ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тобто, Порошенко спровокував Хуйла з єдиною метою - запровадити військовий стан?
    Причин для запровадження військового стану не було, так Порошенко вирішив створити причину? Хай би краще підірвав будинок своїх сватів у Петербурзі і сказав, що це він зробив особисто.
    І чому ж він, знаючи агресивність Росії, шість разів зустрічався з Хуйлом уже під час вторгнення?
    Чому не зробив усе можливе, щоб підірвати кримський міст? Чому не звернувся до Заходу по допомогу?

Ви, порошенківські паскуди, або дурні й не лікуєтеся, або ж свідомо граєте на руку росії.
    У Порошенка дуже рило в пуху. Він знає, що йому після закінчення війни, в якій переможе Україна, світить цюпа з конфіскацією.
    Саме тому він витрачатиме сотні мільйонів на розхитування ситуації в Україні, щоб дорватися до влади, а вже з Хуйлом вони якось порозуміються - не вперше.

2. medwedo berlogsoni

Стерненку знову дякують за дрони-камікадзе.
    Дякуємо Стерненку 8.png

Спільнота Стерненка надала 14000 дронів-камікадзе захисникам України.
    Один знищений рашистський "Тор" коштує більше, ніж усі ті дрони разом.
    «Переворот» Залужного і удар по центру БПЛА в Донецьку. Рекордна ціль наших FPV! - YouTube

А що ж там Порошенко? Виматюкав Ар'єва за "недостовірну інформацію", попросту - цинічну брехню?
    Але про що це я? Невже Порошенко стане сам себе бити по пиці за те, що надав Ар'єву ту брехню?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та господи, це ж повсякденна метода "свідків розмінування Чонгара": здійняти гвалт, який не має нічого спільного з правдою - з однією паскудною метою - обрушити на Зеленського водоспад ненависті від якоїсь частини української спільноти, образ, недовіри, а потім переключитись на іншу дезу,як нічого не було, чи знову повернутися до "шашликів", поки їхні пропагандони не придумали нового. Можливо вони самі цим займаються, але не гребують і кацапськими "помічниками".
    Ми ж все це бачимо на ЛФ не один місяць війни. Це вороги, і вони одної крові з Путіним, який казав, що нащо світ, в якому нема Росії. Так і секта - їм Україна, де нема Пороха президентом, а є Зеленський - не потрібна.

• Подобається Подобається x 1
  4. medwedo berlogsoni

Хомчине, а автор цього висеру уже цей висер видалив зі своєї сторінки. Що свідчить про те, що не лише Ар'єв - брехун-серун, який спочатку бреше, а потім видаляє свою брехню, а і його захисники у особі цього фейсбучного пацюка, якого Ви так оперативно проСцитували.
    А Ви, Хомчине так і залишилися в тому гімні, яке за собою серун прибрав.
    От така Ваша сРатегія.

• Подобається Подобається x 1
  5. Silver bullet

Медведо, дуже жалко Україну і українців. Як дорого обходиться нам те, що колись дали покуштувати баризі владу. Що ж він тепер творить.:facepalm:Так розкачувати ситуацію в суспільстві...
    Мало того, що його президентство дало нам ті капитулянтські Минські (Зеркаль пояснювала це тим, що їх делегація дуже устала і фактично проспала дуже важливі моменти, за які треба було битися до останнього - і їх би підтримали западники)...а потім Меркель з презирством так і сказала Пороху:"А на що ви це підписували??".
    Тобто вона бачила, що коїться, та вже ж не буде вона сваритися з Росією, якщо українцям таке гівно підходить??

