ПорошенКО - 3

Discussion in 'Політика і політики' started by Un.Known, Apr 7, 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А у Владіміра Владіміровіча Шарікова немає українського громадянства. Тому він устами г. Гудмана може лише агітувати за Петра.

2. А взагалі є хоч один зрадник, якого б не штирило від Порошенка?

Деркач, Коломойський, Рабіновіч, Дубінській, Медведчук, ще купа сволочі, тепер цей персонаж - якась аномалія, а не Петро Олексійович, бути таким подразником для чортів.

Чому в цьому питанні у них таке співпадіння з багатьма добрими патріотами, то взагалі таємниця, якій вже більше 350 років.
    .......
    Ну, і вітання телеглядачам, яких традиціно поімєла гебня, та і продовжує, бо той вбогий "єдиний" на чималий відсоток т.зв. "НАШ".

Дивні у деяких "наші".
    FB_IMG_1690287954033.jpg FB_IMG_1690287959045.jpg

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зелений електорат згідний зі зрадником України на всі 100% з кожним його словом. Соупадєніє?

Last edited: Jul 25, 2023
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. medwedo berlogsoni

Шось я нич не зрозумів.
    Оля Скабєєва разом із якоюсь Яніною Соколовською (це - не Яніна Соколова, я вияснив в гуглі) кушают Київський торт від Порошенка, чиколядки і цукерки від Порошенка, на екрані - знайомі цифри і Львівська область червоним, на манекені - кенгурушка "ДУМАЙ"...
    Це добре, чи погано, що Скабєєву пригощають порошенківською кондитерсько продукцією? Хто пояснить?
    Там, на столі біля чиколядки Альонушка є букви "ПОРОШЕНКО" (а Зеленский - такой плохой-плохой, и все это - на деньги российских налогоплательщиков)

ЯнінаСоколовська.jpg

View: https://youtu.be/EJs8wtQ-x6M?t=280

6. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Це не диво. Для розуміння мізки треба. А з мізками у зеленоголових (бачите, Мєдвєдо- я не написав зелупоголових, тільки заради поваги особисто до вас) ніколи добре не було.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, банкноти по 10 грн. Це круто.:))):))):)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

:))):))):))):haha:

Думай!!!!!

Це ж повна труба!:haha:

Медведо, може їм набридло дивитися 95 квартал?:)))

9. medwedo berlogsoni

От Ви мені і поясніть.
    Бо я так зрозумів, що під час минулої передвиборчої кампанії ця Соколовська за російські гроші агітувала за Порошенка, а Зеленського обсирала як могла. А останнім часом вона (зауважте - живе в Москві, бо там відбувся обшук на її московській квартирі) покотила бочку на російську армію і попала (як і Гіркін та Суровікін) під роздачу.

Говоріть по темі, бо казати "самдурак" великого розуму не потрібно. Діти це кажуть ще в дитсадку.
    Миху, там рівно на 5-й хвилині ще й пачки доларів та євро (сотенними купюрами) видно, Ви помітили?
    Також можете мені пояснити, як це так, що та московська повія агітувала за Порошенка за російські гроші, та ще й великі.
    Я Вам скріншот зроблю, якщо не помітили.

10. Кацалапий вже навіть підключився до відбілювання Дубінського, бо чим пояснити, що він пробує перебити зашквари зелені намаганням доказати, що Порошенко все ще діючий президент

11. Порошенко, прибери свої брудні лапи від антикорупціонера Дубінського!

#SwimDubinsky

12. medwedo berlogsoni

А от та ж Яніна Соколовська, подружка Ольги Скабеєвої, виступала на Прямому каналі Петра Порошенка в розмові з Матвієм Ганапольським і котила своє барило на Заленського.
    Цікаво, правда?
    Тепер живе в Москві, має валюту пачками, але мала необережність ляпнути щось проти російської армії.
    Хто мені скаже (той що з мізками, звичайно), що робила два роки тому російська пропагандистка на каналі Порошенка?

