ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хто зна, чия голова, а відомо, що в нього на лівому передплеччі таке кругле електронне пристосування, що слідкує за рівнем цукру і вводить інсулін, якщо треба.
    Йому не дуже-то можна мати стреси. Але, мабуть, рідні його б не могли вмовити обрати спокійний спосіб життя, щоб прожити довше. Політика не відпускає, а може, є за що тривожитися. Навіть не може, а напевне є чого боятися. Оніщєнко навострив лижі до парламенту, Портнов накидав позовів, а Крючков дає покази - то зовсім погано.

Останнє редагування: 24 чер 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Треба визнати - Порох був кісткою у горлі для усіх.

Журналісти його ненавидили бо як це так - півтора мільярда витратив, а нам нічого. Жлоб, ууу. Шаурмой не годував. Про війну постійно розповідав. Отже ми так не домовлялися - завжди продавали мовчання дорого, а тут нічого. Зрада.

Чиновники його ненавидили. Бо раніше можна було брати взятки, а при ПП можна, но було стрьомно. Сцикотно. Епоха Пороха - епоха зубожіння. Це до речі підтвердять, ті хто стикався, що або брали стільки щоб вистачило, бо страшно, або можна було обійтися легально і без цього. Ну тобто динаміка була суттєва. Зараз, з того що я знаю, епоха зубожіння скінчалася, тепер за п'ять років відіграватися почали.

Пересічні громадяни його ненавидили, бо тарифи. Бо бізнес. Бо не цар який вирішує проблеми простого люду. І навіть немає значення скільки коштує комуналка - просто дорого. Бо раніше була дешево, а тепер дорого. І проїзд - дорого. При тому бідкаються і ті в кого витрати на комуналку не перевищують 5-10% від доходу. І все інше немає значення - було дешевше стало дорожче. Ууууу.

Європейці не ненавидили, але їм було не зручно. Бо виймати голову з дупи і називати речі своїми іменами - погано для бізнесу. А з Порохом називати речі своїми іменами не просто доводилося, а ще й реагувати, бо ви ж нормальні? Нормальні. От і вперед. Незручно кароч.

Свнсбк зрозуміло чому ненавидили. Бо таких знущань вони ніколи не отримували за 30 років. Тим паче від України, яку завжди рахували малоросією та недокраїною.

Олігархи ненавидили бо мільярди долларів осідали в бюджет, а не в їх кармани. До того ж ще й забрати останнє награбоване хотіли. Уууу, зрада. Епоха бідності олігархів. Це до речі дуже видно по футболу, улюбленій іграшці - потоків нема, клуби схлопнулися.

Генерали його ненавидили. Бо на зміну радянським пристосуванцям та лізоблюдам почали приходити бойові авторитетні офіцери, з іншою ментальністю та відношенням до особового складу та колег.

Вата його ненавиділа бо він про українські цінності - мова, квоти, українські фільми, музику, та проти сватів та радянського лайна.

Навіть свої його нещадно критикували, бо повільно, не так, не туди, не з тими, не той, не цей.

І один з головних реальних факапів ПП - профукана вщент комунікація. Бо коли тебе ненавидять всі, бо треба змінюватися, і перестати жити у бульбашці де робіть мене добре, але так щоб я міг з кумом порішати, єдине що залишається - це комунікація.

Я не вважаю, що ПП повернеться на посаду президента. Але ви ще згадаєте ці часи, коли ми знову підемо на майдан, бо всі знають - зараз тепер знову можна жерти. І будуть жерти за всі 5 років. І я знаю, що коли ми вийдемо відстоювати незалежність, з проблемами в економіці, росією на поготіві чергового удару, то він буде там. Бо ваша ненависть була штучною і дитячою, а він буде там бо це його країна. І моя. І тих хто там буде.
    Константин Нескоромный

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Порошенко брехун.

