ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Подобається Подобається x 1
  2. medwedo berlogsoni

Зависокі податки призводять до того, що підприємство або банкрутує, або йде в тінь
    Цей військовий збір - з заробітної плати найманих працівників.
    Він береться на додаток до податку на дохід (тобто, на податок із заробітної плати).

Високими податками (неважливо, як їх назвати) можна завалити економіку.
    Колись Юлька Тимошенко була рипнулась, хотіла заборонити ФОПам укладати довгострокові угоди.
    Кінчилось це тим, що, наприклад, ті ФОП, які взяли довгостроковий кредит, скажімо, на купівлю вантажного автомобіля, мусили віддати той автомобіль назад продавцю, а самі закрились.
    В результаті зменшилась кількість перевезень товарів.
    Через кілька місяців Юлька здала назад, але економіка України зазнала значних збитків.
    Я далі не буду на цю тему ні з ким дискутувати. Зайдіть в найближчу бухгалтерію, там Вам розкажуть, що податки і так зависокі.

3. medwedo berlogsoni

Не ждіть милостей від природи. Вивчайте англійську і читайте в ориґіналі.:dirol:

4. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ну добре... ввели військовий податок лише 1,5%

як там зараз здоров'я економіки ?

:popcorm1:

5. Українські воїни перемагають не лише завдяки мужності та силі духу, а й завдяки технологіям.

FPV-дрони — це якраз про технології.

Півсотні таких дронів від нас отримав розвідбат, який веде бойові дії на Донеччині.

Випробування вони пройшли успішно. Навіть самому вдалося побачити їх в дії. Одягнувши окуляри ти бачиш фактично все, що бачить дрон. Як пояснюють хлопці: ти ніби зливаєшся з ним, тому й удари такі точні.

Цим він і відрізняється від артилерії. Арта чекає на координати, аж потім бʼє. Часто буває так, що ворог встигає переміститися. З дроном-камікадзе все простіше.

Він супроводжує ціль і уражає в тій точці, де знає, що попадання буде максимально точним.

Відео подяки військових Порошенку нижче за посиланням

https://fb.watch/o7qKsSR-K9/?startTimeMs=35647

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Набагато краще, ніж при податку у 90%. Вам би книжку якусь прочитати. "Макроекономіка" Гронтковської заскладна буде. Почніть з Абетки.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  7. mypucm

я пропоную податок у 90%
    з того, що більше 40.000 грн. на місяць
    так шо не треба тут...

ніякий керівник, ніхто не заслуговує на зарплату у десятки і сотні разів вищу за мінімальну...

це все обман...
    замість того, щоб делегувати повноваження, створюючи нові робочі місця...
    люди намагаються усе автоматизувати...

8. Схоже, Пороху набридло мовчати.
    20231105_195802.jpg

9. Гомосовєтікус у всій красі.
    Шаріков - взяти і поділити.
    Шаріков, а працювати не пробував, а не "ти робота нас не бійся, ми тебе чіпати не будемо"

10. mypucm

прикольно...

є текст Порошенка, де він НЕ критикує нинішню владу...
    і є спочатку одна фраза журналіста, який свідомо розпалює ворожнечу...

11. Google в допомогу.
    Якщо можна найти як вирощувати салат, то можна найти потрібний текст.
    Халявщик

12. mypucm

для чого кривлятися? :scratch_one-s_head:
    наче ви не розумієте, шо 40.000 грн на місяць - це вже дофіга

жадібність вас погубить

• Смішно Смішно x 1
  13. Шаріков і шаріковщина

• Смішно Смішно x 1
  14. MayorMayor

Дурнику, я скажу про себе та своїх дітей. У мене мережа СТО у Харкові. І доход набагато більше 40 тисяч. Якщо в мене відберуть доходи, я просто ліквідую мережу, та оставлю одну СТО. Результат- півтори сотні працівників, які зараз годують сової родини, платять податки, купують (з ПДВ) продукти у магазинах- підуть за ворота.І нехай їх годують такі "карбонарії", як ви.Мої діти. Теж заробляють набагато більше, ніж 40 тисяч. Працюють "вбілу", платять усі податки (точніше-фірми платять). Теж купують усе з ПДВ. У разі, якщо іх вирішать обкрасти- просто беруть у руки ноутбуки, і виїжджають у Польщу, або Чехію, або Німеччину, або ще кудись. Результат- Україна замість податків від них отримує прутня наполизати. А чималі податки будуть отримувати поляки. Або чехи. Або німці. Або ще хтось. А ви, зелебобіки, зі своїми совковими методами завжди будете жити у гівні.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):)))

16. mypucm

нє... шаріков пропонував узяти ВСЕ... і тупо поділити...

а я пропоную узяти НАДЛИШОК... і використати на оборону, наприклад...

далі - на мільярди дерев, на охорону здоров'я і т.д.

заради цього поїздите на євробляхі замість лексуса

17. MayorMayor

А у мене інша пропозиція. Берем тисячу таких "туристів", не платимо їм взагалі нічого, розміщуємо їх у бараку, забезпечуємо кирзачами та робою, годуємо баландою та хлібом, і ці "туристи" саджають мільярди дерев, добувають щебінь, будують дороги, працюють у полі, і роблять корисну справу. Як, підходить?Вважаю, що моє право визначати розмір пайки для "туристів" аж ніяк не менше права "туристів" визначати мої доходи.

18. Я взагалі перепросив свою стару Волгу, а нове авто віддав сину, який в армії.
    А що доброго зробив ти, Шаріков, крім намагання запровадити шаріковщину?

19. mypucm

от бачите - ви добровільно віддаєте зайве на оборону...

я лише пропоную це узаконити - брати зайве з усіх на постійній основі...

20. Шаріков, тепер це твоє постійне ім'я на форумі.
    Ось заробиш і віддаси.
    Мішки носити не язиком піздітм, піздабол-люмпен

а де твій аватар? :)