ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, ще не знати, хто з нас не доганяє ;)

Єпіфаній тонко потролив діда нації - тіпа в світській державі, де заявлена свобода совісті, де багато конфесій і де держава відокремлена від будь-якої церкви, сам президент поставив умову, щоб його ім"я було згадане в томосі :)))

Так що, @Мих, якщо хочете, то перегляньте офіційні сторінки владик - там нород про це розмірковує не дивлячись на "заслуги" ;)

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Попросіть знайомого юриста, він Вам пояснить.
    Оскаржити рішення Порошенка в українському суді можна було лише подаючи скаргу особисто. А особисто він подати не міг, бо його не впускали в Україну. Бо паспорт відібрали.
    В Європі розглядання подібної скарги розтягнулося б на роки. Крім того, перш ніж подати скаргу в Європі, ця скарга мала пройти всі судові інстанції в Україні.
    Коли я говорю, "припустимо", то лише для того, щоб Ви зрозуміли, що винна людина чи не винна вирішує не особисто Порошенко, а суд, де є крім судді обвинувачувач і захисник. Хочу щоб до Вас дійшла ця думка, тому і кажу "навіть якщо припустити".
    Ви міркуєте дуже туго. Про Вас навіть анекдот колись склали

Ще раз. Покарання, в даному випадку - видворення із країни мало відбуватися за рішенням відповідних органів. І не протягом кількох годин, коли того, кого мають видворити, просто хватають, крутять руки, садять в воронок і потім - на приватний літак.
    Рішення про видворення мало бути вручене у письмовій формі. Потім звинувачений мав право на оскарження. І лише після того, коли були б пройдені всі судові інстанції, і рішення залишалося б у силі - його мали повне право видворити. Все інше - беззаконня.

• Тупо Тупо x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну чому? З ваших слів я бачу, що вже знати хто доганяє.:)))

А от тут ви зовсім не догнали. В подібних документах, як от Томос, не може бути тролінгу, бо то вам не ЛФ, не ФБ. І ніхто би не йшов на подібні умови. Це перше. Друге, здобуття Томосу - не є втручання держави до церкви. Президент сприяв створенню українською канонічної церкви, але не вмішувався у її справи.

4. Демагогія!!!

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Мені в лом шукати і тут приводити слова Філарета, де він заявив, що дід Петро замутив томос собі під вибори.
    Але він таке казав, а ви якщо хочете, то не вірте ;)

6. medwedo berlogsoni

І президент віддає наказ хватати позбавленого громадянства в ресторані, валити на підлогу, крутити руки, рвати на голові волосся, потім садити в приватний літак?
    Чи може все-таки рішення президента має бути вручено в більш спокійній обстановці?

От зараз Зеленський - президент, вирішує позбавити громадянства громадянина Порошенка. За щось там. Приїжджають хлопці, виривають у Порошенка з рук пластикову тарілочку з пловом, валять на підлогу, обличчям в той же плов, потім заламують руки, садять на літак Коломойського і вивозять без штанів на Мальдіви. А потім кажуть: "Ви маєте право оскаржити указ президента про позбавлення Вас громадянства."

• Зе бест! Зе бест! x 2
  7. medwedo berlogsoni

Хай буде.
    Лише поясніть, в чому демагогія.

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж думаю, що це макарони.
    Подати в суд можна особисто, можна через довірену особу з нотаріально завіреним документом, або просто листом з повідомленням про врученням. І немає значення на яке рішення президента ви подаєте. То просто хтось навішав вам макаронів.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

можете дати копію наказу з номером, датою і підписом президента?

Чи то просто фантазії?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Порошенко в розшуку? Порошенку вручили повістку? Порошенко не прийшов? Порошенко скакав по дахах будинку?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

дід Філарет зараз взагалі поїхав і підігрує Кірілу і що? Хоче бути начальником? Сьогодні його позбавили єпархії і це мудро, але мало.

12. medwedo berlogsoni

Відповідаю по пунктах. Якщо Саакашвілі був у розшуку, потрібно було його знайти і посадити в КПЗ.
    Саакашвілі вручали повістку - і він не приходив? Приходив завжди. Якщо не приходив - знову ж в КПЗ
    Скакав по - дахах? - Скаканя по дахах, на Вашу думку, є злочином, за який потрібно позбавляти громадянина громадянства України, коли таке громадянство - єдине, а позбавляння єдиного громадянства заборонено Конституцією.
    Якщо скакання по дахах - злочин, за це потрібно садити в тюрму, а не позбавляти громадянства.
    Тепер стосовно Порошенка. Буде і в розшуку, і повістки отримуватиме, і якщо не приходитиме, то примусово приводитимуть. Ну, стосовно дахів, тут не знаю. Може, і скакатиме. Час покаже.

• Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

Могло бути усне розпорядження. З часом виясниться. Виконавці признаються, хто давав наказ.
    Порошенку можна єдине закинути - він не мав права згідно з Конституцією позбавляти громадянина України громадянства, якщо це громадянство - єдине.

Якщо оті маски шоу діяли на власний розсуд, це повинно було негайно бути розглянуто прокуратурою, а винні - покарані за самоуправство.
    Тому демагогією займаєтеся Ви.

ЗІ Ви сумніваєтеся, що Порошенку вручатимуть повістки в суд? Я, наприклад, ніскільки.

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

А якщо людина чинить опір, що тоді?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

ви недоганяєте. За злочин садять тоді, коли є кримінал. А скакання по дахах може бути адміністративна відповідальність, ну і моральна. Якби Міхо не чинив опору, його би ніхто не рухав. І Порошенко тут ні до чого. Всі грубощі при затриманні валіть на Авакова. Він ж керує силовими структурами. Слуга народу його не вигнав, значить все ОК, нє?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

От бачите.... вже ви не впевнені в своїх словах, вже використовуєте слово "могло". А могло і не могло.... нє?

17. medwedo berlogsoni

І Ви самі знаєте, що таке розпорядження було. Інакше ніхто б не взяв на себе відповідальність так вчинити. Дуже вже велика шишка - цей Саакашвілі, вчився разом із Порошенком.

От Хомчин вважає Саакашвілі гнилим оселедцем. Але ж так само міг вважати і сам Порошенко. Уявіть собі, що Порошенко визиває командира хлопців і каже: "Хлопці, відвезіть того гнилого оселедця назад у Польщу". Ніяких входящих-ісходящих, номерів, книг реєстрації.
    Ви ж особисто - не сьогоднішній, що не знаєте, як це робиться інколи. Начальник сказав - іди виконуй, а то в момент будеш асфальт класти по дворах.
    Так, демагогія, але та, що грунтується на багатому досвіді проживання в нашій країні.

• Тупо Тупо x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

І тут ви неправі. Коли Саакашвілі оформляв громадянство, він у анкеті надав неправдиві дані про себе. А це є підставою для відміни громадянства. Можете поцікавитись. Порошенко не позбавив громадянства Саакашвілі, він просто відмінив свій наказ про надання громадянства на підставі, яку описав вище. І це є абсолютно законно.

Ви можете емоційно все, що завгодно писати і захищати Міхо. Але він сам винуватий. Я навіть можу погодитись, що це формальне порушення. Але що від того міняється?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

шишка? Не смішіть! В мене на роботі працює чоловік, який вчився разом з Ю. Луценком. І що? Він шишка?:)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну це особисті сприйняття і відносини. Воно немає відношення до закону. Я погоджуюся, Порошенко міг бути злим на Саакашвілі. Абсолютно можливо. Хоча гноївку лив на свого опонента не Порошенко, а Саакашвілі. Але формально позбавлення є законним.

а де твій аватар? :)