ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. ashim

ashim Well-Known Member

Петро - це все, що у очах, у серці, це все, що у душі тепло.

Це колос повний і потужний в серпні, дитинства радість, дощик у вікно.

Це песик милий - визирає з буди, веселка в небі, зоряне рядно.

Це все моє, це наше все - для Тебе, без Тебе й нас всіх не було!

Краса Супрун і мудрість Реви - це все пісок, це просто пил.

Бо у твоїх очах поля магнолій, і маки там цвітуть і трішечки полин…

Хто Володимир, Мономах? Це ж не рівня до тебе…

Чи можна порівняти став і океан!?

Їх шлях давно в віках скінчився - свій шлях для України ти ж лише почав.

Свої думки звіряю я с тобою, на вибори я йшов як на парад.

Смиренно дякуєм тобі, наш Порох, за те, що нас усіх Ти врятував!

2. А які б могли бути заголовки від наших "розслідувачів" - "Прокурор Кулик, який звинувачував Порошенка у втручанні в справи - працював на росію!", "Ще один ньзмейкер "1+1" 2019 року - виявився агентом кремля!", "Хто просував ольгінські методички в українських ефірах?"

Але нема на такі заголовки ні Лєщєнка, ні Скрипіна, ні полуватних Іванова-Пєтрова зі всяких "ісландій", ні заплившого жирком зама міністра Найєма, ні відомих відеоблогерів, і так далєє, і тому подобноє.

Як і раніше, якось не побачили ці та інші антикорупційні акули, що чомусь мочили Пороха всякими "плівками" саме фсбшники типу Деркача, Онищенко-Кадирова та підсанкційні "журналісти" як Дубінський.

Мало того, вони навіть "свідчення" кума пУтіна Медведчука просували на повному серйозі в "справах" проти Порошенка шефа всіх кротів лейтенанта Баканова.... і ніби забуті ці прізвища для наших блогерів-патріотів, свідків "свінарчуків", "Семочко", "котлів" та інших "влада знищує добровольців".
    .......
    Що ж таке, парні? Де всі?
    Там же кисломордий прокурор Кулик теж виявився не отцом, а сYкою, не мовчіть!

Ми ж так можемо відповідь на питання "ви журналісти чи насрано?" сформулювати без вас. Тє.

Valeriy Prozapas

3. Дубінський заявив про брата Порошенко - і виявився російським агентом.
    Деркач запустив мульку "абнімаю, жму руку" і теж виявився агентом Москви.
    Тепер Кулик...
    Навіть цікаво, а всі інші, хто поширював брехню про Порошенка, теж московські посіпаки? А то знаєте...
    FB_IMG_1684928934168.jpg

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

5. Good man

Good man Обычный человек

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Суд визнав, що канал 1+1 поширює брехню щодо Порошенка.

Про що це говорить? Це говорить про те, що Єдиний Марафон - брехлячий, бо 1+1 входить в цю групу.
    Влада накачує електорат гавном?

7. Good man

Good man Обычный человек

Что тут скажешь? Молодь за Януковича.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Єдиний марафон - брехливий.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А 95 Квартал на котрому місці по допомозі ЗСУ?
    Як немає? Немає, від слова зовсім!
    Закрита Зона опублікувала список компаній, які найбільше допомагають ЗСУ.
    На першому місці «Метінвест» Ріната Ахметова, де на оборону пожертвували 3,3 млрд грн. Але та допомога переважно на переселенців і ще й компенсації з бюджету отримує.
    На другому «Рошен» Петра Порошенка, витрати якого на допомогу саме ЗСУ були 1,8 млрд грн.
    Нагадую у Форбс Порошенко не на другому місці після Ахметова, а тільки на 12-тому. Порошенко віддає на ЗСУ значно більше від інших.
    Після компаній Ахметова найбільшими жертводавцями мали б бути: Литвин, Шевченко, Пінчук, Живаго… Рошен мав бути на 12-тому, а не на 2-гому місці.
    У переліку немає зовсім компаній Коломойського, ні Укрнафти, ні 1+1. Інтерпайп Пінчука не бачу. Їм івестицій в найвеличнішого , Слуг народу і Голос достатньо...
    Армія, Мова, Віра їм чуже, як і віртуозу рояльному ...

10. Дивно, Біґус банить за питання про ""справу свинарчуків", це ж його головне досягнення в житті, за яке він навіть удостоївся аудієнції у Коломойського і хвилин слави на гівноканалі "1+1", а тепер от такоє от.

То що, нема чого сказати, фуфло виявилось?

Ай-я-яй, хто б міг подумати.

Але це ще парєнь легко відбувся, бо наприклад Дубінський за "пльонки" взагалі під санкцями ФБР разом з іншими кротами і фейкометами, Портнов десь в бігах, Скрипін здурів, а Баканова собака с міліцієй взагалі знайти не можуть.

