ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. В цю цікаву гру можна грати безкінечно - ше один "сажальщік Порошенко" виявився державним зрадником.

Як бачите, планувати переслідування П'ятого гебня розпочала ще тоді, а реалізовувати стали вже за "лейтенанта" Баканова.

І поки українцям крутили те дурнувате шоу, росіяни готували ракети, а наприклад я замість вибудовувати систему вогню десь на Півдні, штовхався з татаровською міліцією під портновським судом.

З якої мотивації до таких як цей Кузьмін приєднались цілі табуни добрих патріотів - то є таємниця, та вже і не таємниця, а явна причина чому ми постійно втрачаємо державу, знищуючи своїх під московську дудку.
    .................
    Поки тенденцій до усвідомлення помилок серед нових ліц, молодих політіков, позітівних блогєров та іншої "еліти" не спостерігається, але зато можна стати хорошим прикладом майбутнім поколінням як шкідливо не думати.

Valeriy Prozapas
    FB_IMG_1690706183099.jpg FB_IMG_1690706187891.jpg

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

от падлюки :facepalm:

• Креативно Креативно x 1
  3. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Не лише падлюки. А ще зелені крадії і довбойоби.

4. - Ну вот Шарій же говоріл, что Порошенко....
    - Шарій державний зрадник.

- Ну Дєркач показивал пльонкі...
    - Деркач державний зрадник.

- Ну вот умний Рабіновіч же говоріл...
    - Половина ОПЗЖ державні зрадники.

- А Мураєв говоріл....
    - Мураєв державний зрадник.

- Так сам Мєдвєдчук же Баканову показанія давал...
    - Медведчук державний зрадник. Підпис Баканова під призначеннями агентів на посади.
    .................
    Список ще поповниться не один раз.

Так цілому народу зламали мозги, що він аж став дослухатись до державних зрадників - і продовжує, бо зі зрадниками в унісон дивним чином співають великі "патріоти" з "антикорупціонерами".

Але все вскривається з часом. Почекаємо.
    Валерій Прозапас

5. MayorMayor

"Мудрий нарід"(тм), ну як, прутін напав?А вас попереджали:

6. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенко слабак.
    Будучи чинним президентом набрати 15 відсотків голосів - це треба вміти.

7. MayorMayor

"Мудрий нарід"(тм) виявився тупішим за віслюків. Бо віслюкам потрібно реальну моркву підвішувати. А "мудрому наріду"(тм) вистачило зображення моркви по телевізору. В результаті " мудрий нарід" (тм) вибрав довбойобом крадія та війну.

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

То всьо фігня.
    Будь-який президент зараз стояв би раком

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ну, чому? Он Ющенко також відзначився. Навіть не ризикнув піти на вибори вдруге.

10. View: https://youtu.be/mnGSz1moE_0

11. Що циган, Порошенко допустив би те саме, що зробив твій обранець?

12. 2019 Зеленський і команда кепкують над Армія.Мова.Віра
    2023 Зеленський і команда впроваджують Армія.Мова.Віра.

2021-22 Зеленський і команда називають популізмом вимоги Європейської Солідарності збільшити фінансування оборони та переконують, що тоді не вистачить грошей на дороги
    2023 Зеленський вимагає збільшити фінансування оборони і не витрачати на ремонт доріг, поки армія в пріоритеті

Доходить пізно, лише коли життя врешті решт надає по голові. Втрачає час Україна. І не тільки час.

13. mypucm

він приймав участь вдруге,
    і казав - ви ще мене згадаєте )

14. mypucm

усе набагато цікавіше...
    ті, хто за Юшенко і за Януковича в єдиному пориві об'єдналися навколо розпилу 170 млрд.гривень з держбюджету - на Євро 2012...

15. MayorMayor

Розмінування Зелупою Чонгару то фігня?Здача Зелупою Півдня то фігня?Здача Зелупою Запорізької АЕС- теж фігня?"Будь-який" президент, маючи попередження про напад єблівушкі від США, поклав би на них прутня?Будь-який президент замість подвоєння війська, будував би дороги?Будь-який президент ліквідував би військові частини?Точно?

