ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

А може він просто боїться Путіна?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. Good man

Good man Обычный человек

Не думаю. Профессиональное искажение реальности. В КВН к тебе же приходят, потом на твоё шоу приходят. И т.д. Нелох решил, что он такой заслуженный и ничего в жизни просить не должен. Ты же понимаешь, что это не так. Мы все иногда что-то просим у людей, это нормально, так устроена жизнь. В итоге, когда человек только в 42 года начинает учиться просить, то он неуклюже это делает. Поэтому развалилась антироссийская коалиция после прихода Зеленского. Представь, что ты европейский лидер, твоя страна теряет на санкциях, а лидер Украины не просит тебя продлить борьбу, а ведёт себя, что ты должен это делать. Постепенно коалиция распадается. Поэтому я прогнозирую снижение помощи в 2024-м году, если не произойдет чего-то экстраординарного.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не думаю, дуже багато ресурсів вкладено, щоб тепер дати задню.

6. Good man

Good man Обычный человек

Дело в поведении Зеленского. Политики - тоже люди. Я не говорю о полном отсутствии помощи, речь идёт о снижении. Как с антироссийской коалицией после Порошенко. Всё плавно, но неуклонно. Там люди умные, но терпеть подобное отношение к себе они не будут.

7. Олександр Погребиський ·
    Нещодавно, один з офіцерів під час перекуру підійшов до мене і з таким ніби відкриттям для себе каже:
    - Патріот, ти знаєш, а Порох нормальний мужик.
    Я питаю у нього:
    - Що спонукало тебе, до того, щоб новий свій висновок повідомити мені?
    - Ти знаєш, в мене мати працює в волонтерському кафе, що в Дніпропетровській області, по дорозі на фронт, так Олексійович туди регулярно приїжджає та завожить продукти для них…. Мама каже завжди допомагає…
    Я запитую з усмішкою та армійським стьобом:
    - І що? Нічого не забирає коли повертається назад
    Каже:
    - От нафіга ти так, я ж кажу як є….
    Нещодавно бачив уривок з інтервʼю з одним з одіозних політиків, який каже, що міг би зараз писати мемуари та просто увійти в історію, а так з нього роблять меми….
    Знаєте, я в перші дні початку повномасштабного вторгнення був поряд з ним. І на відміну від багатьох, за ким я спостерігав в ці буремні дні, дні коли суть людини виходить наружу, він не змінився, на відміну від інших. Чітка системна робота, реакція на загрозу як сприйняття особистого виклику в якому ти робиш вибір вступати в боротьбу усіма доступними інструментами.
    Не дивлячись на нереальний шквал бруду та брехні, який виливала влада на нього, та продовжує виливати, він зайняв чітку позицію допомоги країні в двох напрямках: Міжнародна дипломатична робота та допомога ЗСУ. І звісно коли ти робиш цю роботу добре, твої опоненти, до яких повернулась політична повістка, будуть робити з тебе меми….бо вони бачать в тобі конкуренцію. І звісно багатьом ну дуже хочеться щоб він почав писати мемуари та не складав конкуренцію, або в підсумку не став правий.
    А він просто хоче, щоб Україна перемогла та стала повноправним членом ЄС і НАТО, а я звісно продовжу йому у цьому допомагати, бо дивлюсь не на меми, а на його роботу.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

9. У більшості пересічних людей по відношенню до Петра Порошенка як правило замість об'єктивної оцінки його дій на посаді президента - дві основні умовні емоції, виховані роками інформаційної окупації:

1. Злорадство від здорожчання какао для його кондитерського виробництва, "бо так йому і треба".

2. Образа через здорожчання цукерок, "бо наживається".

(*прям як на тому мемі, де чувак одночасно сміється і плаче)

Що в обох випадках прояву цих емоцій постраждалою стороною виступають саме пересічні громадяни - в їхні голови не приходить.

