ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, а навіщо купувати дрони?Уряд пропиздякав, що 40 мільярдів гривень на дрони виділив. У світі вже скоро дронів не вистачить, так Зелупа з кодлою їх купляють. І ще- скільки дронів особисто купив Зелупа та купила жирна лиса свиня з Кварталу?

2. Good man

Good man Обычный человек

Потому что тебе нечего ответить. В 11-ый раз сел в лужу со своими видео Зеленского.

3. Good man

Good man Обычный человек

Вот ты и попался, кацалапый урод. Я тебя много раз предупреждал о моем ознакомлении с западной аналитикой. Поэтому точность моих прогнозов выше 90%.
    Лови поддержку Нетаньяху со стороны израильтян:

The Jerusalem Post сообщает, что большинство опрошенных израильтян поддерживают отставку Нетаньяху из-за атаки ХАМАС:

86% опрошенных возлагают ответственность за неспособность Израиля предотвратить нападение ХАМАС на правительство Нетаньяху;

94% считает, что правительство должно нести ответственность за недостаточную готовность к нападению;

56% считают, что Нетаньяху должен уйти в отставку по окончании войны.

4. Good man

Good man Обычный человек

Дебил, буржуйки - это запрос от самих бойцов. Твой Жданов и ты - диванные эксперты, которые, якобы, лучше бойцов знают, что нужно самим бойцам.
    Я сам в свое время удивился, но бойцы чётко пояснили для чего им нужны буржуйки. Хорошо помню, я после этого погуглил российскую сторону, и там тоже просят буржуйки
    С обоих сторон просят буржуйки, значит они реально нужны. Но кацалапый готов высмеивать Порошенко даже ценой пренебрежения потребностями бойцов на передовой.
    Это настоящий фсбшник. Под соусом патриотизма хочет ухудшить условия для ВСУ.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ти тупий, чи сліпий?

6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Подкину на вентилятор:

https://t.me/golenberg/13421

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Кіму довіряють 64%:))):haha:

80% респондентів в Україні не знають хто це такий.:)))

Зразу видно чого вартують ці рейтинги.:)))

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хомчин, твоюжмать...:facepalm:коли дідуля вже не петрає принципову різницю нападу організації ХАМАС на Ізраїль та повноцінну війну - напад величезної країни, яка в кілька разів більша за Україну, багатша ресурсами, нафтодоларами та озброєнням, то хай дідуля краще відпочиває та полікує простатіт, а не пнеться писати ганебні пасквілі на свою країну та її військо, і владу також.
    Ти, сцуко підле, буцімто не розумієш, що військові операції не Зеленський планує і проводить. І аж ніяк не його офіс чи партія; не розумієш, наскільки довга була лінія фронту, не розумієш, що не вистачило б військових і зброї на опір всюди, бо в нас елементарно не може бути стільки військових та озброєння як у раші.

Тобто Хомчину більше сподобалось би, якби взяли Київ чи Харків, аніж Херсон та Маріупіль. І тепер воно грозиться, що хтось потрібен прямо зараз розвозити цю кашу по стіні. І ще дідуля точно знає, що не готувались до війни - йому, цапові, так сказали. І він піздить про це вдень і вночі, бо йому за це капає, може з виборами краще на 1% буде.
    І ще патріотом себе виставляє, сцуко. Отакі патріоти у Пороха - не тої системи , запам'ятайте гарно!

Last edited: Oct 14, 2023
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурепа, то може, ти розповіси нам, які "лінії оборони" були під Харковом?(Оту сіточку біля Гоптівки та ямки біля Яруги не пропонувати).І можеш ще розповісти про долю військових у Пітомніку.

10. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Ещё был Пятихатский укрепрайон на окружной.

11. В Ізраїлі теж, виявляється, проводять соціологічні дослідження. І останнє з них опубліковане в найпопулярнішому інформаційному ресурсі Ізраїлю "Єрусалим Пост".

