ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ваш яйцепадальник Фйодорівіч, що накивав п'ятами - ні при чому?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Залужний нагородив Тетяну Чорновол:

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Що значить не при чому?
    Але не він організовував і очолював оборону України.
    Спочатку це був Турчинов, потім Порошенко.
    Так от при Турчинові ми звільняли нашу землю.
    А при свиночолому здавали її.
    Турчинов, 20 травня -
    upload_2024-2-2_21-54-56.png

Турчинов передає владу свиночолому, 20 червня -
    upload_2024-2-2_21-56-11.png

Мінський протокол, 5 вересня -
    upload_2024-2-2_21-57-37.png

Т.з. другі Мінські угоди, 17 лютого 2015 року -
    upload_2024-2-2_21-59-54.png

• Інформативно Інформативно x 1
  4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тільки одне але- кацапи вбили сотні тисяч українців.

5. Вася, а коли кацапи зайшли регулярними силами?
    Коли було Зеленопілля?
    Коли була Савур могила?
    Коли був Іловайськ?
    Коли був Новоазовск?

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Василю Михайловичу, а нагадайте мені- ЗСУ просто так відійшли з тих територій, чи може, щось трапилося?Ну там ввід БТГ з Єблівушкі, або щось на кшталт?

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я не хочу війни, я не прагну помсти
    Ми маємо на цьому тижні припинити вогонь
    Україні потрібна не летальна зброя, а сучасні системи зв’язку, захист радарів та інше, що Україна від заходу отримала
    Порошенко влаштовує Путіна

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@VasMT, мені здається, що Ви марно витрачаєте свої сили на тих придурків.
    До них ніколи не дійде, що якби рашистів вибили відразу ще в 2014 році з Донеччини, з Криму, втрати зараз були би набагато менші.
    А так за цих вісім років Росія встигла добряче підготуватися до широкомасштабної війни, крім того, за часів Порошенка рашистським диверсантам вдалося знищити неміряну кількість боєприпасів на українських складах (я вже писав, що боєприпаси не були перевезені з Чернігівської області подалі на захід, і їх знищили).
    В 2014 році рашистські війська не були розгорнуті в Білорусі, а отже загрози удару по Києву не було.
    Не було кримського мосту, а отже рашисти не могли оперативно доставляти війська, зброю і боєприпаси в Крим і далі - в Херсонську область.

Ви зараз, слава Богу, маєте час щоб спілкуватися і доводити комусь щось, але отим упоротим порохоботам Ви нічого не доведете.
    Вони не дадуть відповіді на прості запитання: якого біса Порошенко брехав, причому брехав постійно.
    Якого біса Порошенко літав на Мальдіви, якщо в країні війна? Адже порохоботи стверджують, що війна почалася в 2014 році, то які можуть бути у Верховного Головнокомандувача польоти зі своїм виводком на Мальдіви?
    Чому Порошенко не ініціював будівництво військово-морських баз на Чорному морі?
    Чому відмовився від канадських винищувачів, зате запропонував Байдену послати українців для боротьби з терористами в Сирії?

На всі ці запитання вони намалюють чергову фотожабу із аршинними літерами про шашлики.

Порошенко мав відразу після того, як став Президентом, просити у Заходу гармати, танки, літаки, БМП тощо.
    Причому вести себе так, щоб Захід повірив, що Україна дійсно хоче оборонятися. Як повірила, хоча і не відразу, при Президенті Зеленському.

А коли порошенко-паскуда мордує Рахмана і його сім'ю, затримуючи визволеного бійця і не даючи йому телефону, щоб той зателефонував, що вже на волі, і примушуючи чекати, аж поки не попіариться з іудинською посмішку на телекамери, то про що може бути мова?

Я одного чекаю: щоб війна закінчилася поскоріше, і в суді було доведено, на чию руку грав отой Обнімайжмурук.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. medwedo berlogsoni

Особливо переконливими є оці слова Порошенка
    Україні потрібна не летальна зброя, а сучасні системи зв’язку, захист радарів та інше, що Україна від заходу отримала
    Про це на прес-конференції заявив президент України Петро Порошенко, передає кореспондент Еспресо.TV.

За його словами, після візиту до США у нього всі питали, чи домовився він про постачання летальної зброї.

«Нам потрібна не смертельна зброя… наприклад високоточна протитанкова ракета вартує в декілька разів дорожче, ніж аналогічна ракета українського виробництва. Американською ракетою потрібно вчитися користуватися 2,5 роки, своєю зброєю ми вміємо користуватися», - заявив Порошенко.

«Україна має все, що нам необхідно, щоб захистити себе», - заявив президент.

«Що нам потрібно? Сучасне обладнання зв’язку, захищені від перешкод, захист механізмів радарів. Чи отримали ми ліцензію на закупівлю? Так, отримали і завеземо в найближчий час. Також отримали сучасні безпілотники», - додав Порошенко.

І як воно так вийшло, що ще не пройшло два з половиною роки, як казав Порошенко, а українці вміють користуватися американською ракетою, причому достить ефективно? І уже багато місяців поспіль.

