ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. А чи потрібно відповідати на питання зелених довбойобів, які працюють по кацапським методичкам!?

2. ЩОЙНО Верховний Суд України визнав, що суддів Тупицького та Касмініна звільнено незаконно!

Єдине радує. Верховний суд постановив, що Зеленський діяв поза межами президентських повноважень та не у спосіб визначений Конституцією і законами. Простіше, Зеленський підтерся Конституцією і вчинив свавілля. Тепер це визнав Верховний суд.

І вже повірте. Клоун з президетського палацу за свої беззаконня відповість. Навіть не сумнівайтеся.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, Ви розумієте, яка різниця між нормальною людиною і придурком?
    Нормальна людина задає нормальне запитання нормальним тоном, крім того, звертаючись на "Ви". Придурок чіпляє ярлик, і на тому все закінчується.
    З чого Ви взяли, що я працюю по методичці? Я вже мовчу про те, що Ви вдаєтеся до образ.
    От я, наприклад, вважаю, що якби Порошенко не послав моряків у рашистський полон, то Зеленський не обміняв би Цемаха на них.
    В усякому випадку, перед Зеленським не стояла б задача визволення українських моряків з рашистського полону.
    Чому Порошенку не вдалося визволити моряків з полону, адже вони туди потрапили з його вини?
    Якщо Ви не знаєте, що відповісти, і Вас бісить те, що я кажу правду, то то - Ваша справа.
    Або ж аргументуйте.
    Я ще якось розумію гамнюка Гудмана, який, коли я йому задаю запитання, на які він не може відповісти, починає переходити на "научись нормально обращаться".
    Але ж до Вас, як втім і до всіх прихильників Порошенка, звертаюся на "Ви".
    Якщо Ви сердитеся, значить, Ви неправі.

У Вас мало перспектив стати пристойною людиною.

4. А чи потрібно відповідати на питання або вести дискусію із зеленим довбойобом, який працює по кацапським методичкам!?
    Відповідь - ні. Треба себе поважати.

• Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Це зрада, Медведо!

Майте розум!

Цемаха піймали при Пороху.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти дійсно дурак. Міжнародний морський суд через тиждень приблизно видав рішення по моряках та їх звільнення. Треба було просто почекати. Але Зеленському кортіло прогнутися перед пуйлом, тому прогнувся і видав Цемаха.
    Зеленський вірив Пуйлу, як мамі.

7. medwedo berlogsoni

Ви себе не поважаєте, якщо вдаєтеся до образ.
    Адже Ви знаєте відповідь на моє риторичне запитання, але у Вас не вистачає духу признатися, що я маю рацію.
    Тому що є два факти:
    Перший - моряки потрапили в рашистський полон саме в результаті наказу Порошенка. Тобто, в тому, що вони потрапили в полон, і деякі з них отримали поранення, винен Порошенко.
    Другий - Зеленському вдалося визволити цих моряків з полону, віддавши Путіну Цемаха.

Ці фактичні події тісно між собою пов'язані. І нічого розкидатися образами. Вони на мене зовсім не діють.
    Зате зайвий раз доводять, що серед прихильників Порошенка є нестримані грубіяни, які заради свого кумира здатні брехати і ображати опонентів.
    А брехня полягає в тому, що Ви кажете, що я працюю за кацапськими методичками. Я точно не працюю за кацапськими методичками.
    Я співставляю два неспростовні факти.

Я навіть піду далі.
    Якби Порошенко не відправив тих моряків в путінський полон, а Путіну (Хуйлу, між іншим, - так у мене написано в кацапській методичці) вкрай потрібно було би отримати Цемаха, Зеленський обміняв би на Цемаха інших людей, які, можливо, і досі знаходяться в рашистському полоні. Отже, вони продовжують там знаходитися до цих пір, і все - завдяки тому, що Порошенкові стукнуло в голову посмикати Путіна за хвіст. Знову скажете, що я неправий?

Ви повинні вести себе чемно і коректно, бо якщо хтось неупереджений прочитає те, що написав я, і те, як матюкаєтеся Ви, це не додасть поваги ні до Вас, ні до Порошенка.
    "Прихильники Зеленського - ввічливі люди, які мислять логічно, а прихильники Порошенка - брехуни і грубіяни, які не можуть довести свою правоту, а лише вдаються до образ, як торговки на базарі", так подумає неупереджена людина.

8. Там методички прийшли з кацапстану. Йому похуй на моряків. Бабки треба відпрацьовувати.
    Якщо циган може заробляти на лохах притули, то чим кацалапий гірше. Буде відпрацьовувати бабло кацапів і вбивці степненко.
    Не трать на нього час. Чим гірше для України , тим краще для кацалапого.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. medwedo berlogsoni

Чи попали би моряки в полон, якби туди їх не послав Порошенко? У Вас трохи більше "аргументів", але Ви погодитеся, що якби Порошенко не здав моряків у полон, Зеленському не слід було би "прогинатися" перед Путіним.
    Крім того, це ще питання, чи виконав би Хуйло рішення міжнародного морського суду. Ми бачимо, що Хуйло порушує всі міжнародні закони, як у випадку із блокуванням судноплавства, тому стверджувати, що Хуйло виконало б рішення якогось міжнародного суду - для цього треба мати дуже бурхливу уяву.