То ж жителі Ізраїлю вважають, що головним винуватцем трагедії, яка сталася тиждень тому є уряд Ізраїлю (там президент має формальні функції як король Великобританії).
    Причому так вважають 86% населення, в тому числі 79% тих, хто підтримував чинний уряд. І всі вони вважають, що уряд повинен подати у відставку через це.
    Лінк у першому коменті.

То ж, виявляється, не обов'язково бути "агентом Хамасу" щоб говорити очевидні речі про те, що ті хто ігнорував небезпеку несуть співвідповідальність разом з ворогом.
    І це ж в умовах, коли ніхто керівникам Ізраїлю за півроку до того не розказував, що буде напад і навіть точні карти вторгення не надавав.
    Коли за ТРИ дні не підірвали ЖОДЕН З ДЕВЯТИ мостів з Криму.
    Коли керівники Ізраїлю не бачили миру в очах Хамасу.
    Коли в Ізраїльському уряді не засідали зрадники. Коли прем'єр Ізраїлю не виробляв патріотичні фільми для Хамасу, не встановлював у свій літак нову ігрову установку, його депутати і міністри оборони не крали в солдата на їжі ітд.

Виявляється, нема нічого героїчного в тому що прем'єр Ізраїлю не втік, ніхто це не цінує, бо це його функція. Чому він мав втікати? Чому це треба цінувати?
    Ну і про марафон брехні повторюватись не буду.

Виявляється, люди можуть жити в реальному світі і цінувати, ставити вище всього життя власних громадян, власних друзів і знайомих, які заплатили життями і здоров'ям за бездіяльність, саботаж, продажність, корупцію і колабораціонізм влади. А не навпаки: цінувати тих, хто їх зраджує, обкрадає і бреше.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та, Хомчин, Не розумієш!

Якщо країна велика, потрібно розміновувати кордони і ремонтувати дороги, блокувати виробництво ракет і красти-красти-красти!

Країна велика, що не ясно?

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Mykhaylo Khomchyn , у мене до Вас таке запитання (тільки без матюків, я їх ігнорую): Якби Ви перебували зараз на фронті в окопах, чи хотіли би Ви мати в своїй землянці пічку-буржуйку від Порошенка?
    Знаючи, що може підлетіти рашистський дрон гвинтокрильного типу, зависнути над Вашою землянкою і оператор дрона побачить завдяки тепловізору не лише обриси пічки-буржуйки, а навіть її орієнтацію?
    Може, Ви не знаєте, що таке тепловізор?

Ось приклад картинки, де показано, як виглядає будинок через тепловізор.

Тобто, мати в землянці пічку-буржуйку - це все одно, що передати ворогу точні власні координати через смартфон.

Нагадаю, що під час Другої Світової дронів з тепловізорами не було, Тому тоді можна було спокійно сидіти в землянці і грітися біля буржуйти та слухати байки від Васілія Тьоркіна.

Скажіть щось розумне. Без матюків.

14. Памʼятаєте, скільки було хейту?
    Як біснувались «позитивні блогери» - начебто «опозиція затягує ухвалення проекту 10038 про збільшення грошей для військових»?

І що?

Витратили на розгляд і покращення проекту 1 (одну) добу 5-6 жовтня. Проголосували.

Закон не підписаний Зеленським ДОСІ.

То хто затягує?

І чому мовчать «позитивні блогери»?
    FB_IMG_1697366731457.jpg FB_IMG_1697366735288.jpg

15. Це має бути як в тому старому анекдоті, коли пацієнт сідає в крісло до стоматолога, ніжно бере його за причинне місце і ласкавим голосом каже: "Колєго, я щиро сподіваюся, що ми не зробимо боляче один одному".
    Нема питань - ви не крадете, ми не пишемо.
    FB_IMG_1697367006113.jpg

• Смішно Смішно x 1
  16. А що кацалапий здристнув?

17. Армія Ізраїлю ЦАХАЛ повідомила про те, що в ході війни з хамас загинули вже 286 її військовослужбовців.

Так. Вони повідомляють своєму суспільству і світові ціну війни для їх нації. І ніхто не внушає «як це підірве моральний дух» і «під час війни ніхто не каже про кількість жертв».

