ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мова саме про те.Це Ваші слова: Для того, щоб Україна стала членом НАТО, як це обіцяв Порошенко, Україні потрібно було переходити на стандарти НАТО в озброєнні.
    Тобто, мати хоча б таку зброю, яку мають інші члени НАТО, наприклад, Польща.
    Друге- за словами кодла зелепнів, "Україна два роки готувалася до нападу".Яким чином готувалася?Вкладаючи гроші не в ракети, а в велике крадівництво?Розмінуючи Чонгар?Скільки ДОТів та ліній оборони було побудовано вздовж кордону?Чому русня не взяла Харків тільки дивом?Чому русня за декілька годин увійшла у передмістя Київа?Чому русня за ті самі декілька годин взяли майже увесь південь, включно з Херсоном?Чому не було евакуації з прикордонних районів, і як наслідок- тисячі місцевих жителів загинули?

2. MayorMayor

І ще, Мєдвєдо- а давно у Вас хист бабці Ванги?Ви так впевнено розповідаєте, що було БИ.Ви на біржі не граете?Грайте.З таким даром бачити майбутнє- озолотитеся.

3. Кацалапий, ну ти і брехло.
    При кому були внесені зміни в Конституцію щодо членства в НАТО?

Зміни до Конституції, які закріплюють курс України на членство в Європейському Союзі та НАТО з 21 лютого набули чинності.

Це сталося наступного дня після того, як закон щодо закріплення стратегічного курсу України на членство в ЄС та НАТО було опубліковано у газеті "Голос України" .

Як повідомлялося, Верховна Рада 7 лютого ухвалила Закон "Про внесення змін до Конституції України (щодо стратегічного курсу держави на набуття повноправного членства України в Європейському Союзі та в Організації Північноатлантичного договору)", ініційований Президентом.

За відповідне рішення проголосували 334 народних депутатів.

19 лютого цей закон урочисто підписав у Верховній Раді Президент Петро Порошенко.

https://www.google.com/amp/s/www.uk...ii-pro-kurs-na-es-i-nato-nabuli-cinnosti.html

4. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый у нас хорошо прогнозирует ракетные удары. Правда, только после того, как получает о них информацию из центра.:)))

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вже стосовно цього всього висловлював свою думку неодноразово.
    Але запитаю Вас ще раз.

Чому Порошенко за часів свого президентства також нарощував фінансування будівництва доріг, стовпчики відкривав, чому не віддав наказу закуповувати фрегати і почати будівництво військово-морських баз, як це зробив Зеленський, чому дав Росії можливість побудувати Кримський міст, по якому потім Росія змогла перекинути десятки тисяч військових і тисячі одиниць техніки під той же Чонгар?
    Як Ви думаєте, якби Порошенко віддав наказ бити ворога скрізь ще тоді, чи допомагав би Захід так, як допомагає зараз?
    Тоді воювати із Росією було набагато легше - у неї не було такої можливості вдарити з території Білорусі, з території Криму.
    І наші збройні сили і добровольці цілком успішно гнали гіркіних із того ж Сєвєродонецька, аж поки Порошенко не послухався бабку Меркель і не підписав мінські угоди.

6. - Ми за півроку попередили вас про вторгнення, надали вам десятки мільярдів допомоги, мільйони тон гуманітарки, Himars, 155 мм дальнобійну артилерію, дані супутникової розвідки, системи ППО, сотні тисяч одиниць снарядів, бронемашини, ракети для бойової авіації, джавеліни і ПЗРК тощо.
    І будемо продовжувати.
    Про танки ще подумаємо, треба вивчити ефективність цього кроку.

- Аааа! Агаа!! Нас кінулі! Не дають перемогти! І бєз вас обійдемось! Голі-босі!!!

Українці дивовижно вдячний народ, доведено вже неодноразово.
    ..............
    До речі, чим ми віддячуємо союзникам в підтвердження єдності наших принципів на шляху до інтеграції з ними:

- прийняли закон про КСУ, всупереч рекомендаціям Венеційської комісії.
    - знищили натяки на свободу слова, попри зауваження послів ЄС.
    - туди ж саме суперечливий "закон про медіа".
    - кастрували систему Prozorro, демонстративно впаяли підозру колишньому голові Нафтогазу.
    - так само демонстративно убезпечили від видачі ФБР міжнародного злочинця Коломойського.
    - як бонус прислали послом в одну з ключових для нас країн НАТО сексологиню без біографії.
    ................
    Так що іноді питання "чому ми досі не в НАТО?" треба задавати перед дзеркалом, користі буде не менше ніж від "леопардів".