Як не приходило в голови, що це не просто Порошенка переслідували по бєспрєдєлу, не його держпідприємства з прибуткових робили збитковими, не його реформу децентралізації торпедували, не за його Томос відкривали справи, не його генералів саджали в клітки, не його ракетні програми згортали тощо - а "робили вмєстє" всіх разом.
    .......
    Було воно того варто чи ні та хто чий вирок, Історія обов'язково розсудить, як бачите, вже це робить - але ментальні кайдани примітивних інформаційних технологій мають бути зруйновані, інакше на страждання приречене не тільки це покоління, але і наступні.

Valeriy Prozapas

10. Вітаю вас !

Всі, хто тягав "Жму руку обнімаю" - працювали на Росію.

Почалось розслідування по встановленню співучасників агентурної мережі народного депутата Деркача, який оприлюднював ФСБшні плівки проти 5-го президента України Петра Порошенка.
    m.facebook.com/story.php?stor…
    20230704_214748.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Якби не було Порошенка, ЗЕбобіки би його придумали. Бо чим крити свою нЕміч і бездарство?

12. Відкрила «УП» і читаю заголовок, що Петро Порошенко і «порохоботи» мають за все відповісти. За що цього разу?

В 2014-2019 ми , як влада, відповідали за все. За трагедію Іловайська і Дебальцева , хоч навіть нинішні на 100% «свої» прокурори визнали, що у вбивстві українських військових винні виключно Путін і його терористична армія. Сьогодні Україна чи не щодня несе втрати, рівні Іловайську, на жаль.

Ми відповідали за Мінські угоди, які дали нашим ЗСУ таку важливу тоді паузу окріпнути, переозброїтися і крок за кроком звільняти український Донбас.

Ми відповідали за звільнення полонених і звільнили тисячі. В гуманітарній групі на вимогу , в тому числі наших європейських партнерів, був Медведчук, але його не було в парламенті, і каналами тоді він не володів ( окрім 25% Плюсів). Шістка Путіна. Але чим це відрізняється від нинішнього використання Абрамовича, гаманця Путіна, якого залучили до перемовин по звільненню наших. Сам Зеленський якось говорив, що готовий розмовляти хоч з чортом , аби витягти героїв.

Ми відповідали за Свинарчука, й Порошенку в розпал виборчої кампанії одягли на голову, що Свинарчук контрабандою за завищеними цінами купував якісь деталі для нашої старої ще радянської техніки. Полторак і Муженко яйця по 17 грн слава Богу, не купували. Навпаки, вдалося ввести нову систему харчування в ЗСУ, нову форму і почати виробляти нову зброю.

Ми відповідали за свободу слова. Тому радянське УТ стало Суспільним і там йшли розслідування Бігуса і Ткача. Сьогодні там марафон і немає опозиції, але багато позаштатних радників і радниць ОП. За що живуть ці милі люди?

Ми відповідали за боротьбу з корупцією, тому створили антикорупційну інфраструктуру , а антикорупціонери щодня були в усіх ЗМІ. Сьогодні вони у владі і не дали жодного коментаря по Трубіцину, Сенниченку і ко.

Ми відповідали за демократію, тому в ВР опозиція почувалася голосно і вільно, очолювала комітети і з ранку до вечора виступала на каналі Рада, в країні проходили мітинги і протести , хоч війна тривала.

Ми відповідали за моряків в Керченській затоці і протистояли спробам Путіна обмежити роботу наших портів . Хоч сьогодні в нас немає ніякого мореплавства в Азовському регіоні. А справа проти Порошенка за пасквілем Портнова по морякам - не закрита!

Ми відповідали за інтерацію в ЄС і НАТО. Тому отримати безвіз, Угоду про асоціацію і внесли в Конституцію нашу стратегічну мету- членство в цих союзах. Сьогодні Арестович звинувачує Порошенка, що через НАТО почалася війна, а канал Рада розповідає, що це Зеленський в 14 підписав Асоціацію.

Вже 4 роки ми в опозиції. Півтора роки важкої війни. Але судячи з новин, ми і досі відповідаємо за все.

Так , як проєвропейська опозиція і державники, ми відповідаємо за демократичний контроль над владою , навіть в умовах воєнного стану , за збереження мінімальних демократичних свобод. І ставимося до цього відповідально.

