ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. iso

iso Well-Known Member

Покладали великі надії на Порошенка. Сподівалися на найкраще-а вийшло, як завжди...

2. Отримано вказівку відволікати від пройобів сцикуна розкручуванням теми гнилого оселедця Саакашвілі - найбільшого авантюриста і шарлатана в цивілізованому світі. Ну-ну. Він точно закінчить тюрмою.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

мені ваша думка по барабану що до Порошенка, бо фіг його знає чи то ви пишите не за гроші.:)))

4. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну теперь покладайте на ваЗелина.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Вам навіть оцінку "тупо" ставити - і то буде забагато.
    Ми говоримо не про те, що Саакашвілі (гнилий оселедець, як Ви собі дозволили висловитися) повернувся в Україну і його "авантюриста і шарлатана в цивілізованому світі" (один із цивілізованого світу погрожував цього авантюриста за яйця підвісти. Цей один - Ваш однодумець, або Ви - його).
    Мова йде про Україну, де мають дотримуватися закони, і покарання повинне бути зігдно із законом.
    Шарлатан Саакашвілі? - Доведіть у суді українському, і покарайте відповідно.
    От про що мова.
    Міра покарання має бути визначена судом і бути в рамках закону.
    Мені якось незручно українській еліті таке навіть розжовувати.

Я можу підказати Вам і Вашим конгеніалам, що мали робити в межах закону два роки тому.
    Підійти до Саакашвіли і запитати: "Громадянине, а Ви на військовий облік стали? Ні? Чому закон порушуєте?" Відповідно оштрафувати.
    Потім прислати повістку із військкоммату. Одягнути у форму і відправити в АТО. Хай доводить свою любов до України в окопі. І все було б законно. А валити на цементну підлогу в ресторані, тягати за волосся - це можливо тільки в путінській Росії. Там би ще і за яйця підвісили і на пляшку посадили. Вам такі підходи, бачу, подобаються. А мені - ні.
    Уявіть собі, що Ви перейшли дорогу на червоне світло, тут до Вас підбігають два мордовороти в міліцейській формі, б"ють під коліна, одягають на голову мішок і відвозять в ліс, кілометрів за двадцять. "Щоб знав, як перебігати дорогу на червоне світло".
    Десь так.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. medwedo berlogsoni

За гроші, за гроші. Вівцю хоче купити тонкорунну з цяткою на лобі. Щоб за Порошенка голосувала.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

От не тре покладати великі надії, а самому трохи працювати.
    Той, хто працює на Україну жертовно, той розуміє Порошенка. Нема нічого ідеального. Але

1. Ми стримали російські війська, відкинувши їх до межі, яка зараз є.
    2. Ми здобули незалежну канонічну православну церкву.
    3. Ми стали асоційованим членом ЄС.
    4. Ми отримали безвіз.
    5. Ми збудували з нуля українську армію.
    6. Ми здобули повагу у світі: Європі і США.

Ніхто більше з всіх президентів не зумів.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  8. Доведіть що він не шарлатан і що Порошенко позбавив його громадянства, порушивши закон. Пиз@@іти, не мішки носити.
    Про сцикливого немає що сказати позитивного, а грошей хочеться, то давай дальше тему Порошенко розганяти.
    Нах@й Саакашвілі, у нас без цього ідіота, проблем з кожним днем все більше, а воно знову тягне на свій божий цю помилку природи.
    Результати так розрекламованих реформ Саакашвілі видно по подіям, які зараз проходять в Тбілісі.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

:crazy:

:crazy:

Якщо Саакашвілі незаконно видворили з країни, то він все одно не був в Україні. І ЦВК подав в апеляцію. Думаю, суд справедливо недопустить Саакашвілі до виборчого процесу.

Хто тримав за руку Саакашвілі? Він мав повне право оскаржити рішення Порошенка. Він навіть міг подати в Європі, як порушення прав людини. Але Міхо знав, що в справедливому суді він нічого не добється, тому чекав поки поміняється політична влада в країні.