Valeriy Prozapas

7. Good man

Good man Обычный человек

Два раза спрашивал, спрошу и третий раз. Что ты думаешь по поводу этого сообщения?
    Прямое оскорбление первой леди страны кацалапый урод проглотил, усердно делает вид, будто не замечает, а мне и администрации форума неоднократно высказывал недовольство термином "борщеварочка". Если ты считаешь борщеварочка оскорблением, то где твоя реакция на откровенное оскорбление женщины? Молчишь, двуличная мразь. Язык в жопу засунул. Вот и не доставай его оттуда.

8. Good man

Good man Обычный человек

А на это уже много раз отвечали и тебе и другим. Порошенко, создав антироссийскую коалицию, дипломатическими методами сдерживал Путина. Поэтому спокойно мог заниматься внутриукраинскими вопросами.

9. MayorMayor

У Сєвєродонецьку не було ані Гіркіна, ані русні з сепарами.Сєвєродонецьк був під контролем України.-Це перше.
    Друге- я не Мєдвєдо та не бабця Ванга, тому не можу прогнозувати, що там було би з "моцною допомогою Заходу", при тому, що у Німеччині трусила щоками комсомолка Меркель, а у Штатах був Трамп, який "друг Володимир".
    Третє- нічого, що Мінськ підписувався на фоні Дебальцєво?І що при повноцінному вторгненню расєі у той час Україні нічого було протиставити?Не було ані закритого зв`язку, ані дронів, ані злагодженої броні.
    Ну і четверте- яка роль "фрегатів" (а скільки їх зараз у України?) у бойових діях на Чорному морі?

10. Уперше в історії Україні владі вдалося запровадити стандарти НАТО для цін на продукти харчування для армії.

11. Німеччина не схотіла давати Україні "Леопарди" після Рамштайну з виступом Зеленського. Та сама Німеччина погодилася дати Україні "Леопарди" після того як Петро Порошенко зустрівся з генсеком НАТО Столтенбергом, та провів і Брюселі низку зустрічей у штаб-квартирі НАТО, Європарламенті та Єврокомісії.

Цікавий збіг, правда? Мені одному це нагадує ситуацію, що танки Німеччина дала дорослим?
    IMG_20230125_151159_300.jpg

12. #справа_громадян Ви допомагали? Ви жертвували "Справі громад"? Ви щиро хотіли зміцнити Збройні сили України?

Насолоджуйтеся. Сьогодні день коли можна побачити результат. Побачити вкотре - допомога іде.

Тищенко - у Тайланд. Юлія Тимошенко - в Дубай. Кирило Тимошенко і п'ять губернаторів - з посад. А Порошенко - на фронт. З корисними подарунками.

А чого ви хочете, якщо про допомогу своїм частинам Порошенка вже просять відомі бойові комбриги і командувачі ОТУ? Таке в нас життя настало. Міноборони нема коли, там калорії яєць у кілограмах.

БПЛА "Посейдон" з кунгом на базі вантажівки "DAF Leyland". Разом сім Лілендів за раз, до тої сотні які вже на фронті.

На фронт їдуть два генератори на 30 кВт, 12 генераторів на 6 кВт, інтерактивна панель, 25 старлінків, 5 комплектів "пральна і сушильна машинки", більше двох сотень шин для автівок тощо. Разом, більше 8 мільйонів гривень.

Куди це все поїде? 46-а бригада, 77-а бригада, 25-а бригада... зрозуміло про яку ділянку фронту ідеться? Так-так, про ту саму. Дуже гарячу.

Пишайтеся. Це - ваша робота. Це ви зробили. "Справа громад" лише ефективно і економно розпорядилася вашою допомогою. Закупила, доставила. Половину суми, як завжди оплатив фонд Петра Порошенка. Половину - ми всі.

"Справа громад" - ваші гроші працюють на перемогу прямо зараз.