Бо ці тези - брехня, розрахована для єдиного марафону і політики побєдобєсія, дуже далеких від реальної ситуації на фронті…

А ситуація така, що росіяни наступають, а в нас немає по суті лінії оборони. На Донбасі є та, що була збудована в 2014-2015 роках, і яка місцями досі стримує ворога в тій же Авдіівці.

У росіян є їхня «лінія суровікіна» з грамотними бетонними захисними спорудами і опорніками. В нас на Купянському (Харківська обл) напрямку немає нічого. Лише героїзм воїнів і… їхні тіла, якими стримується наступ.

І про це практично немає де подискутувати, бо марафон же має лише про перемоги розповідати. І, відповідно, зрушити цю тему теж майже неможливо. Хоча вона - справді надважлива.

І так, в Ізраїлі немає єдиного марафону. Там лише зараз уряд ставить питання про припинення роботи телеканалу АльДжазіра.

Всі ті, хто розповідає про узаконену цензуру в Ізраїлі, якось забувають що там мова йде про цензуру військових, а не політиків. Бо Ізраїль має лишатися демократією… Попри війну.
    Але кацалапого цікавить пічки, бо вони випромінюють тепло, а те що крадуть безбожно, то про це він не напише

18. Кацалапий, ці лазні теж випромінюють тепло.
    То що солдатам тепер не митися, не прийти одяг до закінчення війни?

60 тисяч бійців отримали доступ до мінімально необхідного в польових умовах комфорту - це 100 прально-лазневих комплексів, які були поставлені в бригади завдяки вашим внескам для Справа Громад та підтримці Фонд Порошенка

В роботі ще 40 таких комплексів - тому треба продовжувати допомагати внесками та репостами, попереду зима, і необхідно максимально закрити потребу фронту.
    ........
    Банка:

https://send.monobank.ua/jar/Ae7dosExpq

Valeriy Prozapas

FB_IMG_1697373765150.jpg FB_IMG_1697373774643.jpg

19. Good man

Good man Обычный человек

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Гамнюче @Good man Гудмане! Я вчора випадково побачив твій пост. Власне кажучи, я хотів побачити фото, викладене Хомчиним, на якому Порошенко стоїть посеред сотні таких потрібних воїнам ЗСУ ударних дронів. (В дужках зауважу, що я ще на самому початку вторгнення казав про важливу роль дронів у сучасній війні. Не те, щоб я сам до цього додумався: я просто пристав на думку одного фантаста-футуриста, який написав книгу про рій дронів, яка називалася Swarm (Рій). Книгу я прочитав англійською, в ориґіналі, бо, як вірно підмітив Хомчин, я вдаю з себе поліглота).
    Так от, повернемося до наших баранів (revenons à nos moutons), тобто, до тебе, безрогого.
    Ти сказав, що одинадцять разів уже перепощував ролик, де Зеленський на першій зустрічі "нє так сідіт".
    Я відразу згадав дуже чудове оповідання М.Зощенка - називається "Йолка".
    Ти повинен його пам"ятати. Там Мінька, головний герой, одинадцять разів відкушує одне і те ж маленьке яблучко, бо не може дотягнутися більш ні до чого. А його сестра Льоліща - висока, і дістає різні смачні речі.

За цих півтора року, що минули, Зеленського уже десятки разів приймали в різних аудиторіях цивілізованих країн на ура. Солідні аристократи і студенти університетів, парламентарі і члени міжнародних організацій вітали Зеленського навстоячки, з оваціями.
    А ти, баране безрогий, все кусаєш одне і те ж яблучко.
    Будє, что тьі нє знаєшь ентово рассказа, я даю тебе посьіланіє. Насолоджуйся, і більше не виставляй себе дурнем, згадуючи оте Єльціновське "Нє так сідім". Вашій паскудній раші та її придуркуватому лідеру Хуйлу все одно присниться піздєц.

View: https://youtu.be/kmxE7utvWSc

Зі Якшо щось незрозуміло, скористайся послугами гугл-перекладача на російську, бо я тобі, баранові безрогому, писати російською не збираюся.

а де твій аватар? :)