інформацію про нинішній стан речей у взаєминах США - Порошенко я буду знати цієї ночі, якщо шановне панство забажає - я її зранку дам. Якщо ні - чорт з нею. Гарного вечора.

6. WE WANT INFORMATION - 18.

Спочатку щодо Порошенка. "США у особі АП не змінювали своє ставлення до особи Порошенка. До відповідних органів та їх керівників не надходило повідомлень чи прохань від влади України стосовно теми кримінального переслідування екс-Президента".

Тобто, як я і казав, якщо буде "ескалація навколо труби", то у найближчому майбутньому це буде чиста самодіяльність ОПУ та особисто Зеленського. І якщо Порошенко запросить допомогу у США, у тому рахунку юридичну, то він її отримає.

США "взяли до розгляду" запропоновані Зеленським кандидатури на посаду Головкома, але "мають сумніви щодо щирості у співпраці з урядом США українського Президента". Хоч останній і пообіцяв Нуланд "зробити все можливе для порозуміння та налагодження ділових стосунків між військовим та політичним керівництвом", США вважають що Зеленський може повторити свій вчинок з призначенням Умерова на посаду Міністра Оборони без будь якого обговорення чи узгодження з АП США.

Тобто, "прихильник спонтанних рішень" Зеленський може "психанути" та призначити Головкомом якусь "темну конячку" і Україна по факту втратить ще одного переговорника щодо постачання нам зброї. Залишиться один Президент який буде вирішувати усі питання по проблемі та вести усі переговори.

Тепер про "сюрпризи на полі бою для путіна" котрі перед відбуттям додому обіцяла Нуланд. "США мають наміри найближчим часом активізувати деякі статті з "Плану "Б" для України та забезпечити у найближчі тижні постачання їй озброєнь на суму 1,3 мільярди доларів". Подробиць не буде. Передача Україні озброєнь радянського зразка від Еквадору у цей пакет входить.

Тепер щодо вже щорічних зимових вкидів про "новий наступ на Київ" та участі у ньому білорусів.

Теоретично можливе все, навіть десант бушменів в Саках. Практично - у Північній операційній зоні чисельність російських та білоруських військ стабільна починаючи з літа 2022го. Жодних ознак створення ударних угруповань на цьому напрямку немає, техніки, озброєння та особового складу для виконання такого завдання станом на зараз немає. КОШ США вважає, що на підготовку теоретичного "Походу на Київ" путіну буде потрібно 3 місяці, але спочатку йому треба прорвати фронт на сході та розгромити там ЗСУ. Тобто "теоретично ми мільйонери, практично у домі дві бл..ді". Жодних причин для не те що паніки - звичайного занепокоєння станом на зараз просто немає. Спостерігаємо за розвитком подій.

І останнє. Це щодо будівництва фортифікаційних споруд. Рішення про перехід до маневреної стратегічної оборони Президентом та Ставкою прийняте. У Північній операційній зоні на кордонах з Білоруссю, Чернігівщині, Сумщині, частково Харківщині будуть збудовані постійні лінії оборони довготривалого профілю. Так що якщо хто де бачить чергове "велике будівництво" у цих областях, у тому рахунку у глибокому тилу, то не лякайтеся - радійте. Справа це гарна, але є сумніви у цільовому використанні грошей. Як би це "будівництво" не стало черговою фабрикою по їх відмиванню.

А взагалі - цікаво. Бидло майже аврально будує лінії оборони навколо Маріуполя, у Криму, біля Мелітополя, ми на Півночі. Хто кого боїться - питання відкрите.

Останнє, це про що казав давно я, та про що оголосив Президент. В Україні стали на бойове чергування дві надані у оренду системи "Петріот". Дали одну німці, одну американці. Але це все одно замало, від графіку "14 до літа" дуже далеко, зараз їх на озброєнні вісім, це разом з "Мамбами" та переданими у аренду раніше.

Більше цікавих новин для оприлюднення немає. Допомагаємо ЗСУ, не ведемося на інфовкиди та ІПСО від бидло- спецслужб та вітчизняних хайпожерів, працюємо на Перемогу. "Нехай тремтять падлюки за кордоном". Інформувати про перебіг подій буду постійно.

7. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Василю Михайловичу, а Вам легше від того, що допомогу Україні ховають по причині "кордонних розбіжностейЙ"?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я гадаю, що легше було би всій Україні, якби вальцманоїди перестали брехати.
    Ви англійською володієте?
    Знайдіть слово Україна в цьому твіті:
    I’ve seen enough. This bill is even worse than we expected, and won’t come close to ending the border catastrophe the President has created. As the lead Democrat negotiator proclaimed: Under this legislation, “the border never closes.”

If this bill reaches the House, it will be dead on arrival.

9. MayorMayor

Василю Михайловичу, то Сенат, Палата представників і Білий дім согласували новий законопроект про допомогу Україні та Ізраілю, який окремо від законопректу про кордон?Коли?Чи в цьому "кордонному", який буде провалено, прописана допомога Україні?

10. VasMT

ОК!
    Не доходить...
    Спробую інакше.

Знайдіть в цьому твіті, -
    слова, подібні до слів "проект допомоги Україні".

upload_2024-2-5_18-20-3.png

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

поговори сам з собою, може відпустить.:)))

13. VasMT

Мих, пам"ятаєш, був час, коли я тебе називав Брехлом?
    Думав, що щось змінилось...
    Не змінилось.

14. VasMT

Поставлю тут, щоби не забути. upload_2024-2-5_18-32-26.png

В підорашці вже знають, а наша секта ще не в курсі?

15. medwedo berlogsoni

Карасьов - ропуха ще та. Входить в першу десятку порошенківських сраколизів.

До речі, ходять також чутки, що Залужного можуть поставити Міністром оборони. Що було би непогано. Він на новому посту зміг би реалізувати своє бачення стосовно зброї для ЗСУ в нових війнах двадцять першого століття. Чого, де і скільки закуповувати за державні гроші, та чого скільки і де виготовляти за ті ж державні гроші.
    Втім, скоро побачимо, хто матиме рацію.

16. medwedo berlogsoni

Поки Ви тут майже не були присутні, тут був один такий собі Рабінович. Так він узяв собі у якості ориджіна вислів Миха: "В брехні мене мало хто ловив".

Мих брехатиме, тому що існує народна мудрість "Лисеньким народилося - лисеньким і помре".

• Подобається Подобається x 1
  17. MayorMayor

Спробую ще раз: з того, що я читав у пресі, у цьому законопроекті допомога Україні прямо пов`язана з кордоном США. Автоматично, "поховання" цього закону ховає і допомогу. Так, можливо, пізніше будуть нові зміни. Але час іде.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пам'ятаю. Ти тоді був постійно п'яний, не міг змиритися, що твій улюбленець Янукович накивав п'ятами. :)))

19. VasMT

Не доходить...
    Зміню питання: Де в твіті
    Майк Джонсон заявив, що "поховає" проєкт бюджету для України?

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  20. MayorMayor

Тактика "а де море?". Розумію...

а де твій аватар? :)