ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ми із Зеленським маємо повний контакт, – Путін - Новини України - 24 Канал (24tv.ua)

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Щоб розмінувати Південь, зробити дороги до кацапів і щоб вони могли за 2 дні дійти до Херсону.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Пазл складеться тоді, коли ми розглянемо ЩО купляв Зеленський до свого президенства для ЗСУ.

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Не хочу. Мені не цікаво розмовляти з людиною, яка "читаю/не читаю". Не читаєте- то йдіть собі. За руським кораблем.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все, Медведо загнувся... А такий азарт мав. Напевно шукає в неті що Зеленський задонатив ЗСУ до свого президенства.:)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А наххххя нам брехати?

FPV-дрони від Порошенка - YouTube

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ролик знято чотири дні тому.
    Ви викладіть ролик, де видно, що Порошенко передає ударні дрони рік чи півтора роки тому.
    Але Ви не відповіли на запитання:
    Чи вважаєте Ви Порошенка гідним посади Президента, якщо він "перегинає палку" та не вірить в ЗСУ?

9. medwedo berlogsoni

Ну, тим самим Ви підтвердили, що Порошенко - брехун і некомпетентна людина.
    Так само і Гудман, коли не знав що відповісти, ставав у позу.
    У мене є причини Вас не читати: у мене є чим іншим займатися, ніж усоте читати про шашлики, Чонгар, хрипатий голос та яйця по сімнадцять.
    Погодьтеся - це забирає час.
    А от про конкретні моменти цікаво було б поговорити.

Тому я ще раз стверджую: Коли він казав що у України досить своєї зброї, він брехав.
    Коли казав, що для того, щоб навчитися стріляти з Хаймарсів, потрібно два з половиною роки, він брехав.
    Коли казав, що домовився Путіним про припинення вогню, він брехав.
    І ще багато чого брехав.
    Порошенко - брехун, що захищає лише свої шкурні інтереси.
    І не треба тут згадувати Зеленського.

• Подобається Подобається x 1
  10. medwedo berlogsoni

А тому повільно міняв, що бачив, який брехун його попередник на посаді Президента України.
    Думав, що і Зеленський такий як Порошенко.
    На наше щастя, він виявився не таким.
    Захід був дуже обережний стосовно Порошенка, бо не вірив, що Порошенко - не маріонетка Путіна. Призначення Медведчука, кума Путіна, підсилило ту обрежність. Відмова від Південноафриканського вугілля на користь вугілля, вкраденого у України сепаратистами, ще більше підсилило ту обрежність.
    Ну а те, що вони чули (що чула західна розвідка) у телефонних розмовах Порошенка з Путіним, остаточно зацементувало ту обрежність.

Ну і, крім того, Порошенко ще й виявився некомпетентним у питаннях, наприклад, скільки потрібно часу, щоб навчитися стріляти американськими ракетами.

Одним словом, я нічого нового, крім як про шашлики, не почув.

• Подобається Подобається x 2
  11. medwedo berlogsoni

Так, порохоботи.
    Я припиняю дискусії, тому що не маю наміру марно витрачати час.
    Ви не признаєтеся, що Порошенко - баран, який вважав, що для того, щоб навчитися стріляти з Хаймарсів, потрібно два з половиною роки, а виявилося достатньо трьох-чотирьох місяців, то про що може бути дискусія?

Зараз ще Хомчин проснеться і почне викладити валерійпрозапасів усяких, а я намагатимуся щось із тих висерів зрозуміти.

Мих чомусь виклав фото документа Тетяни Чорновол...
    МайорМайор, я тому і ігнорую Вас, Миха і Хомчина, що ви втрьох сюди всякі офтопи тягнете, форум засираєте.

12. Дожився кацалапий, ніхто з ним не хоче підтримувати розмову крім екзальтованої бальзаківського віку експерткині з її галюніками.

Примітка: в цьому тексті жодного разу не згадується прізвище П.О. Порошенка

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

То, Медведо, ти зайшов в тупик і вирішив далі не йти, а просто накивати пятами.
    А вже, як говориш про Пороха, то тут же кажи: А ось Зеленський зробив класно.
    Ось, як тут, на картинці:

Це була підготовка до війни, а не те, що навчання на Хаймерсах, про які, до речі навіть мова не йшла в часи Порошенка.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну ти й тупий.
    Які Хаймерси при Порошенку? В ці часи ніхто навіть не думав про таку зброю.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, не забув. Але на відміну від свиночолого безбожника, пастор - баптист.
    Він зрозумів, що скоїв гріх, допустивши окупацію Криму і Донбасу і почав його спокутувати звільняючи Україну.
    Що було далі ми знаємо.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А кацапи хіба не розмінованими полями йшли? о_О

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаємо, Турчинов почав працювати в команді Порошенка.:)

18. medwedo berlogsoni

І що цікаво: американці не довіряли Порошенку і не захотіли давати йому летальну зброю.
    Але Порошенко, замість того. щоб чесно признатися, що йому зброї не дають, бо не довіряють, повів себе як та Лисиця в байці Глібова "Лисиця і Виноград".

Я надаю останні строфи, де Порошенко каже, що українські ракети кращі, ніж американські, бо дешевші, і не потрібно довго вчитися, щоб ними стріляти.

Лисичка думає: цвірінькало ти сучий,
    Без тебе знаю я…— Ні,— каже,— нам не йде,
    Кислючий-прекислючий —
    Оскома нападе! —
    Розсердилась вона і подалась додому,
    Жалкуючи, що бігла по-дурному.

Так завидющий чоловік
    На брехні верне свій язик;
    Чого не втне чи не достане —
    Усе погане.

http://ukrlit.org/hlibov_leonid_ivanovych/lysytsia_i_vynohrad#google_vignette

"Нам не йдуть американські ракети," сказав Порошенко і подався додому.

• Тупо Тупо x 1
  19. Так, порохоботи.
    Я припиняю дискусії, тому що не маю наміру марно витрачати час.
    Ви не признаєтеся, що Порошенко - баран, який вважав, що для того, щоб навчитися стріляти з Хаймарсів, потрібно два з половиною роки, а виявилося достатньо трьох-чотирьох місяців, то про що може бути дискусія?

Кацалапий

а де твій аватар? :)