ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Пророцтво 2019 року.

Порошенко:
    "Пан Зеленський – це не кіт в мішку, як він сказав про себе. Він – сам мішок, яким він прикриває котів, які в ньому знаходяться. Радше, чортів: підручних Азарова і олігархів-втікачів...
    І під цією обгорткою прийдуть справжні вовки."
    20231117_184104.png

• Смішно Смішно x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Майори, а я хіба не казала, що є алгоритм зрадойобства на користь раші, і коріння зрадойобства відтуди. І він дуже простий: вороги розганяють зраду, кричать про корупцію - може десь щось є, може нема, а може просто часто когось беруть за зябри - але кричати порошкам треба так, щоб чутно було аж на тій стороні кулі, не лінитися).

Звісно, у всіх країнах є свій електорат, йому треба доказувати, що нічого не розкрадається з їх допомоги, може і постачання в чомусь гальмується завдяки цьому - а може і ні. Тут все слова, ніхто не знатиме достеменно.
    Але за всім цим йде наступний акт: зрадойоби кричать вже про Зеленського і його владу - це вони винні в затримці, а не зрадойоби, що перебільшують, виносять сміття у двір, чи працюють по методичці ворога.
    Та нічого, вже комісія з Штатів довго працювала і дослідила, що допомога не розкрадається.
    І навіть тут сектанти порошенка заверещали, коли про це почули: " тобто наші кошти, значицця, можна розкрадати??" Тобто обесцінювання йде теми ж темпами - хоч би була корупція, хоч ні.
    Та нічого, все буде добре. А Порошенкові народ не довірить руля вже ніколи, раз боротьба з корупцією має такий градус.
    Той, хто хоч якою логикою володіє - зрозуміє мене.

3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Так вже Зелупа погодився, що коррупція- це проблема. А зелупоголові все верещать "не всьо так адназначна".Ви хоч свого лідора слухайте.

4. Silver bullet

Зеленський молодець.
    Проблема, так. Не тільки повилазили мародери, що мріють заробити більше, ніж можуть підняти, а навіть корегувальники вогню є. То українську владу треба мішати з брудом??
    Я теж не кажу, що корупці нема зовсім. Вона навіть в ЄС є. Інша річ - мазати цим ефективного на цей час українського президента, який нормально співпрацює з Заходом і не боїться за своє життя, відвідуючи Європу, Америку при такій запеклій війні з підступною РФ.

Нема країн зовсім без корупції, а ми зовсім молода демократія і пройшли януковичей і порошенок. Замінити всіх нечесних чиновників та всі закони з шпаринами - на це потрібні роки і роки.

P.S. Я знову пишу не для порохоботів. Вони - пилу на взутті Зеленського не варті - на сьогодняшний день. Просто смердючі скунсики, які зникнуть одразу, в один день. Спостерігаймо, панове.

Останнє редагування: 17 лис 2023
    • Подобається Подобається x 1
  5. ЗЕботва розносить заяву преЗЕдента, ніби Москва готує Майдан-3.
    Ці самі люди в часи Порошенка реготали через план "Шатун". Зараз не смішно?

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Пройде рокiв з десять, чи трохи бiпьше, i порохоботи залишаться тiльки в вiкiпедiї.
    Зе! :uaflag::uanew::bandera:

7. Silver bullet

Нам 10 років забагато, пане)
    А чого ви смайлик з перевернутим прапором юзаєте?
    Не вперше. По приколу?

8. MayorMayor

Дурепо, так мова про найвищих чиновників, яких сам Зелупа до влади і привів.

9. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Інших немає.

10. Silver bullet

тобто...?

11. Silver bullet

Вам з СТО їх видно?

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчин на один мій скріншот з подякою від бійців спільноті Стерненка викладає п'ять фейсбучних висерів нікому невідомих людей.
    І не соромиться. Хто вони такі, ті придурки, які виступають проти України, української влади? А лихий їх знає.
    Дякуємо Стерненку 14.png

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Там є і такий, і такий.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Чому ви думаєте, що Зеленського можна критикувати лиш за гроші. Я, наприклад, роблю це безкоштовно.

2. Медведо дорікав недавно Порошенка, що при його правлінні було знищено військовий склад. Тоді не було коригувальників вогню?

А тобі по барабану який прапор?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нам - то видно, а вам з Єдиного Марафону точно не видно.

16. View: https://twitter.com/publeecist/status/1725188087779594763?t=jnuomfsmLGALc5OBPVlI9Q&s=19

17. View: https://twitter.com/poroshenko/status/1725527926278410660?t=VNtbOuPwVTbH7Xaf36LRBA&s=19

• Подобається Подобається x 1
  18. Silver bullet

Тільки не кажіть, що ви теж з вікна СТО на світ дивитесь)

19. MayorMayor

Буля, у вікно СТО видно набагато більше, аніж особисто вам у вічко унітазу. Так як у мене СТО, на яких "неякісно ремонтують та обманюють", то до мене заїжджають і військові, і не останні люди Харкова, і навіть ваші колеги-преподи, і я з ними спілкуюсь. Це з одного боку. З іншого- у мене є час, щоб прочитати новини, які мене цікавлять, і пройти по посиланням у цих новинах. Якого особисто у вас бути не повинно (я пам`ятаю ваш допис про "та цеж увесь робочий день"). А щеж і борщ потрібно зварити.Тому ви і сьорбаєте помиї "марахвону".

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Валерій Прозапас.

Раніше у професійних активістів не було жодних вагань до кого йти з будь-яких проблем, все було просто як двері.
    Російські окупанти захопили полонених?
    Вихід є - протест проти Порошенка.
    Підійнялись тарифи і здорожчала цибуля?
    - Всі претензії до президента Порошенка.
    Заборонили "Сватів"? Вбили журналіста?
    - Всі на Майдан скидати Порошенка.
    З'явилось розслідування про зловживання? Вирубають Карпати? Вивозять бурштин?Кєрнес з Трухановим схематозять? пУтін не припиняє обстріли?
    - Пригаєм Порошенку на капот, кидаємось свинками, "загоняєм Пєтю!" (тм)

Зато тепер активістам як пороблено - під меріями, в парках, під стелами, на рандомних локаціях вимагають, вимагають, вимагають...
    .. Як би їм нагадати хто вже майже 5 років має моновладу - а з 2022 фактично нічим не обмежену?
    І підказати де знаходиться кабінет Андрія Борисовича.
    .................
    Думати вже не закликаю, тут схоже безсилий сам Бог.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)