ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Кацалапий, а вони рахують на арифмометрі і платять центами на вагу?
    Я ж кажу, що кацалапий тупий!!!!!.......

• Смішно Смішно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якби він був мудрий, то не був би зеленим.

3. А я то думаю по яким методичкам працюють зедовбойоби.
    А ось і методички:

https://www.ukrinform.ua/rubric-fac...st4fnP_HGjdN8Sq0kzOtcbLQ4R8AX-uK8PXkZTVf-xM8U

Спецслужби ворога видали інструктаж «нестійким» українцям – від начальників до виховательок дитсадків – як їм облаштувати Росію «на Украине»
    Уважно дивлюся на робочому столі комп’ютера свіжий “трофей” українських хакерів – посібник для потенційних українських колаборантів. Наші кібер-умільці часто передавали агентству або друкували у відкритому просторі листування, конспекти та інші «кремлівські» заготовки на тему як їм подолати Україну. Цей посібник – з тієї ж опери, очевидно його уклали співробітники (це на нашу думку) пропагандистських структур та спецслужб рашистської федерації.

Посібник розсилався на електронні адреси держслужбовців міністерств та інших органів влади. Мета — сконсолідувати в Україні приховану «вату» (громадян проросійських поглядів, потенційних колаборантів, їх небагато, але вони є), підштовхнути їх до державної зради. Бо там є і перелік, і описання різноманітних тем для розмов про україно-російську війну, які треба відстежувати і повідомляти до відповідних російських структур. Тобто на другий рік повномасштабного вторгнення російські пропагандисти вірять, що зможуть зорганізувати поплічників у тилу України, які на потоці будуть доповідати їм про те, чого вони не знають і чого їм знати не треба.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ви уважно прочитали?
    розкажіть, шо там свіженького?

мирний домбас ще бонбимо?

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це прекрасно :pardon:

405965470_2372955262888293_4085790025003908372_n.jpg

• Смішно Смішно x 1
  6. 20231126_195128.jpg

• Смішно Смішно x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Стерненко передав чергову партію дронів-камікадзе.
    Якщо подивитися відео, можна побачити номер автомобіля, на якому привезли дрони.
    Надворі - сніг, видно, що мороз, а перед цим, якщо вірити недалекому Хомчину, під іншим ракурсом був інший автомобіль, інший воїн і зелені дерева.
    Але порошиста не проведеш! Правда, @Mykhaylo Khomchyn - е? А от Порошенку ніхто за сто дронів камікадзе так і не дякує. Скромняга, наш Барига.

Дякуємо Стерненку 20.png

Диверсія у Челябінську та каміння з неба у Криму. Потужний шторм накрив РФ - YouTube

• Смішно Смішно x 1
  8. Полистав трохи форум.
    Цікаво.
    Циган, а що ти припинив піарити портнова.
    А як старався в 2019 році.
    Не гірше ніж зараз піариш лохотронщика притулу.
    А якщо не взлетить, як і портнов, хто там у тебе на підході?
    https://forum.lvivport.com/members/gyppsy.72305/

Кацалапий, Степненко не взлетить як у цигана не взлетів портнов в 2019.
    Яке вже гівно ти не підтримував за ці роки, а караван іде собі і іде.
    А ти весь в гавні

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. medwedo berlogsoni

Хомчине, мене не цікавить, хто про кого що писав чи не писав, продовжує писати чи ні.
    Я нікого не піарю. Я просто бачу, що Стерненко старається для армії. Закуповує і передає дрони, куплені за гроші тих, хто бажає перемоги для України.
    Ви ж бачите десь якісь сракурси, і це дуже смішно, якщо не сказати - бридко. Тому що бридко читати Вашу відверту брехню, спрямовану проти українців, які воюють самі чи допомагають нищити ворога.
    От Ви називаєте Притулу лохотронщиком. А з якого дива? Він допомагає армії, організував серйозну допомогу армії, і люди йому вірять і довіряють гроші, бо знають, що ті гроші підуть на здобуття перемоги над рашистами.
    А Ви викладаєте якихось нікому невідомих фейсбучників, відвертих придурків і ворогів, які брешуть, маніпулюють тощо.
    Я і надалі викладатиму скрін-шоти зі Стерненком, з його допомогою армії, а Ви викладайте посилання на відео, де бійці дякують Порошенку за надані Порошенком дрони-камікадзе.
    Можете вважати, що я Вас тролю. Хоча правда - вона лише декому очі коле і по суті тролінгом не є.
    От признайтеся, Хомчине, - коле Вам очі правда?

10. На відміну від тебе кацалапого і цигана, я не розбираюсь в сортах гівна.
    І свої погляди і переконання під кон'юнктуру сьогодення не змінюю.
    Як вважав прибічників віслюка зедовбойобами так і продовжую.

11. Good man

Good man Обычный человек

Когда я говорю правду, на которую тебе нечего возразить, ты сразу называешь это троллингом.

12. Дороги зимою.
    Завтра по цій дорозі поїдуть танки і гроші на вітер.
    Зате люди добрі скиньтесь на БПЛА

Відео відкривається при натисканні на посилання
    ▶️ Дивіться це відео Reels

View: https://www.facebook.com/reel/774126024728525?s=yWDuG2&fs=e
    Є відео в твіттері

View: https://twitter.com/LidaSharko/status/1729468490828902625?t=s8q-oQ5-pL9yaKRWP0J4Kg&s=19

Останнє редагування: 28 лис 2023
  13. А ви, дурні, скидайте лохотронщикам на БПЛА

14. medwedo berlogsoni

Спецпризначенці СБУ дякують спільноті Стерненка за 100 дронів-камікадзе.
    Саме Стерненка, Хомчине, а не Степненка. Навіщо Ви перекручуєте прізвище? Чи трохи сцикотно, готуєтся до того, що згодом доведеться виправдовуватися?
    Дякуємо Стерненку 21.png

Нищать російську сволоту, Хомчине. Такі справи. А Ви до війни разів двадцять повторювали, що росіян потрібно знищувати просто, спокійно, діловито. А це чомусь про це не кажете. Що трапилось? Чому Ви більше уваги приділяєте якимось дописав нікому неідомих фейсбучних хомнячків?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. View: https://twitter.com/LidaSharko/status/1729468490828902625?t=s8q-oQ5-pL9yaKRWP0J4Kg&s=19

17. Screenshot_2023-11-28-18-42-03-968_com.android.chrome.jpg 20231128_105044.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)