View: https://youtu.be/tGrXbNLRLFo

Можливо, у мене з мізками і не дуже, але в ютьюбі знайти відео, де видно, що Яніна Соколовська - подружка Скабєєвої і в той же час виступала в прайм-тайм на каналі Петра Порошенка проти Зеленського та його партії, я якось можу.

View: https://youtu.be/2rkT-HydxmM?t=229

13. MayorMayor

Перше- Мєдвєдо, я у вас, нібито, в ігнорі?Ви самі про це казали, пару місяців тому. Чи ви передумали?
    Друге - про Соколовську треба питати не у мене, а у журналістов каналу. Чому вони її запросили, та що від неї хотіли. І з чого висновок, що вона виступала на каналі за російські гроші?Я задаю ці питання, бо витрачати час на перегляд майже півгодинного ролика- ну ніякого бажання не маю.

14. medwedo berlogsoni

Ви у мене дійсно в ігнорі, я не все Ваше читаю, але коли побачив, що Ви на мій пост (а також Мих) прореагували, було дійсно цікаво, а що Ви скажете.
    Крім того, я ніде не писав, що Соколовська за російські гроші обсирала на порошенківському каналі Зеленського (якого називала Голобородьком, а українців - такими, що повелися на Голобородька, тобто, іншими словами - тупими зелебобіками)
    Я схильний думати, що обсирати на порошенківському каналі противника Порошенка можна було лише за порошенківські гроші.
    Але, як то кажуть, не пійманий - не злодій.
    Можна, звичайно, припустити, що Порошенко не вмішується в редакційну політику свого каналу, але я не думаю, що Ви настільки наївний, що вважаєте, що це дійсно так.
    Колись Хомчин казав, що Ганапольського слід гнати з Прямого, але він і досі там працює начебто.

Одним словом, московська лярва обсирає діючу українську владу на українському каналі, а Порошенко цього жодного разу не припинив.
    Не вмішується? Свобода слова? Ага. Скільки разів на Прямому були представники Слуг? Жодного. От Бойко був, а Арахамії не було.

View: https://youtu.be/RsngZ1y9P1g?t=34

15. MayorMayor

Перше- Мєдвєдо, ну не треба так примітивно брехати. Це ваші слова: Бо я так зрозумів, що під час минулої передвиборчої кампанії ця Соколовська за російські гроші агітувала за Порошенка(с).
    Друге- я не вважаю вас настільки дурнем, який думає, що Порошенко особисто узгоджує список людей, яких приглашають на канал. Не розочаровуйте мене.
    Третє- приглашати отого чорного клітора з гонорейним прізвищем- задоволення таке собі.До тогож, ця Хламідія з чубчиком доміком доволі тупа. Так що приглашати це непорозуміння- гробити рейтінг каналу.

16. А взагалі є хоч один зрадник, якого б не штирило від Порошенка?

Деркач, Коломойський, Рабіновіч, Дубінській, Медведчук, ще купа такої сволочі, як кацалапий - якась аномалія, а не Петро Олексійович, бути таким подразником для чортів.

Чому в цьому питанні у них таке співпадіння з багатьма добрими патріотами, то взагалі таємниця, якій вже більше 350 років.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну по-перше, 10 грн. з пачками по $100 природно ніколи не лежать поряд. Штучно - можуть.
    По-друге, що мені до Яніни Соколової? Лепоче що хоче.
    Це теперішня влада каже кому і де можна виступати, а при Порошенку була свобода слова.
    Народ повинен мати свої мозки і сам оцінювати хто на що здатний, а ви звикли, що вам в рот вкладають те, що дозволено, ще й пережоване, щоб не прийшлося вам докладати зусилля.

18. Good man

Good man Обычный человек

Дерьмо кацалапое про сотрудничество с Россией 125-ти депутатов слуг народа всех уровней молчит. Зато очень важно, что там какая-то ведущая говорит.
    И после этого кацалапое чмо заявляет, будто я тролль, переигрываю слова и т.д. Да я невинный младенец по сравнению со старым фсбшником.

19. MayorMayor

Не Соколової, пане. Соколовської. Це дві різних Яніни.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Помилився, визнаю.

а де твій аватар? :)