ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Кацап не палиться

І щоб два рази не вставати: хтось нарешті це має написати великими літерами й поприбивати при вході до всіх держустанов, для освіти українських урядовців на виборних і невиборних посадах: ТРЕТІЙ МАЙДАН У НАС БУВ 10 РОКІВ ТОМУ! А про "два Майдани" любить казати Москва, іґноруючи наш перший, 1990-го р., який і дав ім'я тодішній "площі Жовтневої Революції", і пояснення такій вибірковій сліпоті просте як двері: в тому першому Майдані Москва не брала жодної участи, ані кігтика не вмочила, він заскочив її зненацька, як грім з ясного неба, - а в чому росіяни не беруть участи, того для них не існує, що ж тут незрозумілого?

А перший Майдан ("Революція на граніті") - це було 100%ково українське "ноу-хау", навіть і з Шарпа не списане, а підказане Львівському Студентському братству тоді ще геть не старими ветеранами УПА (я виявила це випадково, коли збирала матеріали для "Музею", маю одне записане інтерв'ю), - про що організатори потім весь вік мовчали як мишки, що, своєю чергою, зрозуміло, коли знати, як їх усіх, хто розбив тоді наметове містечко в центрі Києва й оголосив голодівку до виконання вимог, потім пресувало КҐБ (кому цікаво, може про це прочитати в романі Оксани Луцишиної "Іван і Феба"). Головна з вимог першого Майдану була, нагадаю, - "Ні Союзному договору!", і це, в поєднанні з загальноміським робітничим страйком на підтримку студентів, перелякало тоді Кравчука нашого Макаровича настільки, аж він через 14 місяців, у грудні 1991-го, повторив те саме "Ні!" Єльцину в Біловезькій пущі, - і так, у кілька багатоповерхових історичних ходів, українці розвалили СРСР.

Оце і є - наша історія, і розповідати її треба не "з чужого голосу", не за завезеними ернстівськими-шуваловськими методичками маш-столярових, крученими в укр. ефірах казна-скільки років, - а за своїми, українськими джерелами, яких, нівроку, не бракує, навіть коли головні свідки, які могли б розповісти ВСЮ правду, померли, не встигши цього зробити, а історикам найновішого часу досі "не доходили до того руки", бо вони займались причісуванням українського матеріалу під "общесоюзний наратив" (для себе я називаю це "касьяновщиною", але й на покоління молодших послідовників цієї технології серед істориків теж уже не бракує). Війна, оголошена нами імперії на тому першому Майдані, ще триває, це й далі ТА САМА війна, і - процитую героїню "Музею", - "ми її ще не програли", - отож будьмо уважні на маркери чужих наративів.
    Оксана Забужко

2. View: https://twitter.com/poroshenko/status/1725527926278410660?t=VNtbOuPwVTbH7Xaf36LRBA&s=19

3. Не перекажу так гарно цю історію, як це розповів мені Олексій Петров. Але хочу, щоб і ви знали, з яких матерій складається життя воїна на фронті. І чому немає в цій формулі дрібниць.

«Кошенята» Петрова отримали бойове завдання — доставити дроном воду та акумуляторні батареї у зазначену точку на мапі. Плани на день, до слова, були зовсім інші — крошити ворога на дрібні частинки. Послуги доставки у ці плани зовсім не входили.

Розчарованим «кошенятам» подробиці операції повідомив боєць, який привіз батареї для передачі. Його хлопців відрізали, і вже третю добу вони тримають позицію. Дібратися до них неможливо, а вода та батареї для рацій вже конче потрібні.

Зібрали чотири пакунки. Придумали так, щоб пляшки з водою не луснули при падінні з дрона. Ну... з Богом!

Через дві години дрон збили. Вже на зворотному шляху. До цього він таки скинув бійцям воду та батареї. Троє хлопців залишилися живими завдяки одному дрону.