Навмисне брехати, щоб досягти своєї мети - це найпідліша людська якість.
    А він в своїй брехні використовував і використовує найсвятіше - кров Небесної сотні і полеглих і скалічених в АТО, релігію, двіру і надії людей. Він підставляв людей заради своїх амбіцій. А таке не прощають і не забувають.

Тому "діда нації" ще довго будуть ганьбити і проклинати ті, кого він обманув. І в історії України він залишиться як брехун і барига.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@ІгорМ, я навіть зареєструвався, щоб поставити зебест.
    Поясніть хто-небуть Хомчину, що люди не люблять брехунів.
    Для мене Порошенко виявився брехлом (а я за нього також проголосував у 2014 році), коли спочатку вихвалював Саакашвілі, запросив його працювати, дав громадянство, а потім підло викинув із країни, коли побачив, що той не танцює під його дудку.

Варто подивитися на ту кількість людей, які по всій Україні приходили на зустріч із Саакашвілі (а скільки ще не змогли потрапити на ті зустрічі з об"єктивних причин!), як відразу можна зрозуміти, що жоден із прихильників Саакашвілі в Україні в жодному випадку більше не проголосує за Порошенка.
    Можна цих людей обзивати будь-як. Але факт залишається фактом.
    І після того як стало відомо, що Саакашвілі підло викинули з країни, уже не важливо, чи людина взнала це із каналу Коломойського, Ахметова, Пінчука чи Порошенка. Важливий сам факт. Порошенко - брехун і підла людина. Крапка.

• Тупо Тупо x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви на себе в дзеркало дивилися? Хто вам сказав, що зміна поглядів - то є брехня? Звідки у вас таке бажання когось назвати брехуном? Чи не тому, щоб себе вибілити? Он Ігор_М голосував за Пороха після майдану, а зараз - проти нього, то він брехун? Вляпалися з Зеленським, то тепер мовчіть, не шукайте винного.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Давайте зробимо таблицю.
    Брехня Порошенка - брехня Зеленського.

Чи вам брехня Зеленського більш до вподоби?
    А ви постійно брешете, та ще й за гроші.

7. iso

iso Well-Known Member

Почати треба з того, що вляпалися з Порошенком, а тепер ще і з Зеленським:sad:
    До речі. Знову цікава стаття Расевича
    То ще змова чи вже зрада?

8. medwedo berlogsoni

Хомчине, я ще раз повторюю.
    Мова йде не про Порошенка, змінював він погляди (на Вашу думку) чи брехав (на мою, Ігоря_М і ще мільйонів українців).
    Розкладаю по полицях.
    Для мене критерієм порядності Порошенка було перебування Саакашвілі в Україні (куди Порошенко, до речі, його запросив).
    І для мене критерієм непорядності Порошенка стало безцеремонне (всупереч всім законам і порядності) викидання Саакашвілі за межі України.
    Я, і ще можливо не один мільйон українців, а також багато демократичних країн Європи, куди так рветься Порошенко, вважають Саакашвілі порядною людиною і непримиренним борцем із корупцією, реформатором, що доказав це на ділі.
    Для пана Василя Саакашвілі залишається "помаранчевою сволотою" (можливо, трохи мякше, я точного виразу не пам"ятаю).
    Тому всі ті, хто думає як пан Василь (а таких багато) і не думали голосувати за Порошенка, хай би хоч всі телеканали і всі фейсбуки-твіттери вихваляли його на всі лади (хоть мільйон тарасівчорноволів).
    А ті, хто думали, як я, які ходили на зустрічі із Саакашвілі в будь-яку погоду, спротивили Порошенка після того, як він викинув із країни Саакашвілі. Таких також сотні тисяч, якщо не мільйони (згадаймо, як відбивали Саакашвілі у ментів, як допомагали йому прорватися на польському кордоні). І тут також, хай би хоч всі телеканали були п"ятими, сам факт незаконного видворення Саакашвілі відібрав будь-яке бажання голосувати за Порошенка. Тому не потрібно кивати на пропаганду з боку каналів Коломойського, Ахметова, Пінчука та інших.

