ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, ти пишеш так, ніби живеш при владі Порошенка.

Запам'ятай, ти живеш при владі клоуна і в повному балагані. Який в дупі підпис? Яке в дупі звернення?

Ось що каже генерал Хоренко:

Хоренко заявив, що дізнався про своє звільнення з посади командувача ССО зі ЗМІ — суспільне Новини (suspilne.media)

Напевно, з Тік Току.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що тобі москальский піп не вкручував в мозги любити руского царька.

Але ти того не ціниш.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Зеленський Дубінського взяв у свою партію. Зрадника і московського прихвостня.

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це уявна загроза...
    слава богу, у нашій місцевості церква не має такого впливу :scratch_one-s_head:
    ------------------
    а шо, томос допоміг зміцнити обороноздатність України ? :scratch_one-s_head:

5.  
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згадав одного фільозофа з Індії: Бога нема і слава Богу, що Його нема.

Напевно, ваша місцевість ні на що не впливає, а там, де місцевість впливає - московський піп тут, як тут і керує примітивними людьми.

7. mypucm

та, якраз місцевість тримає... тепло, сонце... кавуни...

люди ніяк не навоюються...

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Загарбника тре гнати, бо заберуть кавуни, хату і відішлють в сонячний Магадан на заготівлю деревини.

9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Херсонська область- 371 приход московського патріархату.Це більше, ніж у Криму (300 приходів).

10. mypucm

а шо я... я підходив, їм казав - їхали б ви, хлопці, додому...

от вони мабуть послухали мене, послухали ЗСУ... та й поїхали... шкода, ще не всі...

• Подобається Подобається x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Звичайно, що ні.Просто Путін дозволив Порошенку гратися в томоси.
    Мовляв, ти надай моєму кумові посаду з обміну полоненими, державну трубу, щоб кум міг заробити якусь копійку, два-три телеканали, а сам, хоча ти з Мариною і баптист, пойош в собраніях "ти ж мене підманула", втирай народу про важливість томосу.

Мене більше цікавить, якщо серйозно, як так трапилося, що державна труба попала в руки саме кумові Путіна?
    Адже, якщо навіть припустити неймовірне - труба перейшла під час розпаду Союзу в руки України незаконно, і незалежний суддя вирішив відновити справедливість, то можна було віддати трубу кому завгодно, хай і з росії, лише не куму Путіна, особливо, коли Путін (Хуйло в народі) так підло обманув Порошенка з Ілловайськом.
    А то цікаво виходить: Хуйло накопало Порошенка з припиненням вогню, а він все одно кумові тїєї кремлівської паскуди віддає державне майно.
    Ну, я впевнений, після закінчення війни розберуться, хто де срав.

Військово-морські бази були закладені Порошенком замість тимчасово втрачених в Криму? Ні, Порошенко і пальцем не поворухнув. Так о чьом рєчь?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Я б не спішив радісно хапатися за ці історії про Буратіну.

Якщо Дубінського-Деркача звинувачують у державній зраді на користь РФ за "плівки Порошенка-Байдена", але при цьому колективне слідство не вказує походження цих плівок, а тим більше не називають особу агента РФ, який в 2019-2020 із ОП міг передати записи міждержавних переговорів Порошенка-Байдена-Керрі агентурній мережі РФ для втручання в вибори США, то швидше вся сьогоднішня історія чистий фуфел. Справжні агенти такі як Татаров і Єрмак рубають кінці і пробують заткнути тупого собачого рота Дубінському. Бо Дубінський вже здав Єрмака і Зеленського. Саме на Єрмака і Зеленського він вказав як на замовників, які таємно в 2020 році наказали йому підтримати деркача, розганяти грушні провокації. СБУ Дубінському шиє, що ГРУшник Савін дав завдання агентурній мережі з депутатів створити ТСК по цим плівкам. А от Дубінський каже, що це ніяк не ГРУ, а саме Єрмак і Зеленський дали йому таке завдання.
    І ГРУ в нас депутатами не керує.
    Хоч анус на німецький хрест собі ГРУшник Савін порве. А от Офіс керує.
    Хто створював ТСК по розслідуванням "злочинів Порошенка"? А створював голова президентської фракції Арахамія. В залі ВР Порошенку кричали: "абнімаю, жму руку" слуги всім складом. Постанова про ТСК зареєстрована за авторством депутата "Слуг народу" Демченко Сергія. На голосування виносив слуга Качура: "Я це питання точно дожму. Тимчасова слідча комісія буде створена незалежно ні на що."
    Або всіма ними керував ГРУшник Савін і тоді їм треба теж вручати підозри, або керував таки ними всіма Офіс.

