ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Для мене це взагалі загадка. Самі тікають "с поднятьім задом" в срану Польщу, де будуть людьми другого чи третього ґатунку, на них дивитимуться, як москвичі - на рамшутів з джавшанами, а от Зеленського обсирають, Зеленського, який спокійно міг виїхати з України з сім'єю в будь-яку дійсно європейську країну - ту ж Францію чи Італію, жити там, маючи ізраїльський паспорт, що дозволяє подорожувати по всьому світу, отримувати роялті за свої фільми, знімати нові фільми... Так от, оті "патріоти", що тікають з України, краще би мовчали в ганчірочку.

Ви думаєте, Хомчин скаже Майору "Куди ти, суко, тікаєш? Ти що, вже не віриш у перемогу України над росією?" Не скаже. Бо вони - за Порошенка і проти Зеленського. Два чоботи - пара.
    Самі втікають, і вірять, що Порошенко не хоче втекти. Під приводом того, що "на форум". "Не бачила срака віхтя". (с)
    А чи потрібні вони там, в Варшаві чи Кракові?
    А як же! Як колись казав В. Висоцький
    Про то, что, Ваня, Ваня, Ваня, Ваня,
    мы с тобой в Париже
    Нужны — как в бане
    пассатижи.

Я от собі думаю: а може вони - наполеони? Тихі наполеони, яким можна проживати вдома, вони з ножами чи молотками по вулиці не бігають, людей за ноги не кусають, а просто пишуть, пишуть, пишуть. Модераторші злиняли з форуму, вже майже два роки минуло.

хотят - хочуть, збігти - втекти

Забув доповнити: Курица - не птица, Польща - не заграница.

У Польщі кожен, хто приїхав із України, буде "свиня поржепана". І дивитимуться, як на зрадника, що покинув батківщину в скрутний час.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Піпець. Хто вам в голову вклав такий розум?:))) То їм напевно треба було у вас запитати цьому клубу про важливість, а то там одні "дураки" зібрались.:)))

Буля, гляньте на карту виборів президентів всіх часів від початку незалежної України.

Карта голосувань за Кравчука, який віддав Чорноморський Флот,
    карта голосувань двічі за Кучму, який віддав ядерну зброю,
    карта голосувань за Януковича, який привів війну і втік.
    карта голосувань за Зеленського, який привів широкомасштабне вторгнення

і ви побачите не тільки те, що ці карти практично одинакові, ви навіть побачите себе серед тих виборців.

Я б на вашому місці сидів тихенько і не патякав.

Якби не схід, південь, ми б були давно вже там, де Прибалтійські країни.

Так що не вправляйте мозки. Набридло вже.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як можна обісрати Зеленського? Це все одно, як би ти хотів поцукрувати цукор.
    А що до не втік - шкода. Було б менше біди в Україні.

4. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , Хомчине, а от Стерненко приїхав на фронт і привіз дрони особисто. І трохи постріляв по рашистах.
    Не так, як замріяний Порошенко (двадцять дублів) - обіпершись на колеса.
    Дякуємо Стерненку 25.png
    Те, що змінює війну. FPV ексклюзив з фронту - YouTube

Ви вже вирішили, Хомчине, чий висер перепостити у відповідь на цей скріншот?

Я, до речі, вирішив щомісячно перераховувати на дрони сто гривень. Небагато, але, як то кажуть "Що комар - то й сила".

От я Стерненку і Притулі довіряю (і не тільки їм), а лукавому Порошенку і Ар'єву, що забрехався - ні. Як і всьому тому збіговиську, що нап'ялило на себе бейджики "Європейська Солідарність".

5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ну я ж кажу, що дурепа. Хуйло дочекався, коли Зелупа створив сприятливі умови для рашистського наступу- розмінував Чонгар, розформував танкові бригади біля північного кордону, паралізував ППО на Півдні тими самими клістронами, зробив "розведення" на Сході, порізав ракетну програму, вгатив гроші в дороги. Це було з боку Зелупи просто запрошення: нападай!Хуйло це запрошення прийняв. Зараз Зелупа своїми коррупційними скандалами і оборудками робить все для того, щоб Захід припинив допомогу. І він цієї мети таки досягне. За підтримки таких вкраїнчиків, як ти.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, мені, звісно, з одного боку приємно, що ви так турбуєтесь за мене. Але з іншого боку- абсолютно піхуй. До того ж, я у вас нібито в ігнорі. Ось і продовжуйте ігнорувати.