Владою запущена ефективна технологія дискредитації і знецінення Європейська Солідарність, єдиної парламентської партії, яка , окрім влади, залишається в українському політичному сегменті .

Ви теж помітили, що в певних шанованих волонтерів і ветеранів( я не ділю тих, хто пройшов фронт , за партійними прапорами) , немає запитань до ОПЗЖ і Шуфрича, а також Баканова і ко. Вони ні за що не повинні нести відповідальність. Тільки Порошенко.

Мета брудної кампанії очевидна. Армія , мова , віра - єдиний ідеологічний фундамент , на якому сьогодні можливо в Україні будувати державу!

Й ті, хто будуть новими новими обличчями вже почали цей політичний шлях. Не з критики тих, хто роками знущався над фундаментом державності, а з «порохоботів», які дозволяють собі мати критичне мислення. Нині в Україні це злочин.

Колись технологи цієї страшної технології розколу країну понесуть за все відповідальність.

А сьогодні, шановна «УП», в ваших матеріалах так часто згадується Порошенко і його команда, що , мабуть, в рамках політичного плюралізму і демократії , прийшов час дати слово самому ПО чи його команді , де теж багато людей пройшли війну, були поранені та продовжують бити ворога, поки хтось вже цинічно включив режим «вибори»,
    Ірина Геращенко

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. ashim

ashim Well-Known Member

b0b34a9e-a5c8-4835-9478-945caf2c0ec0.jpg

• Подобається Подобається x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

І я його розумію!
    Порошенко не давав красти, а зараз... кради скільки влізе.

16. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

СмІшно. Ще смішніше, коли Зелупа намагається виправдати розмінування Чонгару та одночасно белькоче, що "наступ не такий швидкий тому, що расєянія замінувала підходи".

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@ashim
    Особливо мені сподобалася згадка про 1489 рік (у правому верхньому куту).

Перша в історії офіційна згадка про дії козаків на морі й офіційна згадка про запорозьких козаків узагалі — 1489 рік — у «Хроніці Польській» Марціна Бельського, яка описує похід польського війська під проводом королевича Яна Ольбрахта проти татар.

• Подобається Подобається x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

Мне больше нравится другое.

Сергей Лещенко. Зарплата 20 000 гривен. Мнение Сергея: Вся страна погрязла в коррупции.
    Сергей Лещенко. Зарплата 400 000 гривен. Никого не посадили. Мнение Сергея: В стране пропала коррупция.

19. Почитала допис пана Ар'єва, і відчула якусь складну емоцію. Дивна суміш суперечливих почуттів, в якій хочу розібратися.

4 роки Порошенко – в кожній бочці затичка. 4 роки його ім'я використовують, щоб відволікти, виправдати, затерти всі пройоби і скандали влади. Вже 5й рік П'ятий є колишнім, а вони досі, як на виборчій кампанії, дискредитують, глузують, зневажають, знецінюють його здобутки, роздмухують його прорахунки, демонізують і оббріхують.

Скільки бляха це ще триватиме? Коли вже припиниться? Зелені поторочі вже зашкварені від коренів волосся до кінчиків пальців; серед них вже сотнями повиявлялися зрадники, колаборанти, корупціонери, крадії, запроданці, брехуни та ліцеміри, а досі в усьому винен Порошенко.

А в чому він, власне, був неправий?
    В 2015 році він казав, що в нас немає сил протистояти армії Росії у разі повномасштабної війни – це що, була неправда? Чиста правда!

В 2018 році він сказав, що тепер українська армія – одна з найефективніших в Європі. Над ним тільки лінивий не потішався тоді, особливо "небратушкі".
    І в чому він збрехав?
    В 2022 армія виявилася навіть кращою, ніж очікувалося. І це при тому, що з 2019 по 2021 для зміцнення армії не робилося взагалі нічого!
    В чому він непрвий?

