ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Ну, щось не повинно змінюватися ніколи, правда? Минулої осені ми передали у війська 1400 буржуйок на 10 мільйонів гривень і... прийшов новий рік, зʼявились нові підрозділи, настала осінь і вже холодно — знову на фронт поїхали буржуйки. Олексій Петров, зустрічай!

Наш найтепліший проєкт, без пафосу та перебільшення. Якщо кожна буржуйка зігріє 15-20 бійців, то відправлені сьогодні 155 пічок принесуть тепло кільком тисячам військових! Розумієте, кілька тисяч наших з вами захисників за день-два вже грітимуться, сушитимуть взуття, підігріватимуть чайник.

А хто молодці? А ви молодці, це саме ви сплатили виготовлення печей на 1 112 435 гривень!

Зима близько © ... але ми поряд і ми допоможемо!

P.S. Очікую коментарі про те, що нам потрібно не буржуйками займатись, а ____ (довгий список порад).

Якщо є бажання зігріти військових, то:

ПРИВАТ24
    5169 3305 2068 6400

МОНО
    5375 4115 0177 8331

PayPal:
    wingman2006@mac.com
    FB_IMG_1697435358845.jpg FB_IMG_1697435361516.jpg FB_IMG_1697435364817.jpg FB_IMG_1697435367834.jpg

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn, я буржуйки бачив. Я не бачив ударних дронів від Порошенка.
    А Притула і Стерненко купують дрони, причому такі, що можуть залетіти в рашистьку землянку. А от чому Порошенко не купив жодного ударного дрона - загадка.
    Мільярди гривень від команди Порошенка - і жодного дрона. Мабуть, тому, що Порошенко не хоче, щоб за його допомогою убивали рашистів.
    А як би було добре, якби дрон, куплений Порошенком та його командою, прилетів аж у Москву! А на корпусі дрона щоб було написано "Обнімаю, жму руку!"
    До речі, Хомчине, Ви помітили, що Вам на допомогу приходить кацапський гамнюк Гудман? Також розводить демагогію на захист Порошенка.
    Чомусь проти Вас, такого патріота (колишнього кадрового офіцера совєцької армії, між іншим) чомусь не виступає.

3. А я не дронів.
    Піздеж лохотронщика притули і твій бачив, а ось дронів, на жаль ні.

4. Ото наобирали собі чат-бота в 2019 році:

"Тримайте інсайд.

Контакти Зеленського дуже обмежені. Він не говорить з багатьма людьми з влади напряму. Все відбувається через Єрмака і коли відбувається напряму, то іноді бувають великі проблеми. Як от у Кирила Тимошенка чи, наприклад, зараз у Кубракова.

По моїй інформації, Зеленський активно спілкується через месенджери, крім Єрмака, з Давидом Арахамією, Дмитром Кулєбою, Олексієм Даніловим, Русланом Стефанчуком, Михайлом Федоровим та головою НБУ Андрієм Пишним.

Забавно, що в цьому списку немає нашого Премʼєра Дениса Шмигаля."

5. У цих коштах - два комплекси БПЛА "Валькірія", передані взводу 72-ї бригади, де служив особисто я. А ще - генератор, планшети з "Кропивою"...
    А скільки передали Квартал-95, зелена офшорка "Грін Фемелі" або контори пов'язані з Єрмаком?
    Запитайте у знайомих шанувальників ЗЕ.
    FB_IMG_1697445706707.jpg
    https://www.facebook.com/1000442610...14fk5CcjvaTudwSuhFt8rCWYzgmveYjbvkGZ5F8Hnaxl/

6. На майданчику 13 новеньких прально-душових комплексів, це 8 973 940 гривень. Але давайте я вам розповім про інше, це буде цікавіше.

Ось ми постійно нагадуємо, що Порошенко оплачує половину рахунків ГО Справа Громад. Це десь там вже декілька сотень мільйонів гривень, плюс його окремі проєкти, плюс витрати на волонтерську допомогу його підприємств. Кілька днів тому бачив загальну цифру, яка перевалила за три мільярди. І все йде "як завжди" вже котрий рік. Але тут на базі раптом з'являються соціологи та політологи, які...