У інших людей були інші причини змінити думку стосовно Порошенка.

Тому Ви тепер Порошенка хоч пловом годуйте, хоч "сахаром обліпіть" (с), ніхто про нього думки не змінить.
    І чим більше він буде позувати з пластмасовою виделкою перед фотокамерами, вдаючи що їсть те, що йому заборонено лікарями, тим смішніше жалюгідніше він виглядатиме.

То він зупиняється в Давосі в суперлюксовому номері, то їсть із сполосканої пластмасової тарілочки. Тут уже: або труси, або хрестик.

• Тупо Тупо x 1
  9. Мих

Мих Дуже важлива персона

в суперч якого закону ? Назвіть, яку статтю порушив Порошенко, скасувавшм громадянство Саакашвілі.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

В чому конкретно ляп з Порошенко?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це тому, що для вас Саакашвілі - святоша?

12. ІгорМ

Так, я в 2014 році щиро і свідомо голосував за Порошенка.
    І до 12 травня 2016 року я його не критикував, хоча було за що.

А після 12 травня 2016 року я на його сторінці сказав все, що хотів і від тоді /а не "зараз", як ви кажете/ поступаю так, як вважаю за потрібне.

Мене зовсім не обходить Зеленський. Я вже сто разів казав, я ЖИВУ ПО НОВОМУ :yahoo::rock:
    Нехай за Зеленського думають ті, хто за нього голосував.

Я ж досить спокійно до всього відношуся, бо ми прекрасно знаємо, що кожний народ має цю владу, котрої заслуговує.

Так що прийде ще черга і Зеленського, нехай тільки ставки піднімуть ще вище ;)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось хто такі націоналісти:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я тут не бачу брехні. Ви просто з часом поміняли думку.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

По-новому житіє закінчилось, тепер буде по-старому.

16. ІгорМ

Мені по барабану, що ви бачите і що вам вчувається ;)
    Просто я ще раз переконався, що з гімна не зробиш бич. І гнилий Порошенко так і не став державотворцем.

І правий був Зінченко, коли попереджав про кризу в 2005 році. А дуже багато людей піддалися балабольству і брехливим обіцянкам бариги.

17. ІгорМ

Для мене вже не може бути по-старому ;)

18. Ще раз повторюсь..
    Щодо Саакашвілі, Порошенко зробив дві помилки:
    - першу, коли запросив в Украіну;
    - другу, коли домовився з Дудою і дозволив виіхати в Польшу, замість того, щоб віддати в руки прокуратури Грузіі, реформованоі Саакашвілі, якоі він боіться до усрачки

19. medwedo berlogsoni

А навіть якщо він не порушив закон, а зробив все по закону (хоча я сумніваюсь, це по-перше, а по-друге, це вже доведено в суді зараз, коли Саакашвілі поновили в громадянстві і зарахували йому останні 5 років проживання в Україні. Тільки не кажіть, що на суди хтось тисне. Он декількох регіоналів ЦВК не допускає до виборів, Портнова "передумали" брати викладачем в КДУ, і ще маса прикладів)
    Так от, мене не цікавить, які мотиви були у Порошенка, щоб наказати своїм хлопцям повалити Саакашвілі на підлогу, завернути руки за спину, схопити за волосся і совати обличчям по підлозі, потім відвезти в приватний літак і вивезти за межі України.
    Навіть якщо припустити, що у Порошенка були законні причини видворити Саакашвілі, мені не сподобався метод видворення і не надання можливості для Саакашвілі опротестувати це в українських судах.
    От.
    Така поведінка із відомим і шанованим в усьому цивілізованому світі політиком свідчить про те, що будь-кого можуть скрутити, кинути в воронок і вивезти куди завгодно без суду і слідства.
    Якщо комусь подобаються такі порядки в державі - будь ласка. Мені не подобаються.

Запрошую до дискусії, заперечуйте. Пріус поставить тупо, бо він далекий від усього, що відбувається в Україні.

а де твій аватар? :)