Він казав, що нам треба в ЕС і НАТО, за його каденції докладалося чимало зусиль для поступового, але неухильного прогресу у відносинах з цими інституціями. Але з приходом нової влади туди щось розхотілося, бо туди, бачте, не кличуть.
    А тепер нам різко припекло рватися туди за будь-яку ціну. Що сі стало? Вожжа під хвіст попала?
    Чи знову Порох все вірно передбачив?

Він провів титанічну роботу, він отримав для країни безвіз, а зелені агітаторки кривили рожу, мовляв, безвіз на хліб не намажеш.
    А в лютому 2022 року виявилося, що і намажеш, і одягнеш, і укриєшся, і навіть дітей від ракет ним прикриєш.
    Куди б тікали ті мільйони біженок з дітьми на руках без безвізу?
    То в чому він був неправий?

Два роки в його команди пішло, щоб українська церква отримала Томос. Три передвоєнні роки та півтора роки війни зеленій владі не вистачило, щоб повиганяти мцквцьких noniв з їхніх розплідників антиукраїнської ненависті.
    То в чому його помилка?

Завдяки командам людей, які він створив і підтримував, ми змогли ще за його каденції відмовитися від енергоносіїв з країни-агресора.
    Де б ми зараз були, якби досі сиділи на газовій голці Кремля, як кончені торчки?
    То ж таки вірний був його розрахунок?

Він спонукав лагідну українізацію та м'яку культурну експансію, дав поштовх розвитку українського кіно, відкрив друге дихання українській музиці, популяризував українськість як ідею. Бо мова має значення! Не всрате "какаяразніца, как називаіца уліца", а унікальна, неповторна рідна мова!
    Відчули? Прохавали на собі, наскільки вона важлива?
    То в чому він помилявся?

Він казав – готуйтеся, фінансуйте та розбудовуйте армію, вторгнення можливе, ми маємо бути напоготові... Але ж ні, то ж війна тривала, бо була начебто вигідна Порошенку, бо він на ній наживався, а нада проста пєрєстать стрєлять, встрєтіца пасрєдінє, вайна сразу кончіца...
    То як вам, задоволені?
    Хто виявився правий?

Він казав, – не бійтеся Путіна, не пасуйте перед ним і давайте йому гідну відсіч, бо тільки цього він боїться!..
    Згадайте, з якою загрозою в ніч вторгнення Пуйло обіцяв помститися тим, хто буде нам допомагати і підтримувати. Нам допомагають, нас підтримують, і Путін це мовчки ковтає.
    В чому ПП виявився неправий?

«Армія. Мова. Віра» – під таким гаслом він обирався, і воно не сподобалося апществінасті, крутили носом, – погана кампанія, "не зайдьот". Ха-ха-ха, хоть паржом, казали вони. Поржали? Тепер як, зайшло?
    Війна. Окупація. Вигнання. Руїни і злидні. Наїлися «шашликів в травні»?
    Вижили тільки завдяки армії, мові та вірі.
    В чому Порох був неправий??

Хоч одна з розпочатих ним реформ доведена до кінця? Хоч одна з них вбереглася від зелених метастазів, які знищили її сутність чи завернули назад її досягнення, або й взагалі "покращеннями" угандошили її у кострубатого Франкенштейна?

Мені достобіса набридло весь час виправдовуватися. Остогидло безкінечно відтирати запльоване біле і доводити, що це таки біле, а не чорне.
    Я відчуваю відразу до вас, брехливих провладних холуїв, які, користуючись монополією на телемовлення, примудряються оспівувати навіть зашквари, хамство та явні помилки вашого Сонцесяйного Яйценосця.
    Мені осоружно й гидко від немічних спроб чинної влади відмазатися від того нескінченного нікчемного шапіто, на яке вони перетворили управління державою під час війни.

Водночас, я відчуваю іншу сильну емоцію до себе і до своїх однодумців.
    Це – честь бути обраним історією у свідки, сучасники та учасники епохальних подій.
    І це – гордість опинитися в цих подіях на правильній стороні.
    https://m.facebook.com/story.php?st...sWpwDT9kaCL23MRiuLp126tL1oLenkl&id=1024716950

а де твій аватар? :)