ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хотілося б почути розумних людей (порошистів).
    Так брати Україні на озброєння F-16, чи не брати, а послухатися Поршенка, що експлуатація винищувачів такого типу дорого обходиться?

Ми якось "незамітно" перейшли від обговорення наказу Порошенка про одностороннє припинення вогню, в результати чого загинуло три з половиною сотні українських воїнів і три сотні попали в полон, до асфальтових яєць по сімнадцять.

І ще мене цікавить ставлення порошистів до того факту, що після того як Путін у 2014 році віроломно порушив домовленості, Порошенко ще 5 разів з ним зустрічався, пожимав руку і трохи не цілувався.
    Порошенко такий незлопам'ятний, чи дурний, чи продажний Іуда?
    Звертаюся до кожного із трьох М: Ви би особисто чоломкалися з людиною, яка підло вас обманула, в результаті чого загинули близькі вам люди?
    На мою думку, зустрічатися з підступною людиною після цього можна лише тоді, коли ти - на боці обманщика.
    От коли Порошенко і Путін грають в одну дудку, тоді звичайно, вони будуть ще зустрічатися, чоломкатися.
    Путін найобує своє населення, ну а Порошенко - своє. А разом роблять корисну для обох справу.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. medwedo berlogsoni

Значить, якщо Зеленський винен у загибелі 500 тисяч, хоча ще не факт, що стільки, то тоді у Вас виходить, що Порошенко винен у загибелі 300 чоловік.
    Тобто, "мудрий гетьман" віддав злочинний наказ, у результаті якого загинуло 300 чоловік. Погоджуюся.

А те, хто заплатив і чи заплатив взагалі за літаки F-16, мені байдуже. Головне, що на озброєнні у ЗСУ ці літаки будуть, і вони нищитимуть ворога.
    А от Порошенко відмовився від канадських винищувачів і за п'ять років жодного разу не повернувся до цього питання.
    От якби Порошенко отримав літаки, а Зеленський віддав їх назад Канаді, от тоді можна було би про щось кукурікати.
    І оті 500 тисяч не загинули би зараз, якби Порошенко тоді не віддав наказ припинити вогонь. Тоді рашистів ще можна було вигнати з Донбасу. А Захід допоміг би утримати кордони, надаючи зброю, як надає зараз.
    Порошенко не просив зброї, відмовлявся навіть від неї, тому Захід і не надавав. А Зеленський просить, і побільше, і тому Захід надає Україні зброю. Якою Україна в решті решт і вижене росію з окупованих територій.
    Ну, а тоді почнуть розбиратися з порошенками, гончаренками та ар'євими.
    Бувайте здорові.

• Подобається Подобається x 1
  3. medwedo berlogsoni

@mypucm, гарного ґнота Ви підсунули під дупи порошистів із тим давнім відео.
    Відразу згадалося, яким Порошенко був насправді. На тому, що у нормальних людей називається обличчям, було у Порошенка написана уся його підлість і лицемірство.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мене не цікавить Порошенко, який був президентом п'ять років тому.
    Мене цікавить, чому на складах пусто і чергову хвилю мобілізованих не буде у що одівати зимою.
    Це Порошенко винен?
    Мене цікавить, чому волонтери купляють БПЛА, а оборонпром не отримує замовлень на виготовлення дронів.
    Це Порошенко винен?
    Мене цікавить чому ДБР намагалося заарештувати на початку війни Нептуни, Стугни і чому КБ Луч не дають випускати ракети .
    Це Порошенко винен?.
    Мене цікавить, чому такі довбойоби як ти постійно переводять стрілки з пройобів сьогоднішнього керівництва держави на попередників.
    Здав південь не Порошенко, а зелупа і призначені ним керівники. У зелупи було чотири роки на підготовку і повна казна, яку він розікрав.

Останнє редагування: 11 лис 2023
  5. Мудрий віслюк віддав наказ у результаті якого загинуло 500 тисяч, 1 млн поранених і 10 мільйонів біженців.
    Погоджуюсь.
    Тоді чому ми зараз обговорюємо того, хто через коломойського змушений був віддати наказ про перемир'я, а не того, хто закликав не панікувати і готуватися до шашликів, що привело до 500 тисяч загиблих, 1 мільйона поранених і 10 мільйонів біженців?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. medwedo berlogsoni

Дві жіночки з Івано-Франківської області зібрали трохи грошей зі своєї пенсії і купили для ЗСУ два дрони-камікадзе.
    А от у жіночки Порошенка чомусь ніяк не виходить купити хоча б один дрон. Мабуть, мала пенсія.

Ну, і як звичайно, Стерненко передав чергову партію дронів на фронт.
    Дякуємо Стерненку 11.png

Удар по заводу Тамбова. F-16 на Херсонщині та стогін росіян за лівий берег - YouTube

8. Може у скумбрії вийшло. А ну покажи де?

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я думав, що сьогодні президент Зеленський, що виділив 40 ярдів на дрони, яких ніде нема, а виявляється, Порошенко повинен армію забезпечувати і дві бабці.

Медведо, сюди: [​IMG]

10. Кацалапий, так скільки скумбрія купила дронів.
    Може хтось з 95 кварталу купив дронів?
    А лисий все ще боїться снайперів?

11. А що Порошенко у нас все ще Президент?
    Тоді хто там у нас за посадою віслюк

12. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

в мене немає мети когось у чомусь переконати...

просто іноді щось вкидаю... для рівноваги... щоб оці дискусії були більш тверезими... і конструктивними...

загалом, війна - це загальна біда... в усьому винні рашисти

13. 1. " Ми території не здаватимо. При Зеленському ніякого "Мінська-3" не буде" - ваш Єрмак
    2. " Це Турчинов здав Крим а Порошенко - Донбас. А ми нічого не здавали. У нас це забрав ворог". Ваш Зеленський.
    20231111_215150.jpg

14. 20231111_215253.jpg

15. 20231111_215537.jpg

16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

для довбойобів пояснення на пальцях - для чого були стамбульські переговори )))

17. Мимо, не канає.

18. Кацалапий яскравий приклад підміни понять.
    Щоб відвернути увагу від зрадника зелупи, він переводить увагу на Порошенка.
    А в той же час кацапи:
    20231111_233227.jpg

А кацалапий і вже з ним буля і планктоша будуть брехати на форумі про що завгодно, тільки б непіднімалось питання бездіяльності зеленої банди в підготовці до війни в 2019-22 роках.
    А також чому сьогодні ВЦА не будують фортифікаційні споруди 1, 2 і 3 ліній оборони,
    виробництва зброї і взагалі функціонування оборонної промисловості і розкрадання в МО

19. 20231111_235344.jpg

а де твій аватар? :)