ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я нічого не хочу сказати)

Я просто скопіпастив Яніну, а кожний при бажанні хай думає сам.

2. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А чим допомагає Зелупа, будучи президентом?Скільки особистих коштів він направив на допомогу війську?Бо бюджетні- то не його кошти, це чужі кошти, кошти платників податків.

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Та то я фігурально. Я ще й подумав був, що "Ви хочете сказати" якось не тулиться, але ліньки було виправляти на більш коректне ввідне слово.

А подумав я дійсно про те, що Порошенко з "невідомої причини" не закуповує зброю. Хоча міг би замість десяти буржуйок купити один дрон.

4. MayorMayor

Мєдвєдо, і воно вам треба- бути дурником?Порошенко купив дрони. І не один. А ось від Зелупи ані дрона, ані буржуйки- тількі щоденні гундосики та розкрадання коштів.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я хочу сказати, що приватна, як і будь-яка компанія може продавати і купляти зброю, якщо має дозвіл/сертифікат на подібний вид діяльності.

А ще додам:

Виявляється Пашинський, на якого хто тільки не гавкав з псевдонаціоналістів, купив для України зброї у 2022 більше, ніж фонд Притули та "Повернись живим" разом взяті.
    14 мільярдів грн. проти 9,5.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Видання «Форбс Україна» повідомляє, що з 24 лютого Фонд Порошенка та структури, що належать до сфери його впливу, витратили близько 300 млн грн на підтримку армії та постраждалих від російських окупантів українців.

За ці кошти придбали:
    • бронежилети,
    • кевларові шоломи,
    • зброю (зокрема кулемети, снайперське обладнання та інше),
    • автомобілі на потреби фронту,
    • тепловізори,
    • дрони,
    • прилади нічного бачення,
    • електрогенератори,
    • цифрові радіостанції,
    • старлінки,
    • військовий одяг,
    • турнікети,
    • натівські аптечки,
    • системи очистки води,
    • засоби для будівництва фортифікаційних споруд,
    • пальне,
    • продукти харчування.

7. MayorMayor

А тепер було би непогано, якщо зелупоголові викладуть дані, скільки Зелупа та його фірми витратили на допомогу ЗСУ.

• Подобається Подобається x 1
  8. MayorMayor

9. Щойно життя приперло, одразу казки про старі ліца як вітром здуло: побігли до Пашинського, щоб організовував збройні контракти, як в часи "контрабанди клістронів", Марченка, щоб захищав Миколаїв, як власних побратимів, яким зробив найкраще речове забезпечення в старую епоху, Чорновол, щоб у засідці на 4 км далі за найдальшою передовою зустрічала танки орків, і Дану Ярову, щоб як в часи Порошенка наводила порядок з корупцією в МО.

Ну а кляті порохоботи побігли в воєнкомати. Не лисого ж з кварталу під руского снайпера підставлять.

А можна було все те саме, тільки замість всратих слуг, які розбіглися, просто залишить старі ліца? Як виявилося, всі вони перевірені горнилом Майдану і АТО, виявилися достойними прекрасними людьми. А патякали оте все проти них ті, хто ті самі українські гниди, друзі московьских вошей. Самі докерувалися, прокралися і помінай как звалі.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

«Вийдіть на вулиці і запитайте, чи є Пашинський злочинцем», – сказав Зеленський в ефірі національного телебачення в 2019 році. «Я вам гарантую, що зі 100 осіб 100 скажуть, що він злочинець».

Зеленський назвав його злочинцем. Тепер Україна кличе його за зброєю і боєприпасами. - Нью-Йорк Таймс (nytimes.com)

11. View: https://twitter.com/SpravaHromad/status/1690975769298599936?t=Z4WQ2Yf9695ii2CHdZjaWg&s=19

• Подобається Подобається x 1
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хм... одна брехня.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. Good man

Good man Обычный человек

Владимир Зеленский, выйдите на улицу и спросите, коррупционер ли Резников. И сто человек из ста скажут, что он коррупционер.
    Где реакция на это?

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мені цікаво, як скоро Порошенко піде на стрім із Юлією Латиніною? Кум Луценко вже відмітився. І Арестович (не кум).
    Чого їм було пертися до діалогу з Латиніною, яка спить і бачить росію могутньою державою в межах російської імперії?

View: https://youtu.be/GGU5Haky_I4

Латиніна на днях сказала, що позбавлення Росії своїх колоній - це катастрофа для колоній. Порівняла Росію та її сибірські колонії з Францією та її африканськими колоніями.

16. В Україні немає зараз ні Верховної Ради ні кабінету міністрів - практично все вирішується у жОПі...

17. FB_IMG_1692111184963.jpg

18. MayorMayor

А мені цікаво, коли вже нажереться барига-Зелупа, та його кодла?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніколи.
    Справа в тому, що у них немає почуття, що вони живуть в себе дома. Це чужі люди - заробітчани, не українці. Користуються слабістю, що в Україні крізь віки нищили українську еліту. А коли нема еліти, трудно існувати нації.
    Еліта виховується віками.

а де твій аватар? :)