ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. View: https://twitter.com/YuriySultan/status/1730921945313542406?t=WOdlZEWxJLIV4tXnFb-LCw&s=19

• Тупо Тупо x 1
  2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, то ви ще не визначилися проміжно себе- у ігнорі я у вас, чи ні?Чи у такому собі "зеленому ігнорі", коли ігноруєте, але одним оком читаєте, та однією рукою відповідаєте?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Але не все пропало
    На форумі від України виступлять

Ivanna Klympush-Tsintsadze
    Member of Parliament, Ukraine

та
    Oleksii Goncharenko
    Member of Parliament, Ukraine

IDU Forum Speakers DC 2023 | International Democracy Union

Так що 20 мільйонів для ЗСУ передадуть Гончаренком.

4. medwedo berlogsoni

Мене те ж саме гамнюк Гудман запитував.
    Поясню і Вам. Щодня я вас, порохоботів, і зокрема - гамнюка Гудмана я не читаю.
    Але сьогодні мені стало цікаво, що ж порохоботи кажуть стосовно того, що Баригу не випустили з України.
    Тому я дозволив собі сьогодні подивитися проігнорованих і зайвий раз пересвідчитися, що порохоботство невиліковне.

Особливо запущена форма порохоботства - у Хомчина, який не розуміє, що його запитують, а відповідає на коректні запитання черговим перепостом, що ні в які ворота.

Ще раз кажу - щодня я порохоботів не читаю. Ні одним оком, і півоком. Але інколи заглядаю. Ви попалися випадково в поле зору.
    На жаль, форум не дозволяє глянути, наприклад, що відповів Хомчин, а інші заігноровані щоби не з"являлися.

Ну, а Ви скоро будете ремонтувати польські самоходи, Вам буде не до подій в Україні.
    Учіть польську за методом Стіва Кауфманна: Багато читати і багато слухати.

5. Малюк, Буданов. Розвід.донесення. Секретно. Особисто в руки найвеличнішому.
    "РФ планує організувати ІПСО із Порошенком. Шоколадний зрадник разом із другом путіна Орбаном закликатиме Україну стати перед путіним на коліна, домовитися по-середині і всьо у нас получітся".

План задуму.
    "Не випустити Порошенка - організували проти РФ наше власне контр-ІПСО: "Україна - корумпована антидемократична фейлед стейт з утисками опозиції"".

(підпис)
    "Погоджую. Мені 43 год, тут президент ЙА! ЙА!".
    "Боже, як це геніально. Корнієнко".
    "Мяу. Безумна"

• Смішно Смішно x 1
  6. medwedo berlogsoni

Це Ви - про Стефанчука? Адже саме у Верховній Раді було вирішено не пускати бариг за кордон.
    І, між іншим, яка кацапня це писала? Володар пишеться без м'якого знака, а степлер у родовому відмінку множини буде "степлерів".

СТЕПЛЕР - тлумачення, орфографія, новий правопис онлайн (slovnyk.ua)

Із цього перепощеного Вами допису стирчать московсько-кацапські вуха.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. medwedo berlogsoni

Скільки дублів фото було зроблено на цій фотосесії, щоб вийшло "гарно"?

Краще б він сфотографувався з ударними дронами-камікадзе. Але тоді свати розлютяться.

До речі, фабрики Порошенка не забрали. Щодня дорогою їздять порошенківські хури з цукерками (і контрабандними цигарками).
    У всіх продовольчих магазинах та кіосках - продукція "Рошен".
    Скоріш за все, Порошенко задумався, які заводи і фабрики ще прибрати до рук. Підказую:Білоцерківський шинний завод.
    Шини завжди купують

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  8. FB_IMG_1701533126944.jpg

9. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

10. Roman Zaitsev
    Яка іділія - гуровські розганяють дурню від ідіотів з СБУ.
    І це лише говорить про одне: то була цілеспрямована провокація, у якій задіяли сраколізів в т.ч. і СБУ.
    Скажу чесно, щоб СБУ таку явну хню оприлюднювала, я навіть за часів Баканова не пам'ятаю.
    ⬇️
    20231202_183525.png

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

12. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, то не виляйте вже сракою, та скажіть, що ваші слова нічого не варті. А то "ігнор", "ігнор".

• Подобається Подобається x 1
  13. Good man

Good man Обычный человек

А что, по-твоему он должен ответить? Что он старый фсбшник и расшатывает ситуацию внутри страны: этот недостойный, кацап, я его в игнор, а этот очень достойный, настоящий патриот, я с ним буду общаться.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, то у тебе вже чорний дим з носа повалив.

15. Ну тупе брехло, як і його кумир віслюк

Не підписали відрядження Іванні Климпуш-Цинцадзе, Ірині Геращенко та Марії Іоновій. Вони мали підтверджені зустрічі в Конгресі, Пентагоні, Держдепі та аналітичних центрах. Але, схоже, такі зустрічі все таки не потрібні.

Гончаренко

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

17. Так в якій бригаді син служить.
    Часом бригада не називається "у мами під спідницею?"

