ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Good man

Good man Обычный человек

Сосна моего мнения, ты знаешь, я всегда с большим удовольствием читаю твою аналитику. Но даже я не понял этот набор слов и мыслей.

2. Good man

Good man Обычный человек

Как же он сразу после майдана президентом стал? Да ещё впервые в своей истории избранным в один тур. Даже твой любимчик Зеленский не смог победить за один тур.

3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ой, як усе складно :facepalm:
    нема часу таке читати :dntknw:

(зайнятий... одна бабуся, 88 років, попросила 100 кг винограду забрати на арці... потім соком поділюся з нею...)

4. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Добавлю, чтобы окончательно добить порохоботов:

Честность, порядочность, идейность -
    главные черты, присущие Владимиру Александровичу.

5. mypucm

так відключили ж кілька областей, ти шо не знав ? :scratch_one-s_head:

6. mypucm

взагалі такі люди мабуть в природі бувають...

але це треба вміти казати - ось це я знаю, а оце - не знаю...

але тоді не виберуть )

7. Ото бабу попєрдоліло.
    Дах у баби їде неспішно, тільки шифер гуде

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

У Вас є час переглядати, як якась молодичка радить розслабитися, підскочивши разів сто невисоко, замість того, щоб трохи випити і закусити, а почитати, що ж насправді діється в політикумі, чомусь часу не маєте.

Для мене, наприклад, цілком очевидно, що Порошенко дбає лише про власні шкурні інтереси.
    І очевидно, що порохоботи вигороджують Порошенка.
    Тому що у них одночасно вживається в голові і:
    вигородження Порошенка (Порошенко не допустив би війни), і
    звинувачення тих, хто вважає, що якби Порошенко був президентом, він би здав частину України Путіну.

Подивимося об'єктивно:
    як міг Порошенко завадити початку війни, якщо війну проти України давно вже запланував біснуватий Путін?
    Друга об'єктивність:
    Якщо Порошенко після 2014 року шість разів зустрічався з Путіним і підписав дві Мінські угоди, то чому не припустити, що під тиском Москви і Заходу (Макрон і Меркель - в першу чергу) він не підписав би в Парижі Мінськ-3?
    До речі, ми ніде не бачимо, як Порошенко сміється над серйозною мордою придурковатого Путіна, коли той читає з папірця ахінею, зате бачимо, як Зеленський душився зі сміху, слухаючи Путіна, та спостерігаючи за його серйозною мордою в Парижі. І ніякої угоди на шкоду Україні Зеленський там, звісно, не підписав.

Я перепощую відео, де Зеленський насміхається публічно над Путіним.
    https://www.youtube.com/shorts/wXiCGJ3RRzg?feature=share
    Тепер, порохоботи, хід за Вами - продемонструйте відео, де Порошенко сміється над придурком Путіним

9. mypucm

1) "якась молодичка" - то фахова психологиня, десь 300$ година консультації...

2) об'єктивність - це ілюзія... на мою думку...
    є інтереси людей... і, на жаль, замість мирно домовитися, виникають збройні конфлікти...

3) як міг Порошенко завадити початку війни, якщо війну проти України давно вже запланував біснуватий Путін?
    мало лі шо там хто запланував...
    ключове питання - чому путіну спало на думку напасти на Україну... а не на інших сусідів...
    і який біль примушує його воювати...
    (психологи кажуть - у кожному монстрі можна знайти біль ,яка ним рухає...)

4) хто з кого посміявся...
    та яка різниця... слухайте, ну ми ж не на концерті...

5) взагалі, давати поради - що б я робив на місці президента... якось...

10. FB_IMG_1697191582701.jpg

11. Punainen Lippu

12. Good man

Good man Обычный человек

И где эти качества проявились в вопросах мобилизации, в работе военкомов, в работе закупок на военные нужны, в распределении гуманитарной помощи и по многим другим вопросам? А, знаю, это не он, а подчинённые. Царь хороший, бояре плохие.

13. Good man

Good man Обычный человек

Ты кого на испуг берёшь, кацалапый? Я вас, зелёных, уже раз десять мордой тыкал в эти видео Зеленского. Вы в ответ только языки в одно место засовывали и разбегались. Лови в 11-ый раз. Посмотрим, какой ты смелый. Смотри на поведение своего кумира и комментируй.