Останнє редагування: 8 лис 2023
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Silver bullet

Отакий політик з Порошенка. На мій погляд, набагато гірший, ніж зараз Зеленський. В Порошенка нюх тількина свої доходи та на владу будь-якою ціною.
    І вся їхня ЄС така ж підла...
    Зараз бачу, що отой перевертень Гончаренко, підскакуючи від збудження, розказує на своєму ютуб-каналі, що тільки через "бдітельность" партії не звільнили Залужного. Таке саме з виборами.:)))
    Коли хто зна коли Зеленський сказав, що не бачить ніякої можливості для виборів, пішло бурління говен, тоді з ОП сказали, щоб відчепилися: "президент розглядає можливість проведення виборів" - тобто те ж саме ("розглядати" можна хз скільки) почалось на всю Україну вопіння. Тепер той же негідник Гончаренко каже - що б ви думали? Можете сміятись, але що виборів не буде під час війни завдяки ПЄС.

Тобто вони будуть клепати фейки далі, а потім себе хвалити, що оте погане не справдилось завдяки їм. Це вони знайшли такий вихід, щоб валити рейтинг Зеленського і його партії і уряду, щоб впихнути невпихуєме.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чим вони гірші, ніж Оманські, чи Штайнмайєрські формули?

Українцям коли краще жилося? Сьогодні, чи при Порошенку?

8. Цікаво, як поступово відбувається злив Оманських угод в студіях російських пропагандонів. У студії Соловйова скаженіють:
    "Мы же должны были зайти тихо, обходя большие города и узлы сопротивлений, скопление армий, с выходом к Киеву и быстрым взятием его. Было договорено, что после подписания капитуляции, будет окружение и ликвидация ВСУ, это было вопросом времени. Почему все пошло не так?"
    Росія ніколи не зрозуміє, що Україна це не раби свого хана, чи царя. Українські військові можуть послати нах*й свого Верховного зрадника і почати захищати свою країну, всупереч наказам влади.
    Це можна побачити у програмі "Антизомбі" та "Громадянська оборона".

9. https://m.facebook.com/story.php?st...baopLTCM8YEQXABNyUKpscuEMl&id=100044261057874

10. ЗАЛУЖНИЙ І ВІЙНА

До мене часто пишуть в приватне, питають моє ставлення до генерала Залужного. Мабуть зараз саме час висловитися.

Скажу так. Багатьом не чистоплотним політикам з нинішньої влади дуже хотілося б аби українці справді мали пам’ять акваріумних рибок,. Тобто аби вони забували за кілька хвилин події нещодавнього минулого. На щастя це далеко не так. То правда, тим хто кував перемогу Зеленського у 2019 р. вдалося спрямувати проти Петра Порошенка старовинну українську класову ненависть – нею смакував ще гетьман Іван Мазепа. Проте.

Люди все пам’ятають. Люди пам’ятають, як призначення генерала Залужного головнокомандувачем викликало хвилю захвату у військових. Від старого командувача Хомчака, в минулого якого був лише Іловайськ, ніхто не чекав нічого позитивного. Але Залужному вірили. І це надихнуло багатьох українців.

Зараз уже відомо, як ще до вторгнення, групи офіцерів з бойових бригад їздили на рекогносцировки місцевості як раз на напрямках майбутніх боїв. Ми знаємо як перед самим вторгненням була піднята в небо вся українська авіація і передислоковані засоби ППО – саме тому удар ворога прийшовся по пустих квадратах. Ми знаємо, що ворога змогли зустріти до підходу основних сил.

Ми знаємо також, що Захід не вірив у здатність України відбитися. Але ворога зупинити українці змогли. Як нам це вдалося? Часом не тому що Залужний, за твердженням видання «The New Yorker», приховав свої плани оборони і від американських союзників, і від Зеленського?

Знаєте, мене самого дуже багато цікавить. Кров людська – не водиця, надто багато українців загинуло аби просто взяти і забути події недавнього минулого. Я ставив багато питань про Іловайськ. Я й зараз хочу знати хто саме привів туди добровольців, і чому їх вчасно не вивели з під удару?

