ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

То Скумбрія Зелупі заборонила купувати будь-що для ЗСУ, та змушує Зелупу красти?Ти бач, яка сука!(с)

• Подобається Подобається x 1
    • Не подобається Не подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я то думаю, чому Вова не купляв взагалі нічого для армії. Лєнка не давала.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Олександр Станіславович Сирський — український військовик, генерал-полковник, командувач Сухопутних військ Збройних сил України; командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Хортиця». Командувач ООС. Герой України. Вікіпедія
    Народження: 26 липня 1965 р. (58 років), Novinki, Росія
    Освіта: Московське вище військове командне училище
    Псевдо: «Барс»

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Медведо, чи може Зеленський дати наказ військовому так, щоб Залужний навіть не знав? Все має йти зверху - до низу по рангах. Так ти казав?

Лови:

Легендарний Командувач ССО Хоренко дізнався, що Зеленський його звільнив зі ЗМІ, подання Залужний не робив — про це Хоренко заявив у етері ток-шоу УП.
    Генерал-майору Віктору Хоренку невідомі причини відставки з посади командувача Сил спецоперацій, подання на його звільнення головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не робив.
    Главком мав робити відповіден подання, але він мені відповів, що такого не робив. Не розумію, що сталося".
    Хоренко зазначив, що Залужний викликав його нині та питав, чи він в курсі ситуації. Генерал-майор відповів заперечно.

Стосовно подальшої своєї долі Хоренко також не знає. Він запевнив лише, що "робитиме все, для перемоги України".
    На запитання, чи намагався Хоренко зв’язатися з Офісом президента для прояснення ситуації, офіцер зазначив, що не має такого доступу.
    "Особи, які відповідальні за комунікацію зі Збройними силами, Силами оборони, мені на даний час такої інформації не дали", – додав військовий.
    Хоренко зауважив, що ССО працюють багато де на лінії фронту, планують ряд операцій, зокрема на Авдіївському напрямку.
    За словами офіцера, від Залужного він почув, що питань чи претензій до нього щодо виконання бойових завдань немає.

Медведо, ти брехав, чи просто тупенький? Що там Стату каже?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. А хто такі степненко і притула.
    Знаю, що один вбивця, а другий лохотронщик?
    Одним словом злодюжки

6. Головна вина Порошенка - він не дав халяви, не купив бидлу мізки і не знайшов їм місця у їхньому житті.
    Порошенко завжди буде ненависним для бидла, бо він уособлює усю нікчемність їхнього розумового стану і бездарність їхнього існування.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ті, у кого нема розуму завжди злитимуться на тих, у кого він є, бо вони відчувають свою нікчемність і безпорадність перед тими, хто розумний. Тому такі уми, як Безугла і ті, хто подібних обирав завжди будуть злі.

8. Статтю в Тайм про Зеленського ніхто з верхівки США не помітив. Інтерв’ю Залужного прокоментували офіційно з Білого дому. ДумайТе

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та Москаль - це голова! І в переносному сенсі теж) Авторитет, яких мало :))):))):)))
    Я думала за нього всі забули, а він бачте подобається не тільки порохоботам і всім алкоголікам та ще пародисту Юрію Великому:

View: https://www.youtube.com/watch?v=IN6L2WEuloc

• Смішно Смішно x 1
  10. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

майори остаточно схибнулись, і не розуміють, що витікає з рота.
    Коментарі зайві. Тут потрібен лікар.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. MayorMayor

А Булі подобаються усякі кловани та хуєграї. Кожному-своє.

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Мих -у, Ваша версія, чому Порошенко не купує ударні дрони?
    Чомусь немає відео, де б Порошенку дякували за сотні дронів-камікадзе...
    А може то Альошина дражайша, Юлька Аліханова мутить воду: Єслі твой папа купіт хоть одін дрон, убивающій рускіх, будєшь спать на кушєтке до Нового года.

Має ж бути якась причина, чому Порошенко не купує наступальну зброю, маю на увазі такі потрібні зараз дрони-камікадзе?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я так зрозумів, що ти зрозумів, що Зеленський може віддавати укази через голову Залужного.
    Ну от, це вже плюс.

Тепер про дрони.

Купить дрони, а чому не купляє танки? Купить танки, а чому не купляє літаки?
    Легко бути диванним натхненником?
    А чому не купляє уряд? Де поділись 40 млрд. грн на ударні дрони?
    Чому ти не ставиш питання уряду: Де дрони? Куди пропали гроші?

Ну й взагалі...
    Почни з себе. Що ти передав військовим за час війни?
    Кожна людина - патріот сама вирішує як допомогти ЗСУ.

(1) Порошенко зробив дрони! - YouTube

(1) Порошенко передав десанту ударні дрони - YouTube

З'їв?

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  14. Подавився⁉️

• Смішно Смішно x 1
  15. Хочу послухати історію, про великий кідок з дронами від бариг. Вже 4 людини прийшло з питанням де брати дрони, якщо один з великих постачальників виявився шахраєм.

16. MayorMayor

Зелупоголові- просто тупорилі. Київрада проголосувала за виділення більше мільярда ЗСУ- наступного дня під Києврадою мітинг зелупоголових "виділіть гроші ЗСУ". Порошенко передрв дрони і налагодив іх виробництво- місцеві зелупоголові верещать "нехай Порошенко передасть дрони та налагодить їх виробництво".

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

уряд не купляє, бо не вистачає грошей :dntknw:
    держава бідна, гроші у приватному секторі :cools:

чому Порошенко ввів військовий податок не 40%. а всього лише півтора відсотки?

:popcorm1:

• Смішно Смішно x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А я думав, що то Васілій придумав.

19. MayorMayor

Шмигаль сказав, що уряд заплатив (кому?) 40 мільярдів гривень на дрони. Де дрони?

а де твій аватар? :)