Скажете, майже мільйон гривень за дрон — завелика ціна, щоб доставляти ним воду? Аж ніяк. Для порятунку життя українського воїна — немає ціни.

Олексію, не приймаю вибачень за втрачений дрон. Привезу ще, тільки би вони і далі рятували наших хлопців.

View: https://twitter.com/poroshenko/status/1725785141908291653?t=f1aclGDPqfVSq-FM5bKJ7Q&s=19

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, мова йде по ударні дрони. Чому Порошенко не хоче вбивати росіян?
    Доставка води і батерей - це добре, а особливо "добре" - не забути підкреслити, що він витратив на кожен дрон по мільйону гривень (а якже без цього), але, знову ж таки, - чому Порошенко не сфотографується на тлі ста дронів-камікадзе?
    Крім того, для того, щоб доставити воду, за мільйон гривень можна було купити (1000000 грн = 25000 дол.США.) 25000 дол /500дол/шт = 50 дронів.
    Не так ефектно, але більш надійно. 50 дронів набагато важче збити, ніж 2.
    Але ж краще, коли сказати про себе "От який я молодець - два мільйони на два дрони потратив"
    Порошенко рятує життя, воду возить, але вбивати рашистів не має бажання.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. medwedo berlogsoni

От хай би Олексій Петров і розповів. Подякував Порошенку, сказав, що помер би без води.
    Хомчине, у Вас є відео, де бійці дякують саме Порошенку (спільноті Порошенка) за fpv-дрони?
    Бо я щоразу, коли чую чи читаю Порошенка, згадую дві українські мудрості:
    Не хвали сам себе - нехай тебе люди похвалять.
    Хвали мене, моя губонько, бо роздеру тебе по самі вуха.

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ані долларовий мільйонер Зелупа, ані долларові мільйонери з Кварталу та зелупиної кодли за свої гроші не купили для ЗСУ нічогісінько. Але це не варте уваги зелупоголових, так?

7. medwedo berlogsoni

Хомчине, це вже потім, Революцію Гідності дехто став називати Першим Майданом. Тоді, в 1990 році протест студентів на "площі Жовтневої Революції" ніхто Майданом не називав. Знаю це дуже добре, тому що я був особисто знайомий з матір'ю Олеся Донія, одного із учасників того голодування.
    Так що це все - просте маніпулювання фактами.
    Майдан, як протест, стався тоді, коли люди вийшли саме на Майдан. В тому числі - і я. Я мав їхати у відрядження в Черкаси, але коли вранці почув, що Підрахуй назвав переможцем не Ющенка, а Януковича, я в Черкаси не поїхав, а поїхав на Майдан Незалежності.
    А ввечері того ж дня там зібралися сотні тисяч людей. От тоді і почався Майдан. Хрещатик згодом заставили наметами. Весь цей протест стали називати Майданом.

Але хай навіть так. Хай навіть три Майдани.
    Суть не в тому.
    Суть у тому, що порошисти разом із рашистами намагаються розхитати Україну з середини, щоб повалити діючу владу і викликати в Україні хаос.
    Хаосу хочуть і кремлівські придурки, рашисти, і придурки порошенківські.

Але нічого з цього не вийде.
    Згадайте, як Юлька намагалася організувати протести, ще до Революції Гідності. Купувала студентів, вудлища для прапорів, прапори. І нічого з того не вийшло.
    Революція Гідності почалася тільки тоді, коли цього забажав народ.
    На станції метро "Майдан Незалежності" з потягів виходили майже всі пасажири, а потяги далі йшли майже порожні. І повністю заповнене людьми приміщення станції співало хором "Ще не вмерла Україна". І це було відчуття, яке словами не опишеш. Хор тисяч людей.

Під час Помаранчевої Революції і під час Революції Гідності люди виходили з протестами в усіх містах, десятками, сотнями тисяч.
    Під час Революції на Граніті протестуючими були лише ті студенти на Площі Жовтневої Революції, які оголосили голодування.

