ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ну от для чого на з"Їзді своєї партії говорити про своїх опонентів?

Порошенко не може, щоб не згадати 95 квартал, команду Зеленського і Слуг Народу

Чим більше він це повторює, тим більший інтерес у народу до всяких кварталів, команд і слуг

Висновок: Порошенко навіть мимоволі працює на Зеленського

зі

тре буде при нагоді запропонувати Порошенку пройти підготовчі курси на грузчика... :scratch_one-s_head:

:)))

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Може і так, але настрої потроху починають мінятися, недаремно Зе спішить з виборами. Хто знає що буде за 1,5 місяці?

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

"Там" навчиться цій професії і без Вас.

4. ІгорМ

Таки так, вже вчорашні прихильники Порошенка, Юлі, Гриценка і Кошулинського починають говорити за Голос.

Треба всім активніше критикувати ПЄСа, щоб знову не будо фігні. Шо нє?

5. ІгорМ

Ой не кажіть...
    Грузчик це вам не вантажник! ;) :)))

;)

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну от наприклад, взяти Славця Вакарчука. Що він може запропонувати виборцю, окрім як облити брудом Порошенка? Категорично нічого, тим більше, якщо взяти його останній безславний кінець перебування у ВР.

Можливо, народу СЬОГОДНІ цього достатньо в очах сьогоднішнього виборця. Облив брудом Пороха - все, ти герой. Але, як каже народне прислівя, язиком молоти - не мішки трагати. А ще є така правда: брехня довго не живе. Наш електорат ще сируватий, необтесаний, надіється на чудо, що прийде будь-хто, абинепорошенко і ми запануємо. А тому ці граблі потрібні в певній мірі, хоч і не всім. Ще раз рилом в гавно за байдужість, щоб запамятолося. Єдине, що шкода, що час біжить і невідомо, чи побачимо Україну цвітучою, але ці процеси становлення нації теж важливі і потрібні. Добре, що ми якось минули синдром Савченко. Це вже виграш в часі. Я впевнений, що Славцьо обкакається у ВР. Але є плюс - прийдуть під ним нові люди і, надіюсь, непогані. Фіаско чекає і Зеленського..., правда там компанія взагалі ніяка.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Те, що пропонує Порошенко немає альтернативи. І ніхто не може запропонувати щось краще, ніж те, що пропонує Порошенко.
    Замість Порошенка може бути хтось інший, але ідеї Порошенка є найоптимальніші для України.

8. ІгорМ

@Мих, якщо то до мене ви кажете - то я перепрошую, у ВАШИХ дописах я так багато не читаю...
    Як казав Віктор "якщо можеш не писати - не пиши" ;)

9. ІгорМ

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

А за пєрєклад грівню вам нє заплатілі? Ілі істочнік-хазяін запрєтіл на хахляцком?:sarcastic_hand:

11. ІгорМ

Мені як кажуть, так і пощу ;)

• Подобається Подобається x 1
  12. ІгорМ

13. medwedo berlogsoni

• Подобається Подобається x 1
  14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А далі буде так....
    Через деякий час суд поверене йому все майно, на яке був накладений арешт. Але це ще буде не все. Він ще й отримає енну суму у вигляді компенсації за причинену йому моральну шкоду; за те, що його чєсть і дастоінство були заплямовані; за те, що внаслідок всього цього його стан здоров’я різко погіршився і тепер йому потрібно лікуватися, дихаючи чистим альпійським повітрям за рекомендаціями німецьких лікарів...

15. ІгорМ

Ваші посилання на постанови судів в УП якраз і взяті з мого посилання на PORTNOV
    https://docs.wixstatic.com/ugd/080718_28539ba6547a44f281078eb75ad66ba5.pdf

;)

16. medwedo berlogsoni

Я глибоко в Портнова не заглядав, а відразу почав гуглити інші джерела. Тому що я - не Хомчин, який сприймає все на віру. (Не подумайте, що я Вам не довіряю - що Ви, даром гроші на вівцю отримуєте? А просто звичка. Тим більше - Портнов).

17. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Чудні люди (ті про-зелені),за одного якогось там про-російського СБУшника переживають.
    Нє,щоб за весь Край переживати...Пора!:yes:
    00000а5dp988увds7арв5eс4aК2к3.jpg

Останнє редагування: 9 чер 2019
  18. ІгорМ

Ви дуже добре робите, що все перепровіряєте :good:

А до Портнова я тоже ставлюся дуже обережно.
    А пощу його якраз для того, щоб почути критику.
    Бо мені ще і на інших полонинах треба вівці пасти ;)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

вчепилися цього бєглєца.
    Людина, котра переховувалася від правосуддя, не авторитет. І на Україну не працює, мстить за своє его. Такі люди мене не цікавлять.

20. iso

iso Well-Known Member

Пропонувати і втілювати пропозиції - дві великі різниці:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)