ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Посилання на Українську правду. Вмієте давати посилання на джерело?

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

я іноді дивлюся інтерв'ю військових з передової...
    вони детально розповідають про свою щоденну роботу

вони настільки зайняті, шо часто не знають, шо відбувається у сусідній бригаді...
    за стратегію командування часта відповідь - не знаю...
    ----------------------

а тут... журналістка, не військова... отримує інформацію з Генштабу...

----------------------

нє... ну я розумію, що бувають, наприклад, алгоритми розрахунку прогнозу погоди...
    коли береться багато даних... і робляться прогнози...

• Подобається Подобається x 1
  3. Цікаво як всіх подельників зебізяни, які допомогли йому отримати владу, СБУ звинувачує не тільки в державної зради, а й співпраці з фсб.
    І от мені тільки одне цікавить, це початок збору доказів того що зеленский став президентом за допомогою фсб? Чи це навпаки спроба сховати агентуру фсб щоб вони раптом не спалили що отримали завдання повалити українську владу, заради блазеня, перемогу якого святкували на російському телебаченні, а жириновський навіть пів шампанське?

Ну от дубинский, якій хотів "пустить газу" в приміщенні де знаходилися перші особи держави, навіть отримав за це бажання,і місто в партії зеленского, тепер чомусь став зацікавив нашу безпеку. Чи зрозуміють в СБУ що між дубинским та зеленским, є дуже чіткий зв'язок? Я дуже сумніваюся. Бо вони з самого початку розуміли на кого працюють ці фсбшни кроті. Але чомусь не звертали увагу, та робили вигляд що не бачать як ворожа фсб захоплює владу в країні.
    Що сталося, парні?
    Невже ми ще маємо почути про того головного крота, якого ці зрадники привели до влади? Не зупиняйтеся хлопці. Так тримати! Я в вас вірю, хоча ....
    Арсен Зекіров

4. mypucm

а це ще хто ? :facepalm:

5. medwedo berlogsoni

"Українська правда" звернулася щодо питання ймовірних звільнень командувачів до Офісу президента.
    Є лист звернення? Дата, підпис? Хто конкретно звертався?
    Є лист-відповідь? Офіційний? Чи просто побалакали?
    Якщо це виявиться брехнею, хто конкретно відповість? "Українська правда"? "Українську правду" закриють за брехню? Чи це буде переслідування ЗМІ? Чи не буде?
    Як відомо, на звільненні Остащенко наполягали парамедики та волонтери, які займаються медичним забезпеченням Сил оборони.

Це добре чи погано, що можуть звільнити Остащенко, як Ви вважаєте?
    Це добре чи погано, що в ОП прислуховуються до думок парамедиків та волонтерів? Єрмак прислуховується...

Більше запитань, ніж відповідей.

6. 20231113_194317.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. medwedo berlogsoni

Як хто? Арсен Закіров. Ви що - також ніколи про нього не чули? Авторитет околиць.
    Щоправда, дуже сильно неграмотний, але яке це має значення. Півень, що кукурікає, також навіть як курка лапою не вміє писати.

Це - шедевр. Жириновський, наскільки я пам"ятаю, пив шампанське з приводу перемоги Трампа, але ніяк не Зеленського.
    Одним словом, турист, Ви спілкуйтеся з Хомчиним, а я поки що займуся іншими справами.
    А якщо Хомчин скаже, чи Порошенко, коли стане Президентом, знову приставить Мертвечука до корита та знову віддасть йому трубу та три телеканали, ви маякнете. Гаразд?

8. medwedo berlogsoni

Засрали тему Ви, Хомчине, капітально.
    Тільки я не розумію, що це Вам особисто дасть?

9. mypucm

до речі...
    щодо можливих звільнень Хомчину спочатку докладали з Генштабу...

хіба міністр оборони Умеров до нього входить?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Деркач, - агент Кремля, Дубінський, - агент Кремля...
    А як гавкали на Пороха, як гавкали... А що там з Мосійчучкою? Скоро, ні ?

11. Їм ще трошки лячно зараз чіпати Залужного, тому вони б'ють "по площах", щоб дестабілізувати та розхитати ситуацію. От тільки так оцінюю все що відбувається. А я трохи знайомий із міністерською кухнею, тому можу робити висновки з сигналів.