Помаранчева Революція звалила Януковича і обрала Ющенка. Революція Гідності прогнала Януковича.
    Після Революції на Граніті змін не відбулося. А відбулися зміни лише в 1991 році, в серпні.

Повторюю, скажіть, навіщо Ви та інші порошисти хочете посіяти хаос в Україні, яка зараз воює проти ворога, яких хоче знищити Україну?
    Чому виступаєте на боці агресора?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Медведо, наша пара гнедых, запряженных с зарею, все еще не могут перестроиться с Пороха на Зеленского, туго идет).
    И они понять никогда не смогут, что Зеленскому пиариться и не надо, и что он не тот человек. Он никогда не позировал возле новых дорожных знаков там или с попами та хоругвями. И как умеет Порох: расставит генераторы или буржуйки под линеечку - а спереди сам.:))) Но хай. Это хорошая традиция, он любит свои фото, я не будут так уж тут спорить.
    Могу добавить, а можно ли президенту лично какими-то закупками заниматься - кроме гуманитарки, которая была по всей Украине, была такой, что поднять ящики трудно, и так и называлась "президентская". Я например не знаю.
    И покупал ли за свои деньги что-то для войны президент большой бизнесмен Порошенко, а? Его не сравнить с худ. руком Зеленским.
    Я помню, что когда была трагедия в Дебальцево, у Пороха была как раз годовщина свадьбы, и он подарил своей драгоценной супруге сумочку за охуенные деньги - десятки тысяч долларов. Я еще тут на форуме писала об этом. Все были в трауре и глубоком шоке, а у Пороха - обед по расписанию.

Порохоботам лучше такие темы не поднимать, а то многое забылось, но они помогают вспоминать.

Останнє редагування: 19 лис 2023
    • Подобається Подобається x 1
  9. medwedo berlogsoni

МайорМайор, Ви нічого іншого, крім "сам дурак", придумати не можете?
    Мене цікавить, чому Порошенко не купує ударні дрони.
    Як Ви вважаєте особисто, чи можна було доставити воду бійцям дроном за 500 доларів, чи обов'язково потрібен був дрон за мільйон гривень?
    Чому так мало відео подяк Порошенку від бійців (я поки що не бачив жодного такого відео(? Стерненку дякують щодня за сотню дронів.

Зеленський, як президент, досить успішно справляється зі своїми обов'язками. Порошенко вже давно б підписав Мінськ-3, і Хуйло відчикрижило б від України весь Схід і Південь. Воно й так уже оголосило чотири області України педерацькими.

Останнє редагування: 19 лис 2023
  10. А чому так багато вбивці степненко і всі як під копірку?

11. medwedo berlogsoni

Хомчине, я не знаю ніякого "вбивці степненка".
    Навчіться висловлюватися правильно. Сцикотно? Коли прийдуть брати Вас за задницю, будете казати, що я про Стерненка нічого такого не казав?
    Наведіть хоча б одне відео, де бійці дякують Порошенку за дрони-камікадзе.
    Заодно і хотілося б почути Вашу думку, як розвиватимуться події в Україні, коли Зеленського скинуть, або він сам подасть у відставку.
    Що буде після цього?

Ну, формально владу на себе перебере Стефанчук. Ви впевнені, що він на другий день не віддасть наказ Генпрокуратурі заарештувати Порошенка? І всяких підгавкувачів?
    Одним словом, хотілося б почути Вашу думку.
    А також думку МайорМайора з цього приводу. Миха я не запитую - він уміє лише сміятися та рахувати до десяти.