Мене ніяк не менше цікавить, де поділися шилочні дивізіони, що мали прикрити Київське море - але не прикрили? Чому аеропорт Гостомеля захищали нацгвардійці-строчники? Я точно знаю, про наміри ворога атакувати з півдня мінімум за добу знали у Києві – я хочу знати чому напрямки з Криму захищало менше двох бригад, при чому прямо на гострині головного удару ворога стояв лише батальйон морпіхів, неповного складу? Мені реально цікаво, що робилося в Херсоні і чому місто було втрачене аж настільки швидко? Ще більше мене цікавить – які заходи робилися для оборони Миколаєва ДО приїзду туди генерала Марченка?

Я хочу знати, чорт забирай, чому ворога, що увірвався до України, зупиняли в повній мирних мешканців, житловій забудові великих міст і міських агломерацій? Хто в цьому винний? Чому людям не допомогли евакуюватися?

Я не те що знаю – я вже бачу, як у невдачах перших днів війни починяють звинувачувати генерала Залужного. В моїх коментах нещодавно стало нашестя "воєнекспертів". Але. Тут Безугла заявила, що свою статтю для «Економіст» Залужний мав узгодити з Міністром оборони. Я розумію рівень такого джерела як Безугла, але. Які ще свої дії Залужний напередодні вторгнення мав обговорювати з міністром оборони, сіреч з Резніковим? Я хочу детального розписи сфер відповідальності головкома ЗСУ, міністра оборони, начальника Генштабу і політичного керівництва країни.

Я нагадаю, за "Українською правдою" 23 лютого лише два керівники силових відомств категорично заперечували російське вторгнення - Резніков і Баканов. Де вони зараз обоє, пригадуєте? А де колишній помічник Баканова Олег Кулініч?

І так. Можна 100500 разів заявляти ніби з під Києва вороги втекли самі. Ну правда, ж. Вороги висунулися в бік Києва вузькою смугою, ЗСУ атакували їхні шляхи сполучення з флангів і тоді вороги «самі пішли». Історія знає масу прикладів таких «самі пішли» - зазвичай їх перемогами кличуть. Проте. Була Харківщина. Була поразка ворога біля Кремінної. Була звільнена Херсонщина. Ці перемоги тісно пов’язані з іменем Валерія Залужного. Цього – не викреслити.

Багатьом нечистоплотним політикам в діючий владі варто пам’ятати про таке.
    https://m.facebook.com/story.php?st...hoYp8h8V6fRPo2S6uqz963JCTl&id=100044261057874

11. Верховна Рада в першому читанні підтримала закон авторства Петра Порошенка про спрощене надання статуса учасника бойових дій укрсїнським воїнам. Те саме УБД через QR-код. Новий механізм дозволить отримати пільги 850 тисячам українських військовослужбовців.

До речі ви звернули увагу? Вся ЗЕботва після вчорашньої їхньої бурної істерики синхронно притихла. А що сталося?

12. А от і відповідь на питанн з попереднього посту. Єврокомісія в своїх рекомендаціях нагадала українській владі про відключені телеканали і закликала відновити незалежний медіаландшафт. Тобто, у зелених забирають мономарафон. Європа вимагає ровернутися до телебачення як до вторгнення.

Ви розумієте де опиниться рейтинг Зеленського якщо мономарафон роспустять?

Слухайте, справді, який тепер Ар'єв із Залужним? Тут - таке.
    https://m.facebook.com/story.php?st...ifKSdjNhZLRitR2Bqw2WE9E3Pl&id=100044261057874

13. medwedo berlogsoni

Так я саме це й проілюстрував вільно викладеною цитатою з творів Гашека.
    Спочатку піп просить Бога, щоб Бог скарав хлопчина на смерть за вкрадені в попівському садку яблука, а потім передумує і просить Бога не карати дитину, і Бог "слухається" попа і не вбиває дитину.