Але маразм ситуації зашкалює — працювати з командувачами потрібно Головкому та НГШ, але при цьому звільнити командувачів можуть за поданням міністра, який цивільний і взагалі не відповідає за бойові операції.
    Юрій Бірюков

12. medwedo berlogsoni

Точно так само, як для Медведчука інтереси його кума Путіна - вище інтересів України, так само і для Порошенка інтереси його сім'ї (куди входять також невістка сина і свати та родичі в Росії, а також родичі його дружини Марини) - вище інтересів держави Україна.
    Не буде Медвечук зраджувати людину, з якою дітей хрестив. Не стане Порошенко зраджувати людей, з якими вінчав своїх дітей.

13. Я б не спішив радісно хапатися за ці історії про Буратіну.

Якщо Дубінського-Деркача звинувачують у державній зраді на користь РФ за "плівки Порошенка-Байдена", але при цьому колективне слідство не вказує походження цих плівок, а тим більше не називають особу агента РФ, який в 2019-2020 із ОП міг передати записи міждержавних переговорів Порошенка-Байдена-Керрі агентурній мережі РФ для втручання в вибори США, то швидше вся сьогоднішня історія чистий фуфел. Справжні агенти такі як Татаров і Єрмак рубають кінці і пробують заткнути тупого собачого рота Дубінському. Бо Дубінський вже здав Єрмака і Зеленського. Саме на Єрмака і Зеленського він вказав як на замовників, які таємно в 2020 році наказали йому підтримати деркача, розганяти грушні провокації. СБУ Дубінському шиє, що ГРУшник Савін дав завдання агентурній мережі з депутатів створити ТСК по цим плівкам. А от Дубінський каже, що це ніяк не ГРУ, а саме Єрмак і Зеленський дали йому таке завдання.
    І ГРУ в нас депутатами не керує.
    Хоч анус на німецький хрест собі ГРУшник Савін порве. А от Офіс керує.
    Хто створював ТСК по розслідуванням "злочинів Порошенка"? А створював голова президентської фракції Арахамія. В залі ВР Порошенку кричали: "абнімаю, жму руку" слуги всім складом. Постанова про ТСК зареєстрована за авторством депутата "Слуг народу" Демченко Сергія. На голосування виносив слуга Качура: "Я це питання точно дожму. Тимчасова слідча комісія буде створена незалежно ні на що."
    Або всіма ними керував ГРУшник Савін і тоді їм треба теж вручати підозри, або керував таки ними всіма Офіс.

Але всі ці шістки брали під козирьок після криків Зеленського. Саме він на прес-конференції 20 травня повідомив, що «плівки Деркача» "можуть призвести до кримінальної справи проти Порошенка за звинуваченням у держзраді" і таємниче натякав на багато новин. І саме з відома Зеленського генпрокурорша Венедіктова порушила кримінальну справу проти Байдена і Порошенка. Як зараз виявляється, ...на замовлення ГРУ.

А нині Зеленський сховав Венедіктову від ФБР за імунітетом посла в Швейцарії.

Дубінський справжніх замовників давно здав:

- «Саме Офіс Зеленського вимагав від мене участі в створенні слідчої комісії Верховної Ради за темою «плівок Порошенка – Байдена».

Так що Буратіна справжній це сам Зеленський. І куратор його - Козир.
    Скільки б вони не намагалися сховати кінці.

14. Якщо відкинути всі емоції, то в сухому залишку виходить, що державні зрадники дубінський і деркач топили Байдена, який надає нам зараз фантастичну військову і економічну допомогу та Порошенка, того що підняв армію, підписав асоціацію, отримав безвіз та Томос. І ми пам'ятаємо чий на 100% прокурор порушив справу щодо Порошенка, після опублікування "плівок". І як би зараз боти не тужилися, але це так і є, і так залишиться в історії

15. mypucm

1) Байден зі своїх заощаджень нам допомагає ? :scratch_one-s_head:

2) Порошенко отримав томос... і шо? ... а нашо? :scratch_one-s_head:

16. А щоб ти задавав дурні питання.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

1. А повинен хоч якось допомагати?
    2. Може, для того, щоб московські бородаті агенти в платтях не так вільно себе почували, нє?

а де твій аватар? :)