++++++++++++++++++++++++++++
    Цільова банка збору на генератори

https://send.monobank.ua/jar/6N2h9SCtSQ

По Україні

ТІЛЬКИ ДЛЯ ПРИВАТ 24
    5169 3305 2068 6400

Для ІНШИХ банків:
    5375 4115 0177 8331

Або переказ:
    IBAN рахунок: UA193052990000026002016226051
    Код ЄДРПОУ/ІПН: 42992954

PayPal

Переказ на: wingman2006@mac.com
    Тип переказу: Family/Friends

MoneyGram

Перевод на: ANTONINA BUZILO

Western Union

Перевод на: PAVLO MELNYKOV

SWIFT перекази

Account owner: Solidarna Sprava Hromad
    PLN - IBAN: PL48 1020 1068 0000 1802 0383 6525
    CAD - IBAN: PL53 1020 1068 0000 1602 0383 6533
    EUR - IBAN: PL58 1020 1068 0000 1402 0383 6541
    USD - IBAN: PL64 1020 1068 0000 1902 0383 6673
    Bank SWIFT Code: BPKOPLPW

Name of the Bank: Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski Spółka Akcyjna
    Bank’s address: ul. Puławska 15, 02-515 Warsaw
    Bank’s country: Poland

Кріптовалюти

USDT (TRC20)
    THXQSYA2s1bKRBgqQaPjgHqW77834GmuDX

BTC (Bitcoin)
    18YKHeM5MmGFNZhbrvsaoT7WsE3PJxjFXd

ETH (ERC20)
    0xba65e794d8aec422d0d71cce1095c63da579e144м IMG_20230128_093646_628.jpg

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

14. САМЕ ТОМУ - ПОРОШЕНКО

У зв'язку з тим що мережею знову почали ширити рейтинги (вельми сумнівного походження), я знову поясню свою позицію. Скажу чому я підтримую Петра Порошенка і чому наразі я не бажаю підтримувати когось іншого. Хоча я позапартійний і ніяк не обмежений у виборі своїх вподобань. Отже.

Все просто. Я підтримую Петра Порошенка за конкретику. Є політики, які дуже гарно говорять слова і знімають відосики. А є ті, результати роботи яких можна потрогати руками.

Шо таке Порошенко часів його президентства?

Це децентралізація - я бачив ті села які отримали в своє розпорядження гроші і заохочували успішні бізнеси розміщувати виробництва у них. Все як в умовах ринку, хто дбає той має. Порошенко це була відміна печаток для бізнесу і розкриття реєстрів майнових прав. Кількома кліками мишки стало можливо дізнаватися хто чим володіє.

Порошенко це були прибуткові Нафтогаз та Укрзалізниця. Так, вони не стали ідеальні, але очевидно покращувати сервіс здатна прибуткова компанія, а не збиткова - як зараз. Порошенко це була реформрвана банківська система. Валерію Гонтареву, яку в Україні цькували крадійкою, на Заході назвали видатним банкіром. Так само як Наталію Яресько оцінили на США, але облили брудом в Україні.

Порошенко це Збройні сили України, які увійшли в першу десятку армій Європи. Берці на мембрані, сухпаї у вакуумпакетах, форма з утеплювачем і фліскою, автомат "Вулкан", швидкі від "свинарчуків" та вантажівки "МАЗ-Богдан". Зараз в армії все це стало жаданим. Мені крупно пощастило що у 2017 р. випустили багато бушлатів, через це я маю нормальний бушлат, а не той турецький напотріб який видають зараз. Якщо видають.

Порошенко це відновлене ППО біля Києва. Взагалі дивно, Москва не ризикнула напасти у 2018-му після захоплення наших кораблів у керсенській протоці. Росія напала коли за рейтингами партія Порошенка стала виходити на перше місце.

Але не президентсвом єдиним. Весною 2019 р. Петро Порошенко згідно демократичних процедур передав посаду новообраному президенту Зеленському. Я гарно пам'ятаю як тоді кожне зелене рило волало, що от зараз Порошенко піде з політики. Не пішов. Продовжує боротися.

Наявність Порошенка в політиці бісить і його противників, і нібито "однодумців". Першим він не дає тихенько прокручувати їхні махінації. Другі поруч з Порошенком виглядають карликами. Владі доводиться раз за разом доказувати правоту Порошенка. Прибічники ЗЕ реготали з "АрМоВіру"? Тепер вони самі кругом волають "Вірю в ЗСУ" і розшаркуються перед митрополитом Єпифанієм.

