ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Живи у своєму жовчному куточку ненависті до Порошенка.
    І будь обережним, щоб зелена жаба заздрості тебе незадушила або не тріс як жовчний міхур від переповнення жовчю

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви мовою займаєтеся? Як заповідав Порошенко?

Ви не здатні відповісти на просте запитання: Казав Порошенко правду, чи брехав?
    Якщо Порошенко казав правду, тоді збрехав Пєсков. Значить, Порошенко мав оприлюднити свою розмову з Путіним, записану на магнітофон. (У США всі розмови Президента записуються, щоб він, бува, не почав діяти з власної, а не державної вигоди).
    І довести всьому світові, що Путін - брехун.
    А якщо Порошенко збрехав, тоді виникає питання - "навіщо він бреше народові власної країни і всьому світові?". Його ніхто не тягнув за язик розповідати, що він мав телефонну розмову з Путіним і про що домовився.
    А так, після слів Пєскова, Порошенко виставив себе ослом.

От на що Ви не можете відповісти.
    А жаба заздрощів мене не душить. Я взагалі нікому не заздрю, живу скромно, небагато, зараз у селі, де хату отоплюю дровами. Маю машину, якій 17 років, зараз міняю гальмівні колодки. Вивчаю турецьку, рубаю дрова, їм невишукану їжу: картоплю, квашені помідори тощо.
    І зовсім не заздрю нікому, тим більше - Порошенку. Мене лише цікавить такий феномен, як Порошенко. Має мільярд, але йому все мало.
    Як я можу заздрити діабетику, який не може їсти солодкого? Взагалі живе на дієті і на таблетках? А молодший від мене на десяток років.
    Живе і боїться, що його посадять з конфіскацією (а є за що). Тут нема чому заздрити.

• Подобається Подобається x 1
  3. Живи у своєму жовчному куточку ненависті до Порошенка.
    І будь обережним, щоб зелена жаба заздрості тебе не задушила або не тріс як жовчний міхур від переповнення жовчю

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

На підставі життєвого досвіду.

5. Кацалапий, твій спонсор скоро кине тебе на бабки

#Інсайд Лещенко більше ніколи не буде отримувати грантів - журналісти розказали послам G7, як він вимагає ставити статті проти Петра Порошенка

Справа навіть не в тому, що це брехня проти п'ятого президента. Насамперед послів обурило нахабне втручання Офісу президента у роботу ЗМІ
    20240130_112705.jpg

6. Петро Порошенко передає на фронт машини від Фонду Петра Порошенка. Олена Зеленська передає на фронт машини від уряду Арабських Еміратів.

Відчуваєте різницю?

Певно, дуже радісно передавати машини, коли точно знаєш, що жоден комік не постраждав?
    FB_IMG_1706633832381.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

И что толку вперед смотреть, когда весь опыт сзади?? (С)

8. medwedo berlogsoni

Хомчине, лікуйте вавку в голові. Я нічого, крім державної пенсії не отримую. Рік тому ще трохи працював. Зараз уже не працюю.
    Пішов на заслужений відпочинок.
    Ви - як той кацапський дятел Гудман. Все йому мерещилось, що я - як не слуга Коломойського, то сам Коломойський.
    Що мені на конях на шістнадцятий поверх везуть депеші з Кремля.

Ви із тією своєю вавкою в голові не жартуйте. Зверніться до фахівців.

Я інколи напишу пару постів сам, а Ви перепощуєте усяке десятками постів щоденно. Тому виникає підозра, що Ви це робите "не за так".

Але, знову ж таки, Ви так і не визначилися, хто тоді брехав: Порошенко чи Путін (устами Пєскова).

А все намагаєтся ухилитися від прямої відповіді.

• Смішно Смішно x 1
  9. Порошенко в Брюсселі пробиває розблокування 50 млрд євро допомоги для України. Провів важливі зустрічі з єврокомісарами від Угорщини і Словаччини - наших проблемних "друзів", які цей пакет і блокують, а також з президентом Єврокомісії Урсулою Фон дер Ляєн.

На міжнародній арені Порох навіть не танк, а авіаносець, він має дуже великий авторитет на Заході і дуже міцні особисті відносини з західними політиками. Тому неголена гопота в треніках з Шапітолію Пороха і наших ЄСовців і не випускає за кордон, - хай Україні буде гірше, хай вся допомога буде провалена, тільки би Порошенко не домовився!!!

