ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Навіть боюсь спитати про сертифікат з 143 Центру, який Ви бережно тримаєте під подушкою...

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Навіщо він мені?Я не позіціоную себе, як експерта. Але ми трохи відхилилися- виходить, кацапи таки заходили у Харків?

• Подобається Подобається x 1
  3. VasMT

Проте вважаєте себе розумнішим за одеського равіна, раз можете давати оцінку Світану...

4. MayorMayor

Чому не можу?

5. VasMT

Ви експерт?

6. MayorMayor

Ні, я не експерт. І я не даю експертних оцінок.

7. VasMT

Але дозволяєте собі сумніватись в знаннях того ж Світана.
    На підставі чого?

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Порохня Світана не любить. От Бутусов - інша справа. Хоч і не військовий, а журналіст, та більш їм підходящий,як експерт, бо з пула Пороха.

9. А яка підстава йому вірити?
    Тому що кацалапий його просуває?
    Так це якраз свідчення того, що він такий експерт як всі інші, яких кацалапий тягав сюди.
    І де вони тепер?

10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Зараз цих "експертів" багато, на будь-який смак та колір.
    І це добре, бо допомагають виявляти прихованих "друзів".

11. MayorMayor

На підставі дуже широкого кола питань, у яких Світан засвітився. І на підставі деяких доволі безапеляційних суджень Світана.

12. VasMT

Відповідно і я можу сумніватись у Ваших знаннях на підставі доволі безапеляційних суджень хоча б в питанні т.з. розмінування Чонгару.
    І щоби двічі не вставати, я теж маю право сумніватись в Ваших знаннях на підставі дуже широкого кола питань, у яких Ви з Михом і іншою звиздотою, засвітилися.

13. MayorMayor

Ще раз- я не позіціоную себе, як експерта.

14. VasMT

Проте можете давати оцінку людині з профільною освітою.
    На підставі чого?

15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Інколи варто заглянути в минуле. Наприклад, як Порошенко із Путіним "домовилися про постійне припинення вогню".
    Причому, про це сказав сам Порошенко. Потім Пєсков сказав, що Порошенко звиздить.
    Після цього є два варіанти:
    Або Порошенко дійсно звиздів на своєму каналі та у твіттері, тобто, насправді він із Путіним ні про що не домовився
    Або Порошенко і Путін дійсно домовилися. Але після того, як Путін відмовився від домовленості і виставив Порошенка придурком привслелюдно, тоді навіщо, питається в задачі, Порошенко поперся в Мінськ розмовляти із Путіном, який на весь світ виставляє Порошенка ослом?

Можна було би все списати на канал Коломойського, що там усе перекрутили. Але 1+ 1 подає скріншоти.

View: https://youtu.be/io37KRhxioc

16. Хочете побачити, наскільки автентичним, справжнім і переконливим є штучний інтелект (ШІ) і як його можна використовувати для обману, маніпуляцій і корупції? Поглянь:
    FB_IMG_1706610816434.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  17. Менш як півроку залишилися до саміту @NATO у Вашингтоні.

Ми маємо бути готові до нього.

Тому разом із парламентарями на Міжпарламентській раді Україна-НАТО обговорювали розвиток військово-промислового комплексу, будівництво фортифікацій, фінансову допомогу Україні, та, врешті-решт, запрошення України до Альянсу. Це була конструктивна робота разом із Заступником Генсека НАТО @Mircea_Geoana, заступником з політичної частини @RugeBoris та величезною кількістю парламентарів.

Світ має довести, що його доля не залежить від ультиматумів путіна. Україна в НАТО — це інвестиція у безпеку та майбутнє демократичних країн. Інакше і на їхню територію ступить чобіт російського солдата.

Тут я відчув підтримку України. Та попри оптимізм Україна має виконати ще багато роботи заради вступу до НАТО.
    20240130_055128.jpg 20240130_055125.jpg 20240130_055121.jpg 20240130_055113.jpg

18. medwedo berlogsoni

Також штучний інтелект намалював? Класно!

Але що Ви, Хомчине хотіли сказати тим посиланням на штучний інтелект?
    Що Порошенко в твітері не говорив, буцімто домовлявся з Путіним про "постійне припинення вогню"? Штучний інтелект пожартував? Це було ще 9 (дев'ять років) тому, за часів президентства Порошенка. Тоді ще не було штучного інтелекту такого рівня.

Ви краще скажіть, хто тоді збрехав: Порошенко чи Путін? Чи обидва - кожен своє?

Штучний інтелект написав у твітер Порошенка? Чому Порошенко не спростував, що то - не його мопед?

Цікаво спостерігати не лише за штучним інтелектом, а й за Вашим, недалеким.

19. Кацалапий, з тобою немає сенсу дискутувати. Ти деградуєш.
    Живи у своєму жовчному куточку ненависті до Порошенка.
    Ти мені нахуй всрався.
    Я зараз за океаном. Купляю пацанам з бату сина ніштяки.
    Сюди заходжу зедовбойобів подразники.

20. medwedo berlogsoni

Ви так багато наговорили, а по суті - нічого.
    Скажіть, на милість, Порошенко збрехав тоді, коли у твітері заявив про домовленість з Путіним про постійне припинення вогню?
    Чи сказав правду? Я не ненавиджу Порошенка, з чого Ви взяли? ,
    Я просто в ньому розчарувався, бо він виявився не тією людиною, якій можна довіряти.
    Допоможіть мені уникнути деградації, переконайте мене, що Порошенко - чесна людина. Більше нічого від Вас не вимагається.
    А потім будете хвалитися шопінгом за океаном.

а де твій аватар? :)