Це гідно окремого абзацу — ось ці самі соціологи разом із цими самими політологами, продукти травлення нашої "крутої вищої освіти", абсолютно серйозно йому намагалися довести, що з ПОЛІТИЧНОЇ точки зору фотографуватися поруч із прально-душовими комплексами "не його рівень". Виявляється, можете собі уявити, цілі фокус-групи проводили й там якісь представники нашого мудрого українського народу це казали.

"Не його рівень", так. "З політичного погляду", так. Його реакція на всі ці дослідження та рекомендації? Ну, на фото можете побачити. Ми ж не про політику, ми просто допомагаємо армії.

На майданчику 13 нових прально-душових комплексів, включаючи "ювілейний" - сотий. Частина комплексів учора одразу поїхала до ЗСУ, частина поїде завтра, частина у середу. Сотня прально-душових контейнерів. Сотня батальйонів. Шістдесят тисяч військових! Ось вдумайтеся — близько 60 000 військових можуть прийняти гарячий душ і випрати форму! Результат нашої роботи з вами за 10 місяців цього року.

Військові не зможуть вам сказати слова подяки напряму, тому це зроблю я.

Я дякую всім тим, хто допомагає нам збирати гроші на цей проєкт. І 5 гривень, і 100 гривень, і 10 тисяч гривень. Для подяки немає різниці у розмірі внеску – щира подяка всім.

Я дякую Порошенку за те, що він вдвічі збільшує кількість результатів роботи, подвоюючи всі ваші пожертвування. На прикладі цього проєкт – без нього було б 50 комплексів. Тридцять тисяч чи шістдесят тисяч військових – відчутна різниця?

Я дякую нашій команді інженерів та технарів, які вже рік працюють у цьому проєкт. І у сорокаградусну спеку, і під дощем, і у двадцятиградусний мороз.

Я дякую тим, хто допомагає розповсюджувати наші дописи — за ваші коментарі, лайки та репости. Це також допомога, повірте, перевірено!

І так, допомога потрібна постійно. За планом цього року, нам потрібно встигнути закінчити ще 40 штук. Це ще 20 тисяч військових! Але це ще означає, що потрібно зібрати понад 13 000 000 гривень, а Порошенко їх подвоїть.

Тому я знову прошу допомоги.

ПРИВАТ24
    5169 3305 2068 6400

МОНО
    5375 4112 0182 6729

PayPal:
    wingman2006@mac.com
    FB_IMG_1697445938465.jpg FB_IMG_1697445950276.jpg FB_IMG_1697445965355.jpg

7. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, халва, халва...
    Ви особисто не бачили БПЛА, куплених Притулою, хоча в мережі є сотні відео, де показано їх використання, а я особисто не бачив Порошенка поряд з тими Валькіріями. А поряд із буржуйками бачив, і неодноразово.
    Враховуючи хворобливу схильність Порошенка до піару, якби він їх купив, він обов'язково сфотографувався би поряд із тими БПЛА.
    БПП і БПЛА - це було би так красиво!

Російсько-українська війна[ред. | ред. код]
    Благодійний фонд Сергія Притули фінансував виробництво комплексів. За даними фонду, два комплекси пішли у 140 окремий розвідувальний батальйон, один у 79 окрему десантно-штурмову бригаду. До кінця 2022 року фонд планував надати 50 одиниць комплексу до ЗСУ.[4]

АСУ-1 «Валькірія» — Вікіпедія (wikipedia.org)
    Хомчине, ану скажіть, чому у Вікіпедії згадується "якийсь там Притула", але не згадується "аж цілий" Порошенко?

ЗІ. Якщо, Хомчине, Ви не бачили, як працюють ударні дрони, надані ЗСУ фондом Притули, я виправляю цю прогалину (заповнюю паузу) в Вашій голові.

View: https://youtu.be/5R6Fy6WDW0E

View: https://youtu.be/e4JaoIzsh6k

А Ви зробіть таку ж послугу для мене, даючи посилання на те, як працюють ударні дрони, закуплені патріотом Порошенком.