Шкода тільки, що ті резинові свинки на Майдані прилетіли в отвєтку всім, а не тільки цим ідіотам.

"Загналі Пєтю", нічого не скажеш.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Свинарчуки Порошенка контрабандою купували в рф зброю для ЗСУ.
    Свинарчуки Зеленського вкрали 9 млрд, виділених на зброю для ЗСУ.

12. ashim

ashim Well-Known Member

Петро лікує хворих та нужденних,

Він виганя диявола з людей.

Його молитва - то спасіння наше!

Він грає та співає мов Орфей

Лети по світу, славень наш величний

Мов хмари світлі поміж Бугом та Дністром.

Петра їм'я у камені є вічним,

Для України він є серцем та добром!

13. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

СмІшно. Але 9 мільярдів гривень, вкрадених зелепнями, від сміху до бюджету не повернулися. І зброя та боєприпаси на цю суму до ЗСУ не потрапили. А так смІшно.

• Подобається Подобається x 1
  14. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

А ось щоб щє смІшніше було: травень 2022. Міноборони робить підприємству "Прогрес" стовідсоткову передплату за боєприпаси до систем "Град" у 1,3 мільярди гривень. Час іде, але замість боєприпасів "Прогрес" водить прутнем по тарілці. Що робить Міноборони?Правильно, перераховує ще кошти наперед. Зараз "Прогрес" є відповідачем на суму 2,6 мільярди. А ви кажете "яйця по 17 гривень".

• Інформативно Інформативно x 1
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

А памятаєте закиди зебобіків, мов чому Порох не зробив патронний завод. Щось вони мовчать, води в рот набрали і тихенько крадуть.

А чого б не красти? Америка допоможе.

16. Oleg Sharp:
    "..Я бачив регіоналів, що плачуть і каються, коли втік їх "лідер". Я бачив Тимошенко в інвалідному візку, яка надривно кривляється, і заради влади по черзі заграє з усіма без винятку політичними силами.
    Я бачив Кравчука, котрий, залишившись у душі комуністом, рвав на собі вишиванку.
    Я бачив Кучму, який намагався всидіти на семи стільцях одразу.
    Я спостерігаю за Зеленським, з якого по черзі пруть комплекси, і яким як дівчиною легкої поведінки користуються всі, кому він винен – від Єрмака та Путіна – до Коломойського та Ахметова. Нічого не винен він тільки нам з вами.
    І я багато років спостерігаю за Порошенком. Він не робив помилок? Робив. Він був бездоганний у кадровій політиці? Не був. А згадайте, скільки разів його зраджували, здавалося б, надійні соратники. Але він ніколи не падав, не нив і не опускався нижче за свої переконання. Які полягають у тому, щоб зробити Україну сильною європейською державою. Він не зраджував своїх західних союзників. Він однаковий у владі та в опозиції – роблячи максимум із того, що може зробити за тих обставин, які йому дозволяють.
    Він має мільйони чесно зароблених грошей, на які він міг жити в будь-якій країні світу. Його недоброзичливці намагалися та намагаються виштовхнути його з України, порушуючи проти нього десятки дутих справ. Він поїде? Ні, не поїде. Не поїде тому, що його місія ще не закінчена – вона лише починається.
    Якщо заарештують БУДЬ-ЯКОГО політичного лідера в Україні, чи багато вийде людей на його захист? Максимум тисяча проплачених. Якщо намагатимуться заарештувати Пороха, вийдуть сотні тисяч. Вийдуть за ідею і за справжнього лідера.
    Але багато хто його не любить. За те, що він ні під кого не підлаштовується та не йде на компроміс із тими, хто не поділяє його цінності. За те, що на нього було вилито тонни бруду – і найбільше від тих, хто зараз при владі. Він збирає кинуті в нього каміння і будує з них нову фортецю. Він – єдиний лідер в Україні, якому не потрібна віддача від своїх справ – він просто робить те, що має.
    Велика людина ніколи не є результатом існуючого порядку речей. Він джерело та початок цього порядку. А велич людини полягає у її нездатності уміститися в рамках свого часу. Можливо, тому йому буде важко стати Сьомим президентом. Але скільки нездійсненного стає здійсненним, коли йдеш до своєї мети всупереч усьому. Тому давайте не гадатимемо на кавовій гущі, а просто допомагати йому в цій меті.
    Написане – не дифірамби, а констатація, побудована на роках спостереження. Чи не ілюзія, а посил до дії. Чи не самообман, а переконання.
    Час все розставить на свої місця. І я певен – дуже скоро."
    FB_IMG_1686419372135.jpg

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

18. Якщо керуватися аргументом, що Чорновіл працював на Януковича, то в сміттєвий бак тра засунути майже увесь Офіс включно з Президентом, Єрмаком про Уряд і Раду вже навіть не згадую, - в Києві стільки сміттєвих баків просто не знайдеться

а де твій аватар? :)