Вони говорять про цифровізацію? Але сам міністр Федоров визнав, що свою "Дію" вони випустили на грунті баз даних і вдосконалень зроблених за Порошенка. Команда Зеленського розповідає про дороги? Але їхнє "Велике будівництво" тривало до 2022 р... чітко за урядовою програмою "Капітальний ремонт доріг 2018-2022 рр." Плани, графіки, кошторист, джерела фінансування - все звідти. Єдине що додали зелені, це обмежили кількість учасників тендерів і збільшили вартість робіт. Тобто наплодили корупцію.

Коли в країні панував Ковід і українці помирали в кількості два Іловайська на день, Порошенко провозив до України апарати ШВЛ, медичне обладнання і костюми біозахисту. Ба-більше, Порошенко допомагав випускати костюми біозахисту в Україні.

Коли почалося вторгнення, від Порошенка на фронт потекли безпілотники, генератори, вантажівки, засоби зв'язку. Пекарню відкрили у Херсоні - влада проти неї боротися заходилася.

Це не враховуючи просто захисту демократії партією Порошенка. Наразі в Україні не може бути опозиціцних партій крім наближених до Петра Олексійовича, всі інші партії доведеться розкручувати владним телеканалам. Інших просто нема. Або - або.

Комусь для підтримки рейтингу треба монополізувати телеефір у вигляді мономарафону. А хтось зберігає рейтинг, прибічників і вплив навіть перебуваючи в дуже жорсткій опозиції.

Хтось гарно пише ролики. А я на боці того хто робить справи.

На фото Порошенко зараз. На фронті. Забезпечує військо.
    IMG_20230131_141202_554.jpg
    https://t.me/dragonspech/5894

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

16. ashim

ashim Well-Known Member

«Студентка – активістка»
    …………………………………………………
    Студентка я і вчуся в Львові, квітує моя молодість й краса.
    Я добре вчилася у школі, тому і зараз добре вчуся я.
    Що розказати вам іще про себе? Моя фігура трішечки товста.
    Зате обличчя маю я вродливе, так схоже на Супрун, ну копія вона.

Так жаль та хлопця я не маю, та матиму всім ворогам на зло
    Я хочу, щоби хлопець мій майбутній був красенем – таким же як Петро.
    Він буде в мене сильний, горделивий, щоб кучері спадали на чоло,
    І сподіваюсь – буде патріотом, не буде він голосувать за різне чмо!

Сьогодні їду я на вихідні додому, та перед цим в нас лекція була.
    І вів її відомий в Львові дядько, він на параді йшов біля Петра.
    Це скільки ж тому дядьку підвалило щастя, це скільки ж йому випало добра?!
    Та він же міг Петра торкнутись всюди! О Божечки, від цьої думки млію я…

Та от і все, привіз мене "Богдан" додому, біліє хата он моя.
    Захожу в двір, батьки мене стрічають, і песик з буди хвостиком маха.
    То те то се, скінчаються розмови, батьки йдуть спати, та й мені пора.
    Та перед сном у мене є важлива справа, ще зовсім не закінчена вона.

Я відкриваю столика шухлядку а там, лежить Рошен, цукерочка моя.
    Цукерка має гарну пружність, в батончика достатня довжина.
    Чому важлива довжина і пружність? Це мій секрет, його вам не відкрию я.
    Лиш натякну: батончик цей потрібен, щоб я могла помріять про Петра!

Я іноді стаю така пустунка – твоя я Порох, завжди я твоя.
    Петро, Петро кричу несамовито, та не збігається на крики ці рідня.
    Батьки мені не заважають зовсім – бо знають: з Порохом веду розмову я.
    Пишаюсь я Петром, собою, і вчуся на відміно я.

Так було вчора, буде завтра, вся наша бурса за Петра!

17. Що це було?
    Де ще беруться такі примітивні дегенерати на ЛФ?
    Там Ватутіна викинули нах@й в Києві і наступні Щорс і Столипін.
    А його Петро цікачвить!
    Збочинець чи шо?

а де твій аватар? :)