12. Саме смішне те, що сцикотно не мені а кацалапому і іншим зедовбойобам форуму.
    Я ніколи не ховався за ніками. Тут я під своїм ПІБ і пишу те що думаю і передруковую те що мені цікаве.
    Але кацалапий і іже з ним другі довбойоби, незважаючи на більш як 30 років Незалежності так і залишилися совєцкім і кацапським люмпеном з царем в голові, хочапо віку тут більшість молодші від мене.
    Як я казав у 82 році в Афгані: ви чим мене лякаєте - відправкою в СРСР. Та з задоволенням полечу хоч зараз.
    Кацалапий, ти чим лякаєш мене - магаданом?

13. Вже один придурок на чолі країни чотири роки намагався заарештувати Порошенка. І що?
    Дрібно обісрався.
    А представляєте, якщо обісереться ця жирна свиня? Та вас під тим гімном і поховає.
    Ідіот.

14. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , Хомчине, от Вам не подобається, що Стерненко (від імені своєї спільноти) віддає на фронт щодня різним підрозділам 100 fpv-дронів, якими вбивають рашистську наволоч.
    Ну, от Вам ще один приклад патріотизму не на словах (не так, як це робить Порошенко, демонстративно показуючи дві "вподобайки" своїми заскорузлими пальцями і посміхаючись), а на ділі. Майже двісті дронів відправив під Авдіївку блогер Іван Яковина.

View: https://youtu.be/3n30VoqYYJo?t=30

15. Кожен день затримки постачання зброї, затримки постачання технологічної зброї, затримки механізму посилення санкцій вартує сотні життів мирних жителів, сотні життів військових!

З такими словами я звернувся до міжнародної спільноти на безпековому форумі у Галіфаксі.

Я неймовірно пишаюся і віддаю шану українським воїнам. В околицях Авдіївки зараз точаться запеклі бої. Місто бомбардує росія. На початку війни там проживало 27 тисяч жителів. Сьогодні в Авдіївці проживає 500 людей.

Лише за останню добу в Авдіївці було знищено 451 російських терористів і окупантів. Це – ефективність Збройних Сил України, які щодня забезпечують свою роботу для захисту світу.

Тому посилення української армії – найкраща інвестиція, яку ви можете собі уявити. Переконаний, в світі це розуміють.
    #HFX2023

View: https://twitter.com/poroshenko/status/1726148608112623878?t=fkjDPDwgk-DC0oS1iLrOoA&s=19

16. 20231120_123215.jpg

В цей час зелейоби обмазуються хуїтою" про вбивцю. Два роки всі ці Сіль Бахмута ригають одну й ту саму пафосну дічь незламності. Ненадоїло..
    Інакших досягнень у зескота немає

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А чого ви протиставляєте Стерненка Порошенку?

Стерненко завжди критикує Зеленського:

Стерненко: Зеленського треба критикувати, бо його помилка може ...

(12) Відео | Facebook

18. Silver bullet

ВАКС заочно заарештував Ігоря Гладковського у справі "Укроборонпрому"

https://interfax.com.ua/news/general/948809.html
    Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою близькому родичу колишнього першого заступника секретаря РНБО, підозрюваному у справі про заподіяння майже 13 млн грн збитків "Укрспецекспорту", повідомляє Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП).

"Слідчий суддя ВАКС підтримав позицію прокурора САП та обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у справі щодо завдання ДК "Укрспецекспорт" (що входить до сфери управління державного концерну "Укроборонпром") збитків на майже 13 млн грн, а саме особі, близький родич якої обіймав посаду в Раді національної безпеки і оборони України", - ідеться в повідомленні САП у понеділок.

У повідомленні САП не зазначається ім'я фігуранта, йдеться про Ігоря Гладковського.

19. Silver bullet

Какая боль, какая боль!)) Синок Свинарчука накрав скромненько, зовсім трохи: 13 млн - і така реакція. Це, мабуть, політична заказуха та наступ на Пецю. :)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та чого? Вкрав - нехай відповідає.
    Наступ на Пороха через сина Гладковського? :))) Це як в Москву через Сибір.:)))

Правда, варто зауважити, що людей Зеленського просто відпускають і не судять.

а де твій аватар? :)