ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Про музей Шухевича на Білогощі у Львові. Його знищили російські дрони. Це мій виборчий округ. Фонд Порошенка запропонував кошти для відбудови музею. Мер Садовий чомусь не хоче зараз відбудовувати музей і радить приватні кошти витрачати на армію, а згодом відбудувати музей коштом міста. Дивна позиція. Мер не має стосунку до музею. Музей- власність області. А от будівлю справді орендували у міста.
    Порошенко- найбільший приватний благодійник ЗСУ. Тому спонукання його до підтримки армії виглядає дивно.
    Залишати музей знищеним- тішити агресора і втілювати його гидотні мрії.
    Володимир Зеленський неодноразово запрошував меценатів відновлювати заклади культури. Уряд вніс щойно закон про Музей Голодомору з метою залучити до його будівництва кошти Канади.
    Пропоную забути про політичні суперечки. Маємо разом з мером, Фондом Порошенка, керівництвом музею , громадськістю обʼєднатися і спільними зусиллями відбудувати музей Героя. І так само спільно допомагати ЗСУ.

https://m.facebook.com/story.php?st...jiXfPNUAYeoX9WXTNKwipuxep5kgZQl&id=1058993524

• Тупо Тупо x 1
  2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

дуже актуально - піаритися на відбудові музею під час війни...

як є гроші - ще ППО краще купіть

• Подобається Подобається x 1
  3. А про вилучені в ППО перед самим вторгненням клістрони, що паралізують роботу радіолокаційних станцій, які лиш в червні 2022 після подій в Ірпіні і Бучі повернули, коли стало ясно, що Київ не здали, нагадати зараз чи вже після свят?

Дістали ви мене, сучі діти, знову маю втрату. 25 рочків, тільки одружилося дитя. Знову не було можливості прикрити. Знову чийсь син, знову молитви, сльози і свічки в траурній хустці. Як же ви дістали... ви не мали права на помилку у воюючій країні! Бездарі, неграмотні, хитрожопі комедіанти популісти і рейдери. Ваші помилки втрамбовані в ґрунт лежать і їх витягти змоги нема. Бо рашка вся повністю на військових рейках, а ви на білих доріжках.

Вам буде, падлюки, що згадати. Нікому нічого не забуду.

https://www.facebook.com/1000912850...P9z1zRQFUUAe79iFC79kNN8y7aYqSuzwaoqwj7icUJTl/

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Совок краще знає, хто що повинен купити. При цьому, ані копійки своїх грошей не дасть.І не розкриє свою пащеку на доларового мультімільйонера-пердизента, який так само не дає ні копійки. Бо гнида гниду бачить здаля.

5. mypucm

напиши по-нормальному, що ти маєш на увазі

6. MayorMayor

"Якщо треба пояснювати-то не треба пояснювати". Якщо до тебе-довбойоба не дійшло, то вже не дійде. І скільки грошей на ЗСУ ти задонатив у минулому році?

7. mypucm

грошей - ніскільки,
    десь тисячу бонусів від водафон задонатив )

а заробив я у минулому році... не знаю, може тисяч п'ять гривень... чи навіть десять :scratch_one-s_head:

8. MayorMayor

Чомусь я анітрохи не сумнівався.

9. mypucm

та мені якось твоя думка...
    віриш ?

10. Good man

Good man Обычный человек

Ты на выборах ща кого голосовал? За Зеленского? Нравится такой мир? Лучше, чем тот, который был при Порошенко?

• Корисно Корисно x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

5 років минуло з того часу.

12. mypucm

я підприємець з 20 років,
    Я ШО ДУРНИЙ - ГОЛОСУВАТИ ЗА АРТИСТА ? :scratch_one-s_head:
    -----------------
    але...
    коли його обрали законним шляхом ... зі значною перевагою, до речі... ЦЕ РЕАЛЬНІСТЬ... ну і шо... прийшли нові люди у владу... це нормальний демократичний процес...

он Рейгана досі хвалять, він артистом був..

13. MayorMayor

Рейган був губернатором.Вісім років. А до того 15 років ліз нагору партійними щаблями. На відміну віл Зелупи.У Рейгана до президенства було 23 роки у політіці.

14. Good man

Good man Обычный человек

А если он делает ошибки и не хочет уходить с поста через пять лет?

15. mypucm

ну значить нам пощастило менше :dntknw:

але вибори Зеленський виграв чесно...
    73% - це наші українські люди

16. mypucm

ну значить винесуть разом із кріслом...

але поки нікого кращого нема :dntknw:

• Смішно Смішно x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да... Сивохо вмер... нема кого поставити президентом.

• Подобається Подобається x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну да...

Путіна теж чесно вибрали понад 80%.:)

а де твій аватар? :)