, зараз кеп. Побіжу узнавати, тільки взуюся)) Дані про те, що було 95 - стало 18 - у відкритих джерелах, брехати не треба. Можу дати сцилу, де я це взяла, ні вапрос. Тільки воно тобі треба? Ти тут, як мені здається, з іншою метою: тобі не так Петро потрібен, як підкоп під Зеленського.
Я ніколи не скривав свого негативного ставлення до віслюка коломойського. Правда вуздечку за три роки з рук коломойського колишні регіонали перехопили і тепер віслюк танцю під їх дудку. Я вам казав зимою 2019 що приведете з віслюком війну в дім. Де я помилився. Просто ви тоді навіть уявити не могли що вона спершу постукає в двері зелених, а потім всіх українців. Але вам війни мало! Вам кацапію подавай тут єврейського розливу. Ви ж тупі. Вам мало того, до чого привели євреї у владі в 1917 і в подальші роки. Вам мало 1929 - 1933, 1935 - 1937 років. Ви захотіли повторення через 100 років. Ви його отримали. Р.С - я не маю нічого проти євреїв, як народу. Але деякі представники цього народу, які більше совісті люблять владу і гроші, приносять на терени слов'ян одну біду.
Це що, якийсь інший хуйло, а не той що в 2019 році стверджував, що його влаштує любий президент, крім Порошенка. Чи кацалапий після провалу Деркача перебрав на себе функцію основного зливного бачка ФСБ? І чому я не здивований.
Олланд, наверное, тоже будет зачислен к порохоботам Бывший президент Франции Франсуа Олланд подтвердил слова экс-канцлера ФРГ Ангелы Меркель о том, что Минские договоренности были нужны, чтобы дать Киеву передышку и обеспечить подготовку украинской армии к новому конфликту. "Да, Ангела Меркель была права на этот счет. С 2014 года Украина усилила свой военный потенциал, она стала совсем другой, нежели в 2014 году. Она стала лучше обучена и оснащена. Заслуга Минских соглашений в том, что они предоставили украинской армии такую возможность", — сказал он в интервью изданию Kyiv Post. Олланд принимал непосредственное участие в процедуре урегулирования конфликта на Донбассе и оформления в 2014-15 годах Минских соглашений.
Мені цікаво, чи є реакція Порошенка на слова Путіна (відео - вище в моєму посту), про те, що Пьотр Алєксєїч наполіг на визнанні двох молодих республік на Донбасі, хоча і Путін, і Меркель, і Олланд казали: "Ти що, Пєтя, дьобнувся? Нашо воно тобі?" Бреше Путін чи не бреше? Що скаже на це начальник шоколадного цеху?
Вот же скотина пензенская. Уже и Меркель и Олланд признали эффективность стратегии Порошенко. А эта мразь, @medwedo berlogsoni, вместо благодарности высмеивает результат дипломатических усилий президента Украины в 2014-2015-м годах. Все теперь наглядно видят на кого работает кацалапый урод. Своим неуважением к заслугам Порошенко, которые через 8 лет признал весь мир, дерьмо @medwedo berlogsoni фактически признаётся в своей работе на Кремль.
Фишка в том, что ни один политик не признается в том, что когда-то допустили гадость - будучи в состоянии прямо стреножить агрессора. А так Оланд и Меркель, а Порошенко тем более - поучаствовали в "многоходовочке" Путина. Вопрос: были ли они простимулированы этим агрессором или сделали как проще, чтоб отбояриться? Скорей всего первое.. Европейцы и сейчас бы с удовольствием отбоярились какими-нибудь соглашениями о мире с потерей Украиной каких-то территорий.Чего там - не свое, не жалко. Приезжали же три премьера летом с надеждой...Если бы Зеленский не оказался крепким орешком. Рассказы Меркель о том, что Украина накачала армию за это время грешат тем, что - во-первых, не она ли Порошенко говорила: зачем ты это подписывал?? Архивы не горят. - во-вторых, все молчат о том, как Россия за это время накачалась, будучи нефтяной державой. Она бы тогда тоже не имела возможности полномасштабного наступления, за это время она не занималась ничем, кроме создания ракет, закупки современного оружия и т.п.Она готовилась! А мы практически нет. У нас были Минские соглашения. Украина все равно не имела возможность так накачаться - мы намного меньше. Так что сдали нас тогда Меркель и Оланд, а Порох выступил как лох...После всех этих перепетий были признания, что из-за усталости и напряжения наша делегация "не дочиталась" до всех подводных камней этих соглашений. Ну а это можно трактовать или додумывать как угодно...Вот такая неприятность.
та Путін як не сбреше, то хворіє) Щодо того, що не варто було підписуватись Петру поряд з проходимцями - то безумовно. Це наявний факт його біографії, і його нікуди не діти. Інша справа, що Путін сам його до цього принудив, а Меркель та Оланд підтримали.Оце більше схоже на реальність.
Міжнародна політика брудна...Пуйло мав завжди кишенькових політиків на Заході, навіть серед лідерів, і це не українська влада готувала здачу України в війні(як вже пише чи копіпастить тут Хомчин), а дехто на Заході - тому орки їхали з парадною формою і тридобовим запасом їжі. Та і допомога Україні ви бачили як йшла, Україна стікала кров'ю. Європа мінялася поступово, тому як Зеленський звертався вже напряму до парламентів, до країн, а не тільки по телефону до лідерів. І надважливим був приїзд в Київ Джонсона. Тоді лідери ЄС не схотіли пасти задніх, бо це загрожувало б їх рейтингу. Зрівняти яким був Шольц на початку війни і зараз. До цього Путін був не готовий, звісно. І фронт посипався. Війна на виснаження для нас - це тяжко, але вже не катастрофа. Санкції почали розвалювати рашу, середній клас залишає її, воювати чмобики не хочуть, важке озброєння і ППО йде до України.
Сторонник зеленського дорівнює сторонник хуйла. Як в унісон співають з кацапами. До цих пір неможуть простити Порошенко , що виграв час для зміцнення країни , армії, що навіть за три роки кацапсько-коломойська маріонетка не змогла розвалити країну і здати її хуйлу.
Просто, чтобы указать борщеварочке её место, а дискутировать с этим ниже достоинства любого. Когда главы государств делают что-то хорошее Украине при президенте Зеленском, то они у неё хорошие. А когда главы государств делали хорошее для Украины в эпоху Порошенко, то сразу "политика грязное дело", начинается словоблудие. Всё, что угодно, кроме признания заслуг Порошенко. Уровень мозгов обыкновенной бабы с кухни.
До речі, перед дзвінкими приголосними пишеться "з" - "збреше" Якщо Ви в дитинстві читали "Пригоди Робінзона Кукурузо" Всеволода Нестайка, (а якщо не читали, то почитайте, найбільше мені подобався перший варіант книги, бо потім автор її переробив, змінив прізвища деяких персонажів тощо) там Павлуша Завгородній придумав мнемонічне правило, як запам"ятати, коли пишеться "с", а коли - "з". Звучало воно так "Перед птахофекою пишеться свиня, а не заєць". В слові "птахофека" зібрані всі глухі приголосні української мови. На тему постійної брехні Путіна часто висловлюєтся Невзоров. У притаманній йому манері. Путіна-кагебіста вишколили до постійної брехні. Якщо Путін скаже слово правди, в нього починає бурчати в животі, і треба бігти до чемоданчика.
Подивився ролик із Зеленським в ролі Коломойського "У них дефолт на носу, на востоке сепараторы, А они решают как убрать в Днепре губернатора" View: https://www.youtube.com/watch?v=--KLu9ISdEw