Останнє редагування: 16 жов 2023
  8. А що таке Вікіпедія.
    Чергові свати чи слуга народу⁉️

9. Кацалапий, пора навчитися користуватися пошуковиком Google

10. View: https://youtu.be/Q5eATIa3iG0?feature=shared

11. View: https://youtu.be/2OLn4ZPO_EM?feature=shared

12. View: https://youtu.be/u-4GCnxkAbs?feature=shared

13. medwedo berlogsoni

Хомчине, я говорив не про розвідувальні, а про ударні дрони. Дрони, які знищують рашистів. Порошенко чомусь не хоче брати участь у закупівлі ударних дронів.

Скільки ударних дронів-камікадзе купив Порошенко?
    І, до речі, я за Порошенком не слідкую. Я на його нахабну пику дивитися не можу. Це Ви по всяких фейсбуках вишукуєте шкварки про Порошенка.
    У мене таке враження, що Порошенко чомусь боїться купувати летальну зброю, яка вбиватиме ворога. А Ви як вважаєте?

14. medwedo berlogsoni

@Mykhaylo Khomchyn, я спеціально для Вас даватиму посилання на те, як Стерненко передає ударні дрони воїнам ЗСУ.
    Тому що хоча Ви і вмієте користуватися комп"ютерами, але жодного разу не бачили дронів від Притули та Стерненка і жодного разу не похвалили їх. Похваліть Стерненка за його працю хоч зараз.

View: https://youtu.be/9aafaiz_r3M?t=575

15. Вони мені нахуй непотрібні: ні Степаненко вбивця, на лохотронщик Притула.
    Якщо їх рекламують такі покидьки як кацалапий, то треба триматися від них подалі

16. Дивно, що українців бісить допомога фондом Порошенка ЗСУ.
    Натомість прохання Зеленського замовчувати його мародерство, ні!

17. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, а що для ЗСУ купили Зелупа зі Скумбрією та жирні свині з Кварталу?

19. Шановні народні депутати, дорогі українці. Три місяці, як увесь білий світ б'є на сполох щодо накопичення військ на кордонах України з боку московії. Три місяці увесь білий світ думає як допомогти Україні збільшити обороноздатність, надсилаючи зброю, проводячи консолідацію міжнародної солідарності. Роблять всі, крім української влади.

І нам дійсно не треба панікувати, не треба розмірковувати чи нападе путін, чи ні. Треба підготуватися до того, щоб дати якісну відсіч, якщо дипломатичні зусилля його не зупинять. Для цього нам треба дати відповідь на декілька питань:
    - чому у нас і досі деякі бойові підрозділи укомплектовані лише на 50% і більшість військовослужбовців не продовжують контракти?
    - чому досі не придбане пальне для української бронетехніки?
    - чому з 19-го року не закуплені бронежилети і кевларові шоломи? Привіт переслідувачам кіборга генерала Марченка;
    - де українські стратегічні резерви?
    - в що одягнемо, взуємо, головне - чим нагодуємо і чим озброїмо резервістів резерву першої черги, який ВЖЕ треба розгортати?
    - чому зеленський не піднімає грошове забезпечення українських військовослужбовців?
    Скажіть, будь ласка, дорогі українці, вам не набридла ця "почемучка"?

І відповідь, нарешті, пролунала вчора. В розслідуванні антикорупціонерів, які оприлюднили шокуючі дані - за 21-й рік на потреби армії зеленський провів тендерів на суму, вдумайтесь, в 10 разів меншу від коштів, які виділені на мегакорупційне велике крадіаництво. І недарма вони це крадівництво називають великим, бо відчувають масштаби власними кишенями. Так зване велике крадівництво - це є головний бізнес - проект зеленського і він став інструментом і його особистого збагачення, і, на жаль, тіньового фінансування зелених кнопок в цьому парламенті. Я наголошую, що тому затягується призначення спеціалізованої антикорупційної прокуратури і ми вимагаємо негайно почати розгляд. І вимагаємо, шановний голово, поставити на голосування законопроект 5042, який був підтриманий всіма фракціями демократичної опозиції і заблокований слугами.

Дайте гроші Українській Армії! Слава Україні!

24 січня 2022
    Петро Порошенко

а де твій аватар? :)