Крім того, знаючи Вас, як брехуна, якого інколи можна піймати на брехні, я наводжу факти.

25 травня 2019 року Міжнародний трибунал ООН з морського права зобов'язав Росію негайно звільнити 3 судна і всіх членів екіпажів. Після збігу місяця, відведеного на інформування про виконання рішення трибуналу, Росія продовжила утримання моряків.[⇨]

7 вересня 2019 року після тривалих переговорів відбувся обмін українських в'язнів на російських. Всього додому повернулося 35 українців, враховуючи 24 українських моряка[1].
    Інцидент у Керченській протоці — Вікіпедія (wikipedia.org)

Тобто, ні про який "тиждень приблизно" мова не йде.
    Суд зобов'язав Росію звільнити негайно ще аж 25 травня 2019 року, але навіть через місяць Росія поклала на рішення трибунала з прибором і продовжувала утримувати моряків. Пройшло цілих три місяці (!), а не "тиждень приблизно", перш ніж моряків вдалося повернути додому. Ціною того ж Цемаха.

І який "тиждень приблизно" ?!
    Адже в полон моряки потрапили ще наприкінці 2018 року.
    Інцидент у Керченській протоці відбувся 25 листопада 2018 року
    Інцидент у Керченській протоці — Вікіпедія (wikipedia.org)
    Так що хто із нас двох дурень і брехун - це ще питання.
    Я вже колись Вам писав, що не слід багато брехати, бо на тім світі питимете гарячу смолу на сніданок, обід і вечерю.

Подивіться на календар і порахуйте, скільки днів між 25 травня і 7 вересня. Запевняю Вас, що це - трохи більше, ніж "тиждень приблизно."

10. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, Хомчине, Ви також вважаєте, що три з половиною місяці - це "тиждень приблизно"?

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ви не в темі, дядьку...

розумієте... якщо виробник не продає зерно... воно залишається в нього... залишається...
    в селі зерно - саме по собі - капітал...
    його можна з'їсти, переробити на комбікорм, на етанол, на муку, на пелети врешті-решт...

1) якщо у вас є товар... і ви сьогодні його не продали...
    чи означає це, що ви збанкрутуєте?

(я не знаю... може так, а може й ні...)

2) якщо ви не посіяли...
    якщо ви не вийшли сьогодні на роботу...
    чи означає це, що ви обов'язково збанкрутуєте?

(я не знаю... може так, а може й ні...)

------------------------------------------------
    тепер давайте, розкажіть мені, що ви є фахівцем з аграрного ринку....
    :popcorm1:

12. medwedo berlogsoni

Окреме запитання до @Мих - а
    Коли Ви пишете, що Путін виконав би рішення Морського трибуналу, Ви це пишете по дурості, свідомо брешете, чи по методичці?
    На мою думку готової підказки, як відповісти на моє спонтанне запитання до Хомчина, у Вас немає.
    Тому залишається два варіанти:
    Або Ви по дурості свято вірите, що Путін виконав би рішення, або (що менш ймовірно), вирішили брехнути, сподіваючись, що брехня проканає.
    Як Ви вважаєте - чи можна на підтримку когось (в даному випадку - Порошенка) вдаватися до брехні?
    Можете стати в позу номер два, як Хомчин, і не відповідати.
    Відсутність конкретної відповіді - це дуже красномовна відповідь. Не на Вашу користь.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Не виконання морського закону - заборона входження російських кораблів у всі важливі порти світу.
    2. почекати тиждень-два можна було?

3. Звідки ви взяли, що я працюю по методичці? Це ви свідомо брешете, чи по дурості?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та добре, що Цемаха впіймали при Порошенку, а то би не було ким обмінювати.
    Рішення суду про звільнення - це одне.

Не виконання рішення суду і як наслідок не виконання - це вже інше рішення. Я точно пригадую, що там залишалося мало часу до винесення цього рішення по закриттю портів.

15. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Я не є спеціалістом-агрономом. Але весь бізнес працює однаково.Щодо ваших (тут я не буду писати, чого, щоб не образити), то розберемо по пунктах.У вас перевиробництво якогось товару. Ціна на нього падає- це неминуче. Переробка не поглинає усі надлишки, бо, припустимо, надлишків у два рази більще, ніж торік. За цей період кількість худоби у два рази не зросла. Тобто, комбікорм у такій кількості не потрібен. Етанол...Куди дівати?Зробити горілку?Ну можливо, поки ціна на зерно буде наднизькою, можна наробити спірту та горілки- вони не псуються. Але для того, щоб поглинути цей надлишок- люди повинні пиячити удвоє більше.Етанол для авто- це розбалансує ринок нафтопродуктів.Пелети- спалити зерно?Ну щож, "геніальна" думка.
    Щодо посівної- фермеру, щоб відсіятися, потрібні гроші. Щоб купити пальне, добрива, заплатити людям зарплатню. Товар на складі грошей не дає. До того ж, якщо елеватори забиті врожаєм минулого року, то цьогорічний врожай дівати нікуди. І навіть те, що вдалося зібрати- просто гниє під дощем.
    Фермер, якщо пропустив рік і не сіяв- дуже малий шанс, що він "випливе". До того ж, податків ти з нього не візьмеш, і люди, які працювали на нього, втрачають роботу. А з роботою й можливість лікуватися, купляти те, що неможливо зробити самому, навчати дітей, та таке інше. Держава теж втрачає податки.
    Ну і вишенька на тортику- ті ринки, які просере Україна (а заради чого?Щоб не допустити в ефір декілька ТВ каналів?-Геніально), приберуть до рук інші країни. І повернутися на них буде вкрай складно, дуже затратно, якщо взагалі можливо. І оцей апокаліпсіс заради чого?Щоб розісратися з Європою, просрати можливість вступу до ЄС?

16. medwedo berlogsoni

Я не стверджував - я запитував.
    Моя думка - Ви написали по дурості.
    Тому що, по-перше, сказали, що "тиждень приблизно", хоча Росії було наказано виконати рішення Трибуналу негайно, але пройшло більше трьох місяців після рішення, але воно виконано так і не було.
    Протягом цих трьох місяців жодне із суден не було заблоковано. Чи у Вас є інша інформація?
    Коли б настала "заборона входження"? Якщо протягом трьох з половиною місяців ця заборона не була введена, то скільки ще б мало пройти місяців, протягом яких українські моряки знаходилися б рашистському полоні (з подачі Порошенка, нагадую), де і так життя не мед?

І чекати довелося не тиждень-два, а більше трьох місяців. Ви би хотіли посидіти в російській тюрьмі хоч один день, хоч тиждень-два?
    А хлопці знаходилися там (деякі з них були поранені) майже дев'ять місяців. Хоча могли і взагалі туди не потрапити, якби не "комбінації" Порошенка.

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, ну чого ви пхаєтеся у ті сфери, у яких зовсім не розумієтеся?Після рішення суду дається час на його виконування. І до того, як цей час не спливе, не можливі ніякі дії з примусу невиконуючого рішення.

18. medwedo berlogsoni

Та добре, звичайно, а то моряки (яких в тюрму відправив Порошенко) сиділи би по російських тюрмах до цих пір. Чекали би з моря погоди.
    Тут цікаве інше: Ви не знаєте всіх мотивів, якими керується Порошенко у своїх вчинках. Не виключено, що коли будуть висвітлені всі факти, які вказуватимуть на ті мотиви, Вам самому стане соромно.
    Ви ж також, як і Хомчин, не знаєте, про що розмовляли Путін з Порошенком віч-на-віч. Що міг Порошенко наобіцяти Путіну. Про це знають лише Порошенко і Путін (і, повторююсь, той мікрофончик, що був прикріплений до краватки гебіста Путіна).

19. medwedo berlogsoni

Якщо Ви розумієтеся, то скажіть, скільки часу має спливти після того, як Трибунал сказав "негайно"? Ми бачимо, що "негайно" розтягнулося більш як на три місяці. А Ви як вважаєте?
    І чи вважаєте вірними дії Порошенка, коли він вирішив послати моряків у російську в'язницю? Адже не треба бути дуже високолобим, щоб зрозуміти, що у Хуйла цей номер з проходженням українських суден під містком не пройде.
    Порошенко був настільки недалекоглядним, чи це було обумовлено з Путіним. Ваша думка?
    Я у сфери не пхаюся, я намагаюся розібратися, щоб мені пояснили, зокрема, навіщо Порошенко послав моряків у Керченську протоку?
    Мене аргументи на кшталт "зелені довбойоби" якось не влаштовують.
    До речі, Ви також впевнені, що Путін із Порошенком віч-на-віч ні про що не домовлялися?
    Ви також впевнені, що у Путіна на Порошенка немає компромату, яким Путін періодично притискає Порошенка до стінки?
    Звідки у Вас така впевненість, якщо вона є? А якщо немає впевненості, то чи не діє Порошенко інколи під дією шантажу з боку Путіна?

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви вже брешете. Про що далі говорити?

Корабель - український. Територія - українська. Про яку тюрму ви толочите? Чи пан є дебіл?

а де твій аватар? :)