18. Хто насправді за Волдеморта?
    Коли Ісус обговорював фальшивих пророків ("Стережіться фальшивих пророків, що приходять до вас в одежі овечій, а всередині хижі вовки."Мт. 17 ), він розказав, як їх відрізняти від справжніх. Він говорив "По їхніх плодах ви пізнаєте їх".
    Що завдало більшої шкоди західній підтримці України гіпотетична зустріч Порошенка із Орбаном (насправді, вона не була запланована), яку обговорюватиме Росія, чи тупа до маразму спроба не випустити Порошенка на зустріч у Вашингтон, якою скористаються наші опоненти на Заході? Зараз уже пізно пити "Боржомі" і ще раз запитувати в ChatGPT, яку ще тупу відмазку придумати. Шкоду вже задіяно.
    Давайте визнаємо, завершення активної фази війни буде в 2025 році. Однак, з яким результатом вона завершиться, залежить від двох факторів. Перший - це стан наших збройних сил на кінець 2024 початок 2025 року, другий - це результати виборів у США. Якщо хоч один із цих блоків не спрацює, то нас чекає поразка. Нам шалено пощастить, якщо це буде фінська поразка.
    Так, мої котики, Фінляндія програла "зимову війну". Лінію Маннергейма совіти подолали, а сто сімдесят тисяч жертв для тоталітарної країни - це як два пальці об асфальт. Маннергейм був вигнаний із країни і помер закордоном. Багато керівників оборони Фінляндії були засуджені. Вона не лише втратила частину своїх територій, а й частину суверенітету. Призначення керівництва Фінляндії відбувалося лише із погодження СРСР. Її зовнішні відносини і навіть торгівля контролювалася ним же. Фінляндія не стала Фінською Радянською Соціалістичною Республікою лише завдяки початку другої світової війни. Фінляндія відновила свій суверенітет лише у 2022 році, і знову лише завдяки агресії Росії на Україну.
    Тож, якщо, хоч один із двох факторів не спрацює, фінський варіант буде нам у радість. Саме тому, коли хтось підігрує трампістам, той веде нас до поразки. І тут у мене три варіанти. Перший - тупо хотіли нашкодити Порошенку, щоб не ріс його рейтинг на фоні різкого падіння рейтингу Зеленського, а потім придумали тупу відмазку. Другий - хтось в оточенні Зеленського хоче підіграти Трампу, мовляв він пацан лохматими ручками і з ним можна усьо по-пацанськи порішати. Я вже кілька раз чую за останні два місяці, про те, що нам вигідніша перемога Трампа: "Він нам одразу дасть усю зброю, яку ми хочемо і ми швидко переможемо" Хтось цю мульку в наш інформпростір запускає і вона у верхах обговорюється. Третя - якщо хтось в СБУ справді виклав таку аналітику, контррозвідка повинна дуже сильно ним зацікавитися. Якщо така службова записка прийшла не із подачі головного писаря президента, назвемо його умовно "Андрій", а від когось із СБУ, то ця людина завдала стратегічної шкоди Україні. А навмисно чи по тупості, мали б вирішувати компетентні органи. Але наскільки вони компетентні?...

І.Х.

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я валяюсь))) Яких важливих питань?? МДС - це клуб по інтересах всіх"вчорашніх". Бувших прем'єрів, президентів і таке ін. Там від нас Тимошенко і Порох. Ніякої реальної влади співучасники цього клубу не мають - тільки потусоватись, пофоткатись, попіаритись, а Порох - поагітувати за що і до нього вже з'агітовано.

Ще в кулуарах в США розносити плітки, яка влада в Україні погана та "недемократична". А потім, як стало розвідці відомо, заїхати ще до тих, з ким є проблеми в відносинах. І вирішувати ті кордонні питання можна тільки уповноваженим особам, а не хто зна кому, у кого в голові тільки піар та як би витолкати Зеленського з крісла.

А в результаті поїздки поллється з ПЄС-брандспойту як Порошенко привіз що-небудь надважливе з поїздки в Америку, бо з цієї цинічної брехливої людини станеться. І це треба бути спростовувати, втягуватись в брудну боротьбу з негідниками?? Та нащо це Зеленському зараз?
    Нафіга зараз ще Порох з тими поїздками??Хай сидить дома, працює волонтером.
    Він крім туристично-політичного піару та свіданок з рідними нічого не зробить, та просто тому що не зможе - він ніхто..Та і знають його як облупленого.

P.S. Господи, дивлюсь - яка ганьба... ото стоіть як побита собака перед майором.
    Мабуть, прикордонники посміялись ввечері добре))

Останнє редагування: 2 гру 2023
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Якщо персона Х з задоволенням постійно відшукує усе гівно на персону Y і ніякі контраргументи не діють, то означає, що в персони X стоїть задача перед собою самоствердитись за рахунок приниження персони Y. Мотивом до такої поведінки найчастіше буває симптом під назвою "жаба вдавила". Тримайтеся, шановна персоно Y, саме кількість таких Х..в у вашому житті визначає рівень вашої популярності

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)