Яка поведінка? Порошенко поступив дуже демократично. Він міг спокійно віддати Міхо грузинським правоохоронним органам. І казці був би кінець на довно, а так... просто відмінив указ про надання громадянства, за подачу неправдивих даних, що передбачено законом.

Але якщо відкинути всю цю возню, хто такий Саакашвілі?
    Сакварелідзе - грузин, Саакашвілі - Грузин, Аваков - вірменин, Зеленський - єврей. Кому вони нафік потрібні в Україні? Чому нашим хлопом має керувати чужоземець?

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Соррі за мій п"ятак...

А якщо за грубі гроші хоча інколи моніторити тотих тонкорунних, котрі ЕЛІТА, ДЯКУЮ, 25%, ПОТРІБЕН ПОРОХ... і інша лабуда, то кидається в очі поголовне збайдужіння /є таке слово? :scratch_one-s_head:/ вчорашніх адептів до нинішнього діда нації.
    Навіть якось трохи соромно за тотих елітних тонкорунних, котрі залишили вчорашнього гіганта мислі в такому плачевному стані... Навіть Ірка Луценкова шось притихла з осанною для шефа.

/я не говорю про тутейших пару-тройку завсігдатаїв. Ці шпарять покруче мене :)))
    Я маю на увазі цілком серйозних пань і панів. Одна з них навіть говорила на 5 каналі гарні слова. А потім я її тут побачив, вона цікавилася конкретними темами і дописувачами, але чомусь промовчала... Шкода, бо було би цікаво поговорити з притомною жіночкою.
    Може ще загляне на вогник ;)/

• Подобається Подобається x 1
  11. Нормальна реакція нормальноі частини суспільства на політичний розвиток в краіні. Порошенко здав повноваження президента новому припизденту і до його особи почала спадати увага. Будуть тільки аналітичні огляди результатів його діяльності ( позитивних і негативних).
    Тепер основна увага прикута до новоі влади, до іі діяльності. Будуть порівняння з попередньою, будуть фіксуватися всі проколи, щоб не сталось чогось непоправного.
    Тільки та частина, яка проголосувала за сцикуна буде чіплятися за старі аргументи, в намаганні виправдати своє недолуге рішення на фоні тих ляпів, провалів, брехні, обманів з боку іх обранця. Через деякий час більшість буде стверджувати, що взагалі за нього не голосували або не ходили на вибори.
    Тільки ті хто голосували затого, хто програв, будуть голосувати за нього і його партію на виборах часто не через прихильність, а через усвідомлення того факту, що це єдина сила, яка зможе протистояти реваншу силам на відновлення принизливоі холуйськоі політики слідування у фарватері расєі.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

вже купив, не виділисьте?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. ІгорМ

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. ІгорМ

Ви тоті байки розказуйте комусь під під"їздом ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Мих

Мих Дуже важлива персона

нічим не можу допомогти, якщо людина не доганяє.

18. medwedo berlogsoni

Всі вони - громадяни України. От Медведчук і Янукович - не чужоземці. Давайте, їх штовхати у владу. Є закон про громадянство.
    А то як дивитися, хто кому - рабінович, то держава докотиться бог-зна до чого. Я хотів, щоб президентом став Гриценко, але вибір Порошенка впав на Зеленського (як спаринг-партнера в другому турі), тому маємо Зеленського.

Ні Ви, ні Хомчин не розуміють, про що я кажу. Видворити Саакашвілі, або посадити, якщо він - авантюрист, можна було лише за рішенням суду. Все інше - самосуд, в даному випадку - з ініціативи Порошенка.
    І Ви захищаєте самоуправство (в даному випадку - Порошенка), допоки подібне самоуправство і самосуд не торкнеться Вас самих.
    Ви самі впевнені, що Ви - не циган і не поляк?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага... Поїдьте у Німеччину, отримайте за день громадянство, а на другий день подайте документи в депутати бундестагу.

20. Демагогія. Надає громадянство і позбавляє громадянства президент. Читайте конституцію. Якщо Саакашвілі не оспорив указ в суді, значить знав, що немає доказовоі бази. Тільки такі упороті як Медведо до посиніння будуть стверджувати протилежне., гтворяче на чорне біле і навпаки

а де твій аватар? :)