10. Та живи у своєму жовчному куточку ненависті до Порошенка.
    І будь обережним, щоб зелена жаба заздрості тебе не задушила або не тріс як жовчний міхур від переповнення жовчю
    Нахер ти мені всрався

11. Одного разу Насреддина запросили до хворого імама, який вже кілька років поспіль не міг утримати свій внутрішній світ всередині живота.
    — Ото попив води з одного джерела і захворів, — розповів імам. — Лише тиждень як видужав, а знову така халепа.
    — А що спричинило твою попередню хворобу? — спитав Насреддин.
    — Я тоді був щойно після хвороби і попив з того ж самого джерела, — відказав імам.
    — То може варто врешті змінити джерело, звісно, якщо ти не бажаєш дристати весь час, аж доки не предстанеш перед Аллахом? — спитав Насреддин.

12. medwedo berlogsoni

Хомчине, Ви відповідаєте на кожен мій допис. Точніше - реагуєте, а не відповідаєте.
    І вже почали повторюватися.
    Ви не можете своїми словами пояснити нічого. Або перепощуєте щось, що ні до чого не в'яжеться, або вдаєтеся до образ. На які я не реагую аніскільки.
    Тому що Ви не здатні мислити логічно.

А Ваш висер, що це саме Порошенко добився виділення 50 мільярдів для України настільки смішний, що й словами не сказати.
    "Прошла зіма, настало лєто! Спасибо Пороху за єто!"

Якщо Порошенко колись збрехав, що домовився з Путіним про "припинення вогню", то чому б йому не збрехати ще й про 50 мільярдів?

Порошенку ніхто не вірить і ніколи не повірить, бо Порошенко - брехун і пристосуванець.

Чекаємо на повідомлення, що Порошенко помирив республіканців і демократів США.

Знаєте, колись був такий мем - Свидетель из Фрязино.
    Так оце зараз Порошенко такий. Скрізь наче він є. Скрізь він усе вирішує. Без Гриця і вода не освятиця.
    Свидетель из Фрязино.jpg

https://www.google.com.ua/search?sc...0HHbUfAWgQ0pQJegQIChAB&biw=1366&bih=657&dpr=1

13. Іf you have obsessive consumptions about 5th president it is yours problem not my

14. medwedo berlogsoni

Хомчине, перед 5th president потрібно ставити артиль the.

Мені здається, що це саме у Вас обсесивна поведінка стосовно Зеленського.
    Крім того, англійською має бути not mine, а не not my

Ви в такому простому реченні зробили півдюжини помилок.
    Ану, давайте підставимо в Гугл-перекладач, що він відповість, га?

це ваша проблема, а не моя
    that's your problem, not mine

https://translate.google.com/?sl=uk&tl=en&text=це ваша проблема, а не моя&op=translate
    Ви бачите, Хомчне, наскільки Ви балбес? І той, хто поставив подобається, також.
    Я не стану Вас тикати Вашим дурним носом в інші помилки. Зверніться там, за океаном до людей, для яких англійська - рідна, і хай попрацюють із червоним олівцем.

Чи це усі такі дурні порохоботи, чи лише Ви з Михом?

15. Кацалапий, вся проблема в тому, що ти теоретик, а я практик
    Я за океаном, а ти за комп'ютером.
    Я англійський почав вчити в 48 років і мене розуміють і я непотребую перекладача, а тобі потрібно три компа, бо з одним ти ніхто.
    І наостанок із життя.
    Коли я вчився в Києві в технікумі один з викладачів сказав дуже розумну річ, якою я послуговуюсь до цих пір:
    Практика без теорії сліпа!
    Проте теорія без практики мертва!
    Якщо ти трупоїд, то нам з тобою точно не подорозі

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Василю Михайловичу, ну ось "мудрий нарід"(ТМ) відкинув досвід, та привів "нові обличчя", які крадуть мільярдами. Добре вийшло?

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А порівняльна таблиця до цієї голословної заяви будуть?
    Наприклад, статки президентів на початок каденції і наприкінці.
    В кого виросли(знизились) і на скільки...

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А навіщо доводити?

Я думаю, народу і так нормально зайде, тоді зайшло і тепер зайде без доказів:

Порошенко за рік 82 рази збільшив свої доходи – Тимошенко — Політика (tsn.ua)
    Порошенко за рік збагатів майже у 100 разів, але посоромився про це сказати (volynnews.com)

а де твій аватар? :)