Американці кажуть - нате, беріть зброю, бийте агресора, а Порошенко каже "нєнада, нам нада хароші тєлєфони"

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думаю, єслі чєловєк захочєт закончіть войну, он єйо закончіт. /В. Зєлєнскій/

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

:suicide:

Васильку, але ж Турчинов - оранжироїдний вальцманоїд, ти шо, забув?

:haha:

14. medwedo berlogsoni

@MayorMayor, у мене до Вас таке запитання

Дайте свою власну оцінку словам Порошенка

«Нам потрібна не смертельна зброя… наприклад високоточна протитанкова ракета вартує в декілька разів дорожче, ніж аналогічна ракета українського виробництва. Американською ракетою потрібно вчитися користуватися 2,5 роки, своєю зброєю ми вміємо користуватися», - заявив Порошенко.
    https://espreso.tv/news/2014/09/25/poroshenko_ukrayini_ne_potribna_letalna_zbroya_z_zakhodu

Практика показала, що (від 23/06/2022):

Американські системи залпового вогню HIMARS вже прибули до України.
    Як передає Укрінформ, про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков у Twitter.

«HIMARS прибули в Україну. Дякую моєму американському колезі та другу главі Пентагону Ллойду Дж. Остіну III за ці потужні інструменти!», - написав він.

https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/3513391-persi-himars-vze-pribuli-do-ukraini-reznikov.html

Тобто, з початку повномасштабного вторгнення пройшло всього чотири місяці, а не два з половиною роки, а українці вже навчилися користуватися американськими системами залпового вогню.

Чому, на Вашу думку, Верховний Головнокомандувач Петро Порошенко говорив про два з половиною роки?

Я почитаю Вашу відповідь, хоча я зараз уже регулярно не дивлюся, що пишете Ви, Мих і Хомчин.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, у цей час, коли це говорив Порошенко, нам взагалі ніхто ніякої зброї не хотів давати. Тому Порошенко, заспокоював захід, мовляв дайте захисну зброю, нам не потрібно летальну. Це було відповідно до часу і ситуації. Якби Порошенко вимагав летальну зброю, то він мав шанс взагалі нічого не отримати.

Останнє редагування: 3 лют 2024
  16. medwedo berlogsoni

Звідки Ви знаєте, що ніхто не хотів давати? Канадійці пропонували винищувачі, але Порошенко відмовився.

Але мова не про це.

Я запитав, чому Порошенко проявив таку "некомпетенцію", коли сказав, що користуватися американськими ракетами (системами залпового вогню) потрібно навчатися два з половиною роки?
    Я про це запитую. А Ви, якщо вже втрутилися, можете дати відповідь. А не "хотіли - не хотіли"...

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Він хотів сказати, що своєю зброєю ми вміємо ВЖЕ користуватися, а на американському ще потрібно вчитися. І це правда.

Ну а 2,5 роки - то він перегнув палку. Видно, що не був компетентний у цьому питанні, у можливостях наших хлопців.

18. medwedo berlogsoni

Ще одне запитання:
    Навіщо Порошенко заспокоював Захід? А по-просту - брехав.
    Адже насправді в України після Януковича не було чим воювати проти Росії, Росії, яка стягнула зброю і боєприпаси зі всього СРСР, і у якої було (і є досі) зброї неміряно.

Заспокоюючи Захід, Порошенко не знав можливості західних розвідок? Які знали реальну ситуацію зі зброєю в Україні.
    Намагався обманути західних керівників, розвідка яких поклала на стіл реальні дані про українську армію?

Чи кого він намагався заспокоїти? Можливо Путіна? Сказав, мовляв, Владімір Владіміровіч, нє бойтєсь, я отбрєхался, і летального оружія запад нам поставлять нє будєт.
    Це більше схоже на правду.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. medwedo berlogsoni

А наххххя нам на майбутнє такий Верховний Головнокомандувач, який некомпетентний у воєнних питаннях і не вірить у можливості наших хлопців?
    У що він тоді вірить, як не вірить у ЗСУ?
    А у те, що захисною нелетальною зброєю, всякими там радіостанціями тощо, наші хлопці навчаться він вірив?

До речі, у Порошенка військове звання - майор, мав би де в чому орієнтуватися.
    А от Зеленський не служив, шашлики смажив, але повірив у можливості наших хлопців і сказав у перший день війни: Мені не потрібне таксі, мені потрібна зброя"
    Ось такі пироги.

ЗІ. Ви знаєте, Миху, пазл складається. Тоді він просив лише захисну, а не летальну зброю, а з початком повномасштабного вторгення купував для ЗСУ буржуйки-шини, а не ударні дрони.
    Буржуйки-шини - також нелетальні.

Останнє редагування: 3 лют 2024
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому, що я постійно слідкую за подіями. Захід при Порошенку був дуже обережний, а що до летальної зброї, то мова не йлася, хіба на рівні бла-бла.

Навіть при Зеленському на початку захід досить повільно міняв свою думку до зброї.

а де твій аватар? :)