Але всі ці шістки брали під козирьок після криків Зеленського. Саме він на прес-конференції 20 травня повідомив, що «плівки Деркача» "можуть призвести до кримінальної справи проти Порошенка за звинуваченням у держзраді" і таємниче натякав на багато новин. І саме з відома Зеленського генпрокурорша Венедіктова порушила кримінальну справу проти Байдена і Порошенка. Як зараз виявляється, ...на замовлення ГРУ.

А нині Зеленський сховав Венедіктову від ФБР за імунітетом посла в Швейцарії.

Дубінський справжніх замовників давно здав:

- «Саме Офіс Зеленського вимагав від мене участі в створенні слідчої комісії Верховної Ради за темою «плівок Порошенка – Байдена».

Так що Буратіна справжній це сам Зеленський. І куратор його - Козир.
    Скільки б вони не намагалися сховати кінці.

13. 20231028_220230 (1).jpg

14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Господи, яка маячня)) Вже навіть не маніпуляції, а повнісінька маячня. Молодець Зеленський, що не звертає уваги на цих однокліткових, що не розуміють, що рейтинг ПЄС добре як до 5% дотягне, і все. А може в розмірі похибки.:)))
    Бггг...Зараз закінчиться війна і з порохоботами буде понос. Бо хто як не Порошенко її виграв) він же бігав по коридорах на заході, жмурукав та говорив, щоб допомагали Україні.

15. mypucm

вас це дійсно хвилює? :scratch_one-s_head:

я був у церкві раз у житті - у 6 років...
    бабуся тягнула - я пішов з цікавості... тільки тому що мені почулося "у цирк йдемо"

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

З трубою все погано - для Порошенка. Отриманы всі свідчення, та і "архиви не горять".
    Если он думает, что наваливая каждый день кучи дерьма на Зеленского с помощью своей крикливо-брехливой поддержки, можно опять водрузить на Украину свое тело, то он сильно ошибается.

17. Раніше в усьому був винен виключно президент.

Тепер в усьому винні виключно всі, але найбільше — екс-президент.

Не винен ні в чому лише нинішній президент.

(С) Євангеліє від булі

18. 20231115_092436.jpg

Давайте поглянемо неупереджено:
    Кремль задіяв проти Пороха цілу армію дуже впливових осіб, у кожного з яких своя міні-армія радників і блогерів всіх мастєй.
    А проти Зеленського??
    Ну ясно, Порошенка!
    І все? Єдиного Порошенка, виходить?

Мда, шото не сходиться у кацалапого з булею

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Саме тому, що у слідства мають існувати неспростовні докази, причому - не на словах, а в документах, наприклад, письмові записки за підписом Порошенка чи наближених осіб, можливо грошові перекази, копії платіжок тощо, у Порошенка і підгоряє.

Нікому в Україні, крім самого Медведчука, не подобалося, що Медведчуку віддали державну трубу, на якій Україна заробляла гроші.
    І то все дурниці, що якби не віддали її Медведчуку, Україна залишилася б без солярки.
    Критерій істини - практика. Зараз труба Медведчуку не належить, а в Україні досить і дизельного палива, і бензину, і зрідженого газу.
    Ніде б не ділася Росія: їй потрібно заробляти валюту, а нічого, крім газу й нафти вона продавати не має.
    І якби Порошенко не піддався на тиск (шантаж) Путіна, через місяць чи два росія б ніде не поділася (бо треба грошей) і продовжувала би качати солярку по українській трубі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ось докази:

а де твій аватар? :)