ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо наполегливо дере собі сраку про дрони. Мєдвєдо, я допоможу вам це зробити:

Станом на 01.11.2023 міністерство оборони України не забезпечило фінансування жодного проекту виробництва бойових безпілотних літальних апаратів на технологічних і виробничих структурах АТ «Українська оборонна промисловість» ("Укроборонпром").

Куди подівся мільярд доларів, які уряд виділив на дрони, Мєдвєдо?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко мав дати дрони, а вони мали списати мільярд. А Порошенко дронів не дав, а мільярд Зе і КО вже з'їли і нема чим крити.

4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Ймовірно, потужний котлован викопали.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Шо таке, вже зпіздили мільярд?:))):))):))):))) ото фокусники)))
    Де ви в гаспида беретесь, довбойоби, тошнить від вас, такі ви тупі. Я в шоці. :facepalm:
    Якесь х.ло десь брякне нісенітницю, тут і майори - з вумним видом вони несуть х*ню на форум, без посилання. А що там насправді - та йому до сраки, там же ж тільки одна звивина на обидва майори.
    Чи може вивідують інфу, запускаючи отаке срання, га, Медведо?
    Чи виконують завдання нести аби-яку х*ню заради негатива до українського президента?
    Але ж всі ці діяння ворожі!

6. medwedo berlogsoni

Я припиняю поки що їх читати. Марна трата часу.
    На днях з подачі одного нардепа селянам-пенсіонерам давали цукор безкоштовно. Черга, як звичайно, балачки про війну.
    Більшість тих, хто в черзі, переконані, що якби не Зеленський, Путін давно б уже підім'яв Україну. Згадували Порошенка. Ставлення до Порошенка за ці роки не змінилося. Колись у черзі хотіли побити якусь тіточку, яка вихваляла Порошенка перед виборами, думаю, і зараз би могли боки такій натовкти.
    Особливо бридко, на думку людей, дивитися, як Порошенко хизується поряд із купленими ним машинами. Не вірять у його щирість.
    Прозвучало із вуст однієї пенсіонерки буквально таке: "Купив три машини і виставляє себе, який він, мовляв, хороший"

7. Тверезо
    Порошенко везе нову партію техніки на фронт (фото, відео)
    Рахунок шин пішов на тисячі, рахунок на вантажівки – на багато сотень, рахунок на прально-душові комплекси перевалив за сто. Мільярди гривень допомоги армії, частина з яких ваша. Вартість сьогоднішнього вантажу більше 16 млн грн.
    Армія
    https://www.facebook.com/1000635100...JGrDabSMUkNZCzS75pKfYPULaAiGNaPAzAQodanmvkjl/

8. MayorMayor

Дурепа, не мільярд, а трохи більше.

Цього року Кабінет міністрів профінансував 40 млрд гривень на "Армію дронів".

Про це заявив на зустрічі із журналістами прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

То де дрони і де гроші, дурепо?

9. MayorMayor

А гречку не давали?Бо бидлу перед виборами зазвичай гречку дають.

10. Punainen Lippu

:facepalm:
    Спочатку треба побудувати заводи,
    придбати обладнання та комплектуючі,
    а вже потім і дрони будуть.
    Робітники й у нас знайдуться.

11. Смішне сьогодні прочитав.
    Мовляв у нас є "велика історична постать" Володимир Зеленський, який витримав перший удар ворога (в замалому броніку, з сушеною мівіною, мабуть) в ситуації коли країни заходу не давали нам жодної військової допомоги.

Про "не давали жодної військової допомоги" - брехня. Дякувати Борісу Джонсону і затравленому худобою Бену Воллесу.

Але я не про те.
    Я досі шукаю хоч якесь публічне прохання Володимира Зеленського, зроблене за всі ті місяці перед вторгенням, в якому би він просив зброю в союзників.
    Гроші перед самим вторгненням в союзників просив, паралельно обсираючи, а от зброю - я не бачив.
    То як можуть тобі щось дати, якщо союзник к тебе ворог, а "та сторона" "завтра відведе війська з навчань в Білоруській СССР"?

Якщо в когось є інформація що підтверджує те, що моя думка хибна і Володимир Зеленський просив зброю в союзників перед вторгенням - надайте будь-ласка лінк в коментах. Дякую.

12. Я б дуже хотів оцей скрін запхати в одне місце кільком моральним уродам, які весь цей рік носились по фейсбуку і розказували, що яєць по 17 не було. Що були не штуки, а яйцекілограми.
    Але я людина чемна, тому нехай пукани у цих панічів, гайдаїв, сержівмарків рвуться самі.

Це скрін з офіційного звіту Рахункової палати. Його нарешті оприлюднили вчора надвечір http://rp.gov.ua/Collegium/Collegium2023/?id=1682 Тому я і не встиг почитати колонку Залужного, а заліз у ці сімдесят сторінок справжнього «м’яса».

Піздінг йшов на усьому. Причому як я і говорив – навіть знижені під тиском громадськості ціни на харчі Резнікова були набагато вищими від ринку. Не змогли вкрасти на яйцях по 17 – прикурили на яйцях по 9.

Якщо навіть і цього офіційного звіту аудиторів Рахункової палати не вистачить правоохоронцям для реагування – я тоді навіть не знаю що робити. Ми з вами зробили що могли – повідомили державі про негаразди. Ми допомогли зекономити на харчах близько 7 млрд грн (так, це оцінка Рахункової палати, не моя). Тепер свою частину роботи по оздоровленню має зробити сама держава. Нари, а не Канари – це найкращий спосіб виробити довгостроковий імунітет від корупції.
    FB_IMG_1698906885800.jpg
    https://m.facebook.com/story.php?st...Z71N2zMQCjNDxu3tHtcQFg8ikl&id=100065187562367

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Punainen Lippu

Почекайте трохи.
    Історію (яку потрібно) напишуть переможці.

14. Історія все розставить по своїм місцям.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Людина зазомбована. Вона не сприймає жодної інформації, окрім Єдиного Марафону - джерела зомбу. Людина не може думати.
    Жодні докази не є доказами.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Інша справа - Зеленський. Купляє машини за свій кошт наліво і направо. Любо глянути.

17. medwedo berlogsoni

Хомчине, підкажіть там Порошенку, що дронів-камікадзе потрібно побільше. Залужний просить. Коліс і буржуйок не просить, а просить побільше дронів-камікадзе. Послухайте Стерненка - він розповідає.
    До речі, я про дрони казав ще на початку масового вторгнення росії. Я колись вичитав про рої дронів та їх роль у фантастичній повісті Swarm (Рій). От уже те майбутнє, про яке мріяли фантасти, прийшло. Один дрон-камікадзе дешевший, ніж один гарматний снаряд, і ефективніший.
    Якщо десь у якомусь відео бійці дякуватимуть Порошенку за сотню дронів-камікадзе, Ви викладіть посилання сюди.

View: https://youtu.be/Yw39m5pAIis

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо ми(команда Зеленського) вкрали гроші, що виділив уряд - 40 мільярдів на дрони. То нехай Порошенко купляє з свої.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. MayorMayor

А може, Зелупі підказати. Та Рєзнікову, який "увів" з Міноборони мільярди?

20. MayorMayor

Ні, дурепо, не мільярд. Рєзніков вкрав більше семи мільярдів. І це тільки те, що Рахункова палата знайшла при перевірці витрат на харчування. А там ще інші статті витрат....

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)