Але, зауважу, такі гонки попереду паровоза порошисти демонструють не вперше. І з Блінкеном Порошенко "зустрічався" і "виконував" роботу за Зеленського, і з Ердоганом. І ще багато чого. Якщо полистати порошиста Хомчина, то там можна найти купу прикладів, як щось корисне для України "сталося саме завдяки пильності Пороха"

14. Що вчора сталося із заявою Володимира Ар'єва?
    Володимир Ар'єв учора показав Зеленському та всій його зеленоскотській шоблі, що їм буде лише при одній згадці про те, що Залужного ХОЧУТЬ зняти з посади Головкома ЗСУ.
    І неважливо буде зроблено таємно або публічно.
    Зебанду порвуть!

15. medwedo berlogsoni

Прошла зима, настало лето - спасибо ПЄСу за всьо єто!

Як варіантН
    Прошла зима, настало лето - спасибо Пороху за єто!

Ви, порошисти, ніяк не розумієте, що Зеленський не настільки дурний. щоб зняти успішого Головнокомандувача з посади, якого поважає Захід, боїться раша, і якого, в значній мірі заслуга того, що Україна досі успішно бореться з рашистською ордою.

Ви що, дісно настільки дурний, що не розумієте, що Зеленський ніколи не зніме Залужного з посади?

Ви, порошистська секта, збіговисько дурнів, які думають, що щось досі вирішує Порох своїми бріхнями, інтригами та висерами устами усяких брехунів.

Саме цього прагне раша, яка за допомогою штучного інтелекту згенерувала фейковий виступ Залужного.

Бляді московські і промосковські свідомо цькують людей одних на інших, щоб почалися заворушення, щоб дехто повірив брехні, що Зеленський хоче зняти Залужного, і пішов штурмом на Банкову.
    Таких як ви, панікери, час уже ставити до стінки.

Останнє редагування: 9 лис 2023
  16. #ЛюдськийФактор
    Олег Шимко:
    Свого часу мене вразив фільм із Томом Хенксом про пілота, який посадив пасажирський літак з поламаними двигунами на Гудзон. Пілот показаний в очікуванні та в процесі слухань щодо його вчинку: всі вважають, що він міг би летіти до одного найближчих аеродромів і не піддавати пасажирів ризику.

Тренажерна імітація показує - так, він міг. Ось дивіться, літаку вистачало часу долетіти і на одну, і на другу посадочну смугу поблизу.
    І тоді пілот каже приблизно так: "ОК, а де у вашій імітації людина? Де пілот? Це ви тепер знаєте, що трапилося із літаком, а нам був потрібний час, щоб оцінити ситуацію та прийняти рішення".

Тоді в імітацію додають декілька секунд - і обидва "правильних" варіанти закінчуються умовною катастрофою. Гудзон був єдиним правильним рішенням.

Так само і з Порошенком - всі в кого "є запитання" - усього лише сміливі пілоти на тренажері, який не розіб'ється, котрі знають ТЕПЕР, як варто було реагувати на кожний окремий фактор ситуації, але не знають, як це було - реагувати ТОДІ на всі одразу.

До речі, в фільмі цього немає, але, як відомо, деякі врятовані пасажири (а вціліли всі) подали позови до суду проти пілота...

Думка професійного судді
    Judge Rico Dredd:
    Завжди вважатиму Мінські домовленості шедевром дипломатії. Дипломатія - це мистецтво можливого, і було знайдено єдине можливе в тих умовах рішення для захисту слабкого суб'єкта від сильного, поки слабкий зміцниться.
    А ось війна - це завжди нищівний провал дипломатії. Тотальний.
    FB_IMG_1699508493246.jpg

17. До речі ви звернули увагу? Вся ЗЕботва після вчорашньої їхньої бурної істерики синхронно притихла. А що сталося?
    А от і відповідь на питанн з попереднього посту. Єврокомісія в своїх рекомендаціях нагадала українській владі про відключені телеканали і закликала відновити незалежний медіаландшафт. Тобто, у зелених забирають мономарафон. Європа вимагає ровернутися до телебачення як до вторгнення.

Ви розумієте де опиниться рейтинг Зеленського якщо мономарафон роспустять?

Слухайте, справді, який тепер Ар'єв із Залужним? Тут - таке.

18. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn , а Ви припускаєте, що у Путіна (як колишнього кадебіста) є в рукаві неспростовний компромат на Порошенка?
    Такий, що будь-яка незалежна експертиза легко доведе, що той компромат - не брехня, а так воно і було?

Адже Ви особисто при всіх розмовах віч-на-віч Порошенка з Путіним зі свічкою не стояли, чи не так?

Що там Поршенко наобіцяв Путіну, не знаєте і не можете знати. Ніхто, крім Порошенка і Путіна, та ще того магнітофона, який був прихований Путіним в нагрудній кишені, не знає.

У Вас не виникало логічного питання, чому рашистська пропаганда за більш як півтора року війни жодного разу не наїхала на Порошенка?
    Рашисти обсирають і компроментують усю українську владу, всіх українців підряд, крім Порошенка.
    Ви хоч раз почули, щоб рашисти головним бандерівцем і нацистом називали саме Порошенка?
    Порошенко сам, так само, як і його порохосвита та підгавкувачі, позиціонує себе в очах українців, як основного ворога Путіна, але Путін та його хуйлосвита так Порошенка не позиціонує.
    Не задумувались?

Чому Путін не обсирає Порошенка? Тому що "рускіє своїх нє бросают"

Спочатку Путін був упевнений, що захопить Україну силою. Зараз уже бачить, що нічого з цього не вийде. Осінні дощі, люди і танки у росії закінчуються, через два-три місяці в Україну прийдуть американські винищувачі, що дасть Україні перевагу в повітрі.

Що б Ви особисто робили на місці Путіна, якби побачили, що на фронті бойовими діями успіху добитися неможливо?
    Вірно - намагалися б розхитати Україну зсередини. "Розділяй і володарюй" - прописна істина.

Чиїми руками можна розхитати? Звичайно, руками тих, хто знаходиться всередині України. Як розхитати, як примусити ці руки хитати?
    Дуже просто - звичайний кадебістський метод шантажу.

У мене закралася думка, що саме це і робить Путін - шантажом змушує Порошенка, не останню особу в Україні, починати таке розхитування. Цькувати одних на інших. Щоб одні засумнівалися в Зеленському, інші - в Залужному.
    Причому порошисти (скоріш за все - невігласи, які не можуть знати інтимності відносин Порошенка з Путіним) починають лити крокодилячі сльози за долею Залужного, виставляти себе "захисниками Залужного" проти "зелених".

Трішки задумайтесь над тим, кому вигідне протиставляння Залужного Зеленському?

Звичайно, якби від цього протистояння не залежала доля України, можна було б з цікавістю поспостерігати, чим такий розвиток подій може закінчитися.

Але від цього залежить, бути чи не бути Україні.
    Звичайно, існує досить багато упоротих параноїків, які повірять, що йдучи на штурм Банкової, вони йдуть на "захист Залужного".
    Порошенко на цей раз не сидітиме на бульдозері, а спостерігатиме і потиратиме руки.
    Він боїться Путіна, боїться, що компромат спливе на поверхню.
    Хай краще, демонструючи прихильність до Залужного, купить за особисті гроші тисячу дронів-камікадзе і вручить їх особисто Головнокомандувачу. Слабо?

19. medwedo berlogsoni

До вторгнення Медведчуку належало три телеканали.
    Медведчуку телеканали також повернути? Нічого комісія не казала з даного приводу?

20. medwedo berlogsoni

Тобто, Європа пропонує, щоб Ар'єв брехав не у себе в фейсбуці, а на телеканалі з мільйонною аудиторією в прайм-тайм?
    Адже Ар'єв збрехав і сам признався в цьому.
    Скажіть чесно, Ви хочете, щоб надали для порошистських бріхонь трибуну загальнодержавного рівня?
    Чи коли П'ятий повернеться в телеефір, Ар'єв перестане брехати і говоритиме лише правду? І Льоха Гончаренко, колишній ПРдун, також?

а де твій аватар? :)