7. А він присутній, розум?

• Подобається Подобається x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та Порох наторгував, будучі при владі, стільки, що міг би Ленд-ліз купити, а не колеса.
    Зараз ця пліснява - порохсектанти ні одного слова доброго слова не кажуть на адресу українського президента, який їх дупи рятує, у них тисяча питань, а чого того не зробив, а чого цього, а чого самі зброю не робимо, а де ті підземні заводи, що не набудували за півтори роки гарячої війни, які ракети випускатимуть.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Silver bullet

Хочеться спитати: а війна при Пеці була гарячою? По країні стріляли ракетами, літали розвідники-дрони?Та ні. А чого тоді він, цей дорогий гетьман, не будував заводи підземні, а зараз - давай терміново в шахтах чи де ще заводи, бігом. Такі суворі контролери з'явились, вчити розуму владу)

Хоча і такі заводи вже є і працюють, і тисячи дронів вже випускають, снаряди теж. Які на складах при Порошенко в повітря полетіли.

Я дивлюсь, що нормальна людина в нашій країні президентом не буде: як не схоче Зеленський - буде тільки таке, що за награблене найме армію ботів, які будуть на чорне казати біле. І навіть при цьому Порошенкові не сидіти на Банковій, а ПЄС - у парламенті. Бо дуже смердяча постать як боса, так і підсвинків.

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

до речі, а чому втік законно обраний президент Янукович ? :popcorm1:

його налякали в законний спосіб ? :scratch_one-s_head:

державні адміністрації хто захоплював ?
    і це транслювалося на весь світ...

тепер ви знаєте - чому нас досі не хочуть брати в ЄС

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ага і він брата свого вбив. Не чули?:))):))):)))

• Креативно Креативно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

View: https://www.facebook.com/reel/6475597582568895

14. medwedo berlogsoni

@Silver bullet, а Ви не починаєте схилятися до думки, що тут, на ЛФ - три наполеони, які знають краще за всіх, як потрібно креувати Другою Францією?

15. Silver bullet

І не кажіть. Я зараз майорам досить коректно (як вже змогла) розповідала чому збільшили на книги бюджет, а на чверть зменшили на армію.
    Майори дуже тугі. На армію накинули частину зобов'язань на місцеві бюджети, щоб економили, мабуть, а книжки - це через перехід на все українське! -а технічної літератури на мові так і нема. Технічні словники на мові - це алярм.
    Може і в середній школі свій алярм, не знаю.
    Майори, мабуть, вважають, що все - тепер капітуляція, чи не знаю вже що він вважає, але що бюджет прийнято з усіма поправками - це йому байдуже. Він знає краще.:)))

16. Good man

Good man Обычный человек

:))):))) Прекрасно помню как ты здесь несколько раз в разные периоды после начала войны писала, что твой сын с женой и маленьким ребёнком на западной Украине. Явно скрывался от мобилизации. А сейчас вдруг служит, да ещё больше года. Расскажи, пожалуйста, что это за подразделение такое, где спокойно встречаются с женой и маленьким ребёнком.;)

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

та невже ?
    '
    і це через 10 років перемоги майдану :uanew::bandera:
    над тоталітарною владою :facepalm:

18. Good man

Good man Обычный человек

@medwedo berlogsoni, @Silver bullet, небольшой вопрос к вам. Если Зеленский такой патриот практически все делает правильно, как описываете вы, то почему у него возник конфликт с Залужным?
    Кстати, чью сторону вы в этом конфликте поддерживаете: Зеленского или Залужного?

19. Silver bullet

"налякати в законній спосіб" - это свежо)) в мемориз.
    Хто б "налякав в законний спосіб" 5-го президента, щоб він не вносив розбрат в суспільство своєю жагою до влади. Неповажне створіння.

20. Silver bullet

ну якби не великий консолідатор Пуйло, так би руки і не доходили у влади. І так було непогано. Ні, потроху почали друкувати...

а де твій аватар? :)