14. Good man

Good man Обычный человек

Ты видишь солидность, серьёзность, статусность? Расскажи нам об этом.

Я могу сказать, что я вижу. Не хочется опускать человека ниже плинтуса. Даже наш Планктоша элегантней и значимее представил бы Украину.

15. Punainen Lippu

Берите шире: народ плохой.
    Какой народ - такой и президент. :)))

16. medwedo berlogsoni

Відповім на цей один пункт.

Микола Васильович Гоголь колись написав:
    а насмешки боится даже тот, который уже ничего не боится на свете. Нет, засмеяться добрым, светлым смехом может только одна глубоко-добрая душа.
    Театральный разъезд (Гоголь) — Викитека (wikisource.org)

Зеленський відверто насміхався над Путіним, і між іншим, по ділу. Тому що Путін - брехун кагебістської закалки. Його слова про якісь гарантії не варті виїденого яйця.
    І Путін (як його вчили колись) із серйозним виглядом брехав і думав, що своєю брехнею може когось переконати. А Зеленському дійсно було смішно, що таке Хубло як Путін вважає себе розумнішим за інших.
    За іншими пунктами я нічого не відповідатиму: то мабуть Вам, як майбутньому аграрію-мільйонеру є коли товктися на форумах, а у мене більш прозаїчні проблеми - привіз від сватів два мішки яблук "Слава Переможцю", тих, що нападали та потріскалися, і різав їх весь післяобід на кусочки. Завтра варитиму сік. Найкращий, на мою думку, яблучний сік саме з яблук цього сорту.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зеленський дуже дивився в очі брехуну і бачив там мир?

18. А кого єбе, що тобі очевидно

19. А тепер про принципову різницю між Україною та Ізраїлем.
    Начальник Генштабу ЦАХАЛ Герці
    Галеві: «Наш обовʼязок - безпека громадян. Ми з ним не впоралися й несемо за це відповідальність».
    Вже сьогодні (на шостий день) однозначно заявлено про майбутнє розслідування.
    В Україні жодна посадова особа за півтора роки не взяла відповідальності за катастрофу з підготовкою до московитського вторгнення. Брешуть, вигадують, викручуються, хоча злочин очевидний всім притомним людям і вартував він рік крові наших людей.
    Який сором…

20. medwedo berlogsoni

Різниця та, що після вторгнення, попри розбіжності і різку критику Нетаньяху до вторгнення Хамасу, після вторгнення весь народ об"єднався, і критика Нетаньяху припинилася. Спочатку потрібно розбити ворога, а потім - критикувати.
    А в Україні всяка порохосвинота продовжує критикувати Зеленського, причому не критикувати, а обсирати, як тільки може, а Порошенко, замість того, щоб визнати, що допустився злочинної помилки, підписавши Мінські угоди (саме невиконанням Мінських угод Путін аргументував вторгнення в Україну), продовжує фінансувати кампанію по обсиранню Зеленського та його команди.
    Але Порошенко чомусь не купує те, що найбільше потрібно зараз для перемоги - ударні дрони.
    Порошенко накупив буржуйок ... У нього уявлення про фронт - як сімдесят років тому. Бійці сидять в землянках біля буржуйок, з гармошкою, і співають пісні "Бьйотся в тєсной пєчуркє аґонь, на палєньях смала как слєза..."
    А в цей же час рашистський дрон з тепловізором прилітає до тієї пєчурки (купленої Порошенком) і націлює артилерію саме на ту пєчурку.
    Нормальні люди купують для бійців спальні мішки, а не допотопні пєчурки . А також дрони, бо саме дронів, і побільше, просять бійці ЗСУ.
    Про це вчора сказав Олег Жданов.
    Збір на дрони.jpg

View: https://youtu.be/Tk3JeHcMIoM

Ми колись бачили Порошенка серед куплених ним буржуйок, які добре видно взимку тепловізорами.

А Порошенка серед якоїсь кількості ударних дронів, Хомчине, у Вас немає за пазухою?

• Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)