ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Оцю туфту кацалапий розганяє четвертий рік, а вона не взлітає.
    Не взлетіло жму руку обнімаю. Хто втік, когось посадили, а Порошенко на волі.
    Лишилось дочекатися коли посадять того хто дав дозвіл на передачу записів з грифом таємно кацапам.

Давайте поглянемо неупереджено:
    Кремль задіяв проти Пороха цілу армію дуже впливових осіб, у кожного з яких своя міні-армія радників і блогерів всіх мастєй.
    А проти Зеленського??
    Ну ясно, Порошенка!
    І все? Єдиного Порошенка, виходить?

Мда, шото не сходиться у кацалапого з булею

20231115_092436.jpg

2. Раніше в усьому був винен виключно президент.

Тепер в усьому винні виключно всі, але найбільше — екс-президент.

Не винен ні в чому лише нинішній президент.

(С) Євангеліє від зедовбойобів

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn Хомчине, скажіть від себе, свою думку:
    Вам подобалося, що Порошенко віддав державну трубу ворогу України - Медведчуку, кумові Путіна?
    І не втомлюйте народ своїми перепостами. Є синонім слова "втомлювати", але я його не стану вживати, скажу лише, що там зустрічаютья букви (в наведеному порядку) з, а, й, о, б, у, в, а, т, и.

4. medwedo berlogsoni

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє редагування: 15 лис 2023
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені подобається те, як ви брешете.

Доведіть, що Порошенко віддав трубу Медведчуку, а я тим часом подам вам інфу з нейтральних джерел для загального розвитку, а не з каналів Коломойського:

«Труба Медведчука». Україна повернула собі стратегічний трубопровід (radiosvoboda.org)

7. Раніше в усьому був винен виключно президент.

(С) Євангеліє від зедовбойобів

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Оцю туфту кацалапий розганяє четвертий рік, а вона не взлітає.
    Не взлетіло жму руку обнімаю. Хто втік, когось посадили, а Порошенко на волі.
    Лишилось дочекатися коли посадять того хто дав дозвіл на передачу записів з грифом таємно кацапам.

9. medwedo berlogsoni

Хомчине, так трубу повернули уже при Зеленському.
    Подивіться на дату повідомлення хоча б.

26 лютого 2021, 23:45

А передали трубу - при Порошенку. Шляхом підробки документів.

.У 2011 році нафтопродуктопровід за рішенням суду перейшов до України, однак російська сторона змогла поновити контроль над ним через два рішення Господарського суду Рівненської області від 2015 та 2017 років.

«Нагадаємо, раніше слідчі СБУ та детективи НАБУ виявили, що службовці ТОВ «Прикарпатзахідтранс» на підставі завідомо підроблених документів незаконно заволоділи державним майном, вартість якого становить понад 200 мільйонів гривень. Правоохоронці провели процесуальні дії у межах кримінального провадження за фактом незаконного привласнення стратегічного об’єкта транспортної інфраструктури держави», – йдеться в повідомленні.

Чому при Порошенку не помітили ті підроблені документи? А помітили це лише вже при Зеленському слідчі НАБУ, яких Ви ще три роки тому називали НАєБУ?

А те, що Порошенко був причетний до того, що труба, яка з 2011 знмходилася у власності України, а потім, за його президентства, в 2017 році перейшла в орбіту Медведчука, тут не треба навіть багато голову ломати.
    Чому Порошенко не забив в набат в 2017 році? Адже з державної власності передали не якусь дрібницю, а стратегічну трубу?
    А чи доручив Порошенко Прокуратурі, СБУ (очільників яких він, між іншим, призначав) розібратися з дерибаном українського майна чи ні? Та ще й на користь всім відомого зрадника України - Медведчука.
    Ні, не доручив.
    А от Зеленський доручив. І трубу повернули державі Україна. Майже через два роки після того, як Порошенка відігнали від державного корита.

Ви можете сказати, що Порошенко не впливав на рішення Господарського суду. Гаразд. А чому він не доручив Луценку розібратися, було те рішення законним чи ні? Можна було легко розібратися, адже документи виявилися підробленими.

10. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn . Хомчине, а Ви звернули увагу в тій статті, на яку Ви дали посилання, на такі слова:

«Якби у влади хоч щось було на мене, якби я брав участь в злочинних схемах, в яких багато хто з них бере участь, якби я наживався на збройному конфлікті, пограбуванні народу або хоча б неправильно перейшов вулицю, то хіба влада не зробила б це надбанням громадськості і під бій барабанів і завивання націонал-радикалів не притягнула б мене до відповідальності? Але вони не можуть пред'явити мені законних і обґрунтованих претензій, тому що я завжди був і залишаюся законослухняним громадянином», – заявив ....

І от - притягли до відповідальності. І ще декого, хто слово в слово зараз повторює те ж саме, притягнуть.

11. Раніше в усьому був винен виключно президент.

• Баян Баян x 1
  12. Для людей без логіки.
    Щось пояснювати - даремно витрачати час:

https://www.google.com/amp/s/www.epravda.com.ua/news/2023/07/12/702154/index.amp

Судові тяжби щодо повернення у державну власність "труби Медведчука", які тривали з 2011 року, звершилися вердиктом, відповідно до якого суд задовольнив основні, але не всі вимоги Фонду держмайна як позивача.

13. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Так це всiм давно вже зрозумiло, окрiм запеклих порохоботiв.
    Наш дiючий президент - "ЧЕЛОВЕЧИЩЕ" (хоча й маленьке)!

14. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

забрали тільки півтруби? :scratch_one-s_head:

15. medwedo berlogsoni

Ну, це Ви особисто вважаєте, що в усьому винен найбільше екс-президент.
    Я особисто так не вважаю. Я лише вважаю, що екс-президент винен у тому, що державна труба попала в руки ворога України - Медведчука. Ну, і ще в дечому. Про що буде документально підтверджено після закінчення війни.
    Але те що винен найбільше екс-президент... Мені такий Ваш хід думок починає подобатися.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, тільки Тайм та інші провідні західні ЗМІ пишуть не про Порошенка, а про шалену корупцію у Зелупи. І прямо пишуть, що ніхто з коррупціонерів Зелупи не сів за грати, більше того, багато з них залишилися на посадах. І повстають питання- чи треба допомагати крадіям, москальським кротам та коррупціонерам?Афганістан як приклад- коли коррупція та нікчемність тамошніх владних діячів остопиздила Сполученим Штатам- американці просто кинули їх напризволяще. І декому довелося чіплятись за шассі злітаючих літаків, а декому познайомитися з ножем, яким ріжуть баранів.

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

при Порошенку корупції було менше, захід вірив в Україну... допомагав, скільки треба... і ніхто на нас не напав :)

18. Судові тяжби щодо повернення у державну власність "труби Медведчука", які тривали з 2011 року, звершилися вердиктом, відповідно до якого суд задовольнив основні, але не всі вимоги Фонду держмайна як позивача.

а де твій аватар? :)