16. medwedo berlogsoni

Ви маєте рацію, він таки брав участь вдруге.
    Я спочатку так і подумав, але потім чомусь глянув на вибори 2014, щоб подивитися, скільки Ющенко набрав в першому турі.
    А він, виявляється, набрався нахабства висунути свою кандидатуру на виборах 2010 року. І з тріском програв.
    У Ющенка було гасло "Ці руки нічого не крали". А якби таке наважився сказати Порошенко, думаю, що небесніі сили схопили би руки Порошенка і зав"язали їх на лопатках.

Ще що цікаво у випадку з Порошенком, так це те, що він програв з тріском не сильному популярному і відомому політику державного масштабу, а молодому клоуну, який ніколи не був у політиці.
    І це більш за все бісить і Порошенка, і порохоботів.

Останнє редагування: 1 сер 2023
  17. MayorMayor

Дурнику, більш за все бісить, що Зелупа привів Україну до війни.

18. mypucm

1. Порошенко програв, але без тріску

2. люди голосували не за клоуна, а за кандидата Зеленського з командою і програмою

не треба принижувати виборців :acute:

19. Good man

Good man Обычный человек

Интересное замечание, ты в ответ ожидаешь оскорблений от сторонников Порошенко и опровержений твоих слов. Но я тебя удивлю, я подтверждаю твои слова. Перед тем, что сделал Зеленский, любой кандидат в мире был бы слабак. Порошенко и Зеленский провели чёткую границу между людьми, которые руководствуются умом в своём жизненном выборе и теми, кто руководствуется эмоциями. Это соотношение во всех странах мира 25/75.
    25% игроков на бирже зарабатывают, 75%, руководствуясь эмоциями, проигрывают.
    25% людей руководители, 75% ноют какие плохие руководители, но ничего сами не делают. И т.д.
    Зеленский взял и откровенно сыграл на эмоциях 75%. Поскольку должность президента управленческая, подразумевающая разумные, а не эмоциональные решения, то, высмеивая в самом начале"армию мову виру", он к окончанию каденции сам к этому пришёл.

20. medwedo berlogsoni

Я сам голосував за Зеленського.
    Ви повинні розуміти, що Порошенко (політичний зубр) програв людині, яка ніколи не була в політиці з розгромним результатом, а це означає - з тріском
    Ніхто із виборців програми Зеленського не читав. Майже ніхто. Ну не читають виборці передвиборчих програм, хоча б тому, що там може бути багато брехні. І є багато брехні і пустих обіцянок.
    Згадайте вибори 2014 року. Ви ж не вважаєте серйозно, що виборці голосували за оту всю писанину в програмі Порошенка? Голосували, бо країні потрібен був законно обраний президент під час війни.
    Голосували не за Зеленського і його команду (власне, під час передвиборчої кампанії Зеленський не їздив по городам і вєсям і не викладав суть своєї програми). Він розвісив зелені білборди по всій Україні, сидів, склавши руки, крутив великими пальцями і чекав. Не вступав у жодні дискусії з іншими кандидатами.
    Просто люди голосували не за Порошенка, бо Порошенко виявився брехуном і баригою. Я особисто голосував за "кота в мішку" Зеленського, тому що вважав, що у будь-якому випадку це краще, ніж другий термін бариги.
    Я дуже радий, що не помилився у своєму виборі, бо Зеленський виявився надзвичайно сильним Президентом, яким захоплюється зараз увесь цивілізований світ.
    І Путін б"є по рідному місту Зеленського саме зі злості. По рідному місту Порошенка ніхто навіть грудкою не кинув. Бо Порошенко був для Путіна свій. Після війни виясниться, наскільки він був свій.

Якщо Вам не подобається слово "клоун" (яке я вжив у іронічному плані, підколюючи порохоботів, бо вони його так називають), я можу сказати більш коректно "майстра розважального жанру, який ніколи не був у політиці".

а де твій аватар? :)