ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене таке враження, що Зеленський і команда постійно шукають шпаринку, через яку можна було б злити Україну Пуйлу... так непомітно для електорату, але ефективно....

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мене дивує, чому зараз стріляють і ті, і інші. Порошенку потрібно було, відразу після того, як він створив армію, організував томос і купив озброєння за свої гроші, гнати Росію аж за Урал. Тоді б і не стріляли на Донеччині та Луганщині.
    Порошенко підписав Мінські угоди? Підписав. Тепер Росія чекає на особливий статус ОРДЛО. І пострілює потроху.
    Заява Зеленського "Кремль, ти слідкуй там за своїми посіпаками, хай поменше стріляють" зовсім не свідчить про те, що Зеленський комусь збирається віддавати Україну.
    Вона свідчить лише про те, що весь протилежний до українських військ бік контролює Москва.
    Зеленський що - пропонує сідати за стіл перемовин з сепаратистами? Він лише каже, що сепаратисти - не самостійна сторона, а підручні Кремля. Тому слід сідати за переговори з Росією, в Нормандському форматі, без всяких там ватажків ОРДЛО. А для початку Росія (руками сепаратистів) повинна перестати стріляти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, колись я говорив про те, що Порошенко дарма посадив Кучму за Мінський стіл. І приводив докази.
    Ви тоді сказали, що все нормально і Кучма з Порошенком знають, що роблять ;)

Може і тепер Кучма із Зеленським знають, що роблять? ;)

Останнє редагування: 7 чер 2019
    • Тупо Тупо x 1
  4. ІгорМ

@Мих, а ви вже владу і органи попередили? Ну, наприклад СБУ, РНБО, Генштаб, Президента?
    Бо потім будете кричати "а я казав", але може ви тільки тут і кажете?

Важайте, бо через вашу безалаберність будем ЖИТИ ЩЕ НОВІШЕ ;)

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я таке казав? Де?

В обох випадках Кучма - просто говорящая голова. Вся відповідальність на президентах.

6. ІгорМ

Яка ще відповідальність на президентах? :)))

Он Юра зробив підозру на Кучму ;)

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну то піцілуйтесі в ніс.:)))

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я бачу, що ви, товаріщ, тупіші, ніж себе видаєте.:mocking:

Он Василько тепер у відповідь буде середнім пальцем відстрілюватися від сепарів. Ще одна поїздка Данілича до Мінська....

• Тупо Тупо x 1
  9. В комментариях - к месту и не к месту - на всяки зашквар Зеленского отвечают.
    "А Порошенко вкрав!"

Хочется спросить, а вот ЧТО КОНКРЕТНО "украл Порошенко"?
    Не Свинаручуки (которые были и до- и будут и после-),
    не фейки про "збагатився у 82 рази" (РадиоСвобода уже после выборов НАПИСАЛА, что это был фейк) - а вот конкретно Порошенко.
    Что конкретно "Порошенко у вас украл"?

И кстати, про экономику "епохи бідності"

Таня Бойко‏ @Kharkov_2019
    Державний борг України за 4 роки скоротився на 20 процентних пункти – із 80% від ВВП у 2015 році до 60% від ВВП у 2019 році. Про це під час засідання уряду заявила міністр фінансів Оксана Маркарова.

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1574816965986326/

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Михайло, дивіться як цікаво, я тепер розумію чому не люблять тут на ЛФ Луценка:

View: https://www.facebook.com/LlutsenkoYuri/videos/1203418396524000/

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

А як можна любити довбой0ба, який вміє лише )(ер тряпочкою витирати?

• Смішно Смішно x 1
  12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пріусе, поставте мені "тупо" за те, що я зараз напишу. Наперед дякую.

Так от, як там у дитячій пісенці? "Как вы лодку назовете, так она и поплывет".
    А тепер дивіться.
    Партия Европейская Солидарность - абревіатура ПЕС.
    Але цього мало. https://hvylya.net/news/digest/u-po...iny-porazhenija-na-prezidentskih-vyborah.html
    Керівник виборчого штабу ПЕСа - Сергій Березенко. Або СЕРБЕР
    Цербер — Википедия
    І не потрібно нічого придумувати - вони самі собі придумали.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не знаю. Мера Конотопа ж полюбили в Конотопі.

14. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

В Конотопі не дуже його полюбили. Бо коліном під сраку отримав. Його любили в основу у ваших регіонах. Ті, хто не знав його "славних дєл."

15. ІгорМ

Про злочинні схеми Порошенка і Ко

Кожен українець відчуває, як сильно комунальні рахунки б’ють по кишені. Але гроші йшли не лише у державний бюджет, а й складали чи малий прибуток топ-чиновників нашої країни. У цьому зізнався Дмитро Крючков, який на власні очі бачив, як мільйони виводились через офшорні компанії. Ніби на сповіді, він виклав корупційні схеми ближчого оточення колишнього Президента. За словами Крючкова, саме Порошенко давав санкції, без яких нічого б не відбулося. А пізніше, коли Дмитро відверто розказав на камери про дерибан бюджету та представ у суді, НАБУ сфальсифікувало факти, що свідчили про злочини депутатів.

Українські сенсації. 5 років дерибану

View: https://youtu.be/KZzSKv9VMjs

зі

/і трошки жовтого, аби знали... ;) /

1 + 1: Викрито грандіозна афера 21 століття. Порошенко перевершив самого Мавроді

Останнє редагування: 9 чер 2019
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Що би Бєня не пускав через свій канал 1+1, США серйозно зацікавилось аферами Бені і рано, чи пізно Бєня сяде. А зараз Бєня просто нервує і розпускає фігню, думає, що мстить Порошенку.:))):))):)))

Якби зе валив проти олігархів, то би і його плавили, але Зе поки догоджає їм.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. ІгорМ

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

То завтра,завтра...:yahoo:
    00000а5dp988d3d.jpg

Останнє редагування: 9 чер 2019
  19. ІгорМ

Во, блін... Хотя б він ще й відео про миха не видалив...
    Біжу, збережу то кіно на флешку ;)

Москаль виходить із БПП й складає повноваження голови Закарпатської обласної організації БПП (+ ДОКУМЕНТ)
    У п’ятницю (7.06) Геннадій Москаль написав заяву в Центральну раду політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність» про вихід із партії.

«Прошу припинити моє членство в політичній партії Блок Петра Порошенка «Солідарність», – йдеться в заяві. – Також повідомляю, що складаю з себе повноваження голови Закарпатської територіальної організації політичної партії Блок Петра Порошенка «Солідарність».

зі

Москаль є справжнім послідовником бпп - подивіться, як там написано дату отримання заяви :)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)