А у Владіміра Владіміровіча Шарікова немає українського громадянства. Тому він устами г. Гудмана може лише агітувати за Петра.
А взагалі є хоч один зрадник, якого б не штирило від Порошенка? Деркач, Коломойський, Рабіновіч, Дубінській, Медведчук, ще купа сволочі, тепер цей персонаж - якась аномалія, а не Петро Олексійович, бути таким подразником для чортів. Чому в цьому питанні у них таке співпадіння з багатьма добрими патріотами, то взагалі таємниця, якій вже більше 350 років. ....... Ну, і вітання телеглядачам, яких традиціно поімєла гебня, та і продовжує, бо той вбогий "єдиний" на чималий відсоток т.зв. "НАШ". Дивні у деяких "наші".
Шось я нич не зрозумів. Оля Скабєєва разом із якоюсь Яніною Соколовською (це - не Яніна Соколова, я вияснив в гуглі) кушают Київський торт від Порошенка, чиколядки і цукерки від Порошенка, на екрані - знайомі цифри і Львівська область червоним, на манекені - кенгурушка "ДУМАЙ"... Це добре, чи погано, що Скабєєву пригощають порошенківською кондитерсько продукцією? Хто пояснить? Там, на столі біля чиколядки Альонушка є букви "ПОРОШЕНКО" (а Зеленский - такой плохой-плохой, и все это - на деньги российских налогоплательщиков) View: https://youtu.be/EJs8wtQ-x6M?t=280
Це не диво. Для розуміння мізки треба. А з мізками у зеленоголових (бачите, Мєдвєдо- я не написав зелупоголових, тільки заради поваги особисто до вас) ніколи добре не було.
От Ви мені і поясніть. Бо я так зрозумів, що під час минулої передвиборчої кампанії ця Соколовська за російські гроші агітувала за Порошенка, а Зеленського обсирала як могла. А останнім часом вона (зауважте - живе в Москві, бо там відбувся обшук на її московській квартирі) покотила бочку на російську армію і попала (як і Гіркін та Суровікін) під роздачу. Говоріть по темі, бо казати "самдурак" великого розуму не потрібно. Діти це кажуть ще в дитсадку. Миху, там рівно на 5-й хвилині ще й пачки доларів та євро (сотенними купюрами) видно, Ви помітили? Також можете мені пояснити, як це так, що та московська повія агітувала за Порошенка за російські гроші, та ще й великі. Я Вам скріншот зроблю, якщо не помітили.
Кацалапий вже навіть підключився до відбілювання Дубінського, бо чим пояснити, що він пробує перебити зашквари зелені намаганням доказати, що Порошенко все ще діючий президент
А от та ж Яніна Соколовська, подружка Ольги Скабеєвої, виступала на Прямому каналі Петра Порошенка в розмові з Матвієм Ганапольським і котила своє барило на Заленського. Цікаво, правда? Тепер живе в Москві, має валюту пачками, але мала необережність ляпнути щось проти російської армії. Хто мені скаже (той що з мізками, звичайно), що робила два роки тому російська пропагандистка на каналі Порошенка? View: https://youtu.be/tGrXbNLRLFo Можливо, у мене з мізками і не дуже, але в ютьюбі знайти відео, де видно, що Яніна Соколовська - подружка Скабєєвої і в той же час виступала в прайм-тайм на каналі Петра Порошенка проти Зеленського та його партії, я якось можу. View: https://youtu.be/2rkT-HydxmM?t=229
Перше- Мєдвєдо, я у вас, нібито, в ігнорі?Ви самі про це казали, пару місяців тому. Чи ви передумали? Друге - про Соколовську треба питати не у мене, а у журналістов каналу. Чому вони її запросили, та що від неї хотіли. І з чого висновок, що вона виступала на каналі за російські гроші?Я задаю ці питання, бо витрачати час на перегляд майже півгодинного ролика- ну ніякого бажання не маю.
Ви у мене дійсно в ігнорі, я не все Ваше читаю, але коли побачив, що Ви на мій пост (а також Мих) прореагували, було дійсно цікаво, а що Ви скажете. Крім того, я ніде не писав, що Соколовська за російські гроші обсирала на порошенківському каналі Зеленського (якого називала Голобородьком, а українців - такими, що повелися на Голобородька, тобто, іншими словами - тупими зелебобіками) Я схильний думати, що обсирати на порошенківському каналі противника Порошенка можна було лише за порошенківські гроші. Але, як то кажуть, не пійманий - не злодій. Можна, звичайно, припустити, що Порошенко не вмішується в редакційну політику свого каналу, але я не думаю, що Ви настільки наївний, що вважаєте, що це дійсно так. Колись Хомчин казав, що Ганапольського слід гнати з Прямого, але він і досі там працює начебто. Одним словом, московська лярва обсирає діючу українську владу на українському каналі, а Порошенко цього жодного разу не припинив. Не вмішується? Свобода слова? Ага. Скільки разів на Прямому були представники Слуг? Жодного. От Бойко був, а Арахамії не було. View: https://youtu.be/RsngZ1y9P1g?t=34
Перше- Мєдвєдо, ну не треба так примітивно брехати. Це ваші слова: Бо я так зрозумів, що під час минулої передвиборчої кампанії ця Соколовська за російські гроші агітувала за Порошенка(с). Друге- я не вважаю вас настільки дурнем, який думає, що Порошенко особисто узгоджує список людей, яких приглашають на канал. Не розочаровуйте мене. Третє- приглашати отого чорного клітора з гонорейним прізвищем- задоволення таке собі.До тогож, ця Хламідія з чубчиком доміком доволі тупа. Так що приглашати це непорозуміння- гробити рейтінг каналу.
А взагалі є хоч один зрадник, якого б не штирило від Порошенка? Деркач, Коломойський, Рабіновіч, Дубінській, Медведчук, ще купа такої сволочі, як кацалапий - якась аномалія, а не Петро Олексійович, бути таким подразником для чортів. Чому в цьому питанні у них таке співпадіння з багатьма добрими патріотами, то взагалі таємниця, якій вже більше 350 років.
Ну по-перше, 10 грн. з пачками по $100 природно ніколи не лежать поряд. Штучно - можуть. По-друге, що мені до Яніни Соколової? Лепоче що хоче. Це теперішня влада каже кому і де можна виступати, а при Порошенку була свобода слова. Народ повинен мати свої мозки і сам оцінювати хто на що здатний, а ви звикли, що вам в рот вкладають те, що дозволено, ще й пережоване, щоб не прийшлося вам докладати зусилля.
Дерьмо кацалапое про сотрудничество с Россией 125-ти депутатов слуг народа всех уровней молчит. Зато очень важно, что там какая-то ведущая говорит. И после этого кацалапое чмо заявляет, будто я тролль, переигрываю слова и т.д. Да я невинный младенец по сравнению со старым фсбшником.