ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

та нема питань... але спочатку кордони - як у 2013 році, до вторгнення :uanew:

• Подобається Подобається x 1
  2. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

При Януковичі! :rock:

3. Punainen Lippu

Майбутні пільги підраховують!

4. Punainen Lippu

Помрійте, помрійте...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Punainen Lippu

Не перебільшуйте, Зе-влада потужна як ніколи!

6. Punainen Lippu

І кому вони потрібні, ті телеканали? :dntknw:
    Я й ці, що є, давно не дивлюсь.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. Про що можна говорити з тупою, розумово обмеженою людиною?

8. Нардеп-слуґа Шевченко на своєму каналі повідомив, що "Главкома Залужного уволят с вероятностью 99%. Вопрос времени" (с)

Нуууу і-і-і...? Де проклятія?
    Де звинувачення в розколі?
    Де спростування і обурення?
    Де урочисті обіцянки "растрєлять!", "повєсіть!", "нє голосовать - нікогда, ніколи, never!"?

Так хто тут своїми істериками "працює на московську пропаганду", шановні позитивні лицеміри?

9. А ще нардеп-слуґа в своєму дописі допустив обмовку по Фрейду - коли сказав про "принцип единовластия", ніби то порушений Залужним.

В армії є единоначальність - "єдіновластіє" це про інше.

Єдіновластіє це якраз мрія "нових ліц", бо без єдіновластія вони не мають майбутнього - і саме тому монополізують повноваження, інформаційне поле, ресурси, закривають канали та згортають децентралізацію тощо.

А всі хто не вписується в "єдину" картину руханок, вишитих подушок та безмежної віри в умовне "зниження тарифів вдвічі" - той враг народа, смутьян, барига і агєнт, все за канонами будівництва авторитарного суспільства за кращіми зразками наших сусідів.

Саме тому їх так вкурвив прояв вільної думки з боку Головкома, це неприпустиме руйнування єдіномислія найвеличніших ілюзій про конєц епохі.
    .......
    Ми здогадувались, Євгене Володимировичу, але дякуємо за зайве підтвердження, пишіть ще.

Valeriy Prozapas

10. Слуга, ахвіцер-буданівець,
    Ну шо, пазітівні?

FB_IMG_1699522663360.jpg

Last edited: Nov 9, 2023
  11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Це ви спробуйте Єврокоміссію переконати. Бо вона теж може багато чого на потім відкласти.А ось дещо вже зараз впєндюрити.

12. Punainen Lippu

А що нам Єврокоміссія?
    Україна - самостійна, могутня, незалежна держава!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Попандопуло, такий попандопуло.

14. Не знаю, чи справді це Володя Арʼєв врятував Залужного своїм постом, але, за моєю інформацією, співбесіди на посаду Головнокомандувача Єрмак таки проводив і дзвінки від союзників Зеленському з цього приводу були. Вони й зупинили відставку.
    А головне, поінфомовані люди вважають, що Єрмак таки докрутить Зеленського до звільнення Генерала
    https://www.facebook.com/1000035476...PpbEZ5gU94cMBJuGGeqKGnwsmrmdBC2Y574Z7RQoHSUl/

15. #справа_громадян Зараз буде пост нереальної подяки.

Є в Україні славетна 72-а окрема механізована бригада ім. Чорних Запорожців. А у бригаді взвод БПЛА, в якому служив я - був пілотом на "Валькірії" до переводу в інструктори по безпілотниках. Але взвод продовжує воювати - він піднімає літаки в небо, він шукає і корегує. І служать там хлопці з якими служив я. Ба-більше, служать бойові пілоти, яких я колись навчив піднімати у небо "Валькірію".

Коли я пішов в інструктори, то свої літаки і назмний комплекс залишив хлопцям - їм він був значно більш потрібний. Та й до цього ці літаки і цю наземку нам придбали волонтери - в тому числі "Справа громад". Придбали для Чорних запорожців - аби бити ворога.

Проте доля пілотська сувора - літаки гинуть. Їх давлять РЕБами. Їх розстрілюють системи ППО. Одним словом хлопцям знадобилися нові літаки. Хлопці звернулися по допомогу до мене. Я звернувся до Фонду Петра Порошенка. Не скажу, що розмова була легкою, допомога потрібна дуже багатьом бригадам. А я вже писав, добувати нові літаки для роботи доводиться переважно через волонтерів.

І от розумієте, з одного боку так це виснажує - просити, вмовляти, доводити чому саме тобі мусять дати. А з іншого боку, коли бачих 200-х і 300-х яких тягнуть з передка, тому що там вчасно не з'явилося очей... А ти міг допомогти, бо ти - умієш...

Одним словом, все це я й пояснив. І Фонд Порошенка пішов нам на зустріч. І вуаля - нещодавно я публікував фото з двома літаками, які ми відправляли до Чорних запорожців. А от хлопці прислали фото.

Літаки працюють. Літаки - літають. Літаки знаходять. І корегують. А Чорні запорожці - воюють. Зупиняють навали ворога на Вугледар.

Дякую Фонду Порошенка! Дякую щиро!

А якщо ви так само хочете допомогти ЗСУ - це не складно.

ТІЛЬКИ ПРИВАТ24
    5169 3305 2068 6400

ІНШІ БАНКИ
    5375 4115 0177 8331

PayPal:
    wingman2006@mac.com
    FB_IMG_1699530961838.jpg FB_IMG_1699530966644.jpg FB_IMG_1699530971186.jpg
    https://m.facebook.com/story.php?st...xTJ6KR9Un2uCZshPx887fbM3Cl&id=100044261057874

16. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

тоді ми перестанемо експортувати зерно...
    і мільйони голодних і неграмотних африканців окупують Європу :facepalm:

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Ось подобаються мені такі закидони космічного апломбу і космічної дурісті від осіб, які ледве-ледве абетку вивчили. Товаришу, а ви в курсі, що Сполучені Штати тільки на етанол для автопалива переробляють більше зерна, ніж Україна експортує?Це перше. Друге- а ви точно фермер?Чи просто наймане дешеве дурненьке?Бо фермери "зрадіють", коли не продадуть зерно, збанкрутіють, і провалять наступну посівну.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

19. medwedo berlogsoni

Хомчине, у мене просте запитання: А чи потрібно було б Зеленському віддавати Цемаха за моряків, якби Порошенко тих моряків не послав у рашистський полон?
    Ніколи над цим не задумувалися?

20. medwedo berlogsoni

Геніально!
    Тобто, Ви знаєте абсолютно все, про що Порошенко розмовляв із Путіним?

Скажіть, чому рашистські пропагандистські канали не нападають на Порошенка? Чи у Вас є докази протилежного?

Ви можете "зуб дати", що у Хуйла немає компромату